Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μπράβο Αννούλα τι καλά νέα πολύ γουρλίδικο το καφέ μας όλα καλά να πάνε βλέπω τα κορίτσια μας πάνω κάτω στα ίδια γραμμάρια είναι.Το ταξίδι καλό γιατι είχε παλιόκαιρο το ΣΚ.

Οταν γυρναγαμε μας βρηκε η βροχη στην εθνικη και θελαμε να προλαβουμε το καραβι που εφευγε στις 8.30 απο Πατρα.Φυγαμε απο Αθηνα 5.30, ευτυχως νωρις γιατι δεν ξεραμε τι θα συναντησουμε και φθασαμε στις 8.00 στο λιμανι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι γίνεται βρε κορίτσια;; πολλες σε αυτο το τρίμηνο νιώθουμε πονάκια.. μηπως είναι επειδη μεγαλωνει το μωρό και μας πιέζει τα όργανα;;:rolleyes:

θα αρχισετε να εχετε και μικροσυσπασουλες απο δω και περα οι λεγομες braxton hicks απλα προσοχη οταν ειναι συχνες και για αρκετη ωρα αλλιως να μην ανυσηχητε;)

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Γεωργία μου αμαν βρε κοπέλα μου τι έπαθες?Να προσέχεις!!!!

Κορίτσια,χτες πήγαμε σε κατι φίλους και είχα συνέχεια αγκαλια απο δω κ απο κει την μπεμπα τους (5μηνων) και μετά που ηρθα σπιτι με πονουσε κατα διαστηματα κατω αριχτερα χαμηλα σαν να ηταν η σαλπιγγα... Ανησυχησα λίγο...Και το πρωι ετσι πάλι! Τι λέτε να είναι???

Ευχαριστώ Δώρα μου ίσως να είναι τυχαίο αλλά αν συνεχίσει πάρε το γιατρό καλού κακού να τον ρωτήσεις δε χάνεις τίποτα αυτοί ξέρουν καλύτερα θα σου φύγει και η ιδέα.Περαστικά σου!

zxG9p3.png

owokp3.png

θα αρχισετε να εχετε και μικροσυσπασουλες απο δω και περα οι λεγομες braxton hicks απλα προσοχη οταν ειναι συχνες και για αρκετη ωρα αλλιως να μην ανυσηχητε;)

Ναι αλλά δεν επρεπε αν ηταν συσπασεις να ηταν κ απο τις 2 μεριες??Εγω μόνο αριστερα πονουσα....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ωχ μη μου λες τετοια!!γιατι κ εμεις εχουμε πολυ καλη σχεση κ ουτε που φανταζομαι οτι θα το γυρισουμε το εργακι!παντως εμενα εχει ηδη εγγονια και η σταση της ειναι απιστευτα διακριτικη και παντα συμφωνα με την αλλη νυφη που ειναι η μανα των παιδιων και δεν κανει τπτ χωρις να τη ρωτησει.μαλιστα ειναι καθημερινα με τα παιδια η πεθερα μου κ παλι δεν εχει σηκωσει τον αμανε να παιρνει πρωτοβουλιες.στα παιδια συμπεριφερεται καθαρα σαν γιαγια!

Ακριβως ετσι ειναι η δικη μου, πολυ διακριτικη.Πιστευω ειναι στον ανθρωπο και παιζει μεγαλο ρολο ποσο αερα τις αφηνουν οι γιοι τους να εχουν.Ενταξει καποια στιγμη μπορει να πεταξει καποια συμβουλη, αλλα εμεις θα κανουμε παντα αυτο που θελουμε, ειδικα ο αντρας μου δεν της αφηνει κανενα περιθωριο να μιλησει, αν και σας ειπα οτι και απο μονη της ειναι ενταξει στο 90%.

Γεωργια μου οντως αν δεν το εχει ο ανθρωπος οσο θαρρος κ να του δωσεις δεν το παιρνει!υπομονη!!

Δωρακι μου δεν πιστευω οτι ειναι κατι.απλα τα πονακια ειναι φυσιολογικα.ολες τα εχουμε λιγο πολυ.απλα εσυ τωρα το συνδυασες μ'αυτο κ αγχωθηκες!μη στεναχωριεσαι.απλα δες πως θα παει.

ααα,ηθελα να σε ρωτησω για το καροτσακι σας.σκεφτομαστε να παρουμε το ιδιο!το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν γυρναει για να βλεπεις το μωρο τους πρωτους μηνες..ή κανω λαθος;

GjJbp3.png7IWup3.png

Οταν γυρναγαμε μας βρηκε η βροχη στην εθνικη και θελαμε να προλαβουμε το καραβι που εφευγε στις 8.30 απο Πατρα.Φυγαμε απο Αθηνα 5.30, ευτυχως νωρις γιατι δεν ξεραμε τι θα συναντησουμε και φθασαμε στις 8.00 στο λιμανι.

Άντε να ξεκουραστείς τώρα γιατι ήταν και μεγάλο το ταξιδάκι σου.Αλλά μπροστά στο μωράκι τι είναι η ταλαιπώρια;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Ε τότε Λιτσάκι μου αποκλείεται να το γυρίσει σε σένα δε ξέρω μήπως φταίω κι εγώ που της άφησα στην αρχή πολύ αέρα αλλά αν δε το έχει κι ο άνθρωπος.Στην αρχή πήρα το μωρό 3 μηνών να φανταστείς και το ανέβασα 6 ώρες δρόμο για να το χαρεί κι εκείνη για 2 βδομάδες και τη ρώταγα πως να το ντύσω και να το κάνουμε μαζί μπάνιο κτλ. κι από τότε έγινα παρένθετη μητέρα:):twisted:

το μαθημα και το ξεμαθημα κοντα κοντα είναι... ναι είσαι γιαγια εχεις καποια δικαιωματα αλλα όχι και έτσι...άκου να αποκαλει τον εαυτό της μαμα του μωρού σου...

εμένα απο πάντα ήτανέτσι και γιαυτό τον ΄λόγο την είχα προηδοποηησει απο πριν γεννησω.. φυσικα εβαζε απο το δεξι και απο το αριστερο αυτί έβγαιναν αφού ότι είπα εγινε το αντίθετο:shock:απροειδοποιητες επισκέψεις ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9:00 που το μωρο κοιμόταν και ήταν η ώρα ξεκούρασης για μένα, να φερει το φαγητο της σπιτι ΜΟΥ να το μαγειρεψει, να ανακατευετε μεστα ποδια μου συνεχως να λούσω το μωρό να τον κρατα απο το πόδι μπας και μου πέσει:shock: να το προσπαθω να το ντυσω και να προσπαθει και αυτή ταυτόχρονα να κάνει το ίδιο πράμα:twisted: μέχρι που μια μερα της τα είπα και ησυχασα.. καναμε λιγο καιρο να μιλησουμε (αχ τι καλα!!) αλλα μετα δεν άντεξε λόγω του μωρού.. συμβιβάστηκε. τώρα που μεγάλωσε το παιδι βρήκε άλλα πραματα να κανει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ναι αλλά δεν επρεπε αν ηταν συσπασεις να ηταν κ απο τις 2 μεριες??Εγω μόνο αριστερα πονουσα....

Δωρα μου, μην ανυσηχεις, η μητρα τωρα καθως μεγαλωνει πιεζει τα παντα, ακομη και το ιδιο το παιδι.Παρε το γιατρο σου και ενα τηλ. δε χανεις τιποτα.;)

Διαφημίσεις

μην αγχωνεσαι λογικα θα το καταλαβαινες σε ολη την κοιλια αν ηταν συσπασεις λογικα δεν θα ειναι τιποτα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ξεκουραζομαι παρα πολυ ευτυχως η αποκολληση καλα αλλα ο κινδυνος δεν εχει εξαλιφθει εντελως και θελουμε ακομα ξεκουραση

γεια σου κ απο δω μινακι!να ξεκουραστεις!!και να χαλαρωσεις!

κ εμενα χθες το βραδυ με πονουσε μονο αριστερα κ ανησυχησα.γενικα με πιανουν διαφοροι πονοι,αλλα επειδη περνανε,δε δινω σημασια.δες πως θα παει και παρε το γιατρο σου για να σε ηρεμησει.

GjJbp3.png7IWup3.png

ααα,ηθελα να σε ρωτησω για το καροτσακι σας.σκεφτομαστε να παρουμε το ιδιο!το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι δεν γυρναει για να βλεπεις το μωρο τους πρωτους μηνες..ή κανω λαθος;

Για το καροτσάκι εμένα ρωτας???? Αν ναι να προσέξεις γιατι υπάρχουν 2 τυποι. Το inglessina zippy και το zippy free. Το δευτερο να πάρεις για να γυρνάει το καθισμα και σε σένα.Στο άλλο δεν γυρναει. Κι εγω αυτο που γυριζει πηρα,το zippy free!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

το μαθημα και το ξεμαθημα κοντα κοντα είναι... ναι είσαι γιαγια εχεις καποια δικαιωματα αλλα όχι και έτσι...άκου να αποκαλει τον εαυτό της μαμα του μωρού σου...

εμένα απο πάντα ήτανέτσι και γιαυτό τον ΄λόγο την είχα προηδοποηησει απο πριν γεννησω.. φυσικα εβαζε απο το δεξι και απο το αριστερο αυτί έβγαιναν αφού ότι είπα εγινε το αντίθετο:shock:απροειδοποιητες επισκέψεις ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9:00 που το μωρο κοιμόταν και ήταν η ώρα ξεκούρασης για μένα, να φερει το φαγητο της σπιτι ΜΟΥ να το μαγειρεψει, να ανακατευετε μεστα ποδια μου συνεχως να λούσω το μωρό να τον κρατα απο το πόδι μπας και μου πέσει:shock: να το προσπαθω να το ντυσω και να προσπαθει και αυτή ταυτόχρονα να κάνει το ίδιο πράμα:twisted: μέχρι που μια μερα της τα είπα και ησυχασα.. καναμε λιγο καιρο να μιλησουμε (αχ τι καλα!!) αλλα μετα δεν άντεξε λόγω του μωρού.. συμβιβάστηκε. τώρα που μεγάλωσε το παιδι βρήκε άλλα πραματα να κανει...

Ο αντρας σου τι λεει για ολα αυτα?? Ειναι ο μονος που μπορει να τη βαλει στη θεση της.

Θα την ειχα πνιξει ΕΛΕΟΣ:shock::shock:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...