Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δεν εστηψα μεσα λεμονι!!! ετσι ηταν η γλυκοζη!!!!

εμας μας το ειπε γνωστος μας που ειναι τεχνικός και εχει κανει πολλες, τι να πω δεν ξερω..παντως και σε σπιτια φιλως που εχω παει οταν εχουν και στρωμενα τα χαλια μυριζει καπως, οχι ασχημα, αλλα μια μμυρωδια την εχει...

Τα χαλια θα μυριζουν Αναστασια μου, λογικο ειναι με τη ζεστη του πατωματος.Εγω δεν εχω καθολου χαλια, γιατι δεν εχω καταφερει να παρω 2 χρονια που ειμαστε εδω και δεν τα χρειαζομαι κιολας γιατι περπατας ξυπολυτος ανετα.Εμενα δε μυριζει τιποτα.Θελω αλλα πραγματα εδω μεσα, πινακες, μικροεπιπλα, μια βιτρινα.Τωρα ομως θα τα ξεχασω για κανα χρονο, δεν πειραζει να ερθει η μπεμπουλα μου με το καλο και κανω και χωρις πινακες!!:):)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Ελευθερια! Εγω εβγαλα απο τη ντουλαπα μωρουδιακα την Πεμπτη και μετρησα 28 ζιπουνακια, ειχα αγορασει και ενα σετ των 7 απο τα λαπεν για τη μπεμπα μετα την αμνιο.Δεν προκειται να παρω αλλα, ειναι υπερβολη.Φυσικα και θα της τα φορεσω ολα ειδικα μεσα στο σπιτι, βρηκα και φορμακια πυζαμακια 5-6, και φορμακια εξοδου γυρω στα 15.Οτι ειναι πιο καλο απο αυτα θα το φορεσω και για βολτα.Η αδερφη μου μου εφερε και εκεινη 2 σακουλες μεγαλες με κοριτσιστικα που δεν τα χρειαζεται και δεν ειναι παλια, μικρα ειναι τα παιδια της.Εχει και κατι φορεματακια καλα μουρλια απο τα raxevsky τα οποια τα κοριτσια μπορει να τα εχουν βαλει και 1-2 φορες.Γιατι το καλο ρουχο δεν προλαβαινουν να το χαλασουν ετσι που μεγαλωνουν.Οποτε λεω θα κανω μερικα ψωνια , λιγα και καλα για τη μπεμπα.

Ωραία, μια χαρά θα βολευτείς. Από ζιπουνάκια μου είχε πάρει η γιαγιά μου πάνω από 150 κομμάτια, διάφορα μεγέθη μέχρι 2 ετών, οπότε σίγουρα δεν θα χρειαστώ. Τα περισσότερα δεν τα έπιασα καν, ιδίως τα μικρά νούμερα ήταν πάρα πολλά και δεν πρόλαβα να τα χρησιμοποιήσω. Θα πάρω 6-7 σε ροζ, φούξια κτλ ίσα ίσα για τις εξόδους.

Κάτι άλλο σε κοριτσίστικο δεν έχω και ουδείς μου έχει δώσει το παραμικρό. Της κουνιάδας μου η κόρη είναι 3 ετών και σίγουρα έχει αλλά σίγουρα δεν θα μου δώσει. Τα κρατάει για το επόμενο. Και στον γιο μου που κάποια πράγματα πχ. αποστειρωτή θα μπορούσε να μου τον έδινε, δεν το έκανε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Για αγόρι όμως; Εσύ ποιο είπαμε πήρες;

αυτο εδω, το skate system μαζι με το πορτ μπεμπε

http://blog.pegperegousa.com/category/2012-collection-posts/

και το καθησματακι αυτο

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&la=1&itmid=3138589&ct=10402&colID=1746#

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Ωραία, μια χαρά θα βολευτείς. Από ζιπουνάκια μου είχε πάρει η γιαγιά μου πάνω από 150 κομμάτια, διάφορα μεγέθη μέχρι 2 ετών, οπότε σίγουρα δεν θα χρειαστώ. Τα περισσότερα δεν τα έπιασα καν, ιδίως τα μικρά νούμερα ήταν πάρα πολλά και δεν πρόλαβα να τα χρησιμοποιήσω. Θα πάρω 6-7 σε ροζ, φούξια κτλ ίσα ίσα για τις εξόδους.

Κάτι άλλο σε κοριτσίστικο δεν έχω και ουδείς μου έχει δώσει το παραμικρό. Της κουνιάδας μου η κόρη είναι 3 ετών και σίγουρα έχει αλλά σίγουρα δεν θα μου δώσει. Τα κρατάει για το επόμενο. Και στον γιο μου που κάποια πράγματα πχ. αποστειρωτή θα μπορούσε να μου τον έδινε, δεν το έκανε.

Ο αποστειρωτης μου ειχε παει στην αδερφη μου για τα κοριτσια και τωρα θα τον ξαναπαρω.Τον εχει σε πολυ καλη κατασταση γιατι του εβαζε ξυδι για να μην πιασει αλατα.Καθισμα αυτοκινητου εχω εγω και εχει και εκεινη να μου δωσει, οποτε καλυπτω και τα δυο αυτοκινητα μας.Καθισμα φαγητου εχω της chicco και της το ειχα δωσει.Η μητερα μου του εχει φτιαξει και καινουριο καλυμμα, παει και αυτο.Στρατα εχω και εγω και η αδερφη μου,καροτσια εχουμε , τι αλλο, αα! μπανιερα δεν εχουμε αλλα εχει η συνηφαδα μου μια, μονο αυτο θα παρω απο αυτη.Η μπεμπουλα μου θα εχει πολλα χρησιμοποιημενα πραγματα, δλδ ολα, οποτε δικαιουται να της παρω μερικα καλα ρουχαλακια απο τα lapin ετσι δεν ειναι??

Για αγόρι όμως; Εσύ ποιο είπαμε πήρες;

Εγώ θα σου πρότεινα το γκρι μπεζ το είδα από κοντά κ είναι πολύ ωραίο! Το κόκκινο το πρόλαβα εγώ ένα τελευταίο κομμάτι από το συγκεκριμένο site!!! Χι χι!!!

Πάντως αν πάρεις κ καθισματακι αυτοκίνητου θα σου πρότεινα να πάρεις 0-18kg και όχι 0-12!!! Γνώμη μου πάντα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννα μου τι κανεις????

Καλα ειμαι , τωρα το ειδα! Σιδερωνα τα ζιπουνακια που επλυνα εχθες!!

Εσυ τι κανεις??Πηγες στο πολυκαταστημα??

Διαφημίσεις

Lotto%20ebaby%20smart%20RED%20mia%20water%20lilly.jpg

αυτα εδω στο e bay τα εχει 399 ευρω!!!!!!!

http://www.ebaby.gr/e-baby/aeyoi-oniooeinuo-ebaby-smart.html

Οριστε!!!

Και εδω στα μαγαζια θελεις αυτα τα λεφτα μονο για το καροτσι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...