Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

θυμησε μου το ονομα σου! :oops: α τοσο καλα με τα λεφτα της γεννας!! πρωτη φορα ακουω για τοση καθυστερηση!!!

Μελινα, εχει αλλαξει το συστημα κι εχει μειωθει το προσωπικο αυτες ειναι οι δικαιολογιες τους

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μελινα, εχει αλλαξει το συστημα κι εχει μειωθει το προσωπικο αυτες ειναι οι δικαιολογιες τους

α καλα!! τι να πεις!! μηπως θα βγαλεις ακρη?? καλιο αργα λεμε τωρα παρα ποτε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπέρα κορίτσια!! δεν πρόλαβα να διαβασω νέα σας!! εκανα την καμπύλη, για να δούμε! δεν ηταν παντως τοσο αηδιαστικό όσο περιμενα!!

μόνο γλυκό θα ελεγα! και ηταν και παγωμενη και ειχε και μια ελαφρια γευση λεμονιου!;) το κακό ηταν που δεν επιτρεποταν να πιω νερό!!! (μάλλον επειδη οι μετρησεις μου ηταν ανα μισαωρο!!)

Αυτο με το λεμονι μεσα το ξερω και θα παρω και εγω μισο μαζι μου.Εισαι τυχερη που η μικροβ. σου το εβαλε αλλιως ειναι σαν πετιμεζι.Και αυτο το κολπο λιγοι το ξερουν.Η δικη μου μικρ.δεν το ξερει, μου το εχει πει ο ενδοκρινολογος μου που τυχαινει να ειναι και διαβητολογος.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Με πηρε τηλεφωνο η γιατρος μου. Η αιμοσφαιρινη μου 10,9 και μου είπε να αρχίσω σιδερο.. Αλιμονο μου με την δυσκοιλιοτητα....Μου είπε να το περνω μόνο με νερο...Αλήθεια το κανονικο πόσο είναι;;; 12-15 αν δεν κανω λαθος;

Και 'μενα ειναι χαμηλη 11,3 και μου αυξησε το σιδηρο.

Κορίτσια λέω να κάνω ένα γκαλοπ.

Τι χρώμα προτείνετε ή σας αρέσει να έχει το παιδικό καρότσι; Και γιατί;

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

[

εμεις σκεφτομασταν να βαλουμε ενδοδαπεδια αλλα μας ειπαν πως δεν ειναι και τοσο υγιεινό... αναπνεεις σκόνη που δεν το καταλαβαινεις.... χωρια που μια φιλη μου εχει και δεν προλαβαινει το πετρελαιο.!

Καλα τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη! Με αυτο το σκεπτικο και οι σωληνες των καλοριφερ περνανε μεσα απο τους τοιχους, τι σημαινει πως αναπνεεις τη σκονη του σοβα και του τουβλου??:tongue:

Ο καθενας θα σου απαντησει συμφωνα με τα συμφεροντα του.Τελικα τι ειναι υγιεινο??

Αντωνια με λένε:D

Εμενα τηλεφωνικα μου ειπε και επειδη οδηγούσα εκεινη την ώρα δεν μπορούσα να την ρωτήσω..

όσο για την ενδοδαπεδια πρωτη φορα ακούω αυτο με την σκόνη.. εμενα μου είπαν ότι αμα παθει βλάβη δεν θα ξερουν απο που προέρχετε και θα πρέπει να βγαλουν όλο το πάτωμα για να το βρούν:confused::confused::confused:

Για να βγαλουν ολο το πατωμα σημαινει πως θα υπαρχει καπου καποια διαρροη νερου.Αυτο εξαρταται απο το συνεργειο που θα σου τη βαλει, αν ειναι ασχετοι ισως γινει και αυτο.Αλλα καλλιστα αυτο μπορει να γινει και σε ενα σωληνα του καλοριφερ.

Η ενδοδαπεδια εχει σε καθε οροφο του σπιτιου π.χ. σε εμενα που ειναι 2 οροφοι, ενα ντουλαπακι εξω στο μπαλκονι με ολους τους σωληνες που περνουν απο εκει και εκει γινονται διαφορες ρυθμισεις αν κατι ξεριθμιστει.Εσυ την αναβεις κανονικα μεσα απο το σπιτι απο θερμοστατη οπως και το καλοριφερ.Τωρα το συνεργειο που θα σου τη βαλει σαφως και πρεπει να ειναι εμπειρο πανω σε αυτο και να βγει πρωτα ενα προσχεδιο βασει μηχανολογου.Ενας οποιοσδηποτε υδραυλικος δεν μπορει να τη βαλει για αυτο και θα σε αποτρεψει απο αυτη.Εμας ηρθε ειδικο συνεργειο απο Αθηνα, και μαλιστα εκει δεν ειναι κατι πρωτογνορο , υπαρχει ηδη μια 20ετια.Απλα αν ειναι μεγαλο το σπιτι καιει πολυ για να το ζεστανει, αν ομως φτασει την επιθυμητη θερμοκ. που εσυ εχεις διαλεξει μετα το διατηρει.

Αντωνια με λένε:D

Εμενα τηλεφωνικα μου ειπε και επειδη οδηγούσα εκεινη την ώρα δεν μπορούσα να την ρωτήσω..

όσο για την ενδοδαπεδια πρωτη φορα ακούω αυτο με την σκόνη.. εμενα μου είπαν ότι αμα παθει βλάβη δεν θα ξερουν απο που προέρχετε και θα πρέπει να βγαλουν όλο το πάτωμα για να το βρούν:confused::confused::confused:

Αυτο σιγουρα το ειπε ενας υδραυλικος ο οποιος ασχολειται μονο με σωματα, ετσι δεν ειναι??

Για να βγαλουν ολο το πατωμα σημαινει πως θα υπαρχει καπου καποια διαρροη νερου.Αυτο εξαρταται απο το συνεργειο που θα σου τη βαλει, αν ειναι ασχετοι ισως γινει και αυτο.Αλλα καλλιστα αυτο μπορει να γινει και σε ενα σωληνα του καλοριφερ.

Η ενδοδαπεδια εχει σε καθε οροφο του σπιτιου π.χ. σε εμενα που ειναι 2 οροφοι, ενα ντουλαπακι εξω στο μπαλκονι με ολους τους σωληνες που περνουν απο εκει και εκει γινονται διαφορες ρυθμισεις αν κατι ξεριθμιστει.Εσυ την αναβεις κανονικα μεσα απο το σπιτι απο θερμοστατη οπως και το καλοριφερ.Τωρα το συνεργειο που θα σου τη βαλει σαφως και πρεπει να ειναι εμπειρο πανω σε αυτο και να βγει πρωτα ενα προσχεδιο βασει μηχανολογου.Ενας οποιοσδηποτε υδραυλικος δεν μπορει να τη βαλει για αυτο και θα σε αποτρεψει απο αυτη.Εμας ηρθε ειδικο συνεργειο απο Αθηνα, και μαλιστα εκει δεν ειναι κατι πρωτογνορο , υπαρχει ηδη μια 20ετια.Απλα αν ειναι μεγαλο το σπιτι καιει πολυ για να το ζεστανει, αν ομως φτασει την επιθυμητη θερμοκ. που εσυ εχεις διαλεξει μετα το διατηρει.

Άννα ποσο στοιχισε αν ξέρεις;; φυσικα οι τιμες σας μαλλον θα είναι διαφορετικές ε; παντως εγω σιγουρα αν εχτιζα απο την αρχη σπιτι, ενδοδαπεδια θα έβαζα..επειδη ηταν ανακαινιση δεν μας έπερνε και τόσο να ξανασπάσουμε κτλ κτλ...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αυτο σιγουρα το ειπε ενας υδραυλικος ο οποιος ασχολειται μονο με σωματα, ετσι δεν ειναι??

βασικα είναι καποιος υδραυλικος που εχει και σπιτι του ενδοδαπεδια. οχι δεν ασχολειτε μονο με σώματα αλλα ίσως τελικα να είναι άσχετος... δεν ξέρω:confused::confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να σας πω κατι. εγω οταν γεννησα τον 1ο μου γιο δεν πηρα πολλα πραγματα.. μεχρι να παω σπιτι είχα γεμισει... οποιος ερχοταν να με δει ρούχα μου έφερνε.. αφού να φαντασειτε τωρα δεν θα παρω τιποτα. Αντε να του παρω το πολυ 2-3 καινούρια.. και συμπιπτουν και οι εποχες καπως και σιγουρα θα του φερουν και αυτου πολλα στην κλινικη.. και στο κατω κατω αυτα που έχω, του αδελφου του είναι και δεν είναι και 5 χρονια στο ερμαρι να πω οτι είναι παλια. περσυ προπερσυ τα πήραμε...γιατι να παρω άλλα;)

Και εγω ενα σωρο μωρουδιακα εχω, ειναι κριμα να πεταμε τα λεφτα μας ασκοπα, αλλωστε μεγαλωνουν πολυ γρηγορα.Το μονο που θα παρω επειδη ειναι και κοριτσακι 2-3 ρουχαλακια ομορφα για εξω.Μετα καλοκαιρινα που θα πιασει η Ανοιξη.

Αναστασια δεν φανταζεσε ποσα εξοδα γλιτωνεις στο 2ο αμα έχουν μικρη διαφορα.. κρεβατακια στρωματακια σεντονακια καροτσακια καθισματακια αυτοκ. ριλαξ μπανακια ρουχα κτλ κτλ..τα έχω όλα!! μονο την κλινικη θα πληρωσω και το καθισμα αυτοκινητου που το 1ο ήταν αποτυχια...

Και εγω μια απο τα ιδια!Εχω και απο την αδερφη μου....

Ανθη μου εξαρταται εμενα μ΄ αρεσει το μπεζ καφε, και το κοκκινο κι ετσι το πηρα κοκκινο, ηθελα χρωμα σχετικα ουδετερο σε περιπτωση που το δευτερο ειναι κοριτσι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Και εγω ενα σωρο μωρουδιακα εχω, ειναι κριμα να πεταμε τα λεφτα μας ασκοπα, αλλωστε μεγαλωνουν πολυ γρηγορα.Το μονο που θα παρω επειδη ειναι και κοριτσακι 2-3 ρουχαλακια ομορφα για εξω.Μετα καλοκαιρινα που θα πιασει η Ανοιξη.

Ακριβως! είναι πεταμενα λεφτα.. εξαλλου δεν ήταν καποιου ξένου..ο αδελφος του τα φορούσε και η μανα του τα έπλενε:D

εχτες που καθαριζα το ερμάρι του βρήκα κατι γουτσου γουτσου για νεογεννητα:tongue: χαζεψα παλι!! τελεια ήταν όλα δεν μπορω να τα πεταξω αυτα και να παρω άλλα..τα λυπάμαι πολύ.... λέω του παιδιού μου ειναι θα τα φορεσει και ο τζουνιορ και θα τα φυλάξω για ακομη λιγο μπας έρθει ακομα κανενας πιο τζουνιορ:tongue: και μετα θα τα δωρισω.. δεν θα πεταξω ούτε 1!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και εγω μια απο τα ιδια!Εχω και απο την αδερφη μου....

Άννα αυτό το είχα γραψει εγω γιατι γραφει απο πανω οτι το εγραψε η Αναστασια;; το πρόσεξα και πιο πριν ότι μπορει να κανουμε quote σε μια απαντηση και να γραφει το όνομα αλλης κοπελας απο πανω:shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...