Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δώρα μου σου έστειλα πμ με όλα τα δικαιολογητικά για ασφαλισμένες στο ΙΚΑ τα είχα μαζέψει από την πρώτη μου εγκυμοσύνη και τα είχα εύκαιρα.Αν δεν αλλάξουν τίποτα οι άχρηστοι:twisted: το ποσό είναι συμπαθητικό τουλάχιστον καλύπτεις τα έξοδά σου (αν και δεν είναι όλα επιδόματα είναι και οι μισθοί σου μέσα και φαίνονται πολλά).Όποια άλλη κοπέλα θέλει να της στείλω τα δικαιολογητικά με πμ ας μου πει θα τα έγραφα εδω αλλά δε ξέρω αν κάνει είναι και πολλές σελίδες!

αν μπορείς στειλε μου και εμενα!:P

Αντωνια με λένε:D

Εμενα τηλεφωνικα μου ειπε και επειδη οδηγούσα εκεινη την ώρα δεν μπορούσα να την ρωτήσω..

όσο για την ενδοδαπεδια πρωτη φορα ακούω αυτο με την σκόνη.. εμενα μου είπαν ότι αμα παθει βλάβη δεν θα ξερουν απο που προέρχετε και θα πρέπει να βγαλουν όλο το πάτωμα για να το βρούν:confused::confused::confused:

τι να σου πω, ετσι μας ειπαν! και αυτο με τις βλάβες ειναι ενα θέμα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στην ερώτησή μου για τα hm έδω στην Αθήνα πάντως είναι αρκετά καλές οι τιμές αν και έχω κι άλλη μια λύση για ένα stock με παιδικά στον Κηφισό αλλά θέλω να το δω πρώτα εγω για να σας το συστήσω.Τώρα με την κρίση που περνάμε δεν μπορούμε να δίνουμε ένα σωρό λεφτά για κοροιδία γιατι ότι έχει σχέση με το παιδί και την έγκυο είναι εμπόριο και το εκμεταλεύονται ρε γαμώτο.Κι εγω 80€ για ένα τζην εγκυμοσύνης είχα ακούσει και τρελάθηκα ήταν και σαν τσουβάλι μια χαρά με βόλεψε αυτό με 35€!

zxG9p3.png

owokp3.png

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις στην ερώτησή μου για τα hm έδω στην Αθήνα πάντως είναι αρκετά καλές οι τιμές αν και έχω κι άλλη μια λύση για ένα stock με παιδικά στον Κηφισό αλλά θέλω να το δω πρώτα εγω για να σας το συστήσω.Τώρα με την κρίση που περνάμε δεν μπορούμε να δίνουμε ένα σωρό λεφτά για κοροιδία γιατι ότι έχει σχέση με το παιδί και την έγκυο είναι εμπόριο και το εκμεταλεύονται ρε γαμώτο.Κι εγω 80€ για ένα τζην εγκυμοσύνης είχα ακούσει και τρελάθηκα ήταν και σαν τσουβάλι μια χαρά με βόλεψε αυτό με 35€!

ναι όντως αυτα τα καταστηματα με τα βρεφικα και τα της εγκυμοσυνης ειναι σαν τσουβαλια τα ρουχα! και εγω τα ειδα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι όντως αυτα τα καταστηματα με τα βρεφικα και τα της εγκυμοσυνης ειναι σαν τσουβαλια τα ρουχα! και εγω τα ειδα!!

Κοριτσια να σας πω κατι. εγω οταν γεννησα τον 1ο μου γιο δεν πηρα πολλα πραγματα.. μεχρι να παω σπιτι είχα γεμισει... οποιος ερχοταν να με δει ρούχα μου έφερνε.. αφού να φαντασειτε τωρα δεν θα παρω τιποτα. Αντε να του παρω το πολυ 2-3 καινούρια.. και συμπιπτουν και οι εποχες καπως και σιγουρα θα του φερουν και αυτου πολλα στην κλινικη.. και στο κατω κατω αυτα που έχω, του αδελφου του είναι και δεν είναι και 5 χρονια στο ερμαρι να πω οτι είναι παλια. περσυ προπερσυ τα πήραμε...γιατι να παρω άλλα;)

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Τουλαχιστον έχεις aircondition σωστα;; θα περασεις με σομπες κλπ φετος και απο χρονου βλέπεις... θα βολεφτούμε τι να κανουμε.. και εγω πριν βαλω και είχα το μωρο είχα 1 σομπα και 1 καλοριφερ. το καλοριφερ μονιμος στο δωματιο όπου ήταν το μωρο και η σομπα την μεταφερα όπου πήγαινε και το μωρο... ευτυχως κρατησε μόνο για 2 μηνες αυτό αλλα βολεφτήκαμε.. αμα δεν έχουμε επιλογη τι να κάνουμε;:confused:

βρε κοριτσία εσεις έχετε κατι τουλαχιστό εγω τι να πω;;;;

σπιτι του πεθερου μου υπαρχει aircondition μόνο στη κουζίνα, τα παραθυρα είναι μονά και δεν υπάρχει θερμανση και γενικά κατι που να ζεστενεται το δωματιο που θα ημαστε εμεις και ο μπεμπης μας,,,,οκ εκει μεγαλωσε και ο αντρας μου και τα αδερφια του, η πιο μικρη του αδερφη είναι 9 χρονο και μια χαρα ειναι το κοριτσακι αλλά τι να πω; εγω πάλι δεν αντεχω το κρύο, αλλά τι να κανουμε θα περασουμε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αν μπορείς στειλε μου και εμενα!:P

Είσαι έτοιμη!:D

το πήρα σ'ευχαριστώ! ;)

Κοριτσια να σας πω κατι. εγω οταν γεννησα τον 1ο μου γιο δεν πηρα πολλα πραγματα.. μεχρι να παω σπιτι είχα γεμισει... οποιος ερχοταν να με δει ρούχα μου έφερνε.. αφού να φαντασειτε τωρα δεν θα παρω τιποτα. Αντε να του παρω το πολυ 2-3 καινούρια.. και συμπιπτουν και οι εποχες καπως και σιγουρα θα του φερουν και αυτου πολλα στην κλινικη.. και στο κατω κατω αυτα που έχω, του αδελφου του είναι και δεν είναι και 5 χρονια στο ερμαρι να πω οτι είναι παλια. περσυ προπερσυ τα πήραμε...γιατι να παρω άλλα;)

ε ναι! εσυ εχεις και απο τον γιο σου!! καλα θα κανεις!!!

σπιτι του πεθερου μου υπαρχει aircondition μόνο στη κουζίνα, τα παραθυρα είναι μονά και δεν υπάρχει θερμανση και γενικά κατι που να ζεστενεται το δωματιο που θα ημαστε εμεις και ο μπεμπης μας,,,,οκ εκει μεγαλωσε και ο αντρας μου και τα αδερφια του, η πιο μικρη του αδερφη είναι 9 χρονο και μια χαρα ειναι το κοριτσακι αλλά τι να πω; εγω πάλι δεν αντεχω το κρύο, αλλά τι να κανουμε θα περασουμε....

καμια σομπουλα με υγραεριο?? τις καινουργιες λεω! εμεις ειχαμε βαλει καποια στιγμη στο πατρικό μου! δεν υπαρχει κίνδυνος!!! ή αλλιώς του ρευματος καμια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Να παρετε μια σομπα απο αυτες τες ψηλες που είναι σαν αεριστηρας.. ζεστενουν πολυ αυτές και θα βγουν και προσφορες κοντα στα Χριστούγεννα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ξαναρθα! πηρα τηλ τη γιατρο τελικα κ της ειπα οτι δεν νιωθω τιποτα κ μου ειπε να παω να με δει. με ανησυχησε λιγο για να πω την αληθεια! τελικα την ειδαμε τη μπεμπουλα μια χαρα ειναι!!! εκανε τουμπες εκεινη την ωρα βρε κοριτσια κ εγω χαμπαρι δεν επαιρνα!! η γιατρος μου ειπε οτι κατι θα επρεπε να νιωθω αλλα αφου ειναι καλα το μωρο δε με νοιαζει τιποτα!!!!!!!:D:D:D:D:D

BJVqp3.png

Αναστασια δεν φανταζεσε ποσα εξοδα γλιτωνεις στο 2ο αμα έχουν μικρη διαφορα.. κρεβατακια στρωματακια σεντονακια καροτσακια καθισματακια αυτοκ. ριλαξ μπανακια ρουχα κτλ κτλ..τα έχω όλα!! μονο την κλινικη θα πληρωσω και το καθισμα αυτοκινητου που το 1ο ήταν αποτυχια...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ξαναρθα! πηρα τηλ τη γιατρο τελικα κ της ειπα οτι δεν νιωθω τιποτα κ μου ειπε να παω να με δει. με ανησυχησε λιγο για να πω την αληθεια! τελικα την ειδαμε τη μπεμπουλα μια χαρα ειναι!!! εκανε τουμπες εκεινη την ωρα βρε κοριτσια κ εγω χαμπαρι δεν επαιρνα!! η γιατρος μου ειπε οτι κατι θα επρεπε να νιωθω αλλα αφου ειναι καλα το μωρο δε με νοιαζει τιποτα!!!!!!!:D:D:D:D:D

ε ενταξει ρε μερες σου είναι και εσενα να το καταλαβεις..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μπράβο Γωγούλα τι καλά ξελάφρωσες τουλάχιστον βρε παιδί μου θα το νοιώσεις σε λίγο κι εγω στους υπερήχους πριν το Β την έβλεπα να τουμπάρει αλλά κι εγώ χαμπάρι δεν έπαιρνα που είναι και η δεύτερη να φανταστείς.

zxG9p3.png

owokp3.png

το πήρα σ'ευχαριστώ! ;)

καμια σομπουλα με υγραεριο?? τις καινουργιες λεω! εμεις ειχαμε βαλει καποια στιγμη στο πατρικό μου! δεν υπαρχει κίνδυνος!!! ή αλλιώς του ρευματος καμια!

πόσα περιπου στοιχιζουν ;;;; γιατί θελουμε κατι φτυνο και οικονομικό

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Μπράβο Γωγούλα τι καλά ξελάφρωσες τουλάχιστον βρε παιδί μου θα το νοιώσεις σε λίγο κι εγω στους υπερήχους πριν το Β την έβλεπα να τουμπάρει αλλά κι εγώ χαμπάρι δεν έπαιρνα που είναι και η δεύτερη να φανταστείς.

ηταν τοσο καλη, ανυπομονω για το β΄τωρα, την αλλη Τριτη!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...