Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Μετά την ωοληψία μου χορήγησε κάτι, μου είπε ότι είναι αρκετό. Ο πόνος όμως ξεκίνησε ήπια και σήμερα δυνάμωσε… αύριο Κυριακή δεν θα βρίσκω φαρμακείο..

Κι εμένα μου έδωσε αντιβιωση 3 μέρες πριν και 5 μέρες μετά την ωοληψια και μετά μου έδωσε και αντιφλεγμονώδη. Βρες τον σήμερα μήπως σε δει κιόλας αφού πονας.. ελπίζω να μην είναι τίποτα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τα χτυπηματα χθες το βραδυ να φανταστεις δεν τα ενιωθα καν στην κοιλια μου αλλα πιο κατω σχεδον εκει που ξεκιναει το γεννετικο μας οργανο..(το ειπα κομψα χιχιιχιχ;) ) πολυ παραξενο...

εκει κατω νιωθω κ εγω συνεχεια χτυπηματα αλλα νομιζω οτι ειναι το εντερο μου, εχω τρομερο τυμπανισμο οπως ελεγα κ πριν!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να παραγγείλεις ομως μην το αφηνεις γιατι τους εχουν μεινει νομιζω μονο 2 χρωματα και αυτο με παραγγελια σε 40 μερες παραδοση!

τελειο αυτο το καροτσι, αλλα εγω θελω σε μαυρο-γκρι! παντως κατι τετοιο θα παρω κ εγω μαλλον!

BJVqp3.png

τα χτυπηματα χθες το βραδυ να φανταστεις δεν τα ενιωθα καν στην κοιλια μου αλλα πιο κατω σχεδον εκει που ξεκιναει το γεννετικο μας οργανο..(το ειπα κομψα χιχιιχιχ;) ) πολυ παραξενο...

εγω κοριτσια τα νιώθω παντου.. και πανω και κάτω.. το μωρο τώρα πιανει μεγαλο μέρος της κοιλιας οποτε λογικα θα το νιώθουμε παντου έτσι;;

συμφωνω με τη Δωρα!! μπορει να ειναι χερακια ή ποδαρακια εκει κατω!

Την τελευταία φορα που πηγα για υπερηχο τα ποδαρακια ήταν στο ύψος του οφαλού μου στην δεξια πλευρά:rolleyes: Αρα χαμηλα ίσως να είναι χεράκια..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εκει κατω νιωθω κ εγω συνεχεια χτυπηματα αλλα νομιζω οτι ειναι το εντερο μου, εχω τρομερο τυμπανισμο οπως ελεγα κ πριν!

αχ αυτο το εντερο μας εχει ξετιναξει δεν το αντεχω αλλο..προφανως δεν μπορω να ξεχωρισω ακομα αν ειναι το εντερο η το μωρο:oops::oops:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Χαχαχα καλα που δεν σε αποκαλει θεια του Γιωργου αφού αποκαλει τον εαυτο της μαμα του...

Αυτο μου την σπαει ρε γμτ....οτι εχουμε πολυ την ανάγκη τους και πρεπει ορισμενες φορες να καταπινω διαφορα....

ΧΙ ΧΙ αυτό μου έμεινε να ακούσω!!Εμένα με σώζει το μακρία εσύ που είσαι κοντά έχειε θέμα όντως.Σε καταλαβαίνω στο βαθμό που μου αναλογεί.Δε ξέρω ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως και η δικιά μου κάνει αντίστοιχα που τον ενοχλούν αλλά εγω δε τα βλέπω επειδή είναι δικια μου μάνα και βάζω λίγο νερό στο κρασί μου.Αλλά με τσιτώνει όσο δεν μπορεί να το κάνει κανένας γιατι γενικά είμαι αναίσθητη σε κάτι τέτοια και αντιδρώ με ειρωνία ε αυτή με αφοπλίζει:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

τελειο αυτο το καροτσι, αλλα εγω θελω σε μαυρο-γκρι! παντως κατι τετοιο θα παρω κ εγω μαλλον!

το ψαχνω να το βρω και δεν μπορω..ειναι στην κατηγορια καροτσια σε ποια εταιρεια?

B4Itp2.png

αχ αυτο το εντερο μας εχει ξετιναξει δεν το αντεχω αλλο..προφανως δεν μπορω να ξεχωρισω ακομα αν ειναι το εντερο η το μωρο:oops::oops:

ίσως να είναι και το μωρό γιατι η αίσθηση μοιάζει κάπως..είναι σαννα εχεις αερια στο έντερο και πηγαινοεργχονται:oops::rolleyes: εγω ετσι νιώθω.. ξερω όμως ότι είναι το μωρό μου.. το καταλαβαίνω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα το εντερο ειναι γενικα ευαισθητο. κ το Σαββατο πηγα σε μια φιλη μου για καφε, δεν ειχε στρωσει χαλια αλλα με αναγκασε να βγαλω τα παπουτσια κ πατουσα με τις καλτσες πανω στα πλακακια! παγωσαν τα ποδια μου κ εχω ακομα περισσοτερο τυμπανισμο τωρα. σιγα να μην ξαναπαω επισκεψη, τρομερη αγενεια , εγω δεν θα το εκανα ποτε, ακομα κ με στρωμενα χαλια!

BJVqp3.png

εμενα το εντερο ειναι γενικα ευαισθητο. κ το Σαββατο πηγα σε μια φιλη μου για καφε, δεν ειχε στρωσει χαλια αλλα με αναγκασε να βγαλω τα παπουτσια κ πατουσα με τις καλτσες πανω στα πλακακια! παγωσαν τα ποδια μου κ εχω ακομα περισσοτερο τυμπανισμο τωρα. σιγα να μην ξαναπαω επισκεψη, τρομερη αγενεια , εγω δεν θα το εκανα ποτε, ακομα κ με στρωμενα χαλια!

απιστευτο ελεος..τουλαχιστον ας σου εδινε παντοφλες εγκυος γυναικα καλα δεν καταλαβαινουν οτι ειμαστε ευαισθητες στα παντα??τρομερη αγενεια..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ίσως να είναι και το μωρό γιατι η αίσθηση μοιάζει κάπως..είναι σαννα εχεις αερια στο έντερο και πηγαινοεργχονται:oops::rolleyes: εγω ετσι νιώθω.. ξερω όμως ότι είναι το μωρό μου.. το καταλαβαίνω...

ακριβως αυτο νιωθω!! αλλα εγω πιστευω οτι ειναι οντως αερια απο εντερο...

BJVqp3.png

αχ βρε Γωγουλα μ'εκανες κ γελασα!καλα κ σε ειχε ξιπολυτη;;θα τρελαθω!!

πρωτη φορα το ακουω!!μια παντοφλιτσα ας σου εδινε τουλαχιστον βρε αδερφε!εγω θα ανεβαζα τα ποδια στο τραπεζι κ θα ελεγα,συγνωμη αλλα πουντιασα!

GjJbp3.png7IWup3.png

απιστευτο ελεος..τουλαχιστον ας σου εδινε παντοφλες εγκυος γυναικα καλα δεν καταλαβαινουν οτι ειμαστε ευαισθητες στα παντα??τρομερη αγενεια..

ποτε δεν μου αρεσε αυτο! εγω σπιτι εχω πολυ συχνα κοσμο, κυριως περυσι ολο το χειμωνα ερχοταν καθε βραδυ 3-4 φιλοι μας. πατουσαν στα χαλια αλλα σιγα μη σκασω κ να εχω ξυπολητους τους ανθρωπους! εβαζα σκουπα την αλλη μερα κ τελειωσε το θεμα!

BJVqp3.png

Αντωνια μου και εγω πιστευω το μωρο ειναι γιατι νιωθω χτυπηματα και φτερουγισματα ταυτοχρονα..το εντερο δεν κανει ετσι.αλλα μαλλον θα μας βγουν ζωηρουλια αν κρινω απο το ρυθμο που κουνιουνται!!:P:p:p

B4Itp2.png

αχ βρε Γωγουλα μ'εκανες κ γελασα!καλα κ σε ειχε ξιπολυτη;;θα τρελαθω!!

πρωτη φορα το ακουω!!μια παντοφλιτσα ας σου εδινε τουλαχιστον βρε αδερφε!εγω θα ανεβαζα τα ποδια στο τραπεζι κ θα ελεγα,συγνωμη αλλα πουντιασα!

τα ανεβαζα στον καναπε, τι να κανω?:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...