Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλα ειμαι , τωρα το ειδα! Σιδερωνα τα ζιπουνακια που επλυνα εχθες!!

Εσυ τι κανεις??Πηγες στο πολυκαταστημα??

Όχι δεν πηγα ακόμα. Είμαστε στο γραφείο κ τον βοηθαω με κατι τιμολόγια...ελπίζω να παμε σε λίγο γιατί θα του φάω τα αυτιά!!!

Ρε συ όλη την ώρα νιώθω πίεση σαν να κατουριεμαι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ και εγω ετσι! και ας μου λενε πολλοι οτι βιαζομαι.

Να σου πω εγω τα ετοιμαζω και δε λεω τιποτα σε κανεναν.Ο καθε ενας θα πει το κοντο του και το μακρυ του.Μονο η μανα μου το ξερει που με βοηθαει να τα βγαλουμε απο τις ντουλαπες και η αδερφη μου που μου δινει απο τα κοριτσακια της.Αυτες οι δυο αλλωστε με ξερουν πως λειτουργω εγω, πως δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης.Και στα αγορια ψωνιζα απο νωρις, ειδικα μετα απο καθε εξεταση που επαιρνα χαρα.Αν ειναι να συμβει κατι κακο( χτυπα ξυλο), δε θα συμβει απο αυτο.Και στο λεω εγω που εχω παθει 3 αποβολες αν εχεις διαβασει, οταν τις παθαινα ημουν στο 2ο μηνα και δεν ειχα ετοιμασει και τιποτα.;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Να σου πω εγω τα ετοιμαζω και δε λεω τιποτα σε κανεναν.Ο καθε ενας θα πει το κοντο του και το μακρυ του.Μονο η μανα μου το ξερει που με βοηθαει να τα βγαλουμε απο τις ντουλαπες και η αδερφη μου που μου δινει απο τα κοριτσακια της.Αυτες οι δυο αλλωστε με ξερουν πως λειτουργω εγω, πως δεν ειμαι της τελευταιας στιγμης.Και στα αγορια ψωνιζα απο νωρις, ειδικα μετα απο καθε εξεταση που επαιρνα χαρα.Αν ειναι να συμβει κατι κακο( χτυπα ξυλο), δε θα συμβει απο αυτο.Και στο λεω εγω που εχω παθει 3 αποβολες αν εχεις διαβασει, οταν τις παθαινα ημουν στο 2ο μηνα και δεν ειχα ετοιμασει και τιποτα.;)

ναι εχεις δικιο! σιγουρα!! και εγω που πηγα και παρηγγειλα τα επιπλα κτλ θα τα εχω 25 του μηνα. και θα το ετοιμασω σιγα σιγα το δωματιο! δεν καταλαβα γιατι να τρεχω τελευταια στιγμη...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Σωστά!!! Έτσι είναι. Κι εγώ ρε κοριτσια θέλω να τα εχω όλα έτοιμα νωρίτερα κ ο άντρας μου λέει έχουμε χρόνο!!! Αυτός καλέ νόμιζε ότι έχουμε άλλους 4μήνες μπροστά μας! Ναι,σιγά να μην είμαστε έγκυες κ κανένα χρόνο!! Χα χα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όχι δεν πηγα ακόμα. Είμαστε στο γραφείο κ τον βοηθαω με κατι τιμολόγια...ελπίζω να παμε σε λίγο γιατί θα του φάω τα αυτιά!!!

Ρε συ όλη την ώρα νιώθω πίεση σαν να κατουριεμαι!

Διαβασες προχθες τι εγραψα, οτι μου ειπε ο γιατρος στον υπερυχο στην Αθηνα?? Εγω πηγα τουαλετα πριν τον υπερυχο, και παλι αυτος ειδε ουρα.Καλα μου λεει δεν πηγες τουαλετα??Πηγα, του λεω αλλα δεν ειχα αλλα.Ετσι νομιζεις μου λεει και μου τα εδειξε στον υπερυχο και με ξαναεστειλε.Μου ειπε καθε φορα που παω να βαζω το χερι μου επανω απο την ηβη εκει δλδ που νιωθω την ουροδ.κυστη και να πιεζω για να αδειαζει τελειως.Αλλιως πιεζει και το μωρο και ειναι χειροτερα, συν του οτι εχεις φοβο για ουρολοιμωξεις.

Διαφημίσεις

Διαβασες προχθες τι εγραψα, οτι μου ειπε ο γιατρος στον υπερυχο στην Αθηνα?? Εγω πηγα τουαλετα πριν τον υπερυχο, και παλι αυτος ειδε ουρα.Καλα μου λεει δεν πηγες τουαλετα??Πηγα, του λεω αλλα δεν ειχα αλλα.Ετσι νομιζεις μου λεει και μου τα εδειξε στον υπερυχο και με ξαναεστειλε.Μου ειπε καθε φορα που παω να βαζω το χερι μου επανω απο την ηβη εκει δλδ που νιωθω την ουροδ.κυστη και να πιεζω για να αδειαζει τελειως.Αλλιως πιεζει και το μωρο και ειναι χειροτερα, συν του οτι εχεις φοβο για ουρολοιμωξεις.

Ναι το είχα διαβάσει κ προσπαθώ να το κάνω πράξη... Αλλά στην προσπάθεια μένω...χι χι!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ναι εχεις δικιο! σιγουρα!! και εγω που πηγα και παρηγγειλα τα επιπλα κτλ θα τα εχω 25 του μηνα. και θα το ετοιμασω σιγα σιγα το δωματιο! δεν καταλαβα γιατι να τρεχω τελευταια στιγμη...

Εγω στο 1ο παιδι που ειχα αφησει ψωνια, δλδ κατι ρουχα για τον 9ο μηνα, ηταν Χριστουγεννα τοτε, το μετανιωσα γιατι με τη μεγαλη κοιλια κουραζομουν παρα πολυ ευκολα να περπαταω στα μαγαζια και να ψαχνω, συν το γεγονος οτι εκανε και παγωνια στην Αθηνα που ημουν και προτιμουσα να ειμαι σπιτι απο το να τρεχω στους δρομους.Στο 2ο ηξερα και δεν αφησα τιποτα για το τελος, και ας ηταν και Σεπτεμβρης.Τωρα το ιδιο θα κανω ,μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειναι ολα ετοιμα και η κουνια στρωμενη στη θεση της.15 Ιανουαριου πρωτα ο θεος φευγω για Αθηνα.

Αχ, κοριτσια και ειδικα εσυ Δωρα που σε βλεπω ενημερωμενη με την τεχνολογια, τι να κανω για να σας εχω παρεα?? Στην Αθηνα στο πατρικο μου δεν εχει πι-σι.Αν παρω μαζι μου ενα λαπτοπ θα κανω δουλεια??

Θελεις και σεντονακια τα οποια πρεπει να πληθουν...Μαξιλαρι τον 1ο χρονο απαγορευεται.Πετσετουλες,τα ρουχαλακια του...δεν μπορεις να τα βαλεις στο παιδι απλυτα ας ειναι καινουρια.Μεσα στις βιοτεχνιες ετσι τα πετανε απο'δω και απο'κει, μου τα λεει η μανα μου που δουλευε σε ρουχα.

Εγω στο 1ο παιδι που ειχα αφησει ψωνια, δλδ κατι ρουχα για τον 9ο μηνα, ηταν Χριστουγεννα τοτε, το μετανιωσα γιατι με τη μεγαλη κοιλια κουραζομουν παρα πολυ ευκολα να περπαταω στα μαγαζια και να ψαχνω, συν το γεγονος οτι εκανε και παγωνια στην Αθηνα που ημουν και προτιμουσα να ειμαι σπιτι απο το να τρεχω στους δρομους.Στο 2ο ηξερα και δεν αφησα τιποτα για το τελος, και ας ηταν και Σεπτεμβρης.Τωρα το ιδιο θα κανω ,μεχρι τα Χριστουγεννα θα ειναι ολα ετοιμα και η κουνια στρωμενη στη θεση της.15 Ιανουαριου πρωτα ο θεος φευγω για Αθηνα.

Αχ, κοριτσια και ειδικα εσυ Δωρα που σε βλεπω ενημερωμενη με την τεχνολογια, τι να κανω για να σας εχω παρεα?? Στην Αθηνα στο πατρικο μου δεν εχει πι-σι.Αν παρω μαζι μου ενα λαπτοπ θα κανω δουλεια??

Έχεις κινητό με wifi?? Εγώ ας πούμε τώρα από το κινητό γράφω... Αλλά εχω τον κωδικό από το ίντερνετ εδώ στο γραφείο κ μπαίνω. Αν δεν υπάρχει σύνδεση κ λαπτοπ να πάρεις δεν θα κανείς τίποτα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααα τα νεύρα μου,θα τον δαγκωσω τον άντρα μου! Τώρα του ήρθε να πάρει έναν πελάτη τηλ! Θα κλείσει το πολυκατάστημα κ μετά θα έχει κρεβατομουρμουρα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έχεις κινητό με wifi?? Εγώ ας πούμε τώρα από το κινητό γράφω... Αλλά εχω τον κωδικό από το ίντερνετ εδώ στο γραφείο κ μπαίνω. Αν δεν υπάρχει σύνδεση κ λαπτοπ να πάρεις δεν θα κανείς τίποτα...

Απο το κινητο μου εμπαινα στην Αθηνα που ημουν μετα την αμνιο και σας διαβαζα, δεν ξερω αν αυτο σημαινει πως εχω wifi αλλα προσπαθουσα να σας στειλω μηνυμα και δεν μπορουσα.

Αυτο που ειχα δει σε μια διαφημιση το καλοκαιρι της cosmote που ηταν ενας σε ενα νησι με το λαπτοπ εχεις ιδεα τι μπορει να ειναι?? Μηπως πουλανε τιποτα που μπαινει στο λαπτοπ και κραταει ορισμενο χρονο??

Θελεις και σεντονακια τα οποια πρεπει να πληθουν...Μαξιλαρι τον 1ο χρονο απαγορευεται.Πετσετουλες,τα ρουχαλακια του...δεν μπορεις να τα βαλεις στο παιδι απλυτα ας ειναι καινουρια.Μεσα στις βιοτεχνιες ετσι τα πετανε απο'δω και απο'κει, μου τα λεει η μανα μου που δουλευε σε ρουχα.

ναι εννοειτε οτι θα τα πλύνω!!!

Αναστασία ετοιμάζεται ε!??? Αχ τι ωραία θα μυρίσει μωρουδιλα!!! Από που πήρες τα επιπλακια?

περιμένω τα επιπλάκια του και σιγα θα βλέπω τι να κάνω!! ρουχακια ακόμα δεν εχω αγορασει, μονο 6 ζιπουνακια! αχχχχ θα μυρισει μωρουδίλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P:p

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Απο το κινητο μου εμπαινα στην Αθηνα που ημουν μετα την αμνιο και σας διαβαζα, δεν ξερω αν αυτο σημαινει πως εχω wifi αλλα προσπαθουσα να σας στειλω μηνυμα και δεν μπορουσα.

Αυτο που ειχα δει σε μια διαφημιση το καλοκαιρι της cosmote που ηταν ενας σε ενα νησι με το λαπτοπ εχεις ιδεα τι μπορει να ειναι?? Μηπως πουλανε τιποτα που μπαινει στο λαπτοπ και κραταει ορισμενο χρονο??

εγω ετσι νομιζω. αν πας στον γερμανο πρεπει να εχει στικακια και φωρτονεις οσο χρονο θελεις! κανε μια ερωτηση!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ναι είναι ίντερνετ με στικακι. Αυτό διαφημιζε. Θα πας στο Γερμανό πχ κ θα πάρεις ασύρματο ίντερνετ σε στικακι θα πεις για 1 μήνα πχ ή για όσο νομίζεις. Κ θα το βάλεις στο λαπτοπ κ εμείς θα συνεχίσουμε να μηδενιζουμε τις αποστάσεις!!! Χα χα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...