Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να παρετε μια σομπα απο αυτες τες ψηλες που είναι σαν αεριστηρας.. ζεστενουν πολυ αυτές και θα βγουν και προσφορες κοντα στα Χριστούγεννα..

νομιζω καταλαβα για ποιες λες,,, πόσα κοστιζουν αν ξερεις;

φοβαμαι μηπως γίνει κατι αν αφησω το μωρό με τη σομπα αναμαινει; εννοειται θα την εχω μακρια απο το μωρό, θα βράζει όλο το δωματιο;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κορίτσια λέω το απογευμα να κατεβώ μαζί με τον αντρα μου στο γραφείο και να πάω μετα μονη μου με το αυτοκίνητο σε ενα πολυκαταστημα που εχουμε εδω για να δω τα κρεβατακια!!! Το λέω για να μην με ψάχνετε!!! χα χα χα!!! Θα σας ενημερώσω εκ νεου!! Φιλια

Παω να ξαπλώσω!!! καλο μεσημερι τσουπρες μου!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

σημερα ειμαι ακριβως 21 εβδ. οποτε αυριο μπαινω στην 22η. θα περιμενω,τι να κανω:cry:

Nα τον παρεις βεβαια! καθε μερα τον παιρνεις? δεν φανταζομαι! εγω σχεδον! κ απο πριν ξεκινησουν τα προβληματα μου! δεν φτανει που θα παρουν τοσα λεφτα μην τους κουρασουμε κιολας? παρτονε καλε να σου φυγει η ιδεα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αναστασια δεν φανταζεσε ποσα εξοδα γλιτωνεις στο 2ο αμα έχουν μικρη διαφορα.. κρεβατακια στρωματακια σεντονακια καροτσακια καθισματακια αυτοκ. ριλαξ μπανακια ρουχα κτλ κτλ..τα έχω όλα!! μονο την κλινικη θα πληρωσω και το καθισμα αυτοκινητου που το 1ο ήταν αποτυχια...

ετσι ειναι! τα παιρνεις μια φορα καποια πραγματα, και απο την εμπειρια ξερεις και για τα ρουχα και για όλα!!;)

δεν θα ξαναμιλησω γιάυτο το θεμα, το υποσχομαι!!!:D

σας επρηξα!!

να ξαναμιλησεις!! αν δεν λεμε γι'αυτα, γιατι θα λέμε??????:D:D αφου ειναι καλά! μην αγχωνεσαι! βασικα μπορει να το μπερδευεις κ με το εντερο! εδω εγω στιγμες στιγμες που ξαπλωνω λεω τωρα αυτο το εντερο ηταν η το μωρό???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια λέω το απογευμα να κατεβώ μαζί με τον αντρα μου στο γραφείο και να πάω μετα μονη μου με το αυτοκίνητο σε ενα πολυκαταστημα που εχουμε εδω για να δω τα κρεβατακια!!! Το λέω για να μην με ψάχνετε!!! χα χα χα!!! Θα σας ενημερώσω εκ νεου!! Φιλια

Παω να ξαπλώσω!!! καλο μεσημερι τσουπρες μου!!!

άντε ωραια!! με το καλό ! να μπεις μετα να πεις νέα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δεν θα ξαναμιλησω γιάυτο το θεμα, το υποσχομαι!!!:D

σας επρηξα!!

Οχι ρε ενταξει.. λογικο είναι να λες συνεχως τις ανυσηχιες σου.. ολες το κάνουμε;)

νομιζω καταλαβα για ποιες λες,,, πόσα κοστιζουν αν ξερεις;

φοβαμαι μηπως γίνει κατι αν αφησω το μωρό με τη σομπα αναμαινει; εννοειται θα την εχω μακρια απο το μωρό, θα βράζει όλο το δωματιο;

Νομιζω καπου στα 45 την πήραμε εμεις...δεν είναι πολυ ακριβες. είναι ακριβως σαν αεριστηρας με στασεις και γυρναει και γυρω γυρω και θα βραζει όλο το δωματιο ναι! έχουν πολυ καλη απόδοση.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Οχι ρε ενταξει.. λογικο είναι να λες συνεχως τις ανυσηχιες σου.. ολες το κάνουμε;)

Νομιζω καπου στα 45 την πήραμε εμεις...δεν είναι πολυ ακριβες. είναι ακριβως σαν αεριστηρας με στασεις και γυρναει και γυρω γυρω και θα βραζει όλο το δωματιο ναι! έχουν πολυ καλη απόδοση.

αντωνια αυτην λες?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=31341

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Λιγες ωρες ελειψα και γεμισατε 3 σελιδες θα απαντησω σε οτι θυμαμαι,

Γωγω μου ειδες πουτ τελικα δεν ηταν τιποτα θα το νιωσεις κι εσυ μην ανησυχεις εγω το πρωτο μου το καταλαβα 23 εβδομαδα,

περσυ που ημουν εγκυος απο τα h&m ειχα ψωνισει κι εγω 2 τζιν και 2 κολαν και 3 μπλουζες μια χαρα με εχουν βολεψει και τωρα και δεν εχουν παθει τιποτα το μονο που θελω να παρω ειναι κανενα πουλοβερακι γιατι περσι γεννησα 30.10 και δεν χρειαστηκε, απο μπουφαν μεχρι στιγμης βολευομαι με του αντρα μου μια χαρα,

Δωρα τα δικαιολογητικα απο οτι διαβασα στα στειλανε οσον αφορα την καισαρικη αυτο ειμαι μια πικρη ιστορια εγω γεννησα 30.10.10 τα λεφτα της καισαρικης καπου 250? τα πηρα 1.8.11 μετα εκανα ενσταση για να περασω επιτροπη μηπως παρω και τιποτα παραπανω την πεμπτη μου ηρθε σπιτι η προσκληση συστημενη με το ταχυδρομειο, περναω 25.10.11, και μεχρι να βγει η αποφαση θα κανω τα πρωτα γενεθλια του μωρου, ουδεν σχολιο,

Η δικια μου πεθερα ειναι πολυ μετρημενη εχει δυο εγγονια απο τον μεγαλο της γιο ενα κι ενα 11 και 8 χρονων τα οποια και μεγαλωνει τους εχει αδυναμια λογικο ειναι αλλα και στον δικο μου φερεται αψογα δεν εχω παραπονο κι οτι εχει κανει για τα δυο της εγγονια κανει και για το μικρο π.χ. εκανε δωρο το τραπεζι της βαφτισης και ολο το δωματιο γιατι το ειχε κανει και στα αλλα, η μαμα μου ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, εχει αδυναμια στον αδελφο μου αλλα μενει μακρια Αγια Παρασκευη εμεις μοσχατο πανω κατω, αν δεν δει το μικρο καθε μερα πρωι βραδυ λεει δεν μπορει κατσε να γεννησει ομως και η νυφη μας το Μαιο και θα δειξει

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Κοριτσάκια σας αφήνω σχολάω!Αν θέλει καμία τη λίστα των δικαιολογητικών να μου στείλει πμ γιατι δε ξέρω αν θα προλάβω να σας διαβάσω.Φιλιά καλό απόγευμα σε όλες!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσάκια σας αφήνω σχολάω!Αν θέλει καμία τη λίστα των δικαιολογητικών να μου στείλει πμ γιατι δε ξέρω αν θα προλάβω να σας διαβάσω.Φιλιά καλό απόγευμα σε όλες!!!

καλό απογευμα και καλη ξεκουραση!! και παλι ευχαριστώ!!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Λιγες ωρες ελειψα και γεμισατε 3 σελιδες θα απαντησω σε οτι θυμαμαι,

Γωγω μου ειδες πουτ τελικα δεν ηταν τιποτα θα το νιωσεις κι εσυ μην ανησυχεις εγω το πρωτο μου το καταλαβα 23 εβδομαδα,

περσυ που ημουν εγκυος απο τα h&m ειχα ψωνισει κι εγω 2 τζιν και 2 κολαν και 3 μπλουζες μια χαρα με εχουν βολεψει και τωρα και δεν εχουν παθει τιποτα το μονο που θελω να παρω ειναι κανενα πουλοβερακι γιατι περσι γεννησα 30.10 και δεν χρειαστηκε, απο μπουφαν μεχρι στιγμης βολευομαι με του αντρα μου μια χαρα,

Δωρα τα δικαιολογητικα απο οτι διαβασα στα στειλανε οσον αφορα την καισαρικη αυτο ειμαι μια πικρη ιστορια εγω γεννησα 30.10.10 τα λεφτα της καισαρικης καπου 250? τα πηρα 1.8.11 μετα εκανα ενσταση για να περασω επιτροπη μηπως παρω και τιποτα παραπανω την πεμπτη μου ηρθε σπιτι η προσκληση συστημενη με το ταχυδρομειο, περναω 25.10.11, και μεχρι να βγει η αποφαση θα κανω τα πρωτα γενεθλια του μωρου, ουδεν σχολιο,

Η δικια μου πεθερα ειναι πολυ μετρημενη εχει δυο εγγονια απο τον μεγαλο της γιο ενα κι ενα 11 και 8 χρονων τα οποια και μεγαλωνει τους εχει αδυναμια λογικο ειναι αλλα και στον δικο μου φερεται αψογα δεν εχω παραπονο κι οτι εχει κανει για τα δυο της εγγονια κανει και για το μικρο π.χ. εκανε δωρο το τραπεζι της βαφτισης και ολο το δωματιο γιατι το ειχε κανει και στα αλλα, η μαμα μου ειναι αλλου παπα ευαγγελιο, εχει αδυναμια στον αδελφο μου αλλα μενει μακρια Αγια Παρασκευη εμεις μοσχατο πανω κατω, αν δεν δει το μικρο καθε μερα πρωι βραδυ λεει δεν μπορει κατσε να γεννησει ομως και η νυφη μας το Μαιο και θα δειξει

θυμησε μου το ονομα σου! :oops: α τοσο καλα με τα λεφτα της γεννας!! πρωτη φορα ακουω για τοση καθυστερηση!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι!για μενα λετε να ειναι αργά??? θα παρω ενα τηλ να ρωτησω, αυριο πρωι!

Μια χαρά είσαι πιστεύω! Απλά δεν ξεκινούν από πιο νωρίς εγώ κατάλαβα. Το πολύ πολύ να χάσεις κάποιο μάθημα. Δοκίμασε και σήμερα αν μπορείς να τους πάρεις.

πω πω στο μυαλο μου εισαι..σημερα θα επαιρνα να ρωτησω.ουφ μονη μου θα τα κανω τα μαθηματα και εγω ελεγα θα παμε παρεα κριμα.ρωτησες ποσα μαθηματα ειναι?

σημερα ηρθε η μαρια και ο στρατος απο αθηνα!!σκεφτομαι αυτην την βδομαδα να την παρω και ν βγουμε για εξορμηση στα μαγαζια για ερευνα παμε ολες μαζι αν θελεις!!:P:p:p

Κι εγώ έτσι έλεγα. Αλλιώς είναι παρέα! Θα τα σχολιάζαμε κιόλας. Δεν έκανα καμιά άλλη ερώτηση να σου πω την αλήθεια.

Εμείς λέγαμε να βγούμε αυτήν την εβδομάδα γιατί σιγά σιγά θα πρέπει να τα παραγγέλνουμε κιόλας. Και ο Χρήστος θέλει να έχει άποψη. Αλλά αν πάτε πρωί (και σηκωθώ η γαϊδούρα) θέλω να έρθω κι εγώ!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...