Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν ξερω καθολου αλλα κ εγω θα τα προτιμησω νομιζω. οπως κ αλλα φτηνα μαγαζακια. εχουμε εδω στη Λαρισα πολλα μαγαζια με παιδικα ρουχαλακια, σαν βιοτεχνιες! γιατι να μην ειναι καλα? σιγα να μη δωσω στο mothercare35 ευρω για 3 φανελακια!

εμας εδω το mothercare ειναι απο τα πιο φθινα καταστηματα που εχουμε που πουλανε παιδικα ρουχα!!:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμας εδω το mothercare ειναι απο τα πιο φθινα καταστηματα που εχουμε που πουλανε παιδικα ρουχα!!:confused::confused:

αληθεια??? εδω εχουμε κ αλλα! μια ξαδερφη της μανας μου για παραδειγμα εχει μαγαζι με παιδικα κ ψωνιζει η μανα μου καπου καπου δωρα για βαφτισεις κ εχει τρομερες τιμες! φορεματακια ως 15 ευρω το πολυ , φορμακια 5 ευρω και τα περισσοτερα ειναι ελληνικης κατασκευης, δεν ειναι κινεζικα δηλαδη!

BJVqp3.png

αληθεια??? εδω εχουμε κ αλλα! μια ξαδερφη της μανας μου για παραδειγμα εχει μαγαζι με παιδικα κ ψωνιζει η μανα μου καπου καπου δωρα για βαφτισεις κ εχει τρομερες τιμες! φορεματακια ως 15 ευρω το πολυ , φορμακια 5 ευρω και τα περισσοτερα ειναι ελληνικης κατασκευης, δεν ειναι κινεζικα δηλαδη!

τι να πω μπορει και να εχει και εγω να μην τα γνωριζω??δεν ξερω :confused::confused::confused:

παω να πιασω το μικρο απο το σχολειο αν τα καταφερω θα μπω πιο μετα!!φιλια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εχουμε και αλλα καταστηματα αλλα τα mothercare είναι τα τα πιο φθηνα (εξω τα τζαμπο). Τα Η&Μ δεν τα έχουμε αλλα άκουσα ότι είναι παρα πολύ φθηνα..απο ποιότητα δεν ξέρω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

εχουμε και αλλα καταστηματα αλλα τα mothercare είναι τα τα πιο φθηνα (εξω τα τζαμπο). Τα Η&Μ δεν τα έχουμε αλλα άκουσα ότι είναι παρα πολύ φθηνα..απο ποιότητα δεν ξέρω...

πηρα κ ενα τζιν απο h&m μια χαρα ειναι,40 ευρω. στο mothercare κ στο prenatal τα εχει 70-80 ευρω!

BJVqp3.png

πηρα κ ενα τζιν απο h&m μια χαρα ειναι,40 ευρω. στο mothercare κ στο prenatal τα εχει 70-80 ευρω!

80 ευρω:shock: οχι δεν δινω τοσα λεφτα για ενα τζιν εγκυμοσυνης... να το φορεσω 4 -5 μηνες και μετα τι;;

εμενα μου είπαν για τα zara ότι εχει καλα παντελονια τζιν εγκυμοσύνης αλλα λαστιχενια φθηκα γυρω στα 18-20 ευρω ηταν περσι... θα παω να δω γιατι δεν έχω ρούχα να μου μπένουν πλεον εχτος απο 2-3 κολαν...ούτε μπλούζες έχω.. δεν θελω να παρω τώρα όμως αφού σε κανενα μηνα υπολογιζω θα πρεπει να παρω χειμρεινα.

Κοριτσια παω και εγω επιστρέφω κατα τις 2!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

80 ευρω:shock: οχι δεν δινω τοσα λεφτα για ενα τζιν εγκυμοσυνης... να το φορεσω 4 -5 μηνες και μετα τι;;

εμενα μου είπαν για τα zara ότι εχει καλα παντελονια τζιν εγκυμοσύνης αλλα λαστιχενια φθηκα γυρω στα 18-20 ευρω ηταν περσι... θα παω να δω γιατι δεν έχω ρούχα να μου μπένουν πλεον εχτος απο 2-3 κολαν...ούτε μπλούζες έχω.. δεν θελω να παρω τώρα όμως αφού σε κανενα μηνα υπολογιζω θα πρεπει να παρω χειμρεινα.

Κοριτσια παω και εγω επιστρέφω κατα τις 2!

στο ζαρα 50 τα βρηκα! προχθες παντως αρχισα να φοραω αυτο με λαστιχο κ νιωθω αλλος ανθρωπος!! θα τα πουμε αργοτερα!!

BJVqp3.png

Αχ τέλεια η ενδοδαπεδια.. ηθελα και εγω αλλα ίσως στην επόμενη ανακαίνηση να βάλω!

Αυτη μπαινει πριν τα δαπεδα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω λίγο κάτι??? Τα λεφτά που πληρώνεις για την καισαρική τα παίρνεις πίσω πάλι?Και αν ναι πως??

Δεν το ξερω αυτο, παντως απο'τι ακουω γενικα και απο'τι μου λεει και ο αντρας μου εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα στο θεμα των ταμειων.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δεν το ξερω αυτο, παντως απο'τι ακουω γενικα και απο'τι μου λεει και ο αντρας μου εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα στο θεμα των ταμειων.

Σκ@τ@... δηλ.!!!! Οτι να ναι τι να πεις!!!!

Εδω ο κόσμος καίγεται και το μ^^^^ι ξυρίζεται!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια να ρωτήσω λίγο κάτι??? Τα λεφτά που πληρώνεις για την καισαρική τα παίρνεις πίσω πάλι?Και αν ναι πως??

Μπες στο www.sheblogs.eu/2010/11/09/epidomata_toketou_dikailogitika/

ισως κατι να βρεις..ασφαλεια ΙΚΑ εχεις?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Α καλά μήπως είναι τα ίδια άτομα?Εμένα είχε έρθει να με βοηθήσει το καλοκάιρι μια εβδομάδα που είχε πάει η μαμά μου διακοπές για να πηγαίνω στη δουλειά και όλο "κατά λάθος" έλεγε στο παιδί ΜΟΥ τι σου έχει πει η μανούλα?και εννοούσε ΑΥΤΗ:twisted:!!!Ή έλα στη μαμά πάλι για ΑΥΤΗ και καλά μπερδευόταν!!Ίσως και να ήταν έτσι ρε παιδί μου αλλά βγάζει το απωθημένο της το θέλει δικό της!Και το δηλώνω ΝΑΙ είμαι προκατειλημμένη γιατι όλο μπλέκεται πράγμα που δε το κάνει η μαμά μου που περνάει μαζί του 10 ώρες κάθε μέρα.Ουφ ξελάφρωσα;)

Έλεος!!! Είναι απίστευτο ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι! Εμένα η πεθερά μου είναι πολύ καλή και διακριτική, αλλά δυστυχως είναι στο εξωτερικό για δουλειά. Θα ήταν μεγάλη βοήθεια αν ήταν εδώ. Δεν το λέω έτσι. Μείναμε στο ίδιο σπίτι για 4 μήνες περίπου.

Κορίτσια,χτες πήγαμε σε κατι φίλους και είχα συνέχεια αγκαλια απο δω κ απο κει την μπεμπα τους (5μηνων) και μετά που ηρθα σπιτι με πονουσε κατα διαστηματα κατω αριχτερα χαμηλα σαν να ηταν η σαλπιγγα... Ανησυχησα λίγο...Και το πρωι ετσι πάλι! Τι λέτε να είναι???

Δώρα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα έπαιρνα συνέχεια την ανηψιά μου 3 μηνών που είχαν έρθει από την Κρήτη, αλλά προσπαθούσα να την παίρνω καθιστή. Με μάλωναν κιόλας. Αλλά πώς να το κάνουμε. Δεν τη χόρταινα! Κι εγώ ένιωθα περίεργα μερικές φορές, αλλά πιστεύω αν ξεκουραστείς θα σου περάσει. Προσπάθησε να μη σηκώνεις και βάρη. Ήταν και οι δουλειές που κάνατε με τη μαμά σου.

καλημερα Δωρα! μηπως ειναι το εντερο? με εχει ταραξει κ εμενα , εχω σαν τυμπανισμο κ ποναω συχνα. μπορει να κρυωσες

Γωγώ μπορεί να είναι και το μωράκι σου να ξέρεις. Κι εγώ στην αρχή δεν μπορούσα να το ξεχωρίσω από το έντερο.

εμένα απο πάντα ήτανέτσι και γιαυτό τον ΄λόγο την είχα προηδοποηησει απο πριν γεννησω.. φυσικα εβαζε απο το δεξι και απο το αριστερο αυτί έβγαιναν αφού ότι είπα εγινε το αντίθετο:shock:απροειδοποιητες επισκέψεις ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9:00 που το μωρο κοιμόταν και ήταν η ώρα ξεκούρασης για μένα, να φερει το φαγητο της σπιτι ΜΟΥ να το μαγειρεψει, να ανακατευετε μεστα ποδια μου συνεχως να λούσω το μωρό να τον κρατα απο το πόδι μπας και μου πέσει:shock: να το προσπαθω να το ντυσω και να προσπαθει και αυτή ταυτόχρονα να κάνει το ίδιο πράμα:twisted: μέχρι που μια μερα της τα είπα και ησυχασα.. καναμε λιγο καιρο να μιλησουμε (αχ τι καλα!!) αλλα μετα δεν άντεξε λόγω του μωρού.. συμβιβάστηκε. τώρα που μεγάλωσε το παιδι βρήκε άλλα πραματα να κανει...

Πω πω! Πόσο τυχερή είμαι που έχω καλή πεθερά. Τι ακούμε τη σήμερον ημέρα!

καλημερα γεωργια εγω πιστευω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο ....παρε ενα τηλ την γιατρο σου για να σου φυγει κυριως το αγχος και να ηρεμησεις!!εμενα παλι απο χθες δεν με εχει αφησει σε ηρεμια και με χτυπαει συνεχεια παρα πολυ χαμηλα κ με ανησυχει αυτο..τοσο κατω πρεπει να ειναι το μωρο?

Κι εμένα Πόπη πολύ χαμηλά με χτυπούσε και πάλι σχετικά χαμηλά χτυπάει. Είχα ρωτήσει τη γιατρό μου στην προηγούμενη επίσκεψη και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό!

Κι εγώ πήρα το ίδιο και μια χαρά βολεύτηκα αν και νιώθω ότι μου πέφτει λίγο. Πήρα και μια φόρμα 15 ευρώ από μια βιοτεχνία, τέλεια! Δεν μπορώ να με σφίγγουν τα ρούχα μου πια.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...