Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

einai kai akomi mia kopela i toulala..4 eimaste an den kanw lathos!!ti einai to PIT? :oops: k to tikeraki? sorru koritsia akoma den to ematha to site ayto na to xeirizomai help me....:(

Α!!!Σορρυ ρε κορίτσι σε μπέρδεψα ε? χε χε!!!

Πητ είναι η πιθανη ημερομηνία τοκετού!

Το τικεράκι είναι αυτο το σχεδιαδι που βγαίνει απο κάτω μας καθε φορά και δείχνει τις εβδομάδες... Αν θες βοήθεια σε κάτι πες μου!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Α!!!Σορρυ ρε κορίτσι σε μπέρδεψα ε? χε χε!!!

Πητ είναι η πιθανη ημερομηνία τοκετού!

Το τικεράκι είναι αυτο το σχεδιαδι που βγαίνει απο κάτω μας καθε φορά και δείχνει τις εβδομάδες... Αν θες βοήθεια σε κάτι πες μου!!

mmm wraia tha xreiastw voitheia sto pws bgainei to sxediaki apo katw...

i giatros mou edwse 1 martiou pithani imerominia...ayrio mpainw stin 21 bdomada!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

mmm wraia tha xreiastw voitheia sto pws bgainei to sxediaki apo katw...

i giatros mou edwse 1 martiou pithani imerominia...ayrio mpainw stin 21 bdomada!!

οκ θα στο κανω εγω θα προσπαθησω δηλ... Τι εχεις αγοράκι ή κοριτσάκι?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

οκ θα στο κανω εγω θα προσπαθησω δηλ... Τι εχεις αγοράκι ή κοριτσάκι?

μηπως ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω οταν στελνω το μνμ?

κοριτσακι εχω!!!εσενα ποτε ειναι πιθανη ημερομηνια τοκετου? εκανες τον μεγαλο υπερυχο?

B4Itp2.png

Αχ επιτέλους και άλλη μια απο Βόρεια Ελλάδα!!Νομίζω είμαστε 3. Εσυ,εγώ και η Αναστασία...Εγω απο Κοζάνη είμαι... Καλως ήρθες λοιπόν!!! Πότε έχεις ΠΗΤ?Βάλε ένα τικεράκι να ξέρουμε!!!

Καλημέρα! Είμαι κι εγώ Θεσσαλονίκη και η Βούλα σίγουρα!

Εγώ ακόμα δεν αποφάσισα τι θα μαγειρέψω σήμερα. Ούτως ή άλλως ο άντρας μου είναι στη δουλειά. :cry:

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

μηπως ειναι καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω οταν στελνω το μνμ?

κοριτσακι εχω!!!εσενα ποτε ειναι πιθανη ημερομηνια τοκετου? εκανες τον μεγαλο υπερυχο?

Ναι τον έκανα έχει περίπου μήνα... Στην Θεσ/νικη με έστειλε ο γιατρός μου στο Ιατρική εμβρύου στην Ψαρρά.Στην Βενιζέλου απέναντι απο την εκκλησία. Κι εγώ κοριτσάκι έχω!!!! 30-01 εχω πητ.

Πες μου και την τελευταια μερα που ειχες περιοδο να στο κανω εγω.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι τον έκανα έχει περίπου μήνα... Στην Θεσ/νικη με έστειλε ο γιατρός μου στο Ιατρική εμβρύου στην Ψαρρά.Στην Βενιζέλου απέναντι απο την εκκλησία. Κι εγώ κοριτσάκι έχω!!!! 30-01 εχω πητ.

που θα γεννησεις φουσκιτσα? κοζανη? μμμ δεν την εχω ακουστα ..εγω ειναι να το κανω σε 10 μερες στην γεννεσης κλινικη.. 26/05 τελευταια περιοδος!!

B4Itp2.png

Καλημέρα! Είμαι κι εγώ Θεσσαλονίκη και η Βούλα σίγουρα!

Εγώ ακόμα δεν αποφάσισα τι θα μαγειρέψω σήμερα. Ούτως ή άλλως ο άντρας μου είναι στη δουλειά. :cry:

καλημερα κοριτσαρα μου!!τι κανεις? πως παει? αντε ελα να φας με εμας!!:tongue: :tongue:

B4Itp2.png

Δες από εδώ Πόπη οδηγίες και δοκίμασε να το βάλεις!

Θα πατήσεις πάνω σε ένα απο τα δικά μας όποιο σου αρέσει.Κάνε κλίκ πχ στο δικό μου που το ξέρω σίγουρα!! Μετά σε βγάζει στην σελίδα lylipie.Επιλέγεις Maternity & Pregnancy.Μετά το Days and Weeks.Μετα το full size ticker και διαλέγεις ποιο σκηνικό σου αρέσει σαν σχέδιο και πατάς next.Διαλέγεις ένα μωράκι!!Και πατάς επόμενο.Αν ξέρεις την πιθανή ημερομηνία τοκετού σου την βάζεις πάνω πάνω και κάτω γράφεις την τελευταία μέρα περιόδου.Πατάς πάλι next.Επιλέγεις μετά απο το foroum signatures το PseudoHTML, UBBCode and BB Code και σου βγάζει κάτω ένα μακρυνάρι σε ένα πλαίσιο,το κάνεις αντιγραφή.Μετά πας στο φορουμ μας εκεί που λέει πινακας ελέγχου και πατάς επεξεργασία υπογραφής και στο πλαίσιο που σου βγάζει κάνεις επικόλληση.Πατας προεπισκόπηση πιο κάτω και αποθήκευση!! Ετοιμη!!!!!!! Ελπίζω να σε διαφώτισα...

LXEWp2.png

καλημερα κοριτσαρα μου!!τι κανεις? πως παει? αντε ελα να φας με εμας!!:tongue: :tongue:

Μακριά η Καλαμαριά! Δεν έχω και το αυτοκίνητο. Στείλε ταπεράκι!!!!;)

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Δες από εδώ οδηγίες και δοκίμασε να το βάλεις!

Ρε συ Ανθή μπράβο που το ανακάλυψες!!!!! χα χα!!!!! Βαριόμουν να το ψάξω και πόσο μάλλον να το ξαναγράψω!!!

Καλά είσαι?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δώρα στα πόσα κιλά είσαι τώρα?

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...