Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια αν σκεφτόμαστε συνέχεια τα έξοδα και τα λεφτα κτλ.. θα τρελλαθουμε στο τέλος!!! Δεν αντέχω!!!! Είναι τόσα τα έξοδα και οι δικοί μου δυσκολεύονται ήδη και εμείς προς το παρον είμαστε οκ αλλά δεν ξέρεις!! Ας έρθει το μωρό να το έχουμε να μας αλλάζει την διάθεση!

μωρε κ εγω δεν θελω να τα σκεφτομαι αλλα ελα που με σκεφτονται αυτα!

το νοσοκομειο μονο πηγε 800! σ αρεσε?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαι του '82.Στα 30 κι εγώ!! Αν με δεις όμως μικροδείχνω πολύ!!! Πρχθές μια κυρια σε ένα μαγαζί μου είπε οτι με κάνει 24 το πολύ!

χαχαχα και εγω ετσι ειμαι 23-25 με περνανε..τωρα αρχισα να δειχνω που εβαλα τα κιλα...προνομιουχες ειμαστε σε αυτο να ξερεις!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

χαχαχα και εγω ετσι ειμαι 23-25 με περνανε..τωρα αρχισα να δειχνω που εβαλα τα κιλα...προνομιουχες ειμαστε σε αυτο να ξερεις!!

σου στειλα μνμ Δωρα το πηρες?

B4Itp2.png

τωρα που λετε οτι μικροδειχνετε να πω τι εγινε σε ενα ταξι πριν λιγες μερες.. με κοιταει λοιπον ο ταριφας καλα καλα κ σκεφτομαι μα γιατι με κοιταει ετσι? ηταν ενας τυπος γυρω στα 55. λοιπον μου λεει σε καποια φαση με αυστηρο υφος "να σου κανω μια ερωτηση" του λεω οριστε μου λεει ποσων χρονων εισαι κ εισαι κ εγκυος?!!!!!:shock::shock::shock: αχχαχααχχααχα του λεω 35!

επρεπε να δειτε φατσα!!!! μου λεει σε εκανα για 22. κ λεω κριμα τοσο μικρο κοριτσακι που δεν ξερει τι του γινεται να ειναι εγκυος! χαχααχχαχαχχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κι εγώ το 82 είμαι και οι ρυτίδες έκφρασης στο μέτωπο δεν περιγράφονται..;) Εμείς 3 Νοέμβρη κλείνουμε χρόνο με πολιτικό. Θρησκευτικό θα κάνουμε μαζί με τα βαφτίσια λέμε! Εγώ fb δεν έχω. Δεν ασχολούμαι καθόλου.

Κι εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ιπποκράτειο που είναι η γιατρός μου γιατί κι ένα χιλιάρικο να γλιτώσουμε είναι υπόθεση! Τα βλαστοκύτταρα θα τα κάνουμε δωρεά για τον ίδιο λόγο.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

τωρα που λετε οτι μικροδειχνετε να πω τι εγινε σε ενα ταξι πριν λιγες μερες.. με κοιταει λοιπον ο ταριφας καλα καλα κ σκεφτομαι μα γιατι με κοιταει ετσι? ηταν ενας τυπος γυρω στα 55. λοιπον μου λεει σε καποια φαση με αυστηρο υφος "να σου κανω μια ερωτηση" του λεω οριστε μου λεει ποσων χρονων εισαι κ εισαι κ εγκυος?!!!!!:shock::shock::shock: αχχαχααχχααχα του λεω 35!

επρεπε να δειτε φατσα!!!! μου λεει σε εκανα για 22. κ λεω κριμα τοσο μικρο κοριτσακι που δεν ξερει τι του γινεται να ειναι εγκυος! χαχααχχαχαχχαχα

Χαχαχα!:):):) Μια χαρά σας βρίσκω κορίτσια!!!

LXEWp2.png

καλημερα κοριτσια,

Δωρα το ιδιο καροτσι εχουμε κι εγω σε κοκκινο και καλα εκανες και δεν πηρες πορτ μπεμπε εμενα ειναι στη ντουλαπα δυο μηνες το χρησιμοποιησα αντε κι αλλους 2 μηνες τωρα, καλα εκανες και δεν πηρες την κουνια του ικεα αυτο θεωρειται λικνο μετα τους 7 μηνες που το παιδι στεκεται ορθιο δεν ξερω ποσο ασφαλη θα θεωρειται, πολυ ωραιες αυτες που κοιτας στειλε μου κι εμενα πμ για την nekbaby ειναι πολυ ωραια,

Ποπη καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σου,

σημερα φτιαχνω γιαουρτουλου θελω να βαλω και σκουπα, παω να ταισω το μωρο τα λεμε μετα καλο μεσημερι

Τι είναι μωρέ το γιαουρτουλού? Για στείλε κι από αυτο ένα ταπεράκι να δοκιμάσω!! Εγώ έβαλα φασολάκια να γίνονται να έχουμε και για αύριο!

LXEWp2.png

χαχαχαχαχ απιστευτο πολυ γελιο...καλο εεεε? μερικες φορες ομως λειτουργει αρνητικα γιατι δεν μας παιρνουν στα σοβαρα!!

B4Itp2.png

Τι είναι μωρέ το γιαουρτουλού? Για στείλε κι από αυτο ένα ταπεράκι να δοκιμάσω!! Εγώ έβαλα φασολάκια να γίνονται να έχουμε και για αύριο!

Καλά καλέ Θεσσαλονικιά και δεν ξέρεις το γιαουρτλού???? :tongue::tongue:

Κεφτεδάκια με πιτα και σως γιαουρτιου...Σου λεει κάτι?? μιαμ μιαμ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κάτσε να μαζέψω τα σάλια μου..;) Πολύ ενδιαφέρον!

Από Καστοριά καταγωγή! Δεν το κάνουμε αυτό το φαγητό.

LXEWp2.png

Κάτσε να μαζέψω τα σάλια μου..;) Πολύ ενδιαφέρον!

Από Καστοριά καταγωγή! Δεν το κάνουμε αυτό το φαγητό.

Ακόμα πιο δικιά μου είσαι δηλ!! Καστορια έχει ο αντρας μου συγγενείς!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μην μου λετε τετοια κ πειναω.... εγω θα φαω μια ξενερωτη μακαροναδα... κλαψ..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Gia sas koritsia fagate gia mesimeri?ego pinasa kai tha fao psaraki stin mama.dora ti kanis simera?margaritaki elpizo na ise kalitera:)eleutheria mou?ego tin paraskevi exo giatro na do poso megalose o pempis.

Γειά σου Αννιτάκι!! Εγω ακομα περιμενω τον αντρα μου για να φαμε!! Αχ τι καλά φανταζομαι ολόκληρο μωρο θα ειναι ο μπεμπης τωρα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...