Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια,

Δωρα το ιδιο καροτσι εχουμε κι εγω σε κοκκινο και καλα εκανες και δεν πηρες πορτ μπεμπε εμενα ειναι στη ντουλαπα δυο μηνες το χρησιμοποιησα αντε κι αλλους 2 μηνες τωρα, καλα εκανες και δεν πηρες την κουνια του ικεα αυτο θεωρειται λικνο μετα τους 7 μηνες που το παιδι στεκεται ορθιο δεν ξερω ποσο ασφαλη θα θεωρειται, πολυ ωραιες αυτες που κοιτας στειλε μου κι εμενα πμ για την nekbaby ειναι πολυ ωραια,

Ποπη καλως ηρθες με το καλο το μωρακι σου,

σημερα φτιαχνω γιαουρτουλου θελω να βαλω και σκουπα, παω να ταισω το μωρο τα λεμε μετα καλο μεσημερι

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κυριακατικο? ασε κ εμενα ειναι βραδινος σημερα κ εχω ξενερωσει που θα κοιμηθω μονη μου! εγκυος γυναικα κ με πονους! απαραδεκτο! αλλα δεν μπορει να το αλλαξει τι να κανουμε!

Δυστυχώς ή και ευτυχώς δουλεύει σε δύο δουλειές. 7 μέρες την εβδομάδα. Δεν βγαίνουμε αλλιώς τη σήμερον ημέρα...

Μια χαρά με το νοίκι! Το πολύ πολύ να σου έλεγε ότι δεν μπορεί. 50 ευρώ είναι μια χαρά! Αν θυμάμαι καλά έχετε και υψηλό νοίκι.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

μπραβο συγχαρητηρια αντε ειδες τα καταφερες!!ολα λυνονται οταν υπαρχει καλη θεληση και σωστος τροπος!!!

Γεια σου Καλλιοπακι! καλως μας βρηκες!! εγω ειμαι 35 ειναι το πρωτο μου μωρακι κοριτσακι 99% ειπαν!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

θα σας πω τα παντα..χαχαχα στα 30 ειμαι και ειμαι μολις ενα χρονο παντρεμενη...με την Ανθη οι αντρες μας ειναι ξαδερφια!!!

Α ναι????? Το κατάλαβα οτι γνωρίζεστε τσουπρίτσες!!! Ν ακανονίσουμε να έρθω κι εγω εκει να πιουμε καφε!!! χα χα

Πότε παντρευτηκες? Εγω 23 του μηνός κλείνω χρονο!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Καλλιοπακι! καλως μας βρηκες!! εγω ειμαι 35 ειναι το πρωτο μου μωρακι κοριτσακι 99% ειπαν!

καλως σας βρηκα μαργαριτα!! και εμενα κοριτσακι και απο'τι βλεπω ειμαστε στα κοντα 3 μερες διαφορα εχουμε στην ημερομηνια τοκετου?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Δυστυχώς ή και ευτυχώς δουλεύει σε δύο δουλειές. 7 μέρες την εβδομάδα. Δεν βγαίνουμε αλλιώς τη σήμερον ημέρα...

Μια χαρά με το νοίκι! Το πολύ πολύ να σου έλεγε ότι δεν μπορεί. 50 ευρώ είναι μια χαρά! Αν θυμάμαι καλά έχετε και υψηλό νοίκι.

ναι Ανθη μου πολυ το χαρηκα με τη μειωση! ε ειναι μια διαφορα 50 ευρω δεν ειναι κ λιγα..

κ εμεις δουλευουμε κ οι 2 δεν βγαινουμε αλλιως.. ελπιζω να μην εχουμε κ αλλα απροοπτα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Α ναι????? Το κατάλαβα οτι γνωρίζεστε τσουπρίτσες!!! Ν ακανονίσουμε να έρθω κι εγω εκει να πιουμε καφε!!! χα χα

Πότε παντρευτηκες? Εγω 23 του μηνός κλείνω χρονο!

χαχαχαχ καλες τσουπριτσες ομως...να ερθεις οποτε θελεις!!ααα εγω εχω ακομα 30 δεκεμβριου κλεινουμε χρονο...ποσο χρονων εισαι Δωρα?

B4Itp2.png

καλως σας βρηκα μαργαριτα!! και εμενα κοριτσακι και απο'τι βλεπω ειμαστε στα κοντα 3 μερες διαφορα εχουμε στην ημερομηνια τοκετου?

μωρε δεν εχω πολυκαταλαβει γιατι θα κανω καισαρικη. γυρω στις 20/2 θα ειναι περιπου. εσυ με φυσιολογικο τοκετο θα πας? τι ωραιο που ειναι το τικερακι σου!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι Ανθη μου πολυ το χαρηκα με τη μειωση! ε ειναι μια διαφορα 50 ευρω δεν ειναι κ λιγα..

κ εμεις δουλευουμε κ οι 2 δεν βγαινουμε αλλιως.. ελπιζω να μην εχουμε κ αλλα απροοπτα!

Κορίτσια αν σκεφτόμαστε συνέχεια τα έξοδα και τα λεφτα κτλ.. θα τρελλαθουμε στο τέλος!!! Δεν αντέχω!!!! Είναι τόσα τα έξοδα και οι δικοί μου δυσκολεύονται ήδη και εμείς προς το παρον είμαστε οκ αλλά δεν ξέρεις!! Ας έρθει το μωρό να το έχουμε να μας αλλάζει την διάθεση!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ανθη μου εγω λεω ευτυχως γιατι ερχονται κ δυσκολες μερες ...αλλα ειμαι σιγουρη θα τα καταφερουμε μια χαρα...μην μασας σε τπτ!!!

B4Itp2.png

χαχαχαχ καλες τσουπριτσες ομως...να ερθεις οποτε θελεις!!ααα εγω εχω ακομα 30 δεκεμβριου κλεινουμε χρονο...ποσο χρονων εισαι Δωρα?

Είμαι του '82.Στα 30 κι εγώ!! Αν με δεις όμως μικροδείχνω πολύ!!! Πρχθές μια κυρια σε ένα μαγαζί μου είπε οτι με κάνει 24 το πολύ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μωρε δεν εχω πολυκαταλαβει γιατι θα κανω καισαρικη. γυρω στις 20/2 θα ειναι περιπου. εσυ με φυσιολογικο τοκετο θα πας? τι ωραιο που ειναι το τικερακι σου!

σ' αρεσε εεε? thanks!! απο τωρα σου ειπε ο γιατρος για καισαρικη? εγω ναι ολα καλα να πανε για φυσιολογικο τοκετο...εκτος απροοπτου..εμενα ειναι 1/3 η ημερομηνια...τον μεγαλο τον υπερυχο τον εκανες?

B4Itp2.png

Έχετε fb εσείς κορίτσια? Ανθή και Πόπη? Αν θελετε στείλτε σε πμ τα στοιχεία σας

χαχαχα και εδω μπαινει η ασχετη...πως στελνω σε πμ?χαχαχαχ εγω εχω fb..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...