Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

και εμενα τα ιδια λεει οτι ο κωνσταντινος ειναι ο πρωτοτοκος και θα τον αγαπαμε πιο πολυ, μπορει να τα λενε τωρα αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να ισχυει κατι τετοιο ενταξει δεν ξερω αδυναμια σε ποιο εγγονι θα εχει, ειναι και η γυναικα του αδελφου μου εγκυος ταυτοχρονα αλλα αυτη ειναι 11 εβδομαδων, αλλα νομιζα οτι δεν θα μπορουν να ξεχωρισουν θα τα αγαπανε ολα καθε παιδι εξαλλου εχει και τη χαρη του

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια προσπάθησα να σας διαβάσω αλλά ήσασταν λαλίστατες το ΣΚ!!Εγώ τα καταφέρα και έπεσα από τις 3 σκάλες του σπιτιού μου την Παρασκευή το βράδυ και κράταγα και τον μικρό αγκαλιά..Ευτυχώς προσγειώθηκα με τα γόνατα και ο μικρός χαμπάρι δεν πήρε ότι πέσαμε αλλά πονάω κορίτσια πολύ γόνατα μέση πονάνε.Αλλά ευτυχώς το νινάκι μου είναι καλά κλωτσάει και δεν είχα άλλα συμπτώματα..

Κοριτσακι μου τι επαθες να προσεχεις, ευτυχως που ειστε και οι δυο καλα, κι εμενα αυτος ειναι ο χειροτερος μου φοβος εχουμε και πολλες σκαλες σπιτι κι ειμαι ολη μερα πανω κατω

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Παω που λετε το Σαββατο στα παθερικα για φαγητο.. και σαν μιλαγα με για το παιδι οτι είναι ζωηρό και ψηλοζηλευει κτλ κτλ γυρναει η πεθερα και μου λεει "οοοοοοο Αντωνια μολις γεννησεις θα ρθω να παρο τον μεγαλο για να μην κανει κατι στο μωρο" Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι εκεινη την ώρα.. με ποιο δικαιωμα μου λέει κατι έτσι? και στο κατω κατω ποιος της είπε ότι θελω να φύγει το μωρο απο το σπιτι λόγω του βρέφους;;; της λέω και εγω "δεν θα διανοηθει κανενας να αγγιξει το παιδι γιατι θα γίνουμε απο δυο χωρια. Δεν θέλω να νιωσει ότι τον διώχνουμε απο το σπιτι τώρα που θα έρθει το μικρό" καλα δεν της είπα;; και όντως έτσι νιώθω... δεν θελω να φύγει λεπτο το παιδι απο κονταα μου και αν νώσει μετα απορριψη;; αν νιωσει ότι τον απορριπτω λόγω του μικρού;; καλα δεν λεω ρε κοριτσια;;

αντωνια με τίποτ ομως να μην φύγει ο μικρός απο σπίτι οταν γεννησεις... είναι πολύ σημαντικό να είναι σπίτι και να συμμεταιχει πχ στο άλλαγμα του μωρού π.χ να φάιρει τη πάνα, να του δίξεις ότι είναι σημαντικός να πάρει το ρόλο του μεγάλου αδερφου που θα βοηθα το μωρό καλό ειναι να το προετιμάζεις και απο τώρα,,, και προσοχή μην αμελησεις το μικρό σου και να ασχολείστε όλοι με το μπεμπη, όποτε μπορείς κανε κατι με το μεγάλο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αντωνια με τίποτ ομως να μην φύγει ο μικρός απο σπίτι οταν γεννησεις... είναι πολύ σημαντικό να είναι σπίτι και να συμμεταιχει πχ στο άλλαγμα του μωρού π.χ να φάιρει τη πάνα, να του δίξεις ότι είναι σημαντικός να πάρει το ρόλο του μεγάλου αδερφου που θα βοηθα το μωρό καλό ειναι να το προετιμάζεις και απο τώρα,,, και προσοχή μην αμελησεις το μικρό σου και να ασχολείστε όλοι με το μπεμπη, όποτε μπορείς κανε κατι με το μεγάλο....

Ακριβως, συμφωνω απολυτως!! Οτι ηθελα να πω το ειπε η Νικη!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσακι μου τι επαθες να προσεχεις, ευτυχως που ειστε και οι δυο καλα, κι εμενα αυτος ειναι ο χειροτερος μου φοβος εχουμε και πολλες σκαλες σπιτι κι ειμαι ολη μερα πανω κατω

Σε ευχαριστώ Μελίνα μου κι εγώ όλη μέρα πάνω κάτω αυτά τα 3 σκαλάκια εφιάλτης μου έχουν γίνει να προσέχεις και εσύ που έχεις πολλές σκάλες αν με ρωτήσεις ούτε ξέρω πως έπεσα πάντως έκανα καλή προσγείωση;)Τώρα το σκέφτομαι να πάω στο γιατρό να κάνω ένα υπέρηχο δεν τον πήρα και τηλ.να του το πω μάλλον εκείνος θα πρέπει να μου πει ε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα σου προτεινα να τον παρεις ενα τηλεφωνο να του πεις τι εγινε και να του ζητησεις να πας να σε δει απλα για να εισαι εσυ πιο ηρεμη, συμφωνω κι εγω 100 % με τη νικη, εδω σκεφτομαι τις 5 μερες που θα ειμαι στο μαιευτηριο πως θα ειναι το μωρο μου θα τον αφησω μετα δεν τρελλαθηκα καθολου, μαζι μου ο μικρος μου βοηθος

τα λεμε μετα παω να κανω καμια δουλεια

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσια!!

τι κανετε;

περαστικα Γεωργια μου!ευτυχως που ειστε καλα ολοι!!

Αντωνια μου,συμφωνω με τα κοριτσια.ο μικρος πρεπει να ειναι σπιτι και να συμμετεχει!αν θελει η πεθερα να βοηθησει,ας φτιαχνει ενα φαι,ή ας βοηθαει τελοσπαντων σε ο,τι χρειαζεσαι!

απ'ο,τι ειδα τα νεα απο τα μπεμπακια της παρεας ειναι τελεια!φτου μας!

οσες ξεκινησατε τα ψωνια καλη αρχη κ με το καλο και οι υπολοιπες!

εμεις αυτην τη βδομαδα θα παμε να ριξουμε μια ματια για να ξερουμε.

ξεκιναει η ερευνα αγορας!

GjJbp3.png7IWup3.png

Πολύ σωστά Αντωνία. Προσωπικά θα κρατήσω τον μικρό μια βδομάδα στο σπίτι να είμαστε την πρώτη βδομάδα όλοι μαζί για να μην νιώσει πως τον στέλνω παιδικό εξαιτίας της μικρής.

Η πεθερά σου βέβαια μπορεί να το είπε καλοπροαίρετα. Δηλαδή θα τον απομακρύνει για το καλό του μωρού αλλά και του ίδιου του παιδιού, ώστε να μην ζηλεύει. Και η μάνα μου τα πετάει αυτά αλλά δεν την παρεξηγώ. Τι ξέρει αυτή από ψυχολογία και τι είναι σωστό να πράξουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα για το μεγαλύτερο παιδί?

Προχθές μου είπε το κορυφαίο 'όπως και να έχει να ξέρεις πως το δεύτερο δεν θα το αγαπάω σαν τον Μάνο'. Το λέει και το εννοεί τώρα, άσχετα ό,τι αργότετα θα αλλάξει γνώμη. Και της λέω και εγώ 'δεν πειράζει, θα το αγαπάμε εμείς όπως και τον Μάνο μόνο εσύ κοίτα να μην τα διαχωρίζεις γιατί δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς!!!'.

Η μητέρα μου μου το είπε αυτό...μα καλα δεν σκεφτονται πριν μιλησουν:twisted:

Δεν ξερω αν τα λεει καλοπροαίρετα Ελευθερία μου αλλα και τώρα αλλα και πριν μεινω έγκυος συμπεριφερετε στον γιο μου λες και είναι αυτή η μάνα του.. λες και εμεις δεν υπάρχουμε, δεν είμαστε γονεις και είναι μόνο αυτή και ο μικρος στην γη... και με νευριαζει πολύ γι' αυτό περνω στραβα ό,τι μου λέει..

Καλημέρα Αντωνία μου, καλέ μη με κάνεις να γελάω και πονάω από την πτώση να μου θυμήσεις να γνωσρίσουμε τις πεθερές μας να τις ανοίξουμε ένα forum πεθερών να λένε τις βλακείες τους να ξεδίνουν!Και εμένα μου το "πρότεινε" αυτό και μάλιστα το είπε και στον άντρα μου και μου λέει τις λές θα είναι και βοήθεια για σένα να έχεις μόνο το μωρό στο σπίτι:twisted::twisted:Του είπα κι εγώ ήρεμα αυτά που είπες και εσύ και μετά που πιάσανε τα διαόλια μου του λέω εδω δε τον έχω αφήσει να πάω ένα ΣΚ να χαλαρώσω θα τον αφήσω τώρα επειδή γέννησα????Να τρελαθούμε να νοιώσει το παιδί ότι δε το θέλουμε και ήρθε το νέο νινί να πάρει την θέση του:twisted:Καλά θέλουν και τα λένε???

Τι τραβαμε Γεωργια μου... και τα πεταει χωρις να σκέφτετε και το κυριότερο χωρις να με ρωτησει.. μπορει εγω να εχω στον νου μου άλλα πραματα τι τι νοιαζει αυτήν....ακριβως αυτο έχω στον νού μου και γιαυτό δεν΄θέλω...

Ακριβως αυτο έχω στον νού μου Νίκη μου... κάποιοι άλλοι λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο:twisted: αφού ήταν να τον πάω σταθμό αλλά το ακυρωσα λογω αυτού...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω θα σου προτεινα να τον παρεις ενα τηλεφωνο να του πεις τι εγινε και να του ζητησεις να πας να σε δει απλα για να εισαι εσυ πιο ηρεμη, συμφωνω κι εγω 100 % με τη νικη, εδω σκεφτομαι τις 5 μερες που θα ειμαι στο μαιευτηριο πως θα ειναι το μωρο μου θα τον αφησω μετα δεν τρελλαθηκα καθολου, μαζι μου ο μικρος μου βοηθος

τα λεμε μετα παω να κανω καμια δουλεια

Αυτό το σκέφτομαι και εγω... που θα είναι το μωρό όσο εγω θα είμαι στην κλινικη.. νομιζω το καλύτερο είναι να είναι με τον μπαμπα του.. δηλαδή να μην παει στην γιαγια το βραδυ για ύπνο αλλα να μενει με τον μπαμπα και να ερχονται μαζι στην κλινικη το πρωι κτλ..Θα τον παίρνουν φυσικα λιγο για να ξεκουραζεται ο άντρας μου αλλα πιστεύω ότι το καλυτερο είναι τις παραπανω ώρες μαζί του να ειναι..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αυτό το σκέφτομαι και εγω... που θα είναι το μωρό όσο εγω θα είμαι στην κλινικη.. νομιζω το καλύτερο είναι να είναι με τον μπαμπα του.. δηλαδή να μην παει στην γιαγια το βραδυ για ύπνο αλλα να μενει με τον μπαμπα και να ερχονται μαζι στην κλινικη το πρωι κτλ..Θα τον παίρνουν φυσικα λιγο για να ξεκουραζεται ο άντρας μου αλλα πιστεύω ότι το καλυτερο είναι τις παραπανω ώρες μαζί του να ειναι..

Στα μαιευτηρια απαγορευονται παιδια, για το φοβο των ιωσεων.Τις υπολοιπες ωρες αστον με τον πατερα του, καλο κανει και στους δυο.

Διαφημίσεις

Η μητέρα μου μου το είπε αυτό...μα καλα δεν σκεφτονται πριν μιλησουν:twisted:

Δεν ξερω αν τα λεει καλοπροαίρετα Ελευθερία μου αλλα και τώρα αλλα και πριν μεινω έγκυος συμπεριφερετε στον γιο μου λες και είναι αυτή η μάνα του.. λες και εμεις δεν υπάρχουμε, δεν είμαστε γονεις και είναι μόνο αυτή και ο μικρος στην γη... και με νευριαζει πολύ γι' αυτό περνω στραβα ό,τι μου λέει..

Α καλά μήπως είναι τα ίδια άτομα?Εμένα είχε έρθει να με βοηθήσει το καλοκάιρι μια εβδομάδα που είχε πάει η μαμά μου διακοπές για να πηγαίνω στη δουλειά και όλο "κατά λάθος" έλεγε στο παιδί ΜΟΥ τι σου έχει πει η μανούλα?και εννοούσε ΑΥΤΗ:twisted:!!!Ή έλα στη μαμά πάλι για ΑΥΤΗ και καλά μπερδευόταν!!Ίσως και να ήταν έτσι ρε παιδί μου αλλά βγάζει το απωθημένο της το θέλει δικό της!Και το δηλώνω ΝΑΙ είμαι προκατειλημμένη γιατι όλο μπλέκεται πράγμα που δε το κάνει η μαμά μου που περνάει μαζί του 10 ώρες κάθε μέρα.Ουφ ξελάφρωσα;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Στα μαιευτηρια απαγορευονται παιδια, για το φοβο των ιωσεων.Τις υπολοιπες ωρες αστον με τον πατερα του, καλο κανει και στους δυο.

αυτο δεν το ηξερα!

Αννουλα ολα καλα με την μπεμπα ε;;την ειδες κ νωριτερα!!ποιος τη χαρη σου!με τις ζαλαδες εισαι καλυτερα τωρα;

GjJbp3.png7IWup3.png

Α καλά μήπως είναι τα ίδια άτομα?Εμένα είχε έρθει να με βοηθήσει το καλοκάιρι μια εβδομάδα που είχε πάει η μαμά μου διακοπές για να πηγαίνω στη δουλειά και όλο "κατά λάθος" έλεγε στο παιδί ΜΟΥ τι σου έχει πει η μανούλα?και εννοούσε ΑΥΤΗ:twisted:!!!Ή έλα στη μαμά πάλι για ΑΥΤΗ και καλά μπερδευόταν!!Ίσως και να ήταν έτσι ρε παιδί μου αλλά βγάζει το απωθημένο της το θέλει δικό της!Και το δηλώνω ΝΑΙ είμαι προκατειλημμένη γιατι όλο μπλέκεται πράγμα που δε το κάνει η μαμά μου που περνάει μαζί του 10 ώρες κάθε μέρα.Ουφ ξελάφρωσα;)

βρε τι τραβατε;;;ειμαι σοκαρισμενη!!αν ειναι δυνατον!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια,

Μαργαριτακι κοιτα να δεις εγω γεννησα με καισαρικη δεν την χρειαστηκα την μαια στο μαιευτηριο ολες η κοπελες ηταν πολυ εξυπηρετικες με βοηθησαν πολυ ειδικα με το θηλασμο, ημουνα αποφασισμενη να θηλασω αποκλειστικα πραγμα που εκανα, μετα τον εκοψα λογω νεας εγκυμοσυνης, στο σπιτι η αληθεια ειναι οτι ειχα πολλες αποριες αλλα βοηθηκα πολυ απο τον παιδιατρο και απο ενα site του μητρικου θηλασμου τωρα απο φιλη μου ξερω οτι η μαια ειναι παρουσα σε ολη την εγκυμοσυνη, σ΄ ολη αυτη την ταλαιπωρια που περασες θα ηταν διπλα σου, σε καθε προβλημα θα την επαιρνες τηλεφωνο και σιγουρα θα ηταν εκει στο φυσιολογικο τοκετο και μετα, δεν ξερω δικη σου η αποφαση .

Αννιτα μου ξερω ειναι φυσιολογικο να εχεις τετοιες σκεψεις κι εγω ειχα δεν ηξερα εαν θα τα καταφερω ομως οταν κρατησεις το μωρο σου αγκαλια και μετα τα οσα εχεις περασεις νομιζω οτι θα νιωσεις την μεγαλυτερη ευτυχια του κοσμου, μη σε παιρνει απο κατω ολα θα πανε καλα,

Γωγω ομοιοπαθουσα κι εγω στα 15 λογω κυστης μου αφαιρεσαν την ωοθηκη και τη σαλπιγγα και νομιζαν οτι εχω κι εγω σκωλεικοειδ. ομως ευτυχως τη γλυτωσα με μια τομη,

αχ κι εγω νυσταζω τρελλα αλλα ο μικρος μου τρομοκρατης το πολυ 8 ειναι στο ποδι κι ολη μερα τρεχουμε,

Καλη μερα να εχουμε

καλημερα!!

αντε , υπαρχει κ αλλη τετοια περιπτωση?? νομιζα οτι μονο σε μενα συμβαινουν τετοια κουλα:D

τουλαχιστον μου βγαλανε τη σκωλ., ε μην ξαναπαιδευομαι κ αλλη φορα!

BJVqp3.png

αυτο δεν το ηξερα!

Αννουλα ολα καλα με την μπεμπα ε;;την ειδες κ νωριτερα!!ποιος τη χαρη σου!με τις ζαλαδες εισαι καλυτερα τωρα;

Τι κανεις Λιτσα??

Ολα καλα ναι, οι μετρησεις ολες καλες και βαρος (την Παρασκευη) 450γρ.Ρωτησα για το υψος και μου ειπαν στο περιπου γιατι τωρα δε μπορουν ευκολα να το μετρησουν, 26π.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...