Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ο γιατρος ειπε οτι θα ειναι διπλα μου στην καισαρικη θα ερθει 2 φορες στο νοσοκομειο να μου δειξει για το θηλασμο κ μια φορα στο σπιτι για να μου δειξει διαφορα για το μωρο. αλλα κ παλι πολλα ειναι. αν μου ελεγε 150 θα ελεγα οκ. αλλα 300?

Παντως αυτο με τις μαιες ειναι νεα μοδα, τωρα τελευταια το ακουω.

Στα ιδιωτικα (δεν ξερω για τα δημοσια , γι'αυτο δε μιλαω, ισως και εκει να πεσεις σε σουπερ κοπελες) οι οποιες κοπελες μαιες ειναι οι περισσοτερες, σιγουρα σε βοηθουν και την τελευταια μερα πριν φυγεις σου δειχνουν τα παντα για το μωρο και σου λυνουν καποιες αποριες.Αυτο το ξερω στανταρ με το Ιασω και με το Μητερα στο οποιο γεννησε η αδερφη μου 2 φορες.Στο σπιτι οταν παει πλεον η μαμα της βγαινει το μητρικο ενστικτο και τα κανει ολα τελεια! Τι αλλο να σου δειξουν μετα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια παω για καφε επιτελους κ εγω!!!!! ελπιζω να μην με πιασει τιποτα κ πονεσω!

τα λεμε αργοτερα φιλακια. για την μαμη χλωμο το βλεπω ετσι που μου τα λετε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Στο Μητέρα εγώ πριν φύγω πήγα και μου έδειξαν πως κάνουν μπάνιο το μωρό και πως το ντύνουν. Άσε που το μητρικό ένστικτο κάνει άψογα την δουλειά του.

Στο Μητερα στην Αθηνα??

Ναι, τοσα λεφτα σκας σε αυτα τα μαιευτηρια, εγω παντως δεν το περιμενα το ποσο εξυπηρετικες θα ειναι.Αφου την τελευταια μερα περιμενα στο δωματιο μου πριν φυγω να μου δωσουν το ok για την εξοδο και να μου ετοιμασουν τα χαρτια, και το μυαλο μου γυριζε απο'δω και απο'κει, τι να προτορωτησω την κοπελα που θα ερχοταν.Ξαφνικα καποια στιγμη ερχονται με το μωρο και αρχισαν να μου κανουν μαθηματα, πως θα το πιανω, πως θα το αλλαζω, πως θα το πλενω,κ.λ.π.Μου ειπαν και πολλα περισσοτερα απο'σα ηθελα να μαθω.Στο σπιτι λειτουργησαμε με τον αντρα μου λες και ειχαμε το μωρο μηνες.Ολα τελεια τα καναμε!!

Αν ενας γυναικολογος εχει δικη του κοπελα η οποια ειναι μαια, κοιταει να στην προτεινει για οικον. λογους.Ο δικος μου ετυχε να μην εχει μαλλον, αφου δε μου ειχε πει ποτε τπτ.Παντως αν εξαιρεσουμε το θηλασμο, μια χαρα τα πηγα!

καλημερα κοριτσια,

Μαργαριτακι κοιτα να δεις εγω γεννησα με καισαρικη δεν την χρειαστηκα την μαια στο μαιευτηριο ολες η κοπελες ηταν πολυ εξυπηρετικες με βοηθησαν πολυ ειδικα με το θηλασμο, ημουνα αποφασισμενη να θηλασω αποκλειστικα πραγμα που εκανα, μετα τον εκοψα λογω νεας εγκυμοσυνης, στο σπιτι η αληθεια ειναι οτι ειχα πολλες αποριες αλλα βοηθηκα πολυ απο τον παιδιατρο και απο ενα site του μητρικου θηλασμου τωρα απο φιλη μου ξερω οτι η μαια ειναι παρουσα σε ολη την εγκυμοσυνη, σ΄ ολη αυτη την ταλαιπωρια που περασες θα ηταν διπλα σου, σε καθε προβλημα θα την επαιρνες τηλεφωνο και σιγουρα θα ηταν εκει στο φυσιολογικο τοκετο και μετα, δεν ξερω δικη σου η αποφαση .

Αννιτα μου ξερω ειναι φυσιολογικο να εχεις τετοιες σκεψεις κι εγω ειχα δεν ηξερα εαν θα τα καταφερω ομως οταν κρατησεις το μωρο σου αγκαλια και μετα τα οσα εχεις περασεις νομιζω οτι θα νιωσεις την μεγαλυτερη ευτυχια του κοσμου, μη σε παιρνει απο κατω ολα θα πανε καλα,

Γωγω ομοιοπαθουσα κι εγω στα 15 λογω κυστης μου αφαιρεσαν την ωοθηκη και τη σαλπιγγα και νομιζαν οτι εχω κι εγω σκωλεικοειδ. ομως ευτυχως τη γλυτωσα με μια τομη,

αχ κι εγω νυσταζω τρελλα αλλα ο μικρος μου τρομοκρατης το πολυ 8 ειναι στο ποδι κι ολη μερα τρεχουμε,

Καλη μερα να εχουμε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια προσπάθησα να σας διαβάσω αλλά ήσασταν λαλίστατες το ΣΚ!!Εγώ τα καταφέρα και έπεσα από τις 3 σκάλες του σπιτιού μου την Παρασκευή το βράδυ και κράταγα και τον μικρό αγκαλιά..Ευτυχώς προσγειώθηκα με τα γόνατα και ο μικρός χαμπάρι δεν πήρε ότι πέσαμε αλλά πονάω κορίτσια πολύ γόνατα μέση πονάνε.Αλλά ευτυχώς το νινάκι μου είναι καλά κλωτσάει και δεν είχα άλλα συμπτώματα.Διάβασα για τη μαία που λέγατε εμένα μου πήρε 400 € και τα ευχαριστήθηκα ήταν όλη τη μέρα μαζί μου μπήκα στις 7 και γέννησα στις 2 και την είχα όλη την ώρα μαζί μου μου έβαλε πεταλούδα μου έσπασε τα νερά και το περισσότερο ήταν η συμπαράσταση γιατι ο άντρας μου τι να μου πει εκείνη την ώρα.Τον γιατρό μου τον είδα στις 2 παρά δέκα πριν με βάλουν στην αίθουσα εξωθήσεων.Μετά ήρθε την τρίτη μέρα για να δει για το γάλα να μου δέιξει να θηλάζω και κάθε μέρα πέρναγε για με βοηθήσει την τελευταία μέρα ήρθε και μου έδειξε να πλένω το μωρό για τον ομφαλό το ντύσιμο το άλλαγμα αυτά.Τώρα βέβαια και το ιδιωτικό είχε τις μαίες του οι οποίες έκαναν πολύ καλή δουλειά αλλά εγω την δική μου τη βολεύτηκα πολύ.Τώρα αυτά είναι και προσωπικά του καθένα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Στο Μητερα στην Αθηνα??

Ναι, τοσα λεφτα σκας σε αυτα τα μαιευτηρια, εγω παντως δεν το περιμενα το ποσο εξυπηρετικες θα ειναι.Αφου την τελευταια μερα περιμενα στο δωματιο μου πριν φυγω να μου δωσουν το ok για την εξοδο και να μου ετοιμασουν τα χαρτια, και το μυαλο μου γυριζε απο'δω και απο'κει, τι να προτορωτησω την κοπελα που θα ερχοταν.Ξαφνικα καποια στιγμη ερχονται με το μωρο και αρχισαν να μου κανουν μαθηματα, πως θα το πιανω, πως θα το αλλαζω, πως θα το πλενω,κ.λ.π.Μου ειπαν και πολλα περισσοτερα απο'σα ηθελα να μαθω.Στο σπιτι λειτουργησαμε με τον αντρα μου λες και ειχαμε το μωρο μηνες.Ολα τελεια τα καναμε!!

Αν ενας γυναικολογος εχει δικη του κοπελα η οποια ειναι μαια, κοιταει να στην προτεινει για οικον. λογους.Ο δικος μου ετυχε να μην εχει μαλλον, αφου δε μου ειχε πει ποτε τπτ.Παντως αν εξαιρεσουμε το θηλασμο, μια χαρα τα πηγα!

Στο Μητέρα Κρήτης καλέ. Βρε Αννούλα ακόμη δεν εμπέδωσες πως μένω Κρήτη?:tongue:

Μια μέρα πριν φύγουμε πέρασε η παιδίατρος-νεογνολόγος που ήταν μαζί μου στον τοκετό και που παρακολουθούσε το μικρό όσες μέρες ήμασταν στον μαιευτήριο και μου έκανε ενημέρωση. Με είχαν ενημερώσει από πριν, έτσι είχα σημειώσει κάποιες ερωτήσεις και τις έθεσα όταν ήρθε. Οκ, στο πρώτο απορίες έχεις πολλές και πάντα αλλά την λύση την βρίσκεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Στο Μητέρα Κρήτης καλέ. Βρε Αννούλα ακόμη δεν εμπέδωσες πως μένω Κρήτη?:tongue:

Μια μέρα πριν φύγουμε πέρασε η παιδίατρος-νεογνολόγος που ήταν μαζί μου στον τοκετό και που παρακολουθούσε το μικρό όσες μέρες ήμασταν στον μαιευτήριο και μου έκανε ενημέρωση. Με είχαν ενημερώσει από πριν, έτσι είχα σημειώσει κάποιες ερωτήσεις και τις έθεσα όταν ήρθε. Οκ, στο πρώτο απορίες έχεις πολλές και πάντα αλλά την λύση την βρίσκεις.

Το εχω εμπεδωσει παιδι μου:tongue:!

Απλα ρωταω γιατι δεν ηξερα αν εχει εκει Μητερα και αν εχει σχεση αυτο με της Αθηνας, η ειναι τυχαιο το ονομα.

Διαφημίσεις

Κοριτσια πρεπει να προσεχουμε γενικα τωρα με τα πεσιματα!!

Εκτος του οτι μπορει να ζαλιστουμε εκει που δεν το περιμενουμε, ειναι και η κοιλια τωρα που δεν βολευει στις κινησεις μας!

Παω που λετε το Σαββατο στα παθερικα για φαγητο.. και σαν μιλαγα με για το παιδι οτι είναι ζωηρό και ψηλοζηλευει κτλ κτλ γυρναει η πεθερα και μου λεει "οοοοοοο Αντωνια μολις γεννησεις θα ρθω να παρο τον μεγαλο για να μην κανει κατι στο μωρο" Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι εκεινη την ώρα.. με ποιο δικαιωμα μου λέει κατι έτσι? και στο κατω κατω ποιος της είπε ότι θελω να φύγει το μωρο απο το σπιτι λόγω του βρέφους;;; της λέω και εγω "δεν θα διανοηθει κανενας να αγγιξει το παιδι γιατι θα γίνουμε απο δυο χωρια. Δεν θέλω να νιωσει ότι τον διώχνουμε απο το σπιτι τώρα που θα έρθει το μικρό" καλα δεν της είπα;; και όντως έτσι νιώθω... δεν θελω να φύγει λεπτο το παιδι απο κονταα μου και αν νώσει μετα απορριψη;; αν νιωσει ότι τον απορριπτω λόγω του μικρού;; καλα δεν λεω ρε κοριτσια;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Πολύ σωστά Αντωνία. Προσωπικά θα κρατήσω τον μικρό μια βδομάδα στο σπίτι να είμαστε την πρώτη βδομάδα όλοι μαζί για να μην νιώσει πως τον στέλνω παιδικό εξαιτίας της μικρής.

Η πεθερά σου βέβαια μπορεί να το είπε καλοπροαίρετα. Δηλαδή θα τον απομακρύνει για το καλό του μωρού αλλά και του ίδιου του παιδιού, ώστε να μην ζηλεύει. Και η μάνα μου τα πετάει αυτά αλλά δεν την παρεξηγώ. Τι ξέρει αυτή από ψυχολογία και τι είναι σωστό να πράξουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα για το μεγαλύτερο παιδί?

Προχθές μου είπε το κορυφαίο 'όπως και να έχει να ξέρεις πως το δεύτερο δεν θα το αγαπάω σαν τον Μάνο'. Το λέει και το εννοεί τώρα, άσχετα ό,τι αργότετα θα αλλάξει γνώμη. Και της λέω και εγώ 'δεν πειράζει, θα το αγαπάμε εμείς όπως και τον Μάνο μόνο εσύ κοίτα να μην τα διαχωρίζεις γιατί δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς!!!'.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Παω που λετε το Σαββατο στα παθερικα για φαγητο.. και σαν μιλαγα με για το παιδι οτι είναι ζωηρό και ψηλοζηλευει κτλ κτλ γυρναει η πεθερα και μου λεει "οοοοοοο Αντωνια μολις γεννησεις θα ρθω να παρο τον μεγαλο για να μην κανει κατι στο μωρο" Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι εκεινη την ώρα.. με ποιο δικαιωμα μου λέει κατι έτσι? και στο κατω κατω ποιος της είπε ότι θελω να φύγει το μωρο απο το σπιτι λόγω του βρέφους;;; της λέω και εγω "δεν θα διανοηθει κανενας να αγγιξει το παιδι γιατι θα γίνουμε απο δυο χωρια. Δεν θέλω να νιωσει ότι τον διώχνουμε απο το σπιτι τώρα που θα έρθει το μικρό" καλα δεν της είπα;; και όντως έτσι νιώθω... δεν θελω να φύγει λεπτο το παιδι απο κονταα μου και αν νώσει μετα απορριψη;; αν νιωσει ότι τον απορριπτω λόγω του μικρού;; καλα δεν λεω ρε κοριτσια;;

Καλημέρα Αντωνία μου, καλέ μη με κάνεις να γελάω και πονάω από την πτώση να μου θυμήσεις να γνωσρίσουμε τις πεθερές μας να τις ανοίξουμε ένα forum πεθερών να λένε τις βλακείες τους να ξεδίνουν!Και εμένα μου το "πρότεινε" αυτό και μάλιστα το είπε και στον άντρα μου και μου λέει τις λές θα είναι και βοήθεια για σένα να έχεις μόνο το μωρό στο σπίτι:twisted::twisted:Του είπα κι εγώ ήρεμα αυτά που είπες και εσύ και μετά που πιάσανε τα διαόλια μου του λέω εδω δε τον έχω αφήσει να πάω ένα ΣΚ να χαλαρώσω θα τον αφήσω τώρα επειδή γέννησα????Να τρελαθούμε να νοιώσει το παιδί ότι δε το θέλουμε και ήρθε το νέο νινί να πάρει την θέση του:twisted:Καλά θέλουν και τα λένε???

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...