Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Xristina96 είπε:

Σοβαρά; Συγνώμη αν το είπες και δεν το είχα διαβάσει. Πω πω , δεν θα τους πλήρωνα πραγματικά ! Θα περίμενα και τα φάρμακα να μου δώσουν που χάλασα! Λυπάμαι πολύ! 
      με διέγερση ; 

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

πρίν από 1 λεπτό , Bubble24 είπε:

Άστο..Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω ψυχολογικά. Ναι με φάρμακα…και τους είχα πει να φανταστείς ότι με πάνε αργά! Δεν υπάρχει περίπτωση να ξανά υποχωρήσω όταν έχω ενδοιασμούς. Την πατάω δεύτερη φορά (άλλη μία στο παλιό κέντρο που ήταν και ο λόγος που έφυγα γιατί με είχαν δουλέψει κανονικά)… 

Δυστυχώς για διαδικασίες που υποτίθεται είναι στανταρ ταλαιπωρούνται πολλά κορίτσια. Αρχίζω να πιστεύω ότι η εξωσωματική ενδείκνυται αποκλειστικά για πολύ νέα ζευγάρια κάτω των 30 που δεν έχουν άλλο. Διαφορετικά, δύσκολα σε παίρνουν σοβαρά… είμαστε απροστάτευτες στα χέρια του Θεού και της Θεάς τύχης.. μεγάλη απογοήτευση 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπες στο www.sheblogs.eu/2010/11/09/epidomata_toketou_dikailogitika/

ισως κατι να βρεις..ασφαλεια ΙΚΑ εχεις?

Ναι ΙΚΑ....πολύ τρεξιμο θελει με τα χαρτια και για τα επιδοματα!!:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Για τις κοπέλες από Θεσσαλονίκη, πήρα τηλ στο Ιπποκράτειο 2313 312017 για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που λέγαμε και είπαν ότι γίνονται από την 27η εβδομάδα. Μου κράτησε στοιχεία γιατί είμαι κοντά αλλά εσύ Πόπη μάλλον θα πας σε άλλο γκρουπ ενα μήνα μετά.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Για τις κοπέλες από Θεσσαλονίκη, πήρα τηλ στο Ιπποκράτειο 2313 312017 για τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού που λέγαμε και είπαν ότι γίνονται από την 27η εβδομάδα. Μου κράτησε στοιχεία γιατί είμαι κοντά αλλά εσύ Πόπη μάλλον θα πας σε άλλο γκρουπ ενα μήνα μετά.

πω πω στο μυαλο μου εισαι..σημερα θα επαιρνα να ρωτησω.ουφ μονη μου θα τα κανω τα μαθηματα και εγω ελεγα θα παμε παρεα κριμα.ρωτησες ποσα μαθηματα ειναι?

σημερα ηρθε η μαρια και ο στρατος απο αθηνα!!σκεφτομαι αυτην την βδομαδα να την παρω και ν βγουμε για εξορμηση στα μαγαζια για ερευνα παμε ολες μαζι αν θελεις!!:P:p:p

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

πω πω στο μυαλο μου εισαι..σημερα θα επαιρνα να ρωτησω.ουφ μονη μου θα τα κανω τα μαθηματα και εγω ελεγα θα παμε παρεα κριμα.ρωτησες ποσα μαθηματα ειναι?

σημερα ηρθε η μαρια και ο στρατος απο αθηνα!!σκεφτομαι αυτην την βδομαδα να την παρω και ν βγουμε για εξορμηση στα μαγαζια για ερευνα παμε ολες μαζι αν θελεις!!:P:p:p

Αχ τι καλά!!!Εμένα οι φίλες μου δουλεύουν πρωί απογευμα και δυσκολα να τις ξεσηκώσω να αφησουν το μαγαζι τους και να παμε για να χαζεψουμε παρέα!!! Πάρτε με μαζί!!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ τι καλά!!!Εμένα οι φίλες μου δουλεύουν πρωί απογευμα και δυσκολα να τις ξεσηκώσω να αφησουν το μαγαζι τους και να παμε για να χαζεψουμε παρέα!!! Πάρτε με μαζί!!!!:tongue:

ελα Δωριτσα μαζι μας..και εγω μονη ειμαι απλως ετυχε τωρα να ερθει για μια βδομαδα η συνηφαδα μου,,βεβαια ακομα δεν την ρωτησα αν θελει να παμε..μονη μου το αποφασισα χαχαχαχαχα:P:p:p:p

εβγαλες ακρη για τα επιδοματα ??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ελα Δωριτσα μαζι μας..και εγω μονη ειμαι απλως ετυχε τωρα να ερθει για μια βδομαδα η συνηφαδα μου,,βεβαια ακομα δεν την ρωτησα αν θελει να παμε..μονη μου το αποφασισα χαχαχαχαχα:P:p:p:p

εβγαλες ακρη για τα επιδοματα ??

οχι βαρεθηκα να ψαξω!! χε χε!!

Θα ρωτησω και τα κοριτσια στην δουλεια που ολες εχουν γεννησει! Θα δουμε!

Σας αφήνω ερχετε ο αντρας μου να φαμε επιτελους την φασολαδα!!Μιαμ!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλο μεσημερι και εγω σας αφηνω παμε στην πεθερα μου για φαγητο!!

B4Itp2.png

Αχ τέλεια η ενδοδαπεδια.. ηθελα και εγω αλλα ίσως στην επόμενη ανακαίνηση να βάλω!

Αυτη μπαινει πριν τα δαπεδα.

Το ξέρω γιαυτο το λέω επειδη σε μια επομενη ανακαινηση θα μπορω να σπασω το πατωμα και να βαλω.. ρωτησε ο άντρας μου και ετσι του είπαν.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια να ρωτήσω λίγο κάτι??? Τα λεφτά που πληρώνεις για την καισαρική τα παίρνεις πίσω πάλι?Και αν ναι πως??

Δεν ξέρω για εσας αλλα για εμας εδω δικαιούμαστε κάποιο ποσο (οχι όλο) ως επίδομα τοκετού..είτε φυσιολογικος είναι είτε καισαρικη..επισης εχουμε επιδομα μητρότητας το οποιο το περνεις απο τις Κοινωνικες Ασφαλισεις και νομιζω είναι το ποσο που σου κόβει ο εργοδότης σου οσο καιρο είσε με αδεια μητροτητας...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλησπέρα κορίτσια!! δεν πρόλαβα να διαβασω νέα σας!! εκανα την καμπύλη, για να δούμε! δεν ηταν παντως τοσο αηδιαστικό όσο περιμενα!!

μόνο γλυκό θα ελεγα! και ηταν και παγωμενη και ειχε και μια ελαφρια γευση λεμονιου!;) το κακό ηταν που δεν επιτρεποταν να πιω νερό!!! (μάλλον επειδη οι μετρησεις μου ηταν ανα μισαωρο!!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Με πηρε τηλεφωνο η γιατρος μου. Η αιμοσφαιρινη μου 10,9 και μου είπε να αρχίσω σιδερο.. Αλιμονο μου με την δυσκοιλιοτητα....Μου είπε να το περνω μόνο με νερο...Αλήθεια το κανονικο πόσο είναι;;; 12-15 αν δεν κανω λαθος;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αχ ευχαριστούμε πολύ κοριτσάκι!για μενα λετε να ειναι αργά??? θα παρω ενα τηλ να ρωτησω, αυριο πρωι!

Ναι ΙΚΑ....πολύ τρεξιμο θελει με τα χαρτια και για τα επιδοματα!!:confused:

εγω που ρωτησα τη γιατρό μου ,που ειναι και γιατρος του ικα, μου ειπε πως την επόμενη φορα που θα παω θα μου πει, ακόμα ειναι νωρίς. από μια φίλη που ρωτησα, μου ειπε πως ειναι αδεια απο τον εργοδοτη 58 ημερες πριν τη γεννα και 52 αν δεν κανω λάθος μετα! παντως οταν τα κανω θα σας ενημερωσω!

Αχ τέλεια η ενδοδαπεδια.. ηθελα και εγω αλλα ίσως στην επόμενη ανακαίνηση να βάλω!

Αυτη μπαινει πριν τα δαπεδα.

εμεις σκεφτομασταν να βαλουμε ενδοδαπεδια αλλα μας ειπαν πως δεν ειναι και τοσο υγιεινό... αναπνεεις σκόνη που δεν το καταλαβαινεις.... χωρια που μια φιλη μου εχει και δεν προλαβαινει το πετρελαιο.!

80 ευρω:shock: οχι δεν δινω τοσα λεφτα για ενα τζιν εγκυμοσυνης... να το φορεσω 4 -5 μηνες και μετα τι;;

εμενα μου είπαν για τα zara ότι εχει καλα παντελονια τζιν εγκυμοσύνης αλλα λαστιχενια φθηκα γυρω στα 18-20 ευρω ηταν περσι... θα παω να δω γιατι δεν έχω ρούχα να μου μπένουν πλεον εχτος απο 2-3 κολαν...ούτε μπλούζες έχω.. δεν θελω να παρω τώρα όμως αφού σε κανενα μηνα υπολογιζω θα πρεπει να παρω χειμρεινα.

Κοριτσια παω και εγω επιστρέφω κατα τις 2!

εγω πηρα απο τα benetton 2 παντελόνια τζιν πολύ ανετα! γυρω στα 40-45 ευρω... μπλούζες απά μεγαλύτερο νούμερο, οχι εγκυμοσυνης. το θεμα τωρα ειναι το μπουφαν! δεν θελω να δωσω λεφτα για μεγαλυτερο νούμερο!! αλλά σημερα που βγηκα ειχε πολυ κρυο!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Με πηρε τηλεφωνο η γιατρος μου. Η αιμοσφαιρινη μου 10,9 και μου είπε να αρχίσω σιδερο.. Αλιμονο μου με την δυσκοιλιοτητα....Μου είπε να το περνω μόνο με νερο...Αλήθεια το κανονικο πόσο είναι;;; 12-15 αν δεν κανω λαθος;

αχ δεν ξερω (το ονομα σου ξεχναω!!!:oops:) σημερα που θα παρω τα αποτελεσματα θα σου πω! τα προηγουμενα ειναι σε φακελο ψηλα και δεν μπορω να τα παρω!:cool:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Δώρα μου σου έστειλα πμ με όλα τα δικαιολογητικά για ασφαλισμένες στο ΙΚΑ τα είχα μαζέψει από την πρώτη μου εγκυμοσύνη και τα είχα εύκαιρα.Αν δεν αλλάξουν τίποτα οι άχρηστοι:twisted: το ποσό είναι συμπαθητικό τουλάχιστον καλύπτεις τα έξοδά σου (αν και δεν είναι όλα επιδόματα είναι και οι μισθοί σου μέσα και φαίνονται πολλά).Όποια άλλη κοπέλα θέλει να της στείλω τα δικαιολογητικά με πμ ας μου πει θα τα έγραφα εδω αλλά δε ξέρω αν κάνει είναι και πολλές σελίδες!

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ δεν ξερω (το ονομα σου ξεχναω!!!:oops:) σημερα που θα παρω τα αποτελεσματα θα σου πω! τα προηγουμενα ειναι σε φακελο ψηλα και δεν μπορω να τα παρω!:cool:

Αντωνια με λένε:D

Εμενα τηλεφωνικα μου ειπε και επειδη οδηγούσα εκεινη την ώρα δεν μπορούσα να την ρωτήσω..

όσο για την ενδοδαπεδια πρωτη φορα ακούω αυτο με την σκόνη.. εμενα μου είπαν ότι αμα παθει βλάβη δεν θα ξερουν απο που προέρχετε και θα πρέπει να βγαλουν όλο το πάτωμα για να το βρούν:confused::confused::confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...