Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κ εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρη αν θα την παρω! πωπω πως νυσταζω ετσι ρε κοριτσια? βεβαια ξυπναω νωρις τελευταια απο μονη μου στις 8 ειμαι με το ματι γαριδα!

Πως πατε απο συχνοουρια? Εμενα μειωθηκε. κ μπορω να πω οτι αυξηθηκε κ η ζωτικοτητα μου! αν δεν ποναγα κ καθολου τι ωραια που θα ητανε!

εμενα η συχνοουρια δεν λεει να μειωθει και αρχιζει και με ανησυχει αυτο...στο μισαωρο θα παω 3 φορες σιγουρα.υπνηλια αστα να πανε ,πολυ υπνος ...αλλα το πρωι ξυπναω παντα στις 9.ουτε ξυπνητηρι να ημουν!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι κ εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρη αν θα την παρω! πωπω πως νυσταζω ετσι ρε κοριτσια? βεβαια ξυπναω νωρις τελευταια απο μονη μου στις 8 ειμαι με το ματι γαριδα!

Πως πατε απο συχνοουρια? Εμενα μειωθηκε. κ μπορω να πω οτι αυξηθηκε κ η ζωτικοτητα μου! αν δεν ποναγα κ καθολου τι ωραια που θα ητανε!

εγω ακομα ξυπνω τα βραδια 2-3 φορες!!εχω και εγω πονους μαλλον το εντερο ειπε ο γιατρος!!ουφ αυτοι οι πονοι!!!!

κοριτσια παω να ξαπλωσω δεν την παλευω!!

καλο βραδυ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω ακομα ξυπνω τα βραδια 2-3 φορες!!εχω και εγω πονουν μαλλον το ενερο ειπε ο γιατρος!!ουφ αυτοι οι πονοι!!!!

καλο βραδυ!!!

καληνυχτα!!!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο βρε Μαργαριτα μια χαρα! εγω παλι δεν καταλαβαινω τιποτα. απορω, τι κανει ολη μερα εκει μεσα?? δεν κουνιεται λιγο??

τρεμω απο το κρυο ρε γμτ! 16 βαθμους εχω μεσα στο σπιτι! κ καθομαι μονη, ο αντρας μου πηγε στο σπιτι του παιδιου που σκοτωθηκε. ολη τη μερα αυτο σκεφτομαι, υγεια πανω απο ολα βρε κοριτσια κ ολα τα αλλα βρισκονται. αυτο το παιδι κ δουλεια ειχε κ περιουσια απο τον πατερα του κ τωρα παει, κριμα!

πωπω ρε παιδακι μου.... νεο παιδι... οσο μπορεις μην το σκεφτεσαι καλη μου τωρα κ στεναχωριεσαι...κ μην ανησυχεις ερχεται κ η δικη σου η κλωτσια οπου να ναι! την βλεπω!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαριτα , το ινομυωμα που εχεις σαν κυστη ειναι??

ειναι καλοηθες ογκιδιο 4,5 εκατοστα περιπου. εσυ εχεις κυστη? δεν ξερω τι ειναι η κυστη κ αν ειναι κατι παρομοιο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ειναι καλοηθες ογκιδιο 4,5 εκατοστα περιπου. εσυ εχεις κυστη? δεν ξερω τι ειναι η κυστη κ αν ειναι κατι παρομοιο

επεστρεψα! οταν ημουν 13 χρονων πονουσα παρα πολυ δεξια οπως λες κ εσυ. με πηγαν στο νοσοκομειο κ οι αχρηστοι στο δημοσιο με βαλανε κατευθειαν για εγχειρηση σκωλεικοειδ. οταν ομως την αφαιρεσαν ειδαν οτι δεν ηταν καθολου ερεθισμενη κ ψαξανε στη κοιλια μου ( εχω δυο τεραστιες τομες για να καταλαβεις) κ βρηκανε μια κυστη στην ωοθηκη.απο εκει πονουσα τελικα! μου αφαιρεσαν την κυστη μαζι με ολοκληρη σχεδον την ωοθηκη!!! ασε μιλαμε για τεραστια ταλαιπωρια! απο τοτε μισησα τα δημοσια νοσοκομειο!! κ τωρα που ελεγες οτι πονας σκεφτηκα οτι ισως ειναι το ιδιο! να ειναι δηλαδη το ινομυωμα που απλως πιεζεται λογω του μωρου κ να μην εχει καμια σχεση η σκωλεικοειδ.!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

επεστρεψα! οταν ημουν 13 χρονων πονουσα παρα πολυ δεξια οπως λες κ εσυ. με πηγαν στο νοσοκομειο κ οι αχρηστοι στο δημοσιο με βαλανε κατευθειαν για εγχειρηση σκωλεικοειδ. οταν ομως την αφαιρεσαν ειδαν οτι δεν ηταν καθολου ερεθισμενη κ ψαξανε στη κοιλια μου ( εχω δυο τεραστιες τομες για να καταλαβεις) κ βρηκανε μια κυστη στην ωοθηκη.απο εκει πονουσα τελικα! μου αφαιρεσαν την κυστη μαζι με ολοκληρη σχεδον την ωοθηκη!!! ασε μιλαμε για τεραστια ταλαιπωρια! απο τοτε μισησα τα δημοσια νοσοκομειο!! κ τωρα που ελεγες οτι πονας σκεφτηκα οτι ισως ειναι το ιδιο! να ειναι δηλαδη το ινομυωμα που απλως πιεζεται λογω του μωρου κ να μην εχει καμια σχεση η σκωλεικοειδ.!

Καλημερα αν κ δεν νομιζω να ειναι καμια μεσα.. εγω ξυπνησα απο τις 7 σημερα! μα τι εχω παθει? παραξεκουραστηκα μου φαινεται κ πρεπει να παω για δουλεια να συνελθω λιγο!

Γωγουλα κ ο γιατρος μου αυτο ειπε οτι το ινομυωμα κανει τους πονους. κ χτες πονουσα αλλα λιγο παλι καλα! ειμαι καλυτερα δεν μπορω να πω.. απλα τρομαζω γιατι θα μεγαλωσει παρα πολυ ακομα η μητρα κ θα το πιεσει παρα πολυ οποτε φανταζομαι τι με περιμενει!!!! κ εγω μισω τα δημοσια οσο καλους γιατρους και να εχουν (συμβαινει κ αυτο) δεν εχουν καθολου καλη συμπεριφορα κ σου φερονται σαν κομματι κρεας...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα!! τι κάνετε;;

Ποπη καλως ορισες!!

Παιδια εδω και 2 μέρες υποφερω απο κράμπες και κατι σαν ίλιγκο...

Απο το Σάββατο με πιανει συχνά κραμπα στο πόδι και τουλαχιστο 3 φορες την μέρα θα νιώσω μια ξαφνικη ζαλη ιλιγγου που θα περασει σε 5-10 λεπτα... Επισης νομιζω ότι το παιδί είναι αρκετα χαμηλα γιατι νιωθω κατι σαν βαρος στην μέση σαννα και θέλω τουαλέτα:oops:αλλα δεν θέλω..επισης νιωθω να πιέζετε πολύ η ουροδοχος μου και νιώθω ώρες ώρες πίεση κάτω χαμηλά στην κοιλιά.. Πρωτογνωρα για μενα όλα αυτά αφού στον πρώτο μου γιο δεν είχα καμια ενόχληση ποτε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω ακομα ξυπνω τα βραδια 2-3 φορες!!εχω και εγω πονους μαλλον το εντερο ειπε ο γιατρος!!ουφ αυτοι οι πονοι!!!!

καλο βραδυ!!!

και εσυ πονας κοριτσακι? σε ποιο σημειο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα!! τι κάνετε;;

Ποπη καλως ορισες!!

Παιδια εδω και 2 μέρες υποφερω απο κράμπες και κατι σαν ίλιγκο...

Απο το Σάββατο με πιανει συχνά κραμπα στο πόδι και τουλαχιστο 3 φορες την μέρα θα νιώσω μια ξαφνικη ζαλη ιλιγγου που θα περασει σε 5-10 λεπτα... Επισης νομιζω ότι το παιδί είναι αρκετα χαμηλα γιατι νιωθω κατι σαν βαρος στην μέση σαννα και θέλω τουαλέτα:oops:αλλα δεν θέλω..επισης νιωθω να πιέζετε πολύ η ουροδοχος μου και νιώθω ώρες ώρες πίεση κάτω χαμηλά στην κοιλιά.. Πρωτογνωρα για μενα όλα αυτά αφού στον πρώτο μου γιο δεν είχα καμια ενόχληση ποτε...

καλημερα Αντωνια μου! κ εγω νιωθω πιεση ειδικα προς το βραδι. λογικο δεν ειναι? κραμπες δεν ειχα ακομα να και κατι που δεν με εχει πιασει!! χαχχαχα φανταζομαι οσο μεγαλωνει το μωρο θα εχουμε πολλα κ παραξενα! εγω εχω ταχυπαλμιες συχνα πυκνα κ σαν να μην μου φτανει η ανασα... θα ζησω γιατρε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα αν κ δεν νομιζω να ειναι καμια μεσα.. εγω ξυπνησα απο τις 7 σημερα! μα τι εχω παθει? παραξεκουραστηκα μου φαινεται κ πρεπει να παω για δουλεια να συνελθω λιγο!

Γωγουλα κ ο γιατρος μου αυτο ειπε οτι το ινομυωμα κανει τους πονους. κ χτες πονουσα αλλα λιγο παλι καλα! ειμαι καλυτερα δεν μπορω να πω.. απλα τρομαζω γιατι θα μεγαλωσει παρα πολυ ακομα η μητρα κ θα το πιεσει παρα πολυ οποτε φανταζομαι τι με περιμενει!!!! κ εγω μισω τα δημοσια οσο καλους γιατρους και να εχουν (συμβαινει κ αυτο) δεν εχουν καθολου καλη συμπεριφορα κ σου φερονται σαν κομματι κρεας...

Καλημερα Μαργαριτα! Εγω ειμαι εδω! ακομα υποφέρεις ε.. μονο υπομονη..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...