Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μην μου λετε τετοια κ πειναω.... εγω θα φαω μια ξενερωτη μακαροναδα... κλαψ..

Και η μακαρονάδα είναι μια χαρά!!! Εγω αυριο σκεφτομαι να κανω φασολαδα!!Μου αρεσει πολυ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ακόμα πιο δικιά μου είσαι δηλ!! Καστορια έχει ο αντρας μου συγγενείς!!

Καλέ θα βγούμε και μαζί σόι στο τέλος!!!!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Gia sas koritsia fagate gia mesimeri?ego pinasa kai tha fao psaraki stin mama.dora ti kanis simera?margaritaki elpizo na ise kalitera:)eleutheria mou?ego tin paraskevi exo giatro na do poso megalose o pempis.

Ψαράκι ε; Το προτιμώ από όλα, γιατί δεν τρώμε και πολύ δυστυχώς! Αννίτα πόσο ήταν ο μπέμπης την τελευταία φορά; Από ψυχολογία πώς είσαι;

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Καλέ θα βγούμε και μαζί σόι στο τέλος!!!!

Ανθη θυμισε μου το site που με ειχες πει που εστειλες για διαφιμιστικα δειγματακια που θα σου στειλουν στο σπιτι?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ανθη θυμισε μου το site που με ειχες πει που εστειλες για διαφιμιστικα δειγματακια που θα σου στειλουν στο σπιτι?

Έστειλα στα libero, babylino και γράφτηκα στο babyspace! Δεν θυμάμαι τι έκανα στο καθένα.. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22363&page=10

Προς το τέλος έχει αυτά που ισχύουν τώρα, γιατί φαντάζομαι από το πρώτο ποστ που έγινε το 2008, θα έχει αλλάξει και το περιεχόμενο από τα βαλιτσάκια!

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Tin teleutea fora prin 2 vdomades itan 96o gr alla apo oti mou ipan tora tha vali mpeno stin 3o evdomada avrio.kai se mia vdomada teliono ton 7 stin 31.apo psichologia etsi kai etsi akoma niothho tromokratimeni idios ta vradia isos ine epudi perasa polla den xero akoma den siniditopiisa oti auto pou zo ine fisiologiko.prospathousame 5 xronia me exosomatikes.kapote nomizo oti ime paraxeni

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε? κρυωνω πολυ σημερα παλι,θελω καλοριφερ!!!

το μωρο δεν το νιωθω ακομα! σας επρηξα καθε μερα αλλα τι να κανω? ουτε κλωτσια, ουτε καν γουργουρητο που λετε, τιποτα! εχω απογοητευτει τελειως!

αφηστε,σκοτωθηκε κ ενας γνωστος μας σημερα, 32 χρονων, εχω στενοχωρηθει παρα πολυ!

δεν εχω κ πολυ καλη διαθεση!τα λεμε μετα ή αυριο!!

BJVqp3.png

Tin teleutea fora prin 2 vdomades itan 96o gr alla apo oti mou ipan tora tha vali mpeno stin 3o evdomada avrio.kai se mia vdomada teliono ton 7 stin 31.apo psichologia etsi kai etsi akoma niothho tromokratimeni idios ta vradia isos ine epudi perasa polla den xero akoma den siniditopiisa oti auto pou zo ine fisiologiko.prospathousame 5 xronia me exosomatikes.kapote nomizo oti ime paraxeni

Ανυπομονώ κι εγώ να τον δω μέσα στην εβδομάδα. Πριν ένα μήνα το είδαμε και ήταν 410γρ! Πόσο να είναι τώρα;

Κι εγώ νιώθω περίεργα και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Πιστεύω όμως ότι το μητρικό ένστικτο είναι πάρα πολύ δυνατό και θα εμφανιστεί μαζί με τα μωράκια μας. Αν ήσουν στον κόσμο σου τότε θα ήταν περίεργο. Το ότι νιώθεις κάπως σημαίνει ότι είσαι ευσυνείδητη. Η μητέρα φύση θα τα κάνει όλα! Μην ανησυχείς! Και όλα τα άλλα θα τα θυμάσαι σαν όνειρο.

LXEWp2.png

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε? κρυωνω πολυ σημερα παλι,θελω καλοριφερ!!!

το μωρο δεν το νιωθω ακομα! σας επρηξα καθε μερα αλλα τι να κανω? ουτε κλωτσια, ουτε καν γουργουρητο που λετε, τιποτα! εχω απογοητευτει τελειως!

αφηστε,σκοτωθηκε κ ενας γνωστος μας σημερα, 32 χρονων, εχω στενοχωρηθει παρα πολυ!

δεν εχω κ πολυ καλη διαθεση!τα λεμε μετα ή αυριο!!

Πω πω.. Τι κρίμα. Υγεία πάνω από όλα να λέμε! Μην τα πολυσκέφτεσαι εσύ αυτά τώρα όμως.

Το μωρό σε λίγο θα κάνει την εμφάνισή του! Μην αγχώνεσαι. Έτσι έλεγε και η Μαργαρίτα και σήμερα της έδωσε μια καλή! Είπαμε κάθε μωράκι είναι διαφορετικό, όπως επίσης και κάθε μαμά. Το εντεράκι το νιώθεις καθόλου;

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...