Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δεν ξερω βρε κοριτσια, καθε μερα τα ιδια λεω αλλα θυμαμαι που ολες τα νιωθατε πολυ νωριτερα κ περιμενω καθε μερα κ απογοητευομαι! ισως την παρω τηλ αργοτερα ή μπορει να περιμενω κανα δυο μερες ακομα

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω δεν έχω τσακωθεί ακόμα τα λέω στον άντρα μου γιατι σε αυτόν τα λέει για να τη βάλει στη θέση της και αν ακούσω καμιά @@@@ απαντάω συνήθως σαρκαστικά.Αλλά είμαι και μακρία οπότε δε με πολυαγγίζει μόνο μου σπάει τα νεύρα.Δε ξέρω τι τρόπος αντιμετώπισης υπάρχει εγω τη μια βδομάδα που ήταν εδω τις @@@ τις αγνοούσα κι έλεγα από μέσα μου θα περάσει και θα φύγεις:PΑΑ!!Θα πάμε και την άλλη εβδομάδα πάνω για 7 μερούλες μετά να δείτε γκρίνια που έχετε να ακούσετε:rolleyes:;)

Εμενα 5 λεπτα με το αυτοκινητο μας χωριζουν και ασε που τις 8:shock:μερες τις βδομαδας μας θελει να πηγαινουμε σπιτι της για φαι...φυσικα 2-3 φορες της κανω το χατηρι που ξέρω ότι εχει και καλο φαι:D

Αντωνια μου εισαι ηρωας που την αντεξες!εγω θα την πετουσα απο το παραθυρο!!θα μου γυρνουσε το ματι αναποδα!απαπα,ελεος!!!

Λιτσα μου για τον άντρα μου αντέχω.... τι να κάνω... μην νομιζεις.. πολλες φορες του τα λεω και αυτού και τσακωνομαστε γιατι νιωθει και αυτός ότι δεν μπορει να κανει κατι αφού της τα λεει και είναι σαννα μιλα του τοίχου.

Καλως με δεχτηκατε Νια !! καλημερα κοριτσια σε ολες...

ΝΙα ακριβως το ιδιο μου συναιβει απο εχθες (οχι κραμπες κ ιλιγκο) αλλα το νιωθω παρα πολυ χαμηλα κ νομιζω οτι θα μου φυγει απο κατω..επισης η μεση ποναει πολυ και νιωθω συνεχεια οτι θελω να κατουρησω...λες να ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?

Καλλιόπη μου να με λες Αντωνία:D Δεν ξέρω μωρέ... ελπίζω να είναι φυσιολογικά.. ακριβως οπως τα λες και εγω...επειδη στον 1ο μου γιο δεν ένιωσα το παραμικρο ποτε μου φένονται όλα πρωτογνορα τώρα...γιατρο έχω στις 3 Νοεμβρίου και θα την ρωτήσω.. Αν έχει καμια συμπασχουσα πιο νωρις γιατρο ας ρωτησει να ξέρουμε ενα περιπου...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλέ μην λες χαζά,ακούς εκεί με πρήζεις!!

Λοιπόν το βρήκα στα 300? ενώ στα μαγαζιά κάνει 450?.Και μιλάμε για μόνο το καρότσι ,χωρίς συστηματα 3σε1. Το πήρα απο το http://www.ebaby.gr/.

έρχετε απο Ιταλία και έχει μαλιστα κ τιμολογιο στα Ιταλικα και στα Ελληνικα! Και η Μελίνα απο εκει το είχε παρει λέει.

μερσι Δωρακι!απλο θελω κ εγω!οχι 3 σε 1.καλαθουνα και καθισματακι αυτοκινητου μας δινουν συγγενεις οποτε και να ηθελα,θα μου ηταν αχρηστα.

GjJbp3.png7IWup3.png

να σας πω βρε κοριτσια, λετε να παρω τηλ τη γιατρο να της πω οτι δεν το νιωθω ακομα το μωρο? ή ειμαι υπερβολικη??

καλημερα γεωργια εγω πιστευω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο ....παρε ενα τηλ την γιατρο σου για να σου φυγει κυριως το αγχος και να ηρεμησεις!!εμενα παλι απο χθες δεν με εχει αφησει σε ηρεμια και με χτυπαει συνεχεια παρα πολυ χαμηλα κ με ανησυχει αυτο..τοσο κατω πρεπει να ειναι το μωρο?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

μερσι Δωρακι!απλο θελω κ εγω!οχι 3 σε 1.καλαθουνα και καθισματακι αυτοκινητου μας δινουν συγγενεις οποτε και να ηθελα,θα μου ηταν αχρηστα.

Να παραγγείλεις ομως μην το αφηνεις γιατι τους εχουν μεινει νομιζω μονο 2 χρωματα και αυτο με παραγγελια σε 40 μερες παραδοση!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Αχ η δικιά σου είναι κοντά εγω τουλάχιστον τα παίρνω για καμιά βδομάδα και μετά αλλάζουμε νομούς!!!Το χειρότερό μου για να σε κάνω να γελάσεις είναι όταν κι εγω τον ντύνω να λέει "άντε μανούλα πιο γρήγορα θα κρυώσει ο Γιωργάκης άντε μανούλα":twisted:εδώ το έχω αλλά ας όψεται ο άντρας μου που τον αγαπάω και δε θέλω να χαλαστούμε άδικα.Όσο για τη δικιά σου ψυχραιμία και βαθιές ανάσες λέγε και ότι μπορείς αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ποτέ αυτή η κατάσταση εφόσον το βλέπει και ο άντρας σου και της τα έχεις πει κι εσύ δε βλέπω άλλη λύση.Η αλήθεια είναι ότι έχουμε και την ανάγκη τους:confused:

Χαχαχα καλα που δεν σε αποκαλει θεια του Γιωργου αφού αποκαλει τον εαυτο της μαμα του...

Αυτο μου την σπαει ρε γμτ....οτι εχουμε πολυ την ανάγκη τους και πρεπει ορισμενες φορες να καταπινω διαφορα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα γεωργια εγω πιστευω οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο ....παρε ενα τηλ την γιατρο σου για να σου φυγει κυριως το αγχος και να ηρεμησεις!!εμενα παλι απο χθες δεν με εχει αφησει σε ηρεμια και με χτυπαει συνεχεια παρα πολυ χαμηλα κ με ανησυχει αυτο..τοσο κατω πρεπει να ειναι το μωρο?

Πόπη μου το μωρό είναι παντού πλέον!!! Μπορεί να χτυπάει με τα ποδαράκια,τα χεράκια κ αναλογως πως ειναι γυρισμενο νιωθεις κι εσυ τις κλωτσιτσες!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Να παραγγείλεις ομως μην το αφηνεις γιατι τους εχουν μεινει νομιζω μονο 2 χρωματα και αυτο με παραγγελια σε 40 μερες παραδοση!

Δωρα μου για πες κ μενα να ριξω μια ματια για το καροτσακι.σε ποιο site το βρηκες?:P

B4Itp2.png

σημερα,αυριο θα το παραγειλω!!ανυπομονω!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

συμφωνω με τη Δωρα!! μπορει να ειναι χερακια ή ποδαρακια εκει κατω!

BJVqp3.png

Πόπη μου το μωρό είναι παντού πλέον!!! Μπορεί να χτυπάει με τα ποδαράκια,τα χεράκια κ αναλογως πως ειναι γυρισμενο νιωθεις κι εσυ τις κλωτσιτσες!!!

τα χτυπηματα χθες το βραδυ να φανταστεις δεν τα ενιωθα καν στην κοιλια μου αλλα πιο κατω σχεδον εκει που ξεκιναει το γεννετικο μας οργανο..(το ειπα κομψα χιχιιχιχ;) ) πολυ παραξενο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...