Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ΧΙ ΧΙ αυτό μου έμεινε να ακούσω!!Εμένα με σώζει το μακρία εσύ που είσαι κοντά έχειε θέμα όντως.Σε καταλαβαίνω στο βαθμό που μου αναλογεί.Δε ξέρω ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως και η δικιά μου κάνει αντίστοιχα που τον ενοχλούν αλλά εγω δε τα βλέπω επειδή είναι δικια μου μάνα και βάζω λίγο νερό στο κρασί μου.Αλλά με τσιτώνει όσο δεν μπορεί να το κάνει κανένας γιατι γενικά είμαι αναίσθητη σε κάτι τέτοια και αντιδρώ με ειρωνία ε αυτή με αφοπλίζει:confused:

Ισως και οι δικοί μας να κανουν πραματα που τους ενοχλούν.. οχι η μητερα μου αλλα ο πατερας μου..όμως ποτε τους δεν μπλέκονται και ποτε δεν ανακατεβονται στα πόδια μας... και αυτή ειναι καπως ρε παιδί μου... να φανταστείτε ξαδελφια του άντρα μου απο την μεριά της όταν ερχονται σπίτι μου μου την κουτσομπολεύουν...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εσυ πονας κοριτσακι? σε ποιο σημειο?

εγω ποναω αριστερα στο υψοσ του οφαλου!!ο γιατρος λεει οτι ειναι το εντερο!!

Παω που λετε το Σαββατο στα παθερικα για φαγητο.. και σαν μιλαγα με για το παιδι οτι είναι ζωηρό και ψηλοζηλευει κτλ κτλ γυρναει η πεθερα και μου λεει "οοοοοοο Αντωνια μολις γεννησεις θα ρθω να παρο τον μεγαλο για να μην κανει κατι στο μωρο" Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι εκεινη την ώρα.. με ποιο δικαιωμα μου λέει κατι έτσι? και στο κατω κατω ποιος της είπε ότι θελω να φύγει το μωρο απο το σπιτι λόγω του βρέφους;;; της λέω και εγω "δεν θα διανοηθει κανενας να αγγιξει το παιδι γιατι θα γίνουμε απο δυο χωρια. Δεν θέλω να νιωσει ότι τον διώχνουμε απο το σπιτι τώρα που θα έρθει το μικρό" καλα δεν της είπα;; και όντως έτσι νιώθω... δεν θελω να φύγει λεπτο το παιδι απο κονταα μου και αν νώσει μετα απορριψη;; αν νιωσει ότι τον απορριπτω λόγω του μικρού;; καλα δεν λεω ρε κοριτσια;;

καλα της εκανες κοψε της την φορα της!!καλα ειναι απιστευτη!!

καλημερα Εφακη!τι κανεις;;

καλημερα λιτσα μου καλα ειμαι!!

εσυ?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ποτε δεν μου αρεσε αυτο! εγω σπιτι εχω πολυ συχνα κοσμο, κυριως περυσι ολο το χειμωνα ερχοταν καθε βραδυ 3-4 φιλοι μας. πατουσαν στα χαλια αλλα σιγα μη σκασω κ να εχω ξυπολητους τους ανθρωπους! εβαζα σκουπα την αλλη μερα κ τελειωσε το θεμα!

εμ,ετσι κανει ο κοσμος!

τα ανεβαζα στον καναπε, τι να κανω?:D

καλα εκανες!!γιογκα για εγκυους!!χαχαχα

καλημερα λιτσα μου καλα ειμαι!!

εσυ?

κ εγω μια χαρουλα εφακη μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

εμενα το εντερο ειναι γενικα ευαισθητο. κ το Σαββατο πηγα σε μια φιλη μου για καφε, δεν ειχε στρωσει χαλια αλλα με αναγκασε να βγαλω τα παπουτσια κ πατουσα με τις καλτσες πανω στα πλακακια! παγωσαν τα ποδια μου κ εχω ακομα περισσοτερο τυμπανισμο τωρα. σιγα να μην ξαναπαω επισκεψη, τρομερη αγενεια , εγω δεν θα το εκανα ποτε, ακομα κ με στρωμενα χαλια!

Αισχος!! Τι αγενεια ειναι αυτη?? Σε τζαμι στην Κωνσταντινουπολη μπηκες??:tongue:

Αν μη τι αλλο επρεπε να σεβαστει το οτι εισαι εγκυος, να κρυωσει η κοιλια σου και χωρις χαλια??

Φιλες σου λεει μετα....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

και εμενα τα ιδια λεει οτι ο κωνσταντινος ειναι ο πρωτοτοκος και θα τον αγαπαμε πιο πολυ, μπορει να τα λενε τωρα αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να ισχυει κατι τετοιο ενταξει δεν ξερω αδυναμια σε ποιο εγγονι θα εχει, ειναι και η γυναικα του αδελφου μου εγκυος ταυτοχρονα αλλα αυτη ειναι 11 εβδομαδων, αλλα νομιζα οτι δεν θα μπορουν να ξεχωρισουν θα τα αγαπανε ολα καθε παιδι εξαλλου εχει και τη χαρη του

Είναι και θέμα χαρακτήρα Μελίνα μου. Η μάνα μου ανέκαθεν είχε περισσότερη αδυναμία στην αδερφή μου, καθότι πιο αδύναμη και χαμηλών τόνων από εμένα. Από τότε που έφυγα εξωτερικό και γενικότερα έλειπα από το σπίτι 7 χρόνια, έπεσε πάνω σε μένα. Ο πατέρας μου ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα σε ποιον έχει αδυναμία. Δεν το εκδηλώνει, φέρεται εξίσου και στις 2 μας (2κορίτσια είμαστε).

Η πεθερά μου έχει 3 εγγονούς και 1 εγγονή η οποία είναι και παιδί της κόρης της ενώ τα αγόρια είναι των γιών, οπότε έχει τρελή αδυναμία στην μικρή. Μέχρι προσφάτως το αποδίδαμε ό,τι είναι το μοναδικό κορίτσι-εγγόνι. Τώρα που θα κάνω και εγώ κορίτσι, δεν ξέρω αν θα την δικαιολογώ πια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αισχος!! Τι αγενεια ειναι αυτη?? Σε τζαμι στην Κωνσταντινουπολη μπηκες??:tongue:

Αν μη τι αλλο επρεπε να σεβαστει το οτι εισαι εγκυος, να κρυωσει η κοιλια σου και χωρις χαλια??

Φιλες σου λεει μετα....

αντε ντε, εφυγα νωριτερα απο οτι ηθελα παντως γιατι κρυωνα! ειναι κ παγωμενα τα σπιτια τωρα. εσεις εχετε κρυο?? εγω τρεμω συνεχεια ρε γμτ! κ εδω στη δουλεια ειμαστε στα χωραφια, δεν εχουμε κ θερμανση, κρυο κρυο κρυο!!!!!

BJVqp3.png

εμενα το εντερο ειναι γενικα ευαισθητο. κ το Σαββατο πηγα σε μια φιλη μου για καφε, δεν ειχε στρωσει χαλια αλλα με αναγκασε να βγαλω τα παπουτσια κ πατουσα με τις καλτσες πανω στα πλακακια! παγωσαν τα ποδια μου κ εχω ακομα περισσοτερο τυμπανισμο τωρα. σιγα να μην ξαναπαω επισκεψη, τρομερη αγενεια , εγω δεν θα το εκανα ποτε, ακομα κ με στρωμενα χαλια!

Αχ βρε Γωγούλα τι έπαθες για ένα καφεδάκι!Και εγω με μωρό που μπουσούλαγε πέρυσι και δε το απαίτησα ούτε το ζήτησα απλά είχα ένα δεύτερο χαλάκι στο σαλόνι εκεί που μπουσούλαγε και το μάζευα όταν ερχόταν κόσμος.Είναι ντροπή να το ζητήσεις και σε σένα ας έφερνε μια παντοφλίτσα βρε αδερφέ.Η αδερφή μου που έχει την ίδια πετριά που λέμε στο χωριά μου έχει μια χρήσης παντόφλες για τους ξένους:shock:κουλό κι αυτό αλλά τουλάχιστον δε μένεις με τις κάλτσες:P

zxG9p3.png

owokp3.png

Φιλες σου λεει μετα....

δεν μπορω να καταλαβω αυτη την συνηθεια με τα παπουτσια ,δεν μου εχει συμβει ποτε και δεν ξερω και κανενα να βγαζει τα παπουτσια του εδω στην κυπρο:confused::confused::confused::confused:πολυ περιεργο μου φαινετε!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε Γωγούλα τι έπαθες για ένα καφεδάκι!Και εγω με μωρό που μπουσούλαγε πέρυσι και δε το απαίτησα ούτε το ζήτησα απλά είχα ένα δεύτερο χαλάκι στο σαλόνι εκεί που μπουσούλαγε και το μάζευα όταν ερχόταν κόσμος.Είναι ντροπή να το ζητήσεις και σε σένα ας έφερνε μια παντοφλίτσα βρε αδερφέ.Η αδερφή μου που έχει την ίδια πετριά που λέμε στο χωριά μου έχει μια χρήσης παντόφλες για τους ξένους:shock:κουλό κι αυτό αλλά τουλάχιστον δε μένεις με τις κάλτσες:P

κατι ειναι κ αυτο βρε, τουλαχιστον δινει παντοφλες η αδερφη σου!:D

να σου πω, αν ειχε μωρο ισως το εβλεπα διαφορετικα αλλα εχει μια κορη 3 χρονων, ολοκληρη κοπελα, ουτε κατω καθεται ουτε τιποτα!

BJVqp3.png

ποτε δεν μου αρεσε αυτο! εγω σπιτι εχω πολυ συχνα κοσμο, κυριως περυσι ολο το χειμωνα ερχοταν καθε βραδυ 3-4 φιλοι μας. πατουσαν στα χαλια αλλα σιγα μη σκασω κ να εχω ξυπολητους τους ανθρωπους! εβαζα σκουπα την αλλη μερα κ τελειωσε το θεμα!

Φυσικα ετσι ειναι!! Τι οικοδεσποινα θα εισουν αλλωστε??

Αυτο βρε κοριτσια δε το εχω ξανακουσει, ουτε στην Αθηνα ουτε εδω που ειμαι τωρα.

Το ανεφερε καποια κοπελα παλι τις προαλλες, νομιζω η Βουλα απο Θεσσαλονικη, το κανουν γενικα αυτο στη Β. Ελλαδα??Δλδ να σε ξυπολιζουν??(Το μετετρεψα σε ρημα εεε??):tongue::tongue:

Αυτα μονο στην Κωνσταντινουπολη τα ακουσα οτι τα κανουν που πηγε περυσι η μητερα μου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αντε ντε, εφυγα νωριτερα απο οτι ηθελα παντως γιατι κρυωνα! ειναι κ παγωμενα τα σπιτια τωρα. εσεις εχετε κρυο?? εγω τρεμω συνεχεια ρε γμτ! κ εδω στη δουλεια ειμαστε στα χωραφια, δεν εχουμε κ θερμανση, κρυο κρυο κρυο!!!!!

εμας ζεστη εχει ακομα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν μπορω να καταλαβω αυτη την συνηθεια με τα παπουτσια ,δεν μου εχει συμβει ποτε και δεν ξερω και κανενα να βγαζει τα παπουτσια του εδω στην κυπρο:confused::confused::confused::confused:πολυ περιεργο μου φαινετε!

εχω κ μια ξαδερφη που κανει το ιδιο! πολυ αγενεια!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...