Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα ντε....ποιος ξερει? ισως απλα να μην προλαβαινει να μπει κ μετα να μην μπορει να διαβασει τα παντα κ να το αφησε. κ εγω κοντα ημουν! μην βλεπεις τωρα που ειμαι σπιτι. αλλα ενταξει χαθηκε εντελως εκεινη παραξενο...

Ήθελες κι εσύ να μας παρατήσεις??Και το λες έτσι απλά??? :rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Έτρωγα ευχαρίστως ένα ταψάκι.... ε ε ε ένα κομματάκι ήθελα να πω πάστα φλώρα!!!

και γω ενα τεραστιο κομματι καταβροχθισα...... συνταγη της μανουλας μου βλεπεις αγαπημενη....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ήθελες κι εσύ να μας παρατήσεις??Και το λες έτσι απλά??? :rolleyes:

ε οχι ενταξει:tongue::tongue::tongue: απλα δεν καταλαβαινα τι λεγατε μετα απο ενα σημειο γιατι δεν προλαβαινα να διαβασω.... μωρε ας ειμαι καλα κ ας μην προλαβαινω παλι.. θα βρισκω ωρα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ε οχι ενταξει:tongue::tongue::tongue: απλα δεν καταλαβαινα τι λεγατε μετα απο ενα σημειο γιατι δεν προλαβαινα να διαβασω.... μωρε ας ειμαι καλα κ ας μην προλαβαινω παλι.. θα βρισκω ωρα...

΄Ετσι μπράβο!! Αισιοδοξία!!!!!

Ουφ...Βαρέθηκα...Μαλλον σε λίγο θα παω για καφε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ που μιλάω για αισιοδοξία λοιπόν αγχώνομαι πολύ για τα επιπλάκια και για όλα όσα πρεπει να πάρουμε..Μου φαίνονται βουνο!!!!!! Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!!! Κι έχω κ την πεθερα που θέλει να τα πάρουμε όλα καλά...Καπου θα τα βρούμε τα λεφτα!!Αντε ρε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας!!Τι μου κανετε?Βλεπω το κρυο μας εφερε πιο κοντα ε?Καθομαστε μεσα κ μιλαμε πιο πολυ...Εμεις πηγαμε για φαγακι στη μαμα το μεσημερι...Επειτα καφεδακι με ενα φιλικο ζευγαρι κ μετα επιστρεψαμε κ εκατσα να σας διαβασω...

Ελευθερια μου η κουνια σου κ η προικα σου ειναι απο τα πιο ομορφα σχεδια που εχω δει!!!Δεν νομιζω οτι ταιριαζει να παρεις κατι αλλο !!Ειναι απλα τελεια!

Μαργαριτα μου ειδες τι ωραια που καταλαβαινεις την μπουμπου?Τωρα δεν θα ανησυχεις...Και ο πονος εφυγε ο πολυς ε??

Δωρα μου συνηθως η τιμη που λενε στις κουνιες ειναι χωρις στρωμα εκτος αν το αναφερουν οτι συμπεριλαμβανεται...Εμεις διαλεξαμε ενα στρωμα με κοκοφοινικα-λατεξ κ ελατηρια 100 ευρω..Ειχε και φθηνοτερα αλλα κ πολυ ακριβοτερα!!

Ποπη καλωσηρθες κοπελα μου κ με το καλο!!

Α ξεχασα να σας πω εφτιαξα ενα βραστο κεικ σοκολατας κ εχει μεινει ελαχιστο απο χθες το βραδυ...

μιαμ μιαμ!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Και εγώ που μιλάω για αισιοδοξία λοιπόν αγχώνομαι πολύ για τα επιπλάκια και για όλα όσα πρεπει να πάρουμε..Μου φαίνονται βουνο!!!!!! Απο που να αρχίσεις και που να τελειώσεις!!! Κι έχω κ την πεθερα που θέλει να τα πάρουμε όλα καλά...Καπου θα τα βρούμε τα λεφτα!!Αντε ρε!!

Μια από τα ίδια! Και είναι πολλά αυτά που πρέπει να πάρουμε. Βάλε και τη γέννα. Ουφ! Πολλά έξοδα! Τι σου είναι όμως ο καταναλωτισμός; Πάντως το καροτσάκι που πήρες το σκέφτομαι πολύ. Αυτή την εβδομάδα έχει εξόρμηση στα μαγαζιά πρώτα ο Θεός!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

ακου καπου θα τα βρουμε τα λεφτα! χαχαχαχαχχα

αυτη κ αν ειναι αισιοδοξη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Koritsakia gia sas kai apo mena ti mou gineste?oles kala mpravo.ego arxisa na metro anapoda.anastasaki ise kai esi ston 7 vlepo poli oraia etimazese?an xerete prepi na paro rouxalakia gia neogennito i gia o-3 ?

καλησπερα κοριτσια! ανιτα μου ετοιμαζομαστε ναι!:P εχω παραγγειλει ηδη τα επιπλακια , καροτσακι , καθισματακι, κ.α.......!!;) εσυ πόσο εισαι? οσο λεει το τικερακι??

εμεις σημερα πηγαμε για φαγητο εξω με τα αδερφια μου κ τους γονεις μου!! περσαμε πολυ ωραια!! μέσα μέσα επηξα!!! αυριο πρωτα ο θεος αν ειμαι καλά θα παω για τις εξετασεις μου + την καμπύλη!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!!Τι μου κανετε?Βλεπω το κρυο μας εφερε πιο κοντα ε?Καθομαστε μεσα κ μιλαμε πιο πολυ...Εμεις πηγαμε για φαγακι στη μαμα το μεσημερι...Επειτα καφεδακι με ενα φιλικο ζευγαρι κ μετα επιστρεψαμε κ εκατσα να σας διαβασω...

Ελευθερια μου η κουνια σου κ η προικα σου ειναι απο τα πιο ομορφα σχεδια που εχω δει!!!Δεν νομιζω οτι ταιριαζει να παρεις κατι αλλο !!Ειναι απλα τελεια!

Μαργαριτα μου ειδες τι ωραια που καταλαβαινεις την μπουμπου?Τωρα δεν θα ανησυχεις...Και ο πονος εφυγε ο πολυς ε??

Δωρα μου συνηθως η τιμη που λενε στις κουνιες ειναι χωρις στρωμα εκτος αν το αναφερουν οτι συμπεριλαμβανεται...Εμεις διαλεξαμε ενα στρωμα με κοκοφοινικα-λατεξ κ ελατηρια 100 ευρω..Ειχε και φθηνοτερα αλλα κ πολυ ακριβοτερα!!

Ποπη καλωσηρθες κοπελα μου κ με το καλο!!

Α ξεχασα να σας πω εφτιαξα ενα βραστο κεικ σοκολατας κ εχει μεινει ελαχιστο απο χθες το βραδυ...

μιαμ μιαμ!

Σοφακι μου τι κανεις? ναι καλυτερα ειμαι ευτυχως! εχω βαρεθει τρομερα μεσα στο σπιτι ελπιζω να εχει καμια ταινιουλα σημερα να χαζεψω λιγο. δεν αντεχω συνεχεια μεσα μωρε... μου τη βαραει....παλι καλα θα παω στο γιατρο αυριο οποτε απο τριτη αν ειναι ολα καλα θα αρχισω να πηγαινω στη δουλεια. απλα για λιγοτερες ωρες

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μια από τα ίδια! Και είναι πολλά αυτά που πρέπει να πάρουμε. Βάλε και τη γέννα. Ουφ! Πολλά έξοδα! Τι σου είναι όμως ο καταναλωτισμός; Πάντως το καροτσάκι που πήρες το σκέφτομαι πολύ. Αυτή την εβδομάδα έχει εξόρμηση στα μαγαζιά πρώτα ο Θεός!

η γεννα εσενα ποσο θα σου παει?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σοφακι μου τι κανεις? ναι καλυτερα ειμαι ευτυχως! εχω βαρεθει τρομερα μεσα στο σπιτι ελπιζω να εχει καμια ταινιουλα σημερα να χαζεψω λιγο. δεν αντεχω συνεχεια μεσα μωρε... μου τη βαραει....παλι καλα θα παω στο γιατρο αυριο οποτε απο τριτη αν ειναι ολα καλα θα αρχισω να πηγαινω στη δουλεια. απλα για λιγοτερες ωρες

υπομονη μαργαριτακι μου!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Koritsia euxaristo pou me katalavenete kai prospathite na mou simparastathite apla ntrepome na sas leo pos niotho psichika gia na min me parexigisete.margarita mou auto pou ipes akrivos esi kai i skepsis pou ekanes palia esi me tromazi kapote pou skeftome oti megaloni mia zoula mesa sou kapote me tromazi tora tekleuteos arxizo na siniditopio oti ine to moro mou mou aresi pou klotsa kai to agapo apla exi fasis tis meras pou niotho kapos tromagmeni sigkratimeni me tin egkimosini thelo na perno meres me tin mama mou na kanoume parea exi fores pou den niotho poli kala na pigeno kafe me filous tou mariou eno prin mou arese.merikes fores mpori na min niotho poli kala kai pali fovame,mpori na niotho kaoures exo kai istoriko me ton isofago mou .i kapote na ime down psichologika an kai xairome otan ime me ton mario kai otan pigenoume gia psonia tou mpempi:)tou agorasa xtes tin prika tou domatiou apo mothercare kai mallon tha tou valo stickers ston tixo afou vafti se dixromia i trixromia.to thema mas einai me zoakia liontarakia,leopardali

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...