Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Elafaki83 είπε:

Καλησπέρα σας, γράφω μετά από 2 χρόνια ξανά… στις 15/11 έκανα εμβρυομεταφορα 4 βλαστοκυστες οι οποίες ήταν 3ΑΑ-4ΑΑ-5ΑΑ Κ 5ΑΑ. Ετών 41 για αυτό κ βάλαμε 4! Πρώτη χοριακη 25/11 103 μεγάλη χαρά… πήγα σήμερα για επανάληψη δυστυχώς πήγε 119! Ανέβηκε πολύ λίγο… ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω κανονικά τα φάρμακα μήπως κ εμφυτεύτηκαν 2 κ πέθανε το 1… έχω μεγάλη λύπη… κ δεν μπορώ να εκφραστώ κιόλας επειδή δουλεύω… από συμπτώματα ξεπρηστηκε μπορω να πω το στήθος μου λιγάκι. Νιώθω μια απελπισία… πριν 2 χρόνια είχαμε κάνει την 1η εξωσωματική κ ήταν βιοχημική… 

Φυσικά και υπάρχει και αυτή η πιθανότητα καθώς δεν έπεσε η χοριακη σου....μην απελπιζεσαι κορίτσι μου...λογικά παρασκευή πάλι θα πας ε???στο εύχομαι να είναι όλα καλά!!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σου margo..και εγω για καισαρικη θα παω μιας και την κορη μου ετσι την γεννησα οποτε να πανε ολα καλα και γυρω στις 20-25γεναρη θα εχω γεννησει(μακαρι να φτασω εκει και να μην γεννησω πρωορα).Ρουχα εγκυμοσυνης ουτε εγω πηρα περα απο ενα φορεμα και 1μπλουζακι που μου πηρε δωρο η μητερα μου την εβγαζα με φορμες μπλουζοφορεματα και κολαν. και πηρα 20κιλα ετσι??εχει ωραιες φορμες εγκυμοσυνης στα τζαμπο και ειναι οικονομικες

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα morfia!Καλως ηρθες στην παρεα μας, να χαιρεσαι το παιδακι σου και με το καλο τα αλλα 2!!

Ειμαι και εγω μαμα 2 παιδιων και παω για το τριτο και για 3η καισαρικη!Μεχρι τις 10 φεβρουαριου αν δεν εχει σκασει μυτη θα μου το παρουν!:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

και πως τα καταφερες και δεν πηρες ρουχα εγκυμοσυνης? τα κολαν απο που τα πηρες? δεν πρεπει να παρουμε ειδικα που να μην σφιγγουν στην κοιλια? γαμωτο με τα κρυα να δουμε τι θα φοραμε...εγω εχω θεμα γιατι τα περισσοτερα ρουχα μου ειναι εφαρμοστα...ε ρε ξηλωμα που εχει να πεσει οικονομικα...δεν μου φτανει που θα παει η γεννα 3.500...αχ...

και εγω θελω πολυ να ξαναγυρισω στο νουμερο μου... κ ρε γαμωτο το κακο ειναι οτι πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει 4 κιλακια ηδη.

καλα μην γκρινιαζω παλι!!!! το θεμα ειναι να πανε ολα καλα κοριτσια κ ολα τα αλλα θα τα βγαλουμε περα...

Αν παρεις κολαν θα τα σταματας κατω απο την κοιλια, εκτος αν παρεις παντελονια εγκυμοσυνης που εχουν ειδικο λαστιχο που μπαινει μεσα η κοιλια.Το χειμωνα ισως σου χρειαστουν για να μην κρυωνει η κοιλιτσα!Τωρα στα ρουχα εγκυμοσυνης βρισκεις και τζην.

Εγω δεν σκοπευω να αγορασω τιποτα γιατι το πρωτο μου παιδι γεννηθηκε ιανουαριο οποτε αφου η εποχη ηταν ιδια τα ρουχα εκεινα που ειχα θα με βολεψουν.Ισως μονο καμμια μπλουζα απο το benetton, που εχει ωραια εγκυμοσυνης και μοντερνα;)

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όσες είναι εορτάζουσες ή έχουν εορτάζοντες!

Καλώς ήρθες morfia. Καλώς να έρθουν τα διδαμάκια σου! Εγώ περιμένω το πρώτο μου.

Κορίτσια χθες δεν μπήκα καθόλου με είχε πιάσει όλη μέρα ένας φρικτός πονοκέφαλος! Ευτυχώς σήμερα είμαι πολύ πολύ καλύτερα.

Όσον αφορά τα σουτιέν που είπατε εγώ στο σπίτι φοράω κάτι μπουστάκια που φορούσα στο γυμναστήριο και είναι πολύ βολικά. Έξω μου κάνουν ακόμα τα παλιά μου αλλά θέλω κι εγώ πιο μαλακά κι σκέφτομαι να ψάξω κάτι σε στυλ μπουστάκι αθλητικό.

Τώρα για τα ρούχα όπως είπα ο συνδυασμός κολάν φορεματάκι βολεύει οπότε δεν χρειάζεται να πάρεις καινούρια. Από ότι είχα δει και από την αδερφή μου αν πάρεις μόνο τα κιλά που πρέπει δεν χρειάζεται να πάρεις πολλά καινούρια ρούχα. Ένα τζιν εγκυμοσύνης και ίσως 2-3 μπλουζάκια σε large. Άσε που όπως είπαν και τα κορίτσια τον τελευταίο καιρό την βγάζεις και στο σπίτι οπότε την βγάζεις με πιτζάμες και φόρμες.

Jfnqp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όσες είναι εορτάζουσες ή έχουν εορτάζοντες!

Καλώς ήρθες morfia. Καλώς να έρθουν τα διδαμάκια σου! Εγώ περιμένω το πρώτο μου.

Κορίτσια χθες δεν μπήκα καθόλου με είχε πιάσει όλη μέρα ένας φρικτός πονοκέφαλος! Ευτυχώς σήμερα είμαι πολύ πολύ καλύτερα.

Όσον αφορά τα σουτιέν που είπατε εγώ στο σπίτι φοράω κάτι μπουστάκια που φορούσα στο γυμναστήριο και είναι πολύ βολικά. Έξω μου κάνουν ακόμα τα παλιά μου αλλά θέλω κι εγώ πιο μαλακά κι σκέφτομαι να ψάξω κάτι σε στυλ μπουστάκι αθλητικό.

Τώρα για τα ρούχα όπως είπα ο συνδυασμός κολάν φορεματάκι βολεύει οπότε δεν χρειάζεται να πάρεις καινούρια. Από ότι είχα δει και από την αδερφή μου αν πάρεις μόνο τα κιλά που πρέπει δεν χρειάζεται να πάρεις πολλά καινούρια ρούχα. Ένα τζιν εγκυμοσύνης και ίσως 2-3 μπλουζάκια σε large. Άσε που όπως είπαν και τα κορίτσια τον τελευταίο καιρό την βγάζεις και στο σπίτι οπότε την βγάζεις με πιτζάμες και φόρμες.

Tα σουτιεν τα μαλακα χωρις μπανελες, αν τα αγορασει κανεις απο ειδη εγκυμοσυνης μπορει και να βρει αυτα που εχουν κουμπωμα μπροστα, οπωτε τα χρησιμοποιεις μια και καλη μετα στην περιοδο του θηλασμου.

Αν θημαμαι καλα εγω ειχα βρει τετοια στα mothercare.

Χρονια πολλα και απο εμενα σε ολες, μιας και το πρωι το αμελησα!!:)

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα ειμαι η μορφια και εχω ενα κοριτσακι την αφροδιτουλα και ειμαι μελλουσα μαμα διδυμων!εχω πητ 6/2 θα χαρω πολυ να τα λεμε και απο εδω

Καλως την!Και γω περιμένω δίδυμα κ εχω ΠΗΤ 12/2 κ εχω ενα αγοράκι 20 μηνών!Καισαρική θα κάνω κ γω όταν έρθει εκείνη η στιγμή...Πώς είσαι?Εγώ εξαιτίας μιας μικρής αποκόλλησης είμαι στο κρεβάτι και γενικά μεσα στο σπίτι!Ούτε να δουλέψω δεν μπορώ αλλά κ γενικά έχω πονοκεφάλους,ανακατωσούρες και δεν μπορώ να μυρίζω κρέας!!!!!!!

Ευτυχώς είχα πολύ καλά αποτελέσματα στην αυχενική και αυτο με χαροποιεί προς το παρόν!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

και πως τα καταφερες και δεν πηρες ρουχα εγκυμοσυνης? τα κολαν απο που τα πηρες? δεν πρεπει να παρουμε ειδικα που να μην σφιγγουν στην κοιλια? γαμωτο με τα κρυα να δουμε τι θα φοραμε...εγω εχω θεμα γιατι τα περισσοτερα ρουχα μου ειναι εφαρμοστα...ε ρε ξηλωμα που εχει να πεσει οικονομικα...δεν μου φτανει που θα παει η γεννα 3.500...αχ...

και εγω θελω πολυ να ξαναγυρισω στο νουμερο μου... κ ρε γαμωτο το κακο ειναι οτι πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει 4 κιλακια ηδη.

καλα μην γκρινιαζω παλι!!!! το θεμα ειναι να πανε ολα καλα κοριτσια κ ολα τα αλλα θα τα βγαλουμε περα...

Hello girls!!!

Τα κολαν Margo μου τα ειχα προ εγκυμοσυνης,ειναι ελαστικα.Απλα δεν τα φοραγα μεχρι πανω στην κοιλια,λιγο πιο κατω απτον αφαλο σταματαγανε(ψιλοξεχειλωσανε).Δεν πηρα αλλα ρουχα γιατι δεν εκανα μετακινησεις εκτος σπιτιου,ημουνα ξαπλωμενη τους 3 τελευταιους μηνες λογω ανεπαρκειας τραχηλου.Μονο τουαλετα!

Οποτε μια χαρα ανεξοδα βγηκε η εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χιλιες φορες να ητανε διαφορετικα τα πραγματα κιας ξοδευα τα λεφτα μου.....................................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Χρονια πολλα σε ολον τον κοσμο, η Παναγια μας που γιορταζει σημερα να κανει το θαυμα της να ειναι ολες οι μελλουσες μανουλες καλα με τα μωρακια τους και οσες το επιθυμουν συντομα να γινουν μανουλες.

Εμενα η σημερινη μερα δεν παει καλα παντως.Εχω νευρα,μαλωσα και με τον αντρα μου,μου εφυγε ενα σφραγισμα,κατα ταλλα μια χαρα.Αντε να συνεχισεις ετσι!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γειά σας κορίτσια μου!!! Χτες δεν μπόρεσα να μπώ είχα ενα θέμα με τους κωδικούς εδω στο φορουμ... Χρόνια πολλα σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!Έχουμε καμία εορτάζουσα?? Εγώ έχω και τον άντρα μου!

Κορίτσια κι εγώ σουτιέν δεν άλλαξα ακόμα αλλά αν πρέπει να παρω θα διαλέξω σε στυλ αθλητικό κατι..

Μορφία καλώς ήρθες στην παρέα μας,να εχεις κι εσυ μια καλη εγκυμοσυνη!!!!

Κορίτσια δεν σας είπα προχτες κάτι σαν να ένιωσα σαν γαργαλητό-γουργούρισμα στην κοιλιά μου...Τι λέτε εσείς που έχετε εμπειρία?? Είναι το μωράκι μου???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γειά σας κορίτσια μου!!! Χτες δεν μπόρεσα να μπώ είχα ενα θέμα με τους κωδικούς εδω στο φορουμ... Χρόνια πολλα σε όσους γιορτάζουν σήμερα!!Έχουμε καμία εορτάζουσα?? Εγώ έχω και τον άντρα μου!

Κορίτσια κι εγώ σουτιέν δεν άλλαξα ακόμα αλλά αν πρέπει να παρω θα διαλέξω σε στυλ αθλητικό κατι..

Κορίτσια δεν σας είπα προχτες κάτι σαν να ένιωσα σαν γαργαλητό-γουργούρισμα στην κοιλιά μου...Τι λέτε εσείς που έχετε εμπειρία?? Είναι το μωράκι μου???

σοβαρα μιλας???? δεν εχω εμπειρια καθολου αλλα... το μωρακι πρεπει να ηταν!! μιλαγα χτες με την πεθερα μου και μου ειπε οτι ακριβως ετσι ειχε νιωσει το μοναχογιο της!!!! αντε τελειααα... τωρα νομιζω απο δω και περα θα αρχισεις σιγα σιγα να το αισθανεσαι ολοενα και πιο εντονα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κοριτσια! Να χαιρεστε οποιον δικο σας γιορτάζαει! Εμενα γιορταζει η κορουλα μου, το δευτερο ονοματάκι της!

Μορφια καλώς ήρθες! Ειμαι κ εγω διδυμομανούλα! Με το καλό να δεχτεις τα μικρά σου!

Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα πάρει μια φορμα απο κάτω απο τα μαδερκερ 50 ευρω.. η οποια τρυπησε κ ξεχειλωσε αμεσως! Ενα μαυρο παντελονι απο τα πρεμαμα 70 ευρω κ οταν γεννησα 2 σουτιεν απο τα μαδερκερ. Τα ρουχα τα πηρα για τον γιατρο καθοτι ημουν 9 μηνες ξαπλα κ μονο τουαλετα οπως η November rain. Τελικα ομως φορουσα ενα μαυρο κολα απο το περιοδικό φορμα μεγεθους λαρτζ (χαχαχαχα), το οποιο πανω πανω ξεχειλωσε κ 2 μπλουζοφορεματάκια. Μεσα στο σπιτι κυκλοφορουσα με το βρακι, με το μπαρδον, αλλα εσκαγα ολο το χειμωνα, κ απο πανω φουτερ του αντρα μου κ φανελάκια του. Τα οποια φανελακια δε στο τελος ειχαν γινει ωραιοτατα αθλητικά μπουστάκια κ με τετοια κοιλια που ειχα.

Φουσκιτα το νινάκι σου ειναι αυτο το γουργουρητο. Εγω τα ενιωσα γυρω στην 17 εβδ. κ εφαγα κλωτσιτσα κοντα στο β επιπεδου, 21 εβδ.

Ρε κοριτσια παραστρογγυλεψα! Πεταχτηκε κ ο πωπος μου κ περα απο την κοιλιτσα έχω κανει κ σωσιβιο. Παροτι εχω ξαναμεινει έγκυος, ηταν σε διδυμα οποτε δεν μπορω να κρινω αλλα μου φαινομαι φουσκωτουλα!Μηπως παιζει ρολο που ηταν κ κοντινες εγκυμοσυνες? Ημουν 53 κιλα κ τωρα φαινομαι 70! Ενω ειμαι 57!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Αυτο ηταν φουσκιτσα μου!!Ετσι το ακους στην αρχη!!Χρονια πολλα και σε εσενα και να χαιρεσαι τον αντρα σου!

Εγω εχω τον γιο μου και την μητερα μου σημερα που γιορταζουν!

κοριτσακια μου ημουν στη γιορτη του αδερφου μου κ τωρα γυρισαμε... χρονια πολλα σε οσες κ οσους γιορταζουν. ειμαι πτωμα και παω για υπνο τρεχοντας.. τα λεμε αυριο αν ειναι καμια μεσα! φιλακια..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα σε ολες!!!!

BLUBLU μου τα πηρες τα 4 κιλακια σου εεε? ενταξει εισαι αδυνατουλα ομως κ ξερω οτι αυτες κυριως βαζουν το πολυ βαρος.. στρογγυλεψες αλλα ειναι για καλο σκοπο!!! κ εγω σαν ντολμαδακι εχω γινει! με το που φαω το παραμικρο πεταω μια κοιλαρα!!! εχω φοβερο προβλημα με το στομαχι χωνευω πολυ δυσκολα τωρα δεν ξερω γιατι. και λιγο να φαω χωνευω την αλλη μερα..κ συνεχεια εχω ρεψιματα κ φουσκωματα..τελος παντων!!! σαν νταλικερης εχω καταντησει!

november rain μην στεναχωριεσαι μεσα στο προγραμμα ειναι τα νευρα!! κ εγω εχω ανα φασεις σε σημειο τρελλας! αλλα μετα μου περναει γρηγορα.. οι ορμονες κοριτσακι μας παιζουν στα δαχτυλα... ελπιζω να σου πανε ολα καλα με αυτην την εγκυμοσυνη και να μην ταλαιπωρηθεις. πρεπει να ειναι απιστευτα βαρετο κ κουραστικο ψυχολογικα το να εισαι στο κρεβατι τοσο καιρο...αλλα ανταμειφθηκες βεβαια με το μωρακι σου που γεννηθηκε υγιεστατο.. υπαρχει καλυτερο???

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Kοριτσακια μου καλημερα απο Αθηνα πλεον!!!

Κατ'αρχην χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν κ σε οποιον αλλον εχετε!!Να τους χαιρεστε κ βεβαια να μας χαιρονται και αυτοι..!

Γυρισαμε χθες 5:30 το πρωι κ αφου τακτοποιηθηκαμε πηγαμε μεχρι το εξοχικο να γιορτασουμε εκει ολοι μαζι οικογενειακως.Γιορταζε ο γαμπρος μου, η θεια μου κ η ανιψια του αντρα μου.

Το βραδακι γυρισαμε και ημουν κουρασμενη γι'αυτο δεν μπηκα στο φορουμ.

Τα καλα νεα ηρθαν σημερα που πηγα για εναν υπερηχο (ετσι για να ησυχασω).Ο μπεμπης μας εχει μεγαλωσει..μου φανηκε τεραστιος σε σχεση με την προηγουμενη φορα.Πριν 16 μερες ηταν 95 γραμμαρια κ τωρα 146!!!

Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, ματακια ,καρδουλα ολα τελεια!!!Και ο πλακουντας μια χαρα..ουτε ιχνος αποκολλησης..ευτυχως!

Ανακουφιστηκα κ τωρα θα ετοιμασω ενα μικρο παρτυ για τα γενεθλια μου την Πεμπτη μεσα στην απολυτη ευτυχια!!Ελπιζω να πανε ολα καλα και να εχω μια τελειομηνη εγκυμοσυνη...Το ιδιο ευχομαι σε ολες σας!!!

ξεχασα να σας πω οτι γυρισα με 1 κιλο πανω μετα τις διακοπες(το κιλο που ειχα χασει)Ετσι λοιπον ειμαι 59 κιλα οσα ημουν πριν ξεκινησω την εγκυμοσυνη.μαλλον καλο μου φαινεται μηπως αποφυγω τα πολλα κιλα.

συμφωνω με αυτο που ειπατε...οποιες κοπελες ειναι λεπτες παιρνουν αρκετα κιλα κ φαινεται πιο πολυ η εγκυμοσυνη τους.Εγω ειχαμε 5-6 κιλα παραπανω γι'αυτο εχω ακομα αποθεμα!!!

Οπως και να εχει λιγα η πολλα κιλα, το πλασματακι που θα φερουμε στον κοσμο θα μας αποζημιωσει κ μετα θα γινουμε κορμαρες!!!!!χιχιχι!!!

Σας φιλω ολες!!

Καλωςηρθες μορφια στην παρεουλα μας!!!Με το καλο κ να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...