Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμεις καθε μηνα 50 ευρω και τις εξετασεις τις κανω ολες εξωτερικα...Ε ρε 150ρια που εχουν πεσει...Εχω σταματησει να τα μετραω ας ειναι υγιες το μωρακι !!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας!!καλωςηρθες Καλλιοπη!! εμενα η γιατροςμου ειπε γυρω στα 3300θα μου βγει με φτ+δικλινο δωματιο.αλλα δεν πληρωνω επισκεψεις γιατι μπορει να μου γραφει2 επισκεψεις το μηνα στο ικα με κατι καινουριους νομους που γιναν τωρα τελευταια!μου γραφει κ τα χαπια αλλα εξετασεις πληρωνω,π.χ. αιματος, αυχενικη κτλ

καλως σας βρηκα Γωγω μου,,εμας για 4κλινο δωματιο..επισκεψεις πληρωνω κανονικα γιατι δεν ειναι συμβεβλημενη με το ΙΚΑ ειναι του Δημοσιου και δεν μπορει να μου γραψει τπτ..πληρωνω τα παντα...βεβαια δεν το εχω ψαξει και πολυ..παρα μονο στο κεντρο προστασιας μανας και παιδιου που τα γραφουν αλλα βγαζω πολυ ταλαιπωρια...:(:(

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Τωρα που τα δημοσια πηραν τα πανω τους...ποιος μετραει τι θα δωσουμε?Στο δημοσιο λεει 1200 ΦΤ κ 1600 ΚΤ χωρια την αναβαθμιση για το δωματιο .Αρα 2000 περιπου ..Και η γιατρος μου αλλα 1500 .Συνολο???3500 μαλλον κ βλεπουμε...Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω ....

δλδ δεν καταλαβα χρεωνουν και σε δημοσια νοσοκομεια ταριφα για φτ? καλα τι να πω παντου δλδ πρεπει να πληρωνουμε..εμας επισκεψη 40 μας παιρνει,,μονο ομως οταν βλεπουμε το νινι μας..για αποτελεσματα και συζητηση δεν μου παιρνει τπτ...οι εξετασεις επισης ολες εξωτερικα τις κανω...

B4Itp2.png

δλδ δεν καταλαβα χρεωνουν και σε δημοσια νοσοκομεια ταριφα για φτ? καλα τι να πω παντου δλδ πρεπει να πληρωνουμε..εμας επισκεψη 40 μας παιρνει,,μονο ομως οταν βλεπουμε το νινι μας..για αποτελεσματα και συζητηση δεν μου παιρνει τπτ...οι εξετασεις επισης ολες εξωτερικα τις κανω...

Ναι ναι εδω και 15 μερες ισχυει αυτη η εγκυκλιος που εχει αναστατωσει τον κοσμο!!!Ζητανε 1200 το πακετο του φυσιολογικου σε τρικλινο...οσο για δικλινο-μονοκλινο-λουξ πληρωνεις την διαφορα!!Αναλογως ζητανε 1600 για καισαρικη..κ τα λοιπα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

εγω εδωσα 250 για αυχενικη και θα δωσω και 300 για ην β επιπεδου!!!

τοσο πιο ακριβα ειναι εκει?? κριμα ρε γμτ να πρεπει να δωσεις τοσα πολλα!!

κ εδω στη Λαρισα 3 γιατροι κανουν μονο τετοιες εξετασεις αλλα παλι καλα δεν το εκμεταλλευονται! κ στην αυχενικη 120 μου πηρε και 80 εδωσα στο μικροβιολογικο για το papp-a. μου ειχε δωσει κ dvd ολη την εξεταση, μιση ωρα περιπου

BJVqp3.png

τοσο πιο ακριβα ειναι εκει?? κριμα ρε γμτ να πρεπει να δωσεις τοσα πολλα!!

κ εδω στη Λαρισα 3 γιατροι κανουν μονο τετοιες εξετασεις αλλα παλι καλα δεν το εκμεταλλευονται! κ στην αυχενικη 120 μου πηρε και 80 εδωσα στο μικροβιολογικο για το papp-a. μου ειχε δωσει κ dvd ολη την εξεταση, μιση ωρα περιπου

στην πολη που μενω μονο δυο γιατροι κανουν αυτες τεσ εξεασεις και εκμεταλευονται την κασταση!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω εδωσα 250 για αυχενικη και θα δωσω και 300 για ην β επιπεδου!!!

υπερβολικα πολλα λεφτα σε χρεωσαν..εμενα 170 αυχενικη και β επιπεδου θα βγει 120...ποτε θα κανεις την β επιπεδου?

B4Itp2.png

υπερβολικα πολλα λεφτα σε χρεωσαν..εμενα 170 αυχενικη και β επιπεδου θα βγει 120...ποτε θα κανεις την β επιπεδου?

θα την κανω 25/10

ειναι μονοπολειο εδω δεν μπορω να κανω και κατι(εδω κυπρος):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

θα την κανω 25/10

ειναι μονοπολειο εδω δεν μπορω να κανω και κατι(εδω κυπρος):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μαζι ειμαστε εγω 27/10!! αντε καλα αποτελεσματα να εχουμε!!

δυστυχως υπαρχουν και κλεφτες που μπορουν και εκμεταλευονται τα παντα...

B4Itp2.png

Καλησπερα Ανθη μου !!μολις γυρισα σπιτι!! αχ...σκεψου και εμας που συνολικα η γεννα θα μας βγει 3000e ...ξερεις ποσο το σκεφτομαι αυτο? με αυτα τα λεφτα θα παιρναμε τα καλυτερα για την μπεμπουλα...:tongue::tongue:

ασε Καλλιοπακι...εμενα 3500 θα μου παει....δραμα εντελως...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι ειμαστε κοντα!!θα κανω εγω και η γεωργια στις 25/10 η μαργαριτα 26/10 και εσυ εισαι η επομενη!!(αν δεν κανω λαθος:rolleyes:)

ασε Καλλιοπακι...εμενα 3500 θα μου παει....δραμα εντελως...

και εμενα :(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

χαχαχα και εγω ειμαι 26/10! φοβερο με τη σειρα θα παμε!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...