Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

margo4-4 είπε:
ασε Καλλιοπακι...εμενα 3500 θα μου παει....δραμα εντελως...

η κλινικη ποσο σου βγαινει? εμενα η γυναικολογος θα παρει 1000 και περιπου 2000 η κλινικη σε 4κλινο αλλα μεσα στα 2000 ειναι και ο παιδιατρος ο επισκληριδιος σε φ.τ και τα φαρμακα...για καισαρικη ανεβαινει η τιμη κ εννοειται οτι πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι και για περιπτωση καισαρικης αν κατι δεν παει καλα...ελπιζω μεχρι να γεννησουμε μπας κ κατεβασουν τις τιμες λογω κρισης...;);)

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

πωπω ρε κοριτσια τι εκμεταλευση ειναι αυτη που τρωμε πανω σε αυτη την ωρα που κανονικα θα επρεπε να μπορουμε να μαζεψουμε κανενα φραγκακι. τι αλλο να κοψω δεν ξερω κομμωτηριο δεν παω για καφε δεν παω για φαγητο εξω δεν παω ρουχα ψωνιζω ελαχιστα τι αλλο να κανουμε πια!?

το μονο καλο ειναι οτι σημερα νιωθω τις πιο πολλες κινησεις απο οποιαδηποτε αλλη μερα!

ποναω λιγακι παλι αλλα ευτυχως λιγο. ουτε ντεπον δεν θα παρω

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αντε κοριτσια με την σειρα θα εχουμε νεα να πουμε...εγω ειμαι η τελευταια λογω το οτι 25/10 ειναι αργια εδω στην θεσσαλονικη του ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ γιορταζουμε..και μου κλεισαν ραντεβου στις 27/10...

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:
η κλινικη ποσο σου βγαινει? εμενα η γυναικολογος θα παρει 1000 και περιπου 2000 η κλινικη σε 4κλινο αλλα μεσα στα 2000 ειναι και ο παιδιατρος ο επισκληριδιος σε φ.τ και τα φαρμακα...για καισαρικη ανεβαινει η τιμη κ εννοειται οτι πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι και για περιπτωση καισαρικης αν κατι δεν παει καλα...ελπιζω μεχρι να γεννησουμε μπας κ κατεβασουν τις τιμες λογω κρισης...;);)

το μητερα ειναι στα 2000 ο γιατρος μου 1100 ειδικα για μενα (παιρνει 1700 αλλα το εχει ριξει πολυ κ σε μενα παραπανω γιατι εχουμε συμπαθεια) κ η μαμη αν θα παρω 300 ευρω.

Κοριτσια για πειτε καμια γνωμη..μαμη χρειαζομαι αφου θα κανω καισαρικη? λεει ο γιατρος οτι θα μου δειξει πως θα θηλασω κ θα ειναι διπλα μου σε ολο τον τοκετο ειμαι κ φοβιτσιαρα αρκετα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

margo4-4 είπε:
το μητερα ειναι στα 2000 ο γιατρος μου 1100 ειδικα για μενα (παιρνει 1700 αλλα το εχει ριξει πολυ κ σε μενα παραπανω γιατι εχουμε συμπαθεια) κ η μαμη αν θα παρω 300 ευρω.

Κοριτσια για πειτε καμια γνωμη..μαμη χρειαζομαι αφου θα κανω καισαρικη? λεει ο γιατρος οτι θα μου δειξει πως θα θηλασω κ θα ειναι διπλα μου σε ολο τον τοκετο ειμαι κ φοβιτσιαρα αρκετα..

δεν νομιζω να χρειαζετε η μαμη δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα!!(αυτη ειναι η γνωμη μου)

QNUSp3.png

4UmYp3.png

margo4-4 είπε:
πωπω ρε κοριτσια τι εκμεταλευση ειναι αυτη που τρωμε πανω σε αυτη την ωρα που κανονικα θα επρεπε να μπορουμε να μαζεψουμε κανενα φραγκακι. τι αλλο να κοψω δεν ξερω κομμωτηριο δεν παω για καφε δεν παω για φαγητο εξω δεν παω ρουχα ψωνιζω ελαχιστα τι αλλο να κανουμε πια!?

το μονο καλο ειναι οτι σημερα νιωθω τις πιο πολλες κινησεις απο οποιαδηποτε αλλη μερα!

παραδοξως Μαργαριτα και εγω σημερα νιωθω την πιο πολυ κινηση απο οποιαδηποτε αλλη μερα...!!!πονακια που εχεις?εγω εχω τρελαθει στις καουρες...

χαχαχαχ εχω μεινει στην κυριολεξια με ενα παντελονι και τις φορμες μου (φουσκωνω συνεχεια κ δεν μου κανουν) και οσο μπορω αποφευγω τις βραδυνες βολτες...

B4Itp2.png

margo4-4 είπε:

μπραβο βρε Μαργαριτα μια χαρα! εγω παλι δεν καταλαβαινω τιποτα. απορω, τι κανει ολη μερα εκει μεσα?? δεν κουνιεται λιγο??

τρεμω απο το κρυο ρε γμτ! 16 βαθμους εχω μεσα στο σπιτι! κ καθομαι μονη, ο αντρας μου πηγε στο σπιτι του παιδιου που σκοτωθηκε. ολη τη μερα αυτο σκεφτομαι, υγεια πανω απο ολα βρε κοριτσια κ ολα τα αλλα βρισκονται. αυτο το παιδι κ δουλεια ειχε κ περιουσια απο τον πατερα του κ τωρα παει, κριμα!

BJVqp3.png

margo4-4 είπε:

ειλικρινα δεν ξερω τι παιζει αλλα και εγω νομιζω οτι δεν θα χρειαστεις μαμη...ψαξτο λιγο ομως...

B4Itp2.png

ggwgw είπε:
μπραβο βρε Μαργαριτα μια χαρα! εγω παλι δεν καταλαβαινω τιποτα. απορω, τι κανει ολη μερα εκει μεσα?? δεν κουνιεται λιγο??

τρεμω απο το κρυο ρε γμτ! 16 βαθμους εχω μεσα στο σπιτι! κ καθομαι μονη, ο αντρας μου πηγε στο σπιτι του παιδιου που σκοτωθηκε. ολη τη μερα αυτο σκεφτομαι, υγεια πανω απο ολα βρε κοριτσια κ ολα τα αλλα βρισκονται. αυτο το παιδι κ δουλεια ειχε κ περιουσια απο τον πατερα του κ τωρα παει, κριμα!

αυτα ειναι πολυ δυσκολα!!πανω απο ολα υγεια!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

margo4-4 είπε:

πρωτη φορα το ακουω για μαμη,εμενα δεν μου ειπε τιποτα η γιατρος ουτε οι φιλες μου ειχαν παρει!

BJVqp3.png

εφακη είπε:
δεν νομιζω να χρειαζετε η μαμη δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα!!(αυτη ειναι η γνωμη μου)

ναι κ εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρη αν θα την παρω! πωπω πως νυσταζω ετσι ρε κοριτσια? βεβαια ξυπναω νωρις τελευταια απο μονη μου στις 8 ειμαι με το ματι γαριδα!

Πως πατε απο συχνοουρια? Εμενα μειωθηκε. κ μπορω να πω οτι αυξηθηκε κ η ζωτικοτητα μου! αν δεν ποναγα κ καθολου τι ωραια που θα ητανε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ggwgw είπε:

Γωγω μην αγχωνεσαι θα το νιωσεις ..μωρο με μωρο διαφερει..και πανω απόλα πρεπει να εισαι ηρεμη και να μην στεναχωριεσαι για τπτ οσο μπορεις γιατι πραγματικα δεν κανει...σκεψου λιγο το μωρακι σου και κανε θετικες σκεψεις..θα σε βοηθησει....

B4Itp2.png

margo4-4 είπε:
ναι κ εγω δεν ειμαι καθολου σιγουρη αν θα την παρω! πωπω πως νυσταζω ετσι ρε κοριτσια? βεβαια ξυπναω νωρις τελευταια απο μονη μου στις 8 ειμαι με το ματι γαριδα!

Πως πατε απο συχνοουρια? Εμενα μειωθηκε. κ μπορω να πω οτι αυξηθηκε κ η ζωτικοτητα μου! αν δεν ποναγα κ καθολου τι ωραια που θα ητανε!

κ εμενα σαν να μειωθηκε νιωθω. το βραδυ σπανια σηκωνομαι! αντε αφου ελλατωθηκε σημερα ο πονος αυριο δεν θα πονας καθολου!

BJVqp3.png

kalliopi poul είπε:
Γωγω μην αγχωνεσαι θα το νιωσεις ..μωρο με μωρο διαφερει..και πανω απόλα πρεπει να εισαι ηρεμη και να μην στεναχωριεσαι για τπτ οσο μπορεις γιατι πραγματικα δεν κανει...σκεψου λιγο το μωρακι σου και κανε θετικες σκεψεις..θα σε βοηθησει....

προσπαθω, το καλο ειναι οτι αυτη τη βδομαδα μεγαλωσε η κοιλια μου αρκετα , αυτο με ηρεμει καπως!!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...