Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμενα!!

Μαργαριτα τι κανεις?? Η γνωμη μου ειναι οτι δε θα χρειαστεις τη μαμη.Αφου θα κανεις καισαρικη, σιγουρα δε χρειαζεται.Οσο για το θηλασμο, αν θυμαμαι καλα στο Μητερα θα γεννησεις, οποτε εκει θα σου δειξουν οι κοπελες.Εν'αναγκη δωσε κατι απο μονη σου (π.χ.50 ευρω) σε καποια, για να σου δειξει καλυτερα.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Μαργαριτα! Εγω ειμαι εδω! ακομα υποφέρεις ε.. μονο υπομονη..

ενταξει βρε αυτοι οι πονοι που εχω τωρα δεν ειναι τιποτα! πραγματικα!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα και απο εμενα!!

Μαργαριτα τι κανεις?? Η γνωμη μου ειναι οτι δε θα χρειαστεις τη μαμη.Αφου θα κανεις καισαρικη, σιγουρα δε χρειαζεται.Οσο για το θηλασμο, αν θυμαμαι καλα στο Μητερα θα γεννησεις, οποτε εκει θα σου δειξουν οι κοπελες.Εν'αναγκη δωσε κατι απο μονη σου (π.χ.50 ευρω), για να σου δειξει καλυτερα.:P

εσυ με την καισαρικη δεν την χρειαστηκες ε? ποιος σου εδειξε πως να θηλασεις?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα!!! Εγκυμοσύνη λέγεται αυτό που έχουμε κοπελιές και σε κάθεμιά σε κάτι χτυπάει. Αυτό το αίσθημα βάρους και την πίεση στην ουδοχόδο κύστη, την έχω και εγώ Αντωνία μου ενώ στο πρώτο δεν το είχα.

Μαργαρίτα η μαμή δηλαδή τι ακριβώς θα σου κάνει?Θα σε βοηθήσει στην γέννα και μετά? Και θέλει 300Ευρώ γι'αυτό? Εγώ δεν είχα προσωπική και μια χαρά τα κατάφερα με τον φυσιολογικό τοκετό που θες να σε καθοδηγήσουν παραπάνω και στον θηλασμό. Οι νοσοκόμες στο μητέρα προσπάθησαν να με βοηθήσουν με τον θηλασμό, άσχετα πως από την άγνοιά τους κόντεψαν να μου κάνουν κακό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Αντωνια μου! κ εγω νιωθω πιεση ειδικα προς το βραδι. λογικο δεν ειναι? κραμπες δεν ειχα ακομα να και κατι που δεν με εχει πιασει!! χαχχαχα φανταζομαι οσο μεγαλωνει το μωρο θα εχουμε πολλα κ παραξενα! εγω εχω ταχυπαλμιες συχνα πυκνα κ σαν να μην μου φτανει η ανασα... θα ζησω γιατρε?

Δεν ξέρω απο ταχυπαλμίες.. η Άννα (δεν είμαι σίγουρη) νομιζω κατι έλεγε τις προαλλες ότι εχει την αίσθηση οτι δεν την φτάνει η ανασα..

Αν και 2ο μου μου φένονται όλα παράξενα.. στον 1ο μου ούτε που καταλαβα ότι ήμουν έγκυος.. δεν ειχα ούτε συμπτώματα ούτε ενοχλήσεις ουτε τίποτε...μόνο κράμπες στον τελευταίο μήνα...τωρα έχω απ' όλα :D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα!!! Εγκυμοσύνη λέγεται αυτό που έχουμε κοπελιές και σε κάθεμιά σε κάτι χτυπάει. Αυτό το αίσθημα βάρους και την πίεση στην ουδοχόδο κύστη, την έχω και εγώ Αντωνία μου ενώ στο πρώτο δεν το είχα.

Μαργαρίτα η μαμή δηλαδή τι ακριβώς θα σου κάνει?Θα σε βοηθήσει στην γέννα και μετά? Και θέλει 300Ευρώ γι'αυτό? Εγώ δεν είχα προσωπική και μια χαρά τα κατάφερα με τον φυσιολογικό τοκετό που θες να σε καθοδηγήσουν παραπάνω και στον θηλασμό. Οι νοσοκόμες στο μητέρα προσπάθησαν να με βοηθήσουν με τον θηλασμό, άσχετα πως από την άγνοιά τους κόντεψαν να μου κάνουν κακό.

Μαμη εννοείτε την μαία ετσι;;; Ούτε εγω είχα προσωικη.. εξαλλου στο μεαιυτηριο που γέννησα έχει κοπέλλες για αυτη την δουλεια που δουλεύουν με βαρδιες και εμένα ήταν συνεχως μαζι μου αυτή που με παραλαβε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ο γιατρος ειπε οτι θα ειναι διπλα μου στην καισαρικη θα ερθει 2 φορες στο νοσοκομειο να μου δειξει για το θηλασμο κ μια φορα στο σπιτι για να μου δειξει διαφορα για το μωρο. αλλα κ παλι πολλα ειναι. αν μου ελεγε 150 θα ελεγα οκ. αλλα 300?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα Αντωνια!

Αυτο με τη ζαλαδα το νιωθω και εγω συνηθως τα πρωινα.Την περασμενη εβδομαδα αν το διαβασες επεσα κατω απο αυτο.Ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε οτι στο δευτερο τριμηνο ειναι συχνο φαινομενο και πρεπει να προσεχω, η να καθομαι καθηστη μολις το νιωθω.Επισης να μην αφηνω τον εαυτο μου νηστικο αρκετη ωρα.

Αυτο με τις ταχυπαλμιες επισης το εχω και ακομη νιωθω ωρες ωρες πως θα σκασω λες και εχω φαει κανενα βοδι.Αν πω μαλιστα στο φαι οτι θα φαω μια μπουκια παραπανω, αρχιζει η καρδια μου και δουλευει σαν τρελλη.

Στο ανασκελο θελω οπωσδηποτε 2 μαξιλαρια,αλλιως νομιζω πως δε μπορω να αναπνευσω.Αντε να δουμε τι αλλο θα παθουμε:confused::confused:

Μαμη εννοείτε την μαία ετσι;;; Ούτε εγω είχα προσωικη.. εξαλλου στο μεαιυτηριο που γέννησα έχει κοπέλλες για αυτη την δουλεια που δουλεύουν με βαρδιες και εμένα ήταν συνεχως μαζι μου αυτή που με παραλαβε...

ναι αυτην εννοουμε!!! κ εγω ελεγα να τη γραψω μαια αλλα μπερδευτηκα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

εσυ με την καισαρικη δεν την χρειαστηκες ε? ποιος σου εδειξε πως να θηλασεις?

Δεν ηξερα οτι θα παω για καισαρικη, ομως δεν ειχα σκεφτει να παρω μαμη, δε μου το ειχε πει και κανεις.Η καισαρικη προεκυψε εκτακτως και τελικα αν ειχα παρει μαμη, σιγουρα δεν θα εκανε κατι εκεινη την ωρα.Τον θυλασμο μου τον εδειχναν στο Ιασω καθημερινα, αλλο που εγω δεν τα καταφερα μετα, δεν ειχα υπομονη.Πιστευω ομως σε αυτα τα ιδιωτικα, (εκτος οτι οι κοπελες ειναι πολυ εξυπηρετικες, δεν μπορουν να κανουν και αλλιως), αν σε καποια ζητησεις να σου δειξει λιγα πραγματα παραπανω και να της δωσεις κατι, δε θα σου αρνηθει..

ο γιατρος ειπε οτι θα ειναι διπλα μου στην καισαρικη θα ερθει 2 φορες στο νοσοκομειο να μου δειξει για το θηλασμο κ μια φορα στο σπιτι για να μου δειξει διαφορα για το μωρο. αλλα κ παλι πολλα ειναι. αν μου ελεγε 150 θα ελεγα οκ. αλλα 300?

Τι να σου πω...Αν σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια δως τα. Πάντως όπως λέει και η Αντωνία κάποια-κάποιες θα είναι εκεί στον τοκετό. Αν κάνεις καισαρική δεν χρειάζεται κάποιος να σου δείχνει ανάσες και πως και πότε να σπρώξεις. Χωρίς να έχω κάνει καισαρική, νομίζω πως η δική σου συμμετοχή είναι μικρή, οπότε τι νόημα έχει η μαία?

Για τον θηλασμό θα έρθει μόνο 2 φορές???Χμ για πρωτάρα μητέρα είναι πολύ λίγες, πίστεψέ με...Περισσότερο θα σε βοηθήσουν οι νοσοκόμες που θα είναι εκεί συνεχώς. Όσο για το σπίτι αν έχεις έναν παιδίατρο δεν θα την χρειαστείς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα Αντωνια!

Αυτο με τη ζαλαδα το νιωθω και εγω συνηθως τα πρωινα.Την περασμενη εβδομαδα αν το διαβασες επεσα κατω απο αυτο.Ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε οτι στο δευτερο τριμηνο ειναι συχνο φαινομενο και πρεπει να προσεχω, η να καθομαι καθηστη μολις το νιωθω.Επισης να μην αφηνω τον εαυτο μου νηστικο αρκετη ωρα.

Αυτο με τις ταχυπαλμιες επισης το εχω και ακομη νιωθω ωρες ωρες πως θα σκασω λες και εχω φαει κανενα βοδι.Αν πω μαλιστα στο φαι οτι θα φαω μια μπουκια παραπανω, αρχιζει η καρδια μου και δουλευει σαν τρελλη.

Στο ανασκελο θελω οπωσδηποτε 2 μαξιλαρια,αλλιως νομιζω πως δε μπορω να αναπνευσω.Αντε να δουμε τι αλλο θα παθουμε:confused::confused:

Με πιανει όλες τις ώρες την μέρα και μπορει να είμαι και καθιστή.. να γυρισω αποτομα το κεφαλι μου και να με πιασει..

επεισης αμα στέκομαι πολύ ώρα νιωθω τα ποδια μου να κόβονται και νομιζω θα λυποθυμισω:shock:

δεν ξερω τι με έπιασε τωρα στα καλα καθούμενα.

Κυριακη τελικα καθαρισα το ερμαρι του μωρού... δεν φανταζεστε ρούχα που θα έχει ο τζουνιορ... πιο πολλα απο μας...και απο την κούραση με έπιασε ένας δυνατός πονος στην κοιλια.. καθησα με τα ποδια ψηλα και ευτυχως μου πέρασε μετα απο λιγο...

ναι αυτην εννοουμε!!! κ εγω ελεγα να τη γραψω μαια αλλα μπερδευτηκα!

Μαργαριτα γνωμη μου απο την εμπειρια μου είναι ότι είναι αχρήστη η μαία.. εμας στο γενικο νοσοκομειο είναι άξιοι να σε αφήσουν να γεννήσεις μονη σου. στις κλινικες όμως και στα μεαιυτηρια που γεννησα και θα γεννησω εγω οι κοπελλες είναι παρα πολυ καλες.. η μαία ήταν ε συνεχεια μαζί μου με καθοδηγούσε μεχρι και ποσα κιλα θα βγει το μωρο μου είπε με το που το άγγιξε...

οι κοπελλες στον θάλαμο των μωρων ήταν αψογες ευγενεστατες και μου έδειχναν καθημερινα τα ίδια πραματα (για θηλασμο μπανιο φροντιδα κλπ) μέχρι να τα εμπεδώσω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δεν ηξερα οτι θα παω για καισαρικη, ομως δεν ειχα σκεφτει να παρω μαμη, δε μου το ειχε πει και κανεις.Η καισαρικη προεκυψε εκτακτως και τελικα αν ειχα παρει μαμη, σιγουρα δεν θα εκανε κατι εκεινη την ωρα.Τον θυλασμο μου τον εδειχναν στο Ιασω καθημερινα, αλλο που εγω δεν τα καταφερα μετα, δεν ειχα υπομονη.Πιστευω ομως σε αυτα τα ιδιωτικα, (εκτος οτι οι κοπελες ειναι πολυ εξυπηρετικες, δεν μπορουν να κανουν και αλλιως), αν σε καποια ζητησεις να σου δειξει λιγα πραγματα παραπανω και να της δωσεις κατι, δε θα σου αρνηθει..

Συμφωνώ! Εγώ πάντως δεν έδωσα ούτε κάτι έξτρα και όποτε ζήτησα βοήθεια με τον θηλασμό,ήταν εκεί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ο γιατρός στο προγραμμα που βλέπω είπε ότι την 24 μεχρι την 30 εβδομάδα ειναι η πιο σημαντική περιοδος της εγκυμοσύνης γιατί αν τυχει και γεννηθει και ζήσει το μωράκι θα εχει ειτε καποιο μικρο προβλημα ειτε μεγάλο... πρεπει να είμασστε πολύ προσεχτικές και να μην κουραζόμαστε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...