Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν εχει πολυ καιρο κρυο αλλα ενα διμηνο εχει!!!εχω τζακι αλλα δεν το πολυ αναβω γιατι ειναι πολυ ταλαιπορια!!εχω τα κλιματιστηκα που τα αναβω στο ζεστο και εχω και δυο σοπες με γκαζι!!τωρα για το δωματιο του μωρου σκεφτομαι να παρω και κανενα καλοριφερ!!τι να κανω δεν εχω τοσα λεφτα για να τα δωσω!!

καλα ειναι παρα πολλα λεφτα!!! υπαρχουν πολυ ωραια σωματα+αεροθερμα που κανουν φουρνο το δωματιο! κ εννοειται πολυ πιο οικονομικα!!

και εγω που ειμαι απο θεσσαλονικη δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο ,,μονο σε σπιτια που εχω ανεση βγαζω τα παπουτσια...αλλα και εμενα οταν ερχονται επισκεπτες δεν λεω βγαλτε τα παπουτσια και εστρωσα και καινουργια χαλια..:P:p:p

εγω πιστευω δεν εχει να κανει με την Β ελλαδα κοριτσια αλλα στον χαρακτηρα της νοικοκυρας..ετσι δεν ειναι?

ετσι πιστευω, θεμα χαρακτηρα ειναι!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοιτα αν σκεφτεις ότι πρεπει να τρυπηθούν οι τοίχοι για να μπουν πρόνοιες και σωλήνες (αν δεν έχει) τα σωματα του σπιτιού που όπως είπε η Έφη είναι μεγάλο το σπίτι (εγω έχω 10 σώματα η Έφη θα θέλει σίγουρα 15) το μποιλερ για το πετρελαιο το οποιο στοιχιζει και αυτό... ε...πανω κατω 10000 θα τις θέλει..

ναι δεν εχω ουτε σωληνες ουτε τιποτα!!θα ηταν καλα να μπορουσα να βαλω αλλα δεν με βλεπω να τα καταφερνω τουλαχιστω φετος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω εχω ενδοδαπεδια θερμανση, και οταν την αναψεις, την αφηνεις ολο το χειμωνα..Δλδ θα την κλεισω περιπου τον Μαρτιο αναλογα τα κρυα.Καιει πολυ πετρελαιο ομως ρε γμτ!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ούτε εγω εβγαλα χειμερινα.. μονο του παιδιού.. αλλά παντα για μενα και τον άντρα μου αφήνω κατω 1-2 ζακετούλες για αυτή την εποχη..

φανταζομαι οτι εσας κανει πιο πολυ κρυο απο οτι εμας!!λογο της θαλασσας εχουμε υγρασια το βραδυ ακομα!1

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχει πολυ καιρο κρυο αλλα ενα διμηνο εχει!!!εχω τζακι αλλα δεν το πολυ αναβω γιατι ειναι πολυ ταλαιπορια!!εχω τα κλιματιστηκα που τα αναβω στο ζεστο και εχω και δυο σοπες με γκαζι!!τωρα για το δωματιο του μωρου σκεφτομαι να παρω και κανενα καλοριφερ!!τι να κανω δεν εχω τοσα λεφτα για να τα δωσω!!

Αχ είναι πολλά τα λεφτά Έφη μου και έπεσε και στην εποχή με τη γέννα θα έχετε κι άλλα έξοδα προσπάθησε να βολευτείς και μετά βλέπεις καλύτερα τι θα κάνεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

φανταζομαι οτι εσας κανει πιο πολυ κρυο απο οτι εμας!!λογο της θαλασσας εχουμε υγρασια το βραδυ ακομα!1

ναι είναι και αυτό!

Εγω εχω ενδοδαπεδια θερμανση, και οταν την αναψεις, την αφηνεις ολο το χειμωνα..Δλδ θα την κλεισω περιπου τον Μαρτιο αναλογα τα κρυα.Καιει πολυ πετρελαιο ομως ρε γμτ!!

Αχ τέλεια η ενδοδαπεδια.. ηθελα και εγω αλλα ίσως στην επόμενη ανακαίνηση να βάλω!

ναι δεν εχω ουτε σωληνες ουτε τιποτα!!θα ηταν καλα να μπορουσα να βαλω αλλα δεν με βλεπω να τα καταφερνω τουλαχιστω φετος!!

Έφη ούτε εγω είχα..μόνο τις πρόνοιες είχα αλλα μόλις γέννησα τον 1ο μου ο πεθερός μου λυπόταν το μωρό μας έδωσε τα παραπανω απο μισα λεφτα και την βαλαμε!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ είναι πολλά τα λεφτά Έφη μου και έπεσε και στην εποχή με τη γέννα θα έχετε κι άλλα έξοδα προσπάθησε να βολευτείς και μετά βλέπεις καλύτερα τι θα κάνεις.

ετσι θα κανω!!ο θεος βοηθος!!!

ναι είναι και αυτό!

Αχ τέλεια η ενδοδαπεδια.. ηθελα και εγω αλλα ίσως στην επόμενη ανακαίνηση να βάλω!

Έφη ούτε εγω είχα..μόνο τις πρόνοιες είχα αλλα μόλις γέννησα τον 1ο μου ο πεθερός μου λυπόταν το μωρό μας έδωσε τα παραπανω απο μισα λεφτα και την βαλαμε!

εγω εκανα το λαθος και ανακαινησα το σπιτι πριν 1,5 χρονο και δεν εβαλα ουτε προνιες ουτε τιποτα τωρα δεν μπορω να βαλω αλλα δεν μπορω ουτε και να ζητησω απο τους γονεις γιατι μιλαμε για πολλα λεφτα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κορίτσια όσες ξέρετε λύστε μου μια άσχετη απορία τα καταστήματα H&M τα ξέρετε?Πήγα το Σάββατο μετά από συμβουλή μιας συναδέλφου συνγκαστρούλας για τζην εγκυμοσύνης και βρήκα παιδικά και μωρουδιακά ξέρετε πως είναι απο ποιότητα γιατι από εμφάνιση ήταν τέλεια και οι τιμές νορμάλ.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

το μοναδικο μου ονειρο βρε κοριτσια(οσον αφορα υλικα αγαθα εννοω): ενα δικο μας σπιτι! να μην πληρωνουμε ενοικιο κ να εχουμε δικη μας θερμανση, να το αναβω οσο θελω κ ας μη φαω ενα μηνα για να πληρωσω το πετρελαιο!

BJVqp3.png

ετσι θα κανω!!ο θεος βοηθος!!!

εγω εκανα το λαθος και ανακαινησα το σπιτι πριν 1,5 χρονο και δεν εβαλα ουτε προνιες ουτε τιποτα τωρα δεν μπορω να βαλω αλλα δεν μπορω ουτε και να ζητησω απο τους γονεις γιατι μιλαμε για πολλα λεφτα!!

Τουλαχιστον έχεις aircondition σωστα;; θα περασεις με σομπες κλπ φετος και απο χρονου βλέπεις... θα βολεφτούμε τι να κανουμε.. και εγω πριν βαλω και είχα το μωρο είχα 1 σομπα και 1 καλοριφερ. το καλοριφερ μονιμος στο δωματιο όπου ήταν το μωρο και η σομπα την μεταφερα όπου πήγαινε και το μωρο... ευτυχως κρατησε μόνο για 2 μηνες αυτό αλλα βολεφτήκαμε.. αμα δεν έχουμε επιλογη τι να κάνουμε;:confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κορίτσια όσες ξέρετε λύστε μου μια άσχετη απορία τα καταστήματα H&M τα ξέρετε?Πήγα το Σάββατο μετά από συμβουλή μιας συναδέλφου συνγκαστρούλας για τζην εγκυμοσύνης και βρήκα παιδικά και μωρουδιακά ξέρετε πως είναι απο ποιότητα γιατι από εμφάνιση ήταν τέλεια και οι τιμές νορμάλ.

καλα ειναι και ποιοτηκα εγω ειχα παρει περσι κατι παιδικα απο το λονδινο και ειμουν ευχαριστημενη!!εδω στην κυπρο δεν εχουμε καταστημα h&m.

το μοναδικο μου ονειρο βρε κοριτσια(οσον αφορα υλικα αγαθα εννοω): ενα δικο μας σπιτι! να μην πληρωνουμε ενοικιο κ να εχουμε δικη μας θερμανση, να το αναβω οσο θελω κ ας μη φαω ενα μηνα για να πληρωσω το πετρελαιο!

ωραιο ονειρο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν ξερω καθολου αλλα κ εγω θα τα προτιμησω νομιζω. οπως κ αλλα φτηνα μαγαζακια. εχουμε εδω στη Λαρισα πολλα μαγαζια με παιδικα ρουχαλακια, σαν βιοτεχνιες! γιατι να μην ειναι καλα? σιγα να μη δωσω στο mothercare 35 ευρω για 3 φανελακια!

BJVqp3.png

Τουλαχιστον έχεις aircondition σωστα;; θα περασεις με σομπες κλπ φετος και απο χρονου βλέπεις... θα βολεφτούμε τι να κανουμε.. και εγω πριν βαλω και είχα το μωρο είχα 1 σομπα και 1 καλοριφερ. το καλοριφερ μονιμος στο δωματιο όπου ήταν το μωρο και η σομπα την μεταφερα όπου πήγαινε και το μωρο... ευτυχως κρατησε μόνο για 2 μηνες αυτό αλλα βολεφτήκαμε.. αμα δεν έχουμε επιλογη τι να κάνουμε;:confused:

μα φυσικα και εχω γινετε σπιτι στην κυπρο χωρις κληματιστηκο??αυτο θα κανω και εγω σοπες και θα παρω και καλοριφερ και θα αναβω και τα κλιματιστηκα αμα χρειαζετε!!θα περασουμε τι να κανουμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...