Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Είμαι παιδαγωγός και ήμουν σε μεταβρεφικο τμήμα... δεν είχα πει κάτι και για την εμβρυομεταφορα και πήγαινα κανονικά στη δουλειά! Εκεί τα αλλάζουμε πανα και τα πλένουμε τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα... άρα τα σηκώνω κανονικά να τα βάλω στην αλλαξιερα να τα πλύνω στους νιπτηρες που έχουμε...

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Πολύ ωραία τα νέα σου sophie! Μακάρι να κυλήσουν όλα έτσι ομάλα μέχρι το τέλος για όλες μας!

Εμένα κορίτσια χθες το απόγευμα με ξαναέπιασε ο φρικτός πονοκέφαλος το στομάχι μου χάλια λες και είχα hangover! Αφού κάποια στιγμή ανησύχησα μήπως κόλλησα κάμια ίωση ή κρυολόγησα.

Λοιπόν τα υπόλοιπα νέα είναι ότι μεθαύριο ανεβαίνουμε Αθήνα να κάνω την αυχενική , να κάτσω και μερικές μερούλες να δω τους δικούς μου και μετά φεύγουμε κι εμείς διακοπούλες στη Ρόδο!

Επίσης τα φώτα σας οι πιο έμπειρες. Ξέρει καμία πότε τελειώνει το πρώτο τρίμηνο; Και αν τελειώσει σημαίνει ότι μπαίνουμε στον τέταρτο. Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.

Όσο για τα κιλά η ζυγαριά με δείχνει σταθερά 1-2 κιλά εξτρά από τότε που έμεινα έγκυος. Ελπίζω να παραμένει έτσι!

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολύ ωραία τα νέα σου sophie! Μακάρι να κυλήσουν όλα έτσι ομάλα μέχρι το τέλος για όλες μας!

Εμένα κορίτσια χθες το απόγευμα με ξαναέπιασε ο φρικτός πονοκέφαλος το στομάχι μου χάλια λες και είχα hangover! Αφού κάποια στιγμή ανησύχησα μήπως κόλλησα κάμια ίωση ή κρυολόγησα.

Λοιπόν τα υπόλοιπα νέα είναι ότι μεθαύριο ανεβαίνουμε Αθήνα να κάνω την αυχενική , να κάτσω και μερικές μερούλες να δω τους δικούς μου και μετά φεύγουμε κι εμείς διακοπούλες στη Ρόδο!

Επίσης τα φώτα σας οι πιο έμπειρες. Ξέρει καμία πότε τελειώνει το πρώτο τρίμηνο; Και αν τελειώσει σημαίνει ότι μπαίνουμε στον τέταρτο. Γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.

Όσο για τα κιλά η ζυγαριά με δείχνει σταθερά 1-2 κιλά εξτρά από τότε που έμεινα έγκυος. Ελπίζω να παραμένει έτσι!

Λοιπον επειδη το εψαξα για τους μηνες εχω να σας παραθεσω τα εξης:

1ος μηνας: αρχη 1ης εβδ.- τελος 4ης

2ος μηνας: αρχη 5ης εβδ.- τελος 8ης

3ος μηνας: αρχη 9ης εβδ.-τελος 13ης

4ος μηνας: αρχη 14ης εβδ.-τελος 17ης

5ος μηνας: αρχη 18ης εβδ.-τελος 22ης

6ος μηνας: αρχη 23ης εβδ. -τελος 27ης

7ος μηνας: αρχη 28ης εβδ.-τελος 31ης

8ος μηνας: αρχη 32ης εβδ.-τελος 35ης

9ος μηνας: αρχη 36ης εβδ.-τελος 40ης

1η εβδομαδα μετραμε απο την πρωτη μερα της τελευταια μας περιοδου + 7 ημερες ακομα.

Μαλλον ετσι νομιζω ειναι το σωστο.Αυτα τα βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ αλλα αν καμια ποιο εμεπειρη ξερει τιποτα σωστοτερο ας μας διαφωτισει.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Kοριτσακια μου καλημερα απο Αθηνα πλεον!!!

Κατ'αρχην χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν κ σε οποιον αλλον εχετε!!Να τους χαιρεστε κ βεβαια να μας χαιρονται και αυτοι..!

Γυρισαμε χθες 5:30 το πρωι κ αφου τακτοποιηθηκαμε πηγαμε μεχρι το εξοχικο να γιορτασουμε εκει ολοι μαζι οικογενειακως.Γιορταζε ο γαμπρος μου, η θεια μου κ η ανιψια του αντρα μου.

Το βραδακι γυρισαμε και ημουν κουρασμενη γι'αυτο δεν μπηκα στο φορουμ.

Τα καλα νεα ηρθαν σημερα που πηγα για εναν υπερηχο (ετσι για να ησυχασω).Ο μπεμπης μας εχει μεγαλωσει..μου φανηκε τεραστιος σε σχεση με την προηγουμενη φορα.Πριν 16 μερες ηταν 95 γραμμαρια κ τωρα 146!!!

Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, ματακια ,καρδουλα ολα τελεια!!!Και ο πλακουντας μια χαρα..ουτε ιχνος αποκολλησης..ευτυχως!

Ανακουφιστηκα κ τωρα θα ετοιμασω ενα μικρο παρτυ για τα γενεθλια μου την Πεμπτη μεσα στην απολυτη ευτυχια!!Ελπιζω να πανε ολα καλα και να εχω μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...Το ιδιο ευχομαι σε ολες σας!!!

ξεχασα να σας πω οτι γυρισα με 1 κιλο πανω μετα τις διακοπες(το κιλο που ειχα χασει)Ετσι λοιπον ειμαι 59 κιλα οσα ημουν πριν ξεκινησω την εγκυμοσυνη.μαλλον καλο μου φαινεται μηπως αποφυγω τα πολλα κιλα.

συμφωνω με αυτο που ειπατε...οποιες κοπελες ειναι λεπτες παιρνουν αρκετα κιλα κ φαινεται πιο πολυ η εγκυμοσυνη τους.Εγω ειχαμε 5-6 κιλα παραπανω γι'αυτο εχω ακομα αποθεμα!!!

Οπως και να εχει λιγα η πολλα κιλα, το πλασματακι που θα φερουμε στον κοσμο θα μας αποζημιωσει κ μετα θα γινουμε κορμαρες!!!!!χιχιχι!!!

Σας φιλω ολες!!

Καλωςηρθες μορφια στην παρεουλα μας!!!Με το καλο κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Πολυ χαιρομαι που ειναι ολα καλα!! φανταζομαι την ευτιχια σου!!! αχ κοριτσια μακαρι να συνεχιστουν ολα καλα!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λοιπον επειδη το εψαξα για τους μηνες εχω να σας παραθεσω τα εξης:

1ος μηνας: αρχη 1ης εβδ.- τελος 4ης

2ος μηνας: αρχη 5ης εβδ.- τελος 8ης

3ος μηνας: αρχη 9ης εβδ.-τελος 13ης

4ος μηνας: αρχη 14ης εβδ.-τελος 17ης

5ος μηνας: αρχη 18ης εβδ.-τελος 22ης

6ος μηνας: αρχη 23ης εβδ. -τελος 27ης

7ος μηνας: αρχη 28ης εβδ.-τελος 31ης

8ος μηνας: αρχη 32ης εβδ.-τελος 35ης

9ος μηνας: αρχη 36ης εβδ.-τελος 40ης

1η εβδομαδα μετραμε απο την πρωτη μερα της τελευταια μας περιοδου + 7 ημερες ακομα.

Μαλλον ετσι νομιζω ειναι το σωστο.Αυτα τα βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο στο ιντερνετ αλλα αν καμια ποιο εμεπειρη ξερει τιποτα σωστοτερο ας μας διαφωτισει.

κοριτσακι επειδη εχω και κατι βιβλια που διαβαζω αυτα λενε οτι η πρωτη εβδομαδα αρχιζει απο την μερα της τελευταιας περιοδου. χωρις το +7. αλλα αυτο δεν ειναι η πραγματικη ηλικια κυησης γιατι μετα απο 14 μερες περιπου γινεται η γονιμοποιηση απλα επειδη δεν ξερουν ακριβως ποτε το λενε ετσι. την πραγματικη ηλικια κυησης την βγαζουν μονο με τον υπερηχο.

Εγω π.χ. καθε 5 αλλαζω μηνα κ αυτο κολαει πιο σωστα με τον παραπανω πινακα που εχεις αναρτησει οποτε ετσι θα ειναι... Δηλαδη 5 Σεπτεμβριου θα διανυω την 15 εβδομαδα κυησης. οποτε θα εχω μπει στον 4ο.

το forum parents δεν εχω καταλαβει γιατι λεει "πρωτο τριμηνο 1η-12η εβδομαδα" αν δεν ειναι σωστο? δεν θα το εχουν ψαξει? ολοκληρο φορουμ????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Το ειχα ψαξει εξονυχιστικα και βρηκα αυτο το πινακακι στο parents.gr

Your First Trimester:

1st Month = Weeks 1,2,3,4

2nd Month = Weeks 5,6,7,8

3rd Month = Weeks 9,10,11,12,13

Your Second Trimester:

4th Month = Wks 14,15,16,17

5th Month = Wks 18,19,20,21

6th Month = Wks 22,23,24,25,26

Your Third Trimester:

7th Month = Wks 27,28,29,30

8th Month = Wks 31,32,33,34,35

9th Month = Wks 36,37,38,39,40

Eπισης για ριξτε μια ματια και εδω:

http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

Αυτο που ειπα για τις 7 μερες ειναι για να βρουμε ποτε αλλαζουμε μηνα.Σορρυ αν δεν το διατυπωσα σωστα ..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Αυτο που ειπα για τις 7 μερες ειναι για να βρουμε ποτε αλλαζουμε μηνα.Σορρυ αν δεν το διατυπωσα σωστα ..

Σωστα!!!! ετσι μου ειχε πει και ο γυναικολογος μου

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Πάλι δεν είναι καμία σας μέσα!!

Τι μου κάνετε??Εγώ καλά,αν και κουράστηκα λίγο σήμερα γιατί περπάτησα πολυ και ανέβηκα ανηφόρες... Ευτυχώς την Πέμπτη έχουμε επιστροφή οπότε πάλι θα μπώ στους βαριεστημένους μου ρυθμούς!!! χα χα

Αλήθεια sophie,σου φάνηκε μεγάλο το μωρό απο την τελευταία φορά ε?? Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο να πάω στο γιατρό.Το ραντεβού μου ήταν για Την Δευτέρα και τελικά μου το αλλαξαν για την Πέμπτη...Και άλλη αγωνία λοιπόν...

Αυτά τα δικά μου...Αφού δεν είστε καμία μέσα βγαίνω κι εγώ... Φιλιά!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τι μου κάνετε??Εγώ καλά,αν και κουράστηκα λίγο σήμερα γιατί περπάτησα πολυ και ανέβηκα ανηφόρες... Ευτυχώς την Πέμπτη έχουμε επιστροφή οπότε πάλι θα μπώ στους βαριεστημένους μου ρυθμούς!!! χα χα

Αλήθεια sophie,σου φάνηκε μεγάλο το μωρό απο την τελευταία φορά ε?? Αχ κι εγώ ανυπομονώ τόσο να πάω στο γιατρό.Το ραντεβού μου ήταν για Την Δευτέρα και τελικά μου το αλλαξαν για την Πέμπτη...Και άλλη αγωνία λοιπόν...

hello!Εγώ αφού κάθομαι στο σπίτι συχνά πυκνά μπαινω βγαινω εδω μέσα!Εγώ έχω ραντεβού την Πεμπτη και ειμαι στην 15η εβδομάδα κύησης,,,

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

εδω ειμαι καλεεε!!!! ολο μονη μου ειμαι εδ μεσα σημερα! μα που ειστε ολες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

hello!Εγώ αφού κάθομαι στο σπίτι συχνά πυκνά μπαινω βγαινω εδω μέσα!Εγώ έχω ραντεβού την Πεμπτη και ειμαι στην 15η εβδομάδα κύησης,,,

Αντε εσυ έχεις αυτη την Πέμπτη ραντεβου!!Τι καλα!!! Το πρωτο σου παιδάκι είναι?Τόσες μέρες που λείπω ξέχασα ποια έχει παιδια σκυλια γατια!! χα χα

Απλό υπέρηχο θα κάνεις??Σου είπε φύλλο??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αντε εσυ έχεις αυτη την Πέμπτη ραντεβου!!Τι καλα!!! Το πρωτο σου παιδάκι είναι?Τόσες μέρες που λείπω ξέχασα ποια έχει παιδια σκυλια γατια!! χα χα

Απλό υπέρηχο θα κάνεις??Σου είπε φύλλο??

χαχα!Ναι εχω ήδη ενα αγοράκι 20 μηνών και περιμένω δίδυμα...Την προηγούμενη φορά που ειχα κανει την αυχενικη μου ειπε μαλλον κορες αλλά δεν ειναι σιγουρο ακομα γιατι ειναι στον ίδιο σάκο,το ένα πίσω από το άλλο...:)απλό υπέρηχο θα κάνω ναι και γενικα ειμαι υπο στενη παρακολούθηση λόγω και μιας μικρης αποκόλλησης που ειχα συν ότι πέρσι έχασα το 2ο μου παιδάκι όταν ημουν 22 εβδομαδες εγκυος λόγω θρομβοφιλίας που δεν γνώριζα ότι είχα...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

χαχα!Ναι εχω ήδη ενα αγοράκι 20 μηνών και περιμένω δίδυμα...Την προηγούμενη φορά που ειχα κανει την αυχενικη μου ειπε μαλλον κορες αλλά δεν ειναι σιγουρο ακομα γιατι ειναι στον ίδιο σάκο,το ένα πίσω από το άλλο...:)απλό υπέρηχο θα κάνω ναι και γενικα ειμαι υπο στενη παρακολούθηση λόγω και μιας μικρης αποκόλλησης που ειχα συν ότι πέρσι έχασα το 2ο μου παιδάκι όταν ημουν 22 εβδομαδες εγκυος λόγω θρομβοφιλίας που δεν γνώριζα ότι είχα...

Εντάξει σίγουρα όλα καλά θα πάνε μην το σκέφτεσαι...Ευχομαι αυτή τη φορά να σου πει σίγουρα το φύλλο και απο τα δυο μωράκια!! Εγώ μετρούσα μέρες να πάω την Δευτέρα και τελικά θα μετράω λίγες ακομη μέχρι την Πέμπτη 25 του μηνα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια δεν σας είπα προχτες κάτι σαν να ένιωσα σαν γαργαλητό-γουργούρισμα στην κοιλιά μου...Τι λέτε εσείς που έχετε εμπειρία?? Είναι το μωράκι μου???

Καλησπερα κοριτσια μου!

Kοριτσακι μου δεν νομιζω να ητανε το μπεμπε σου,σε περιπου 3 βδομαδες και μετα θα αρχισεις να το νιωθεις.Εγω στην 22 βδομαδα το καταλαβα.

Βεβαια εσυ μπορει να εισαι η εξαιρεση και να το ενιωσες απο τωρα!!!!!Μακαρι!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εντάξει σίγουρα όλα καλά θα πάνε μην το σκέφτεσαι...Ευχομαι αυτή τη φορά να σου πει σίγουρα το φύλλο και απο τα δυο μωράκια!! Εγώ μετρούσα μέρες να πάω την Δευτέρα και τελικά θα μετράω λίγες ακομη μέχρι την Πέμπτη 25 του μηνα...

Υπομονή!!Ας μην αγχωνόμαστε και να σκεφτόμαστε ότι ολα θα πάνε καλα!!Να περνάμε και αισιοδοξία στα/στο μωράκια/μωράκι στην κοιλίτσα μας!!

Να σου πω την αλήθεια το φύλλο αυτή τη φορά δεν με νοιάζει τόσο με αυτό που μου συνέβη την προηγούμενη που ήθελα κοριτσι σαν τρελή...τώρα απλά θέλει να είναι αρτιμελή και με υγεία και όλα τα άλλα γίνονται...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...