Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Φυσικα ετσι ειναι!! Τι οικοδεσποινα θα εισουν αλλωστε??

Αυτο βρε κοριτσια δε το εχω ξανακουσει, ουτε στην Αθηνα ουτε εδω που ειμαι τωρα.

Το ανεφερε καποια κοπελα παλι τις προαλλες, νομιζω η Βουλα απο Θεσσαλονικη, το κανουν γενικα αυτο στη Β. Ελλαδα??Δλδ να σε ξυπολιζουν??(Το μετετρεψα σε ρημα εεε??):tongue::tongue:

Αυτα μονο στην Κωνσταντινουπολη τα ακουσα οτι τα κανουν που πηγε περυσι η μητερα μου.

ναι και εμενα μου φαινετε πολυ παραξενο αυτο!!αλλα δεν θα ηθελα να βγαζω τα παπουτσια μου για να πιω ενα καφε:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο βρε κοριτσια δε το εχω ξανακουσει, ουτε στην Αθηνα ουτε εδω που ειμαι τωρα.

Το ανεφερε καποια κοπελα παλι τις προαλλες, νομιζω η Βουλα απο Θεσσαλονικη, το κανουν γενικα αυτο στη Β. Ελλαδα??Δλδ να σε ξυπολιζουν??(Το μετετρεψα σε ρημα εεε??):tongue::tongue:

Αυτα μονο στην Κωνσταντινουπολη τα ακουσα οτι τα κανουν που πηγε περυσι η μητερα μου.

εγω που ειμαι απο Θεσσαλονικη,δε μου εχει συμβει ποτε να μου ζητησουν να βγαλω παπουτσι!απο μονη μου,σε σπιτια που εχω ανεση,μπορει να τα βγαλω σε περιπτωση που ερχομαι απο βροχη!

GjJbp3.png7IWup3.png

αντε ντε, εφυγα νωριτερα απο οτι ηθελα παντως γιατι κρυωνα! ειναι κ παγωμενα τα σπιτια τωρα. εσεις εχετε κρυο?? εγω τρεμω συνεχεια ρε γμτ! κ εδω στη δουλεια ειμαστε στα χωραφια, δεν εχουμε κ θερμανση, κρυο κρυο κρυο!!!!!

Εχει αρχισει και εδω η ψυχρα, ειδικα τα βραδυα.Μεσα στο σπιτι αρχες Σεπτεμβριου ειχα 29 βαθμους και τωρα εχω 20.Επεσε κατακορυφα:P

Οταν παει 17-18 θα αναψω θερμανση.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εχει αρχισει και εδω η ψυχρα, ειδικα τα βραδυα.Μεσα στο σπιτι αρχες Σεπτεμβριου ειχα 29 βαθμους και τωρα εχω 20.Επεσε κατακορυφα:P

αχ εγω δεν εχω θερμανση και ρωτησα για να βαλω και θελω 10000 ευρο:shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εμας εχει αυριο συνελευση η πολυκατοικια , αντε να δουμε αν θα ζεσταθουμε φετος! εγω 16 ειχα χθες βραδυ!

BJVqp3.png

δεν μπορω να καταλαβω αυτη την συνηθεια με τα παπουτσια ,δεν μου εχει συμβει ποτε και δεν ξερω και κανενα να βγαζει τα παπουτσια του εδω στην κυπρο:confused::confused::confused::confused:πολυ περιεργο μου φαινετε!

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθιζουμε κάτι τέτοιο εδω.. η πεθερα μου εχει ενα συγγενη με αυτην την συνηθεια και ο πεθερος μου ποτε δεν πατησε στο σπιτι του γιαυτο το λόγο.. αφού και που ήταν να τους καλέσει για τον γαμο μου πηγε και αφησε την προσκληση κατω απο την πορτα για να μην τον αναγκασουν να βγαλει τα παπούτσια...

εμας ζεστη εχει ακομα!!

Ε οχι ομως όπως πριν.. επεσε η θερμοκρασια ειδικα τα πρωινα και το βραδυ εγω κοιμάμαι με χειμρινες πυτζαμες και το πρωι περνω ζακετα μαζι μου. το μεσημερι ψηλωνει λιγο και το απογευμα παλι...δεν ξέρει τι του γίνεται ακόμη...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αυτα μονο στην Κωνσταντινουπολη τα ακουσα οτι τα κανουν που πηγε περυσι η μητερα μου.[

και εγω που ειμαι απο θεσσαλονικη δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο ,,μονο σε σπιτια που εχω ανεση βγαζω τα παπουτσια...αλλα και εμενα οταν ερχονται επισκεπτες δεν λεω βγαλτε τα παπουτσια και εστρωσα και καινουργια χαλια..:P:p:p

εγω πιστευω δεν εχει να κανει με την Β ελλαδα κοριτσια αλλα στον χαρακτηρα της νοικοκυρας..ετσι δεν ειναι?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

ειναι παρα πολλα!!!!! πως ζεσταινεστε? δεν εχει κ πολυ κρυο εκει ομως ε?

δεν εχει πολυ καιρο κρυο αλλα ενα διμηνο εχει!!!εχω τζακι αλλα δεν το πολυ αναβω γιατι ειναι πολυ ταλαιπορια!!εχω τα κλιματιστηκα που τα αναβω στο ζεστο και εχω και δυο σοπες με γκαζι!!τωρα για το δωματιο του μωρου σκεφτομαι να παρω και κανενα καλοριφερ!!τι να κανω δεν εχω τοσα λεφτα για να τα δωσω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εφακη ποσα θες για θερμανση;;;;ο Χριστος κ η Παναγια!!!

ειναι πολυ μεγαλο το σπιτι καπου 280 τετραγωνικα.

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθιζουμε κάτι τέτοιο εδω.. η πεθερα μου εχει ενα συγγενη με αυτην την συνηθεια και ο πεθερος μου ποτε δεν πατησε στο σπιτι του γιαυτο το λόγο.. αφού και που ήταν να τους καλέσει για τον γαμο μου πηγε και αφησε την προσκληση κατω απο την πορτα για να μην τον αναγκασουν να βγαλει τα παπούτσια...

Ε οχι ομως όπως πριν.. επεσε η θερμοκρασια ειδικα τα πρωινα και το βραδυ εγω κοιμάμαι με χειμρινες πυτζαμες και το πρωι περνω ζακετα μαζι μου. το μεσημερι ψηλωνει λιγο και το απογευμα παλι...δεν ξέρει τι του γίνεται ακόμη...

επεσε αλλα παλι ζεστη κανει την μερα!!δεν εβγαλα ακομα χειμερινα εγω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αυτα μονο στην Κωνσταντινουπολη τα ακουσα οτι τα κανουν που πηγε περυσι η μητερα μου.[

και εγω που ειμαι απο θεσσαλονικη δεν μου εχει τυχει ποτε αυτο ,,μονο σε σπιτια που εχω ανεση βγαζω τα παπουτσια...αλλα και εμενα οταν ερχονται επισκεπτες δεν λεω βγαλτε τα παπουτσια και εστρωσα και καινουργια χαλια..:P:p:p

εγω πιστευω δεν εχει να κανει με την Β ελλαδα κοριτσια αλλα στον χαρακτηρα της νοικοκυρας..ετσι δεν ειναι?

Εκανα αυτη την ερωτηση για τη Β.Ελλαδα γιατι αυτο το λενε κοπελες απο τα Βορεια.Δεν το ειχα ξανακουσει γι'αυτο.Και εγω εχω καταγωγη απο Κοζανη.

Θα ειναι μαλλον θεμα νοικοκυρας, αλλα ειναι σαν να σου λεει, μη ξαναπατησεις σπιτι μου.Εγω προσωπικα ετσι θα το εκλαμβανα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εφακη ποσα θες για θερμανση;;;;ο Χριστος κ η Παναγια!!!

Κοιτα αν σκεφτεις ότι πρεπει να τρυπηθούν οι τοίχοι για να μπουν πρόνοιες και σωλήνες (αν δεν έχει) τα σωματα του σπιτιού που όπως είπε η Έφη είναι μεγάλο το σπίτι (εγω έχω 10 σώματα η Έφη θα θέλει σίγουρα 15) το μποιλερ για το πετρελαιο το οποιο στοιχιζει και αυτό... ε...πανω κατω 10000 θα τις θέλει..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

επεσε αλλα παλι ζεστη κανει την μερα!!δεν εβγαλα ακομα χειμερινα εγω!!

ούτε εγω εβγαλα χειμερινα.. μονο του παιδιού.. αλλά παντα για μενα και τον άντρα μου αφήνω κατω 1-2 ζακετούλες για αυτή την εποχη..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...