Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Toulala to onomataki sou ine anthi e?den xero re esi an thelis na sou stilo prosopiko minima na sou po pos niotho.esi giati den to siniditopiises akoma?ego perasa para polla kai agonio na ton kratiso agkalia ime kai moni mou den exo kai mia fili na me katalabeni mono tous gonis mou.den exo kai poli orexi na vgeno me filous tou antra mou:Desi exis kai allo moraki?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα. Η ίωση μας άφησε ένα κουσούρι. Εκεί που κοιμόταν ένα 3ωρο το μεσημέρι και ξεκουραζόμουν και εγώ, τώρα ξυπνάει στο μισάωρο απάνω.

Αχ βάστα μάνα!

Αννιτάκι πώς είσαι? Κοντεύεις στον 8ο ε? Με μπερδεύει το τικεράκι σου μωρέ και οι διαφορά στις μέρες που έχεις. Γιατί δεν το αλλάζεις? Από ρουχαλάκια καλύτερα το 0-3 θα σου έλεγα αλλά εξαρτάται και πόσο θα γεννηθεί το παιδί.

Εμένα οι πρώτες προβλέψεις λένε για 3.200, φυσιολογικό δηλαδή οπότε 0-3 θα πάρω, καθόλου 0 ή 1 νούμερο που είναι μικρότερα!

Εγώ έκανα σνίτσελ αλά κρεμ με ρυζάκι και έγινε υπέροχο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Tin teleutea fora prin 2 vdomades itan 96o gr alla apo oti mou ipan tora tha vali mpeno stin 3o evdomada avrio.kai se mia vdomada teliono ton 7 stin 31.apo psichologia etsi kai etsi akoma niothho tromokratimeni idios ta vradia isos ine epudi perasa polla den xero akoma den siniditopiisa oti auto pou zo ine fisiologiko.prospathousame 5 xronia me exosomatikes.kapote nomizo oti ime paraxeni

καλα μολις γεννηθει το μωρακι σου θα τρελαθεις απο χαρα! κ εγω παλια ειχα παραξενες σκεψεις οταν σκεφτομουν μωρα, σε φαση πως γινεται να μεγαλωνει κατι μεσα σου κ τετοια. βεβαια τωρα καμια σχεση ολα μου βγαινουν πολυ φυσικα θα ελεγα! απλα εισαι λιγο ευαισθητη αυτο ειναι ολο. τι ακριβως φοβασαι εχεις καταλαβει? το οτι θα αποκτησεις μωρο, τη γεννα, το μετα, τι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλησπέρα. Η ίωση μας άφησε ένα κουσούρι. Εκεί που κοιμόταν ένα 3ωρο το μεσημέρι και ξεκουραζόμουν και εγώ, τώρα ξυπνάει στο μισάωρο απάνω.

Αχ βάστα μάνα!

Αννιτάκι πώς είσαι? Κοντεύεις στον 8ο ε? Με μπερδεύει το τικεράκι σου μωρέ και οι διαφορά στις μέρες που έχεις. Γιατί δεν το αλλάζεις? Από ρουχαλάκια καλύτερα το 0-3 θα σου έλεγα αλλά εξαρτάται και πόσο θα γεννηθεί το παιδί.

Εμένα οι πρώτες προβλέψεις λένε για 3.200, φυσιολογικό δηλαδή οπότε 0-3 θα πάρω, καθόλου 0 ή 1 νούμερο που είναι μικρότερα!

Εγώ έκανα σνίτσελ αλά κρεμ με ρυζάκι και έγινε υπέροχο!

καλα αυριο θα φτιαξω σνιτσελ δεν μου γλυτωνει!!!!! ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου!!! μιαμμμμμ! εφτιαξα κ παστα φλωρα σημερα με μαρμελαδα βερικοκο εγινε τελεια!!!! Περαστικουλια στο αγορακι σου αντε να συνελθει να ξεκουραστεις κιολας λιγακι...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τωρα που λετε οτι μικροδειχνετε να πω τι εγινε σε ενα ταξι πριν λιγες μερες.. με κοιταει λοιπον ο ταριφας καλα καλα κ σκεφτομαι μα γιατι με κοιταει ετσι? ηταν ενας τυπος γυρω στα 55. λοιπον μου λεει σε καποια φαση με αυστηρο υφος "να σου κανω μια ερωτηση" του λεω οριστε μου λεει ποσων χρονων εισαι κ εισαι κ εγκυος?!!!!!:shock::shock::shock: αχχαχααχχααχα του λεω 35!

επρεπε να δειτε φατσα!!!! μου λεει σε εκανα για 22. κ λεω κριμα τοσο μικρο κοριτσακι που δεν ξερει τι του γινεται να ειναι εγκυος! χαχααχχαχαχχαχα

δεν καταλαβα δηλαδη τι εχει αν ήσουνα 22 και ήσουν και εγκυος;;;;;;;

αφου ήρθε δεν θα το πεταξουμε, αντε να μην πω τίποτα αλλο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

δεν καταλαβα δηλαδη τι εχει αν ήσουνα 22 και ήσουν και εγκυος;;;;;;;

αφου ήρθε δεν θα το πεταξουμε, αντε να μην πω τίποτα αλλο

κ καλα βλακειες μωρε ηθελε να μου πει! ξερεις τωρα, μικρο κοριτσι που πας να μπλεξεις, πως θα το μεγαλωσεις κ τετοια. ταριφας παιδι μου μην συγχιζεσαι εσυ! Μωρε ολοι τις πετανε τις κακιες τους μην δινεις σημασια. ασε που στα 22 Νικη μου δεν ειχα ινομυωματα!!!!! βεβαια δεν ειχα γνωρισει κ τον αντρουλη μου οποτε λιγουλακι δυσκολο. κ μενα με νευριασε το υφος που ειχε πριν του πω ηλικια.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κ καλα βλακειες μωρε ηθελε να μου πει! ξερεις τωρα, μικρο κοριτσι που πας να μπλεξεις, πως θα το μεγαλωσεις κ τετοια. ταριφας παιδι μου μην συγχιζεσαι εσυ! Μωρε ολοι τις πετανε τις κακιες τους μην δινεις σημασια. ασε που στα 22 Νικη μου δεν ειχα ινομυωματα!!!!! βεβαια δεν ειχα γνωρισει κ τον αντρουλη μου οποτε λιγουλακι δυσκολο. κ μενα με νευριασε το υφος που ειχε πριν του πω ηλικια.

απλα μερικοι ανοιγουν το στόμα τους και δεν ξέρουν τι λένε.... αλλα αντε αστους.....:)

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

εγω εδω βαριεμαι.... εφαγα κ το γλυκακι που εφτιαξα...μερικες φορες νομιζω θα σκασω! η κοιλια μου, το στομαχι δηλαδη ειναι εντελως τουμπανο. κ εσεις ετσι ειστε? ακομα κ οταν ξυπναω το πρωι νηστικια νιωθω εντελως τουμπανο! γιατι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω εδω βαριεμαι.... εφαγα κ το γλυκακι που εφτιαξα...μερικες φορες νομιζω θα σκασω! η κοιλια μου, το στομαχι δηλαδη ειναι εντελως τουμπανο. κ εσεις ετσι ειστε? ακομα κ οταν ξυπναω το πρωι νηστικια νιωθω εντελως τουμπανο! γιατι?

Ε μάλλον επειδή είσαι έγκυος!!Λέω εγω τώρα...;)

Εμένα πάντως ο αφαλός μου έχει τεντωθεί τελείως..Δηλ.πως θα γίνει σε 2 μήνες???:shock:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ε μάλλον επειδή είσαι έγκυος!!Λέω εγω τώρα...;)

Εμένα πάντως ο αφαλός μου έχει τεντωθεί τελείως..Δηλ.πως θα γίνει σε 2 μήνες???:shock:

λες να φταει αυτο? χαχαχαχχαχα... κ εμενα εχει αρχισει να βγαινει προς τα εξω. καλα απο τεντωμα δεν παιζομαι!!!!

μας φανταζεσαι στον 8ο? χαχαχχα πρωτα η κοιλια κ μετα εμεις! ειδα κ μια στο δρομο με μια κοιλαρα απιστευτη! κ ηταν κατα τα αλλα αδυνατη! απιστευτο θεαμα ηταν! εγω ειμαι μινιατουρα μπροστα της!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Toulala to onomataki sou ine anthi e?den xero re esi an thelis na sou stilo prosopiko minima na sou po pos niotho.esi giati den to siniditopiises akoma?ego perasa para polla kai agonio na ton kratiso agkalia ime kai moni mou den exo kai mia fili na me katalabeni mono tous gonis mou.den exo kai poli orexi na vgeno me filous tou antra mou:Desi exis kai allo moraki?

Κι εμένα το πρώτο μου είναι. Μη νομίζεις ότι και οι φίλες θα σου πάρουν το βαρος. Είσαι ευαίσθητη όπως είπε και η Μαργαρίτα, είναι και οι ορμόνες.

Κι εγώ ήθελα πολύ να μείνω έγκυος, όχι ότι προσπαθούσαμε πολύ καιρό, αλλά δεν ήρθε και με την πρώτη. Όταν ήρθε δεν το πίστευα ούτε και τρελάθηκα από τη χαρά μου κι ας το περίμενα κάθε μήνα. Σαν άμυνα του οργανισμού μου για να μην απογοητευτώ αν παέι κάτι στραβά. Ίσως κι εσύ αντιδράς έτσι. Επίσης πολλές φορές νιώθω ότι δεν θα είμαι καλή μαμά, αλλά ποια εδώ μέσα δεν το έχει σκεφτεί ούτε μια φορά;

Κάποιες φορές ούτε και οι συγγενείς μας μας καταλαβαίνουν. Μην απογοητεύεσαι όμως. Εδώ είμαστε κι εμείς. Εκφράσου, όλες αυτό δεν κάνουμε; Παραπονιόμαστε, γκρινιάζουμε, εκφράζουμε τις ανησυχίες μας. Όποτε θες στείλε μου πμ.

Προσπάθησε να εστιάζεις στα θετικά και να βάλεις τον εαυτό σου να διώχνει την κακή διάθεση. Σε 2 μήνες ή και λιγότερο όλα θα έχουν γίνει καπνός!!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Έτρωγα ευχαρίστως ένα ταψάκι.... ε ε ε ένα κομματάκι ήθελα να πω πάστα φλώρα!!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ρε συ άσχετο...Η november rain η Μαίρη χάθηκε ε? Λες να μην είναι καλά???

ελα ντε....ποιος ξερει? ισως απλα να μην προλαβαινει να μπει κ μετα να μην μπορει να διαβασει τα παντα κ να το αφησε. κ εγω κοντα ημουν! μην βλεπεις τωρα που ειμαι σπιτι. αλλα ενταξει χαθηκε εντελως εκεινη παραξενο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...