Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα ποσο στοιχισε αν ξέρεις;; φυσικα οι τιμες σας μαλλον θα είναι διαφορετικές ε; παντως εγω σιγουρα αν εχτιζα απο την αρχη σπιτι, ενδοδαπεδια θα έβαζα..επειδη ηταν ανακαινιση δεν μας έπερνε και τόσο να ξανασπάσουμε κτλ κτλ...

Οτι στοιχισε στοιχισε, αυτο ειναι αληθεια.Αλλα δεν ξερω, το βραδυ θα ρωτησω τον αντρα μου που θα εχει ερθει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ακριβως! είναι πεταμενα λεφτα.. εξαλλου δεν ήταν καποιου ξένου..ο αδελφος του τα φορούσε και η μανα του τα έπλενε:D

εχτες που καθαριζα το ερμάρι του βρήκα κατι γουτσου γουτσου για νεογεννητα:tongue: χαζεψα παλι!! τελεια ήταν όλα δεν μπορω να τα πεταξω αυτα και να παρω άλλα..τα λυπάμαι πολύ.... λέω του παιδιού μου ειναι θα τα φορεσει και ο τζουνιορ και θα τα φυλάξω για ακομη λιγο μπας έρθει ακομα κανενας πιο τζουνιορ:tongue: και μετα θα τα δωρισω.. δεν θα πεταξω ούτε 1!

Δεν ειναι καιροι για πεταματα τωρα!!:P

Κορίτσια λέω να κάνω ένα γκαλοπ.

Τι χρώμα προτείνετε ή σας αρέσει να έχει το παιδικό καρότσι; Και γιατί;

Κατι ουδετερο λεω εγω, για να ειναι και για τα δυο φυλα.Κοκκινο, γκρι, λαδι, τζην και αποχρωσεις τους.Και το μπεζ καφε ειναι τελειο που λεει και η Μελινα.

Διαφημίσεις

κορίτσια πήρα τηλ στο ιππόκρατειο για τα μαθηματα ανωδυνου τοκετου και με γράψανε. η κυρια μου ειπε πως ισως επρεπε να παρω πιο νωρις τηλ.! τι να κανουμε αν με παρουν εχει καλώς!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να'μαι!Έφτιαξα λίγο ντουλάπες αλλά θέλουν δουλειά ακόμη. Πήρα τον μικρό από τον παιδικό ο οποίος έκλαιγε την τελευταία μιάμιση ώρα 'την μαμά μου σέλω'. Αχ αυτό το παιδί! Σε όλο τον δρόμο μες το αμάξι μου έλεγε 'μαμά νε σέλω να πάω πάλι κολείο, κακή δασκάλα, κακά όλα τα παιδάκια'. Μάλιστα λέω! Θα συνηθίσει, εξάλλου μια χαρά τα πάει, η προσαρμογή δεν τέλιωσε ακόμη μου είπε η δασκάλα του.

Για τα ρούχα και εγώ Αντωνία έχω πάρα πολλά από τον γιο μου και τα ρουχαλάκια για νεογέννητα είναι κυρίως ουδέτερα λευκά, μπεζ, λαχανί, πορτοκαλί οπότε με αυτά θα βολευτούμε τον πρώτο καιρό. Εγώ γεννάω και αντίθετες εποχές, Αύγουστο τον γιο μου - Γενάρη αυτή την φορά, και δεν ξέρω αν θα συμπέσουν τα νούμερα. Πάντως πρώτα μπεμπέ έχω γιατί έβαζα για 10μέρες μακρυμάνικα στον μικρό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αυτο με το λεμονι μεσα το ξερω και θα παρω και εγω μισο μαζι μου.Εισαι τυχερη που η μικροβ. σου το εβαλε αλλιως ειναι σαν πετιμεζι.Και αυτο το κολπο λιγοι το ξερουν.Η δικη μου μικρ.δεν το ξερει, μου το εχει πει ο ενδοκρινολογος μου που τυχαινει να ειναι και διαβητολογος.:P

δεν εστηψα μεσα λεμονι!!! ετσι ηταν η γλυκοζη!!!!

[

εμεις σκεφτομασταν να βαλουμε ενδοδαπεδια αλλα μας ειπαν πως δεν ειναι και τοσο υγιεινό... αναπνεεις σκόνη που δεν το καταλαβαινεις.... χωρια που μια φιλη μου εχει και δεν προλαβαινει το πετρελαιο.!

Καλα τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη! Με αυτο το σκεπτικο και οι σωληνες των καλοριφερ περνανε μεσα απο τους τοιχους, τι σημαινει πως αναπνεεις τη σκονη του σοβα και του τουβλου??:tongue:

Ο καθενας θα σου απαντησει συμφωνα με τα συμφεροντα του.Τελικα τι ειναι υγιεινο??

εμας μας το ειπε γνωστος μας που ειναι τεχνικός και εχει κανει πολλες, τι να πω δεν ξερω..παντως και σε σπιτια φιλως που εχω παει οταν εχουν και στρωμενα τα χαλια μυριζει καπως, οχι ασχημα, αλλα μια μμυρωδια την εχει...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

εγω για καροτσι τα χρωματα που προτιμώ είναι καφε ή γκρίζο γενικα σκουρα χρωματα... για να μην λερωνονται ευκολα

εγω το πηρα σε τζιν! αλλα επειδη μ'αρεσε τρελά!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να'μαι!Έφτιαξα λίγο ντουλάπες αλλά θέλουν δουλειά ακόμη. Πήρα τον μικρό από τον παιδικό ο οποίος έκλαιγε την τελευταία μιάμιση ώρα 'την μαμά μου σέλω'. Αχ αυτό το παιδί! Σε όλο τον δρόμο μες το αμάξι μου έλεγε 'μαμά νε σέλω να πάω πάλι κολείο, κακή δασκάλα, κακά όλα τα παιδάκια'. Μάλιστα λέω! Θα συνηθίσει, εξάλλου μια χαρά τα πάει, η προσαρμογή δεν τέλιωσε ακόμη μου είπε η δασκάλα του.

Για τα ρούχα και εγώ Αντωνία έχω πάρα πολλά από τον γιο μου και τα ρουχαλάκια για νεογέννητα είναι κυρίως ουδέτερα λευκά, μπεζ, λαχανί, πορτοκαλί οπότε με αυτά θα βολευτούμε τον πρώτο καιρό. Εγώ γεννάω και αντίθετες εποχές, Αύγουστο τον γιο μου - Γενάρη αυτή την φορά, και δεν ξέρω αν θα συμπέσουν τα νούμερα. Πάντως πρώτα μπεμπέ έχω γιατί έβαζα για 10μέρες μακρυμάνικα στον μικρό.

χαχαχχαχ ετσι ο μικρουλης ε??? αχ μωρε!!! θα συνηθισει μωρε!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ανθη μου εξαρταται εμενα μ΄ αρεσει το μπεζ καφε, και το κοκκινο κι ετσι το πηρα κοκκινο, ηθελα χρωμα σχετικα ουδετερο σε περιπτωση που το δευτερο ειναι κοριτσι

5b+Dzzec999rXZBAAAAAElFTkSuQmCC

Εμένα μου άρεσε κι αυτό. http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/eanuooe-zippy-free-inglesina-1.html στο μπεζ. Αλλά μήπως λερώνει εύκολα. Το κόκκινο δεν έχει απόθεμα. Βέβαια θέλω να πάω από κοντά να τα δω. Κι εγώ θέλω κάτι ουδέτερο σε περίπτωση που το επόμενο είναι κορίτσι.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

5b+Dzzec999rXZBAAAAAElFTkSuQmCC

Εμένα μου άρεσε κι αυτό. http://www.ebaby.gr/inglesina-1-2-3/eanuooe-zippy-free-inglesina-1.html στο μπεζ. Αλλά μήπως λερώνει εύκολα. Το κόκκινο δεν έχει απόθεμα. Βέβαια θέλω να πάω από κοντά να τα δω. Κι εγώ θέλω κάτι ουδέτερο σε περίπτωση που το επόμενο είναι κορίτσι.

και το μωβ λιλα ειναι πολυ ομορφο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σου Ελευθερια! Εγω εβγαλα απο τη ντουλαπα μωρουδιακα την Πεμπτη και μετρησα 28 ζιπουνακια, ειχα αγορασει και ενα σετ των 7 απο τα λαπεν για τη μπεμπα μετα την αμνιο.Δεν προκειται να παρω αλλα, ειναι υπερβολη.Φυσικα και θα της τα φορεσω ολα ειδικα μεσα στο σπιτι, βρηκα και φορμακια πυζαμακια 5-6, και φορμακια εξοδου γυρω στα 15.Οτι ειναι πιο καλο απο αυτα θα το φορεσω και για βολτα.Η αδερφη μου μου εφερε και εκεινη 2 σακουλες μεγαλες με κοριτσιστικα που δεν τα χρειαζεται και δεν ειναι παλια, μικρα ειναι τα παιδια της.Εχει και κατι φορεματακια καλα μουρλια απο τα raxevsky τα οποια τα κοριτσια μπορει να τα εχουν βαλει και 1-2 φορες.Γιατι το καλο ρουχο δεν προλαβαινουν να το χαλασουν ετσι που μεγαλωνουν.Οποτε λεω θα κανω μερικα ψωνια , λιγα και καλα για τη μπεμπα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...