Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κι εσύ πονάς???Που???
θα αρχισετε να εχετε και μικροσυσπασουλες απο δω και περα οι λεγομες braxton hicks απλα προσοχη οταν ειναι συχνες και για αρκετη ωρα αλλιως να μην ανυσηχητε;)

εγω ποναω συνηθως χαμηλα εκει μου ποναμε στην περιοδο.. μαλλον θα ειναι αυτό που ΄λεει η Μινα γιατι όπως ειπα και πριν αρχισα να νιωθω παραξενα..βαρος, πιεση κτλ κτλ.. ελπιζω να μην είναι νωρις που τα νιώθω αυτά...

Βέβαια υπαρχουν φορες που πονάω και αριστερα ή δεξια αλλα ξεχωριζω αυτο τον πόνο ότι είναι το έντερο γιατι τετοιους πονους τους είχα και οταν δεν ήμουν έγκυος!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο αντρας σου τι λεει για ολα αυτα?? Ειναι ο μονος που μπορει να τη βαλει στη θεση της.

ποσες φορες της τα ειπε Άννα μου... αυτη το βιολι της... δεν λεει να καταλαβει... μόνο όταν της τα ειπα με τον πιο ασχημο μου τρόπο καταλαβε αλλα και τώρα κατι θα βρει να μου την σπάσει...

Θα την ειχα πνιξει ΕΛΕΟΣ:shock::shock:

Με νυχια και με δόντια κρατιέμαι ωρες ώρες..... δεν φαντάζεσε!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Για το καροτσάκι εμένα ρωτας???? Αν ναι να προσέξεις γιατι υπάρχουν 2 τυποι. Το inglessina zippy και το zippy free. Το δευτερο να πάρεις για να γυρνάει το καθισμα και σε σένα.Στο άλλο δεν γυρναει. Κι εγω αυτο που γυριζει πηρα,το zippy free!!!

καλα που το ειπες!!ποσο το βρηκες στο ιντερνετ κ που αν θυμασαι;σορρυ που σε πρηζω αλλα γι'αυτο ειμαστε εδω ντε!:tongue:

GjJbp3.png7IWup3.png

Εμενα ήταν απο πριν τον μπεμπη ετσι... μετα απλα χειροτέρεψε...μας αγαπαει δεν λέω.. και μας βοηθάει πολύ... αλλα δεν καταλαβα επειδη μας βοηθαει θελει για ανταλλαγη το μικρό μου;;; δεν σφάξανε...

Εγω δεν έχω τσακωθεί ακόμα τα λέω στον άντρα μου γιατι σε αυτόν τα λέει για να τη βάλει στη θέση της και αν ακούσω καμιά @@@@ απαντάω συνήθως σαρκαστικά.Αλλά είμαι και μακρία οπότε δε με πολυαγγίζει μόνο μου σπάει τα νεύρα.Δε ξέρω τι τρόπος αντιμετώπισης υπάρχει εγω τη μια βδομάδα που ήταν εδω τις @@@ τις αγνοούσα κι έλεγα από μέσα μου θα περάσει και θα φύγεις:PΑΑ!!Θα πάμε και την άλλη εβδομάδα πάνω για 7 μερούλες μετά να δείτε γκρίνια που έχετε να ακούσετε:rolleyes:;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!! τι κάνετε;;

Ποπη καλως ορισες!!

Παιδια εδω και 2 μέρες υποφερω απο κράμπες και κατι σαν ίλιγκο...

Απο το Σάββατο με πιανει συχνά κραμπα στο πόδι και τουλαχιστο 3 φορες την μέρα θα νιώσω μια ξαφνικη ζαλη ιλιγγου που θα περασει σε 5-10 λεπτα... Επισης νομιζω ότι το παιδί είναι αρκετα χαμηλα γιατι νιωθω κατι σαν βαρος στην μέση σαννα και θέλω τουαλέτα:oops:αλλα δεν θέλω..επισης νιωθω να πιέζετε πολύ η ουροδοχος μου και νιώθω ώρες ώρες πίεση κάτω χαμηλά στην κοιλιά.. Πρωτογνωρα για μενα όλα αυτά αφού στον πρώτο μου γιο δεν είχα καμια ενόχληση ποτε...

Καλως με δεχτηκατε Νια !! καλημερα κοριτσια σε ολες...

ΝΙα ακριβως το ιδιο μου συναιβει απο εχθες (οχι κραμπες κ ιλιγκο) αλλα το νιωθω παρα πολυ χαμηλα κ νομιζω οτι θα μου φυγει απο κατω..επισης η μεση ποναει πολυ και νιωθω συνεχεια οτι θελω να κατουρησω...λες να ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλα που το ειπες!!ποσο το βρηκες στο ιντερνετ κ που αν θυμασαι;σορρυ που σε πρηζω αλλα γι'αυτο ειμαστε εδω ντε!:tongue:

Καλέ μην λες χαζά,ακούς εκεί με πρήζεις!!

Λοιπόν το βρήκα στα 300? ενώ στα μαγαζιά κάνει 450?.Και μιλάμε για μόνο το καρότσι ,χωρίς συστηματα 3σε1. Το πήρα απο το http://www.ebaby.gr/.

έρχετε απο Ιταλία και έχει μαλιστα κ τιμολογιο στα Ιταλικα και στα Ελληνικα! Και η Μελίνα απο εκει το είχε παρει λέει.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και τώρα εγω θελω να την παρακαλεσω να πει στους συγγενεις της να ερθουν να με δούν στην κλινικη παρα στο σπίτι. και για τους δκους μου συγγενεις το ίδιο θέλω για να μην νιωσει ο άντρας μου ότι αδικω το σόι του..

Οι περισσότεροι της μεριάς της έχουν τα ίδια συστηματα με αυτήν π.χ να ρθουν αργα το βράδυ με 3-4 μωρά και επειδη θα έχω και τον μεγαλο μου προτιμω να ρθουν στην κλινικη.. ελπιζω να το σεβαστούν...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

να σας πω βρε κοριτσια, λετε να παρω τηλ τη γιατρο να της πω οτι δεν το νιωθω ακομα το μωρο? ή ειμαι υπερβολικη??

Οι γιατροί συνήθως λένε στην 21η-22η εβδομαδα το νιωθεις... Εσυ τωρα μπηκες στην 21η σημερα ε??? Εγω θα έλεγα να περιμένεις2-3 μερες ακόμα και μετα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

να σας πω βρε κοριτσια, λετε να παρω τηλ τη γιατρο να της πω οτι δεν το νιωθω ακομα το μωρο? ή ειμαι υπερβολικη??

γνωμη μου ειναι να παιρνουμε τους γιατρους μας για ο,τι μας απασχολει.αφου σε τρωει,κανε ενα τηλεφωνακι να μην αγχωνεσαι!ειμαι σιγουρη οτι το νινι ειναι μια χαρουλα!αλλωστε καποια κοριτσια απο εδω,σου ειπαν οτι τα πρωτα τους αργησαν να τα νιωσουν.μπορει να ειναι πολυ πολυ ησυχο το μικρακι σου!

Καλως με δεχτηκατε Νια !! καλημερα κοριτσια σε ολες...

ΝΙα ακριβως το ιδιο μου συναιβει απο εχθες (οχι κραμπες κ ιλιγκο) αλλα το νιωθω παρα πολυ χαμηλα κ νομιζω οτι θα μου φυγει απο κατω..επισης η μεση ποναει πολυ και νιωθω συνεχεια οτι θελω να κατουρησω...λες να ειναι φυσιολογικα ολα αυτα?

καλωσηρθες Ποπη και με το καλο το μωρακι σου!!

Καλαμαριωτισσα;;;κ εγω το ιδιο!αλλα με εφερε ο ερωτας Αθηνα πριν 2 χρονια!

GjJbp3.png7IWup3.png

αν θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα παρε τον τιποτα δεν ειναι υπερβολικο;)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Οι γιατροί συνήθως λένε στην 21η-22η εβδομαδα το νιωθεις... Εσυ τωρα μπηκες στην 21η σημερα ε??? Εγω θα έλεγα να περιμένεις2-3 μερες ακόμα και μετα!

σημερα ειμαι ακριβως 21 εβδ. οποτε αυριο μπαινω στην 22η. θα περιμενω,τι να κανω:cry:

BJVqp3.png

το μαθημα και το ξεμαθημα κοντα κοντα είναι... ναι είσαι γιαγια εχεις καποια δικαιωματα αλλα όχι και έτσι...άκου να αποκαλει τον εαυτό της μαμα του μωρού σου...

εμένα απο πάντα ήτανέτσι και γιαυτό τον ΄λόγο την είχα προηδοποηησει απο πριν γεννησω.. φυσικα εβαζε απο το δεξι και απο το αριστερο αυτί έβγαιναν αφού ότι είπα εγινε το αντίθετο:shock:απροειδοποιητες επισκέψεις ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9:00 που το μωρο κοιμόταν και ήταν η ώρα ξεκούρασης για μένα, να φερει το φαγητο της σπιτι ΜΟΥ να το μαγειρεψει, να ανακατευετε μεστα ποδια μου συνεχως να λούσω το μωρό να τον κρατα απο το πόδι μπας και μου πέσει:shock: να το προσπαθω να το ντυσω και να προσπαθει και αυτή ταυτόχρονα να κάνει το ίδιο πράμα:twisted: μέχρι που μια μερα της τα είπα και ησυχασα.. καναμε λιγο καιρο να μιλησουμε (αχ τι καλα!!) αλλα μετα δεν άντεξε λόγω του μωρού.. συμβιβάστηκε. τώρα που μεγάλωσε το παιδι βρήκε άλλα πραματα να κανει...

Αχ η δικιά σου είναι κοντά εγω τουλάχιστον τα παίρνω για καμιά βδομάδα και μετά αλλάζουμε νομούς!!!Το χειρότερό μου για να σε κάνω να γελάσεις είναι όταν κι εγω τον ντύνω να λέει "άντε μανούλα πιο γρήγορα θα κρυώσει ο Γιωργάκης άντε μανούλα":twisted:εδώ το έχω αλλά ας όψεται ο άντρας μου που τον αγαπάω και δε θέλω να χαλαστούμε άδικα.Όσο για τη δικιά σου ψυχραιμία και βαθιές ανάσες λέγε και ότι μπορείς αν και δεν νομίζω ότι θα αλλάξει ποτέ αυτή η κατάσταση εφόσον το βλέπει και ο άντρας σου και της τα έχεις πει κι εσύ δε βλέπω άλλη λύση.Η αλήθεια είναι ότι έχουμε και την ανάγκη τους:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

σημερα ειμαι ακριβως 21 εβδ. οποτε αυριο μπαινω στην 22η. θα περιμενω,τι να κανω:cry:

Όπως λενε και τα υπολοιπα κοριτσια ,αν σε κανει να νιωσεις καλυτερα πάρε τον γιατρο σου!Δεν ειναι ντροπη.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...