Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τι κανεις Λιτσα??

Ολα καλα ναι, οι μετρησεις ολες καλες και βαρος (την Παρασκευη) 450γρ.Ρωτησα για το υψος και μου ειπαν στο περιπου γιατι τωρα δε μπορουν ευκολα να το μετρησουν, 26π.

αχ μωρε μινιατουρακι!τελεια!!

εγω ξεχασα να ρωτησω υψος.το ξερω οτι δεν μπορουν να τα μετρησουν τωρα.θα ρωτησω σημερα το γιατρο που εχουμε ραντεβουδακι!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βρε τι τραβατε;;;ειμαι σοκαρισμενη!!αν ειναι δυνατον!

Μη σου τύχει είναι τέτοια περίπτωση ευτυχώς εμείς είμαστε μακριά.Και να φανταστείς ότι ένα χρόνο παντρεμένη έλεγα ότι η δικιά μου η πεθερά είναι άντε αν όχι σαν να μάνα μου αλλά σαν την αγαπημένη μου θεία σίγουρα κολλητές είμασταν κάθε φορά που είχαμε άδεια πάνω ανεβαίναμε να τους δούμε κάθε μέρα τηλέφωνο κτλ.Μόλις γέννησα μεταλλάχθηκε:shock:

zxG9p3.png

owokp3.png

Τι κανεις Λιτσα??

Ολα καλα ναι, οι μετρησεις ολες καλες και βαρος (την Παρασκευη) 450γρ.Ρωτησα για το υψος και μου ειπαν στο περιπου γιατι τωρα δε μπορουν ευκολα να το μετρησουν, 26π.

Μπράβο Αννούλα τι καλά νέα πολύ γουρλίδικο το καφέ μας όλα καλά να πάνε βλέπω τα κορίτσια μας πάνω κάτω στα ίδια γραμμάρια είναι.Το ταξίδι καλό γιατι είχε παλιόκαιρο το ΣΚ.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μη σου τύχει είναι τέτοια περίπτωση ευτυχώς εμείς είμαστε μακριά.Και να φανταστείς ότι ένα χρόνο παντρεμένη έλεγα ότι η δικιά μου η πεθερά είναι άντε αν όχι σαν να μάνα μου αλλά σαν την αγαπημένη μου θεία σίγουρα κολλητές είμασταν κάθε φορά που είχαμε άδεια πάνω ανεβαίναμε να τους δούμε κάθε μέρα τηλέφωνο κτλ.Μόλις γέννησα μεταλλάχθηκε:shock:

ωχ μη μου λες τετοια!!γιατι κ εμεις εχουμε πολυ καλη σχεση κ ουτε που φανταζομαι οτι θα το γυρισουμε το εργακι!παντως εμενα εχει ηδη εγγονια και η σταση της ειναι απιστευτα διακριτικη και παντα συμφωνα με την αλλη νυφη που ειναι η μανα των παιδιων και δεν κανει τπτ χωρις να τη ρωτησει.μαλιστα ειναι καθημερινα με τα παιδια η πεθερα μου κ παλι δεν εχει σηκωσει τον αμανε να παιρνει πρωτοβουλιες.στα παιδια συμπεριφερεται καθαρα σαν γιαγια!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Γεωργία μου αμαν βρε κοπέλα μου τι έπαθες?Να προσέχεις!!!!

Κορίτσια,χτες πήγαμε σε κατι φίλους και είχα συνέχεια αγκαλια απο δω κ απο κει την μπεμπα τους (5μηνων) και μετά που ηρθα σπιτι με πονουσε κατα διαστηματα κατω αριχτερα χαμηλα σαν να ηταν η σαλπιγγα... Ανησυχησα λίγο...Και το πρωι ετσι πάλι! Τι λέτε να είναι???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Δωριτσα!

την ειχες καθιστη αγκαλιτσα ή στο ορθιο;

παντως μην ανησυχεις,ισως ειναι τυχαιο κ να ειναι απλος νευροπονος!το μικρακι φανταζομαι ειναι πολυ ελαφρυ μωρε..αν συνεχιστει ομως,παρε το γιατρο σου να του το πεις.

GjJbp3.png7IWup3.png

Α καλά μήπως είναι τα ίδια άτομα?Εμένα είχε έρθει να με βοηθήσει το καλοκάιρι μια εβδομάδα που είχε πάει η μαμά μου διακοπές για να πηγαίνω στη δουλειά και όλο "κατά λάθος" έλεγε στο παιδί ΜΟΥ τι σου έχει πει η μανούλα?και εννοούσε ΑΥΤΗ:twisted:!!!Ή έλα στη μαμά πάλι για ΑΥΤΗ και καλά μπερδευόταν!!Ίσως και να ήταν έτσι ρε παιδί μου αλλά βγάζει το απωθημένο της το θέλει δικό της!Και το δηλώνω ΝΑΙ είμαι προκατειλημμένη γιατι όλο μπλέκεται πράγμα που δε το κάνει η μαμά μου που περνάει μαζί του 10 ώρες κάθε μέρα.Ουφ ξελάφρωσα;)

Αστα Γεωργια!! Ξέρεις ποσες φορες τσακωθηκα μαζι της;; απειρες... δεν λεει να καταλαβει ή κανει τον κινζο....δεν ξέρω πως να την αντιμετωπισω πλέον....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Κορίτσια,χτες πήγαμε σε κατι φίλους και είχα συνέχεια αγκαλια απο δω κ απο κει την μπεμπα τους (5μηνων) και μετά που ηρθα σπιτι με πονουσε κατα διαστηματα κατω αριχτερα χαμηλα σαν να ηταν η σαλπιγγα... Ανησυχησα λίγο...Και το πρωι ετσι πάλι! Τι λέτε να είναι???

καλημερα Δωρα! μηπως ειναι το εντερο? με εχει ταραξει κ εμενα , εχω σαν τυμπανισμο κ ποναω συχνα. μπορει να κρυωσες

BJVqp3.png

Εμενα ήταν απο πριν τον μπεμπη ετσι... μετα απλα χειροτέρεψε...μας αγαπαει δεν λέω.. και μας βοηθάει πολύ... αλλα δεν καταλαβα επειδη μας βοηθαει θελει για ανταλλαγη το μικρό μου;;; δεν σφάξανε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ωχ μη μου λες τετοια!!γιατι κ εμεις εχουμε πολυ καλη σχεση κ ουτε που φανταζομαι οτι θα το γυρισουμε το εργακι!παντως εμενα εχει ηδη εγγονια και η σταση της ειναι απιστευτα διακριτικη και παντα συμφωνα με την αλλη νυφη που ειναι η μανα των παιδιων και δεν κανει τπτ χωρις να τη ρωτησει.μαλιστα ειναι καθημερινα με τα παιδια η πεθερα μου κ παλι δεν εχει σηκωσει τον αμανε να παιρνει πρωτοβουλιες.στα παιδια συμπεριφερεται καθαρα σαν γιαγια!

Ε τότε Λιτσάκι μου αποκλείεται να το γυρίσει σε σένα δε ξέρω μήπως φταίω κι εγώ που της άφησα στην αρχή πολύ αέρα αλλά αν δε το έχει κι ο άνθρωπος.Στην αρχή πήρα το μωρό 3 μηνών να φανταστείς και το ανέβασα 6 ώρες δρόμο για να το χαρεί κι εκείνη για 2 βδομάδες και τη ρώταγα πως να το ντύσω και να το κάνουμε μαζί μπάνιο κτλ. κι από τότε έγινα παρένθετη μητέρα:):twisted:

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα Δωριτσα!

την ειχες καθιστη αγκαλιτσα ή στο ορθιο;

παντως μην ανησυχεις,ισως ειναι τυχαιο κ να ειναι απλος νευροπονος!το μικρακι φανταζομαι ειναι πολυ ελαφρυ μωρε..αν συνεχιστει ομως,παρε το γιατρο σου να του το πεις.

Η αλήθεια είναι οτι πίεζα την κοιλια ωρες ωρες.:?

Την είχα και ορθια και καθιστη...Τι να πω,κάποια στιγμή κατουριόμουν κιόλας και το κρατούσα..Βλακεία!Τωρα καλά είμαι αλλά θα δείξει!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Τι γίνεται βρε κορίτσια;; πολλες σε αυτο το τρίμηνο νιώθουμε πονάκια.. μηπως είναι επειδη μεγαλωνει το μωρό και μας πιέζει τα όργανα;;:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι γίνεται βρε κορίτσια;; πολλες σε αυτο το τρίμηνο νιώθουμε πονάκια.. μηπως είναι επειδη μεγαλωνει το μωρό και μας πιέζει τα όργανα;;:rolleyes:

Κι εσύ πονάς???Που???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...