Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Eleutheria mou den xero gia to tickeraki i dora mou to eftiaxe epidi tis ipa oti mallon tha genniso konta stis 17 tou dekemvri pou ine i 38 vdomada me kessariki i giatros mou theli na ftaso os tis 37 vdomades tha pao tin paraskevi.margarita mou kane ligi akoma ipomoni kai ego imoun sxedon 3 mines sto krevati stin arxi logo ivf epidi prosexa.ti na kanoume tha antexoume

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koritsia euxaristo pou me katalavenete kai prospathite na mou simparastathite apla ntrepome na sas leo pos niotho psichika gia na min me parexigisete.margarita mou auto pou ipes akrivos esi kai i skepsis pou ekanes palia esi me tromazi kapote pou skeftome oti megaloni mia zoula mesa sou kapote me tromazi tora tekleuteos arxizo na siniditopio oti ine to moro mou mou aresi pou klotsa kai to agapo apla exi fasis tis meras pou niotho kapos tromagmeni sigkratimeni me tin egkimosini thelo na perno meres me tin mama mou na kanoume parea exi fores pou den niotho poli kala na pigeno kafe me filous tou mariou eno prin mou arese.merikes fores mpori na min niotho poli kala kai pali fovame,mpori na niotho kaoures exo kai istoriko me ton isofago mou .i kapote na ime down psichologika an kai xairome otan ime me ton mario kai otan pigenoume gia psonia tou mpempi:)tou agorasa xtes tin prika tou domatiou apo mothercare kai mallon tha tou valo stickers ston tixo afou vafti se dixromia i trixromia.to thema mas einai me zoakia liontarakia,leopardali

Αννιτα καταλαβαινω οτι δεν νιωθεις κ τρομερα ανετα να ανοιγεις εδω τα σωψυχα σου αλλα πιστεψε με ολα ειναι μεσα στο προγραμμα. αφου εμεινα εγω εγκυος κ ειμαι μια χαρα ολες μπορουνε! μονο που το ακουγα μεχρι τα 30 εβγαζα σπυρια, ελεγα εγω με τιποτα δεν θα το αντεξω αυτο...απο μικρο παιδι με τρομοκρατουσε δεν καταλαβα ποτε γιατι ακριβως. μου φαινοταν σχεδον αφυσικο να μεγαλωνει κατι μεσα σου, ισως φοβομουν το τελος της ανεξαρτησιας μου κιολας δεν ξερω. ισως να φταιει οτι περασα δυσκολα παιδικα χρονια με γονεις που τσακωνοντουσαν δεν ξερω...παντως το ειχα για το χειροτερο μου. κ τωρα ειμαι στον 5ο μηνα. ολοι οι φιλοι μου ειδικα αυτοι που με ξερουν καλα σχεδον απορησαν! και με τον γαμο αλλα και με την εγκυμοσυνη. κατι θα σου εχει συμβει κ τα εχει προκαλεσει ολα αυτα. σκεψου ομως οτι απο δω κ περα κανεις την δικια σου οικογενεια που θα ειναι οπως εσυ θα την ορισεις. ισως δεν θελουμε να επαναλαβουμε λαθη που εχουν κανει οι γονεις μας πολλα παιζουν. μην μπερδευεις την ευαισθησια σου με φοβο. ολα θα βρουν το δρομο τους να εισαι σιγουρη. αν εισαι στη σχεση σου καλα κ ισορροπημενη μην φοβασαι τιποτα!

κοριτσια νιωθω δραστηριοτητα στην κοιλια μου! χαχαχχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

η γεννα εσενα ποσο θα σου παει?

Δεν ξέρω ακόμα που θα γεννήσω. Σκεφτομαι για Ιπποκράτειο αλλά κι εκεί θα βγει 1000+ αφού η γιατρός μου είχε πει ότι θα πληρωθεί το ίδιο είτε σε κλινική είτε σε δημόσιο. Απ' ότι ακούω ανεβαίνουν οι τιμές και στα δημόσια. Θέλω και φτ. Θα δούμε.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Δεν ξέρω ακόμα που θα γεννήσω. Σκεφτομαι για Ιπποκράτειο αλλά κι εκεί θα βγει 1000+ αφού η γιατρός μου είχε πει ότι θα πληρωθεί το ίδιο είτε σε κλινική είτε σε δημόσιο. Απ' ότι ακούω ανεβαίνουν οι τιμές και στα δημόσια. Θέλω και φτ. Θα δούμε.

Μου περνάει από το μυαλό να γεννήσω και σε όποιο εφημερεύει με όποιον γιατρό μου τύχει. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Να'μαι. Απαπα δεν παλεύεται ο μικρός. Παιδιά δεν ξέρετε, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω. Ένα θα πω μόνο...το μεσημέρι από τα νεύρα και τις φωνές με πονούσε η κοιλιά μου, σε σημείο που λέω κάτι κακό θα γίνει. Τώρα 2 μέρες δούλευε και ο σύζυγος εκτάκτως και έπεσε όλο το βάρος πάνω μου...Και κάτι άλλο...υπομονή να έχετε, δεν έχετε δει ακόμη τίποτα!!! Αυτό που περνάτε είναι όντως η καλύτερη φάση. Η γέννηση ενός παιδιού φέρνει μεγάλη, απεριόριστη ευτυχία αλλά και μεγάλη αναστάτωση, προβλήματα και νεύρα. Τελοσπάντων, θα επιζήσω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Και με τούτα και με τ'άλλα δεν έχω καταλάβει πως σε λίγες μέρες μπαίνω στον 7ο. Ούτε καν το σώμα μου το έχει καταλάβει, αφού και η κοιλιά μου δεν είναι τόσο μεγάλη όσο ήταν στο πρώτο (πως να μεγαλώσει με τόσο κυνήγι καθημερινά) αλλά γενικότερα κάνω ό,τι έκανα και πριν. Πχ. σκύβω ίσαμε 100 φορές την μέρα!

Τελοσπάντων αφήνω την γκρίνια, δεν είναι του χαρακτήρα μου.

Σοφάκι αυτό το βραστό κέικ το έχω ξανακούσει αλλά ποτέ δεν έψαξα να δω, είναι όντως βραστό??Για πες...

Αννιτάκι μην το κάνεις αυτό βρε ψυχούλα μου. Σε λίγο καιρό γεννάς, ό,τι πέρασες ανήκει στο παρελθόν, μην χαλάς αυτή την όμορφη περίοδο. Και είναι όμορφη, διάβασε τι έγραψα παραπάνω. Την επόμενη φορά και κάθε επόμενη δεν θα το βιώσεις το ίδιο έντονα και να θες, θα έχεις άλλους να φροντίσεις και να σκεφτείς. Ο εαυτός σου περνάει σε δεύτερη μοίρα. Ασχολείσου με το δωμάτιο και τα ψώνια για το μωρό και σε 2 μήνες θα εξαφανιστούν όλοι οι φόβοι σου. Αν θες να πούμε κάτι ιδιαιτέρως, περιμένω πμ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το κεικ αυτο ειναι βραστο.Δηλαδη οταν ανακατευεις τα υλικα τα βαζεις ολα στην κατσαρολα.Βεβαια το ψηνεις στο φουρνο...ειναι μουρλια!!Ειναι γενικως πιο υγρο μεσα...Δεν ειναι σαν τα κλασσικα κεικ.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλησπερα Ανθη μου !!μολις γυρισα σπιτι!! αχ...σκεψου και εμας που συνολικα η γεννα θα μας βγει 3000e ...ξερεις ποσο το σκεφτομαι αυτο? με αυτα τα λεφτα θα παιρναμε τα καλυτερα για την μπεμπουλα...:tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα Ανθη μου !!μολις γυρισα σπιτι!! αχ...σκεψου και εμας που συνολικα η γεννα θα μας βγει 3000e ...ξερεις ποσο το σκεφτομαι αυτο? με αυτα τα λεφτα θα παιρναμε τα καλυτερα για την μπεμπουλα...:tongue::tongue:

περιπου 3000ε ισως κ παραπανω..σε περιπτωση καισαρικης...:(

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλα εσυ πως πας? Εισαι ακομη σε αδεια η θα πας δουλεια?

καλα ειμαι εχω καποιοσ πονουσ και εγω αλλα ειναι ψηλα και ειναι μαλλον απο τα εντερα μου ,ειμαι με αδεια μεχρι 31/10 που θα ξανα παω στο γιατρο.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα μου ειπε 3500 ευρο καισαρικη φυσικα θα κανω!!και δινω και 60 ευρο επισκεψη καθε φορα που παω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γεια σας!!καλωςηρθες Καλλιοπη!! εμενα η γιατροςμου ειπε γυρω στα 3300θα μου βγει με φτ+δικλινο δωματιο.αλλα δεν πληρωνω επισκεψεις γιατι μπορει να μου γραφει2 επισκεψεις το μηνα στο ικα με κατι καινουριους νομους που γιναν τωρα τελευταια!μου γραφει κ τα χαπια αλλα εξετασεις πληρωνω,π.χ. αιματος, αυχενικη κτλ

BJVqp3.png

Τωρα που τα δημοσια πηραν τα πανω τους...ποιος μετραει τι θα δωσουμε?Στο δημοσιο λεει 1200 ΦΤ κ 1600 ΚΤ χωρια την αναβαθμιση για το δωματιο .Αρα 2000 περιπου ..Και η γιατρος μου αλλα 1500 .Συνολο???3500 μαλλον κ βλεπουμε...Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω ....

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...