Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Είμαι παιδαγωγός και ήμουν σε μεταβρεφικο τμήμα... δεν είχα πει κάτι και για την εμβρυομεταφορα και πήγαινα κανονικά στη δουλειά! Εκεί τα αλλάζουμε πανα και τα πλένουμε τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα... άρα τα σηκώνω κανονικά να τα βάλω στην αλλαξιερα να τα πλύνω στους νιπτηρες που έχουμε...

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Και εγώ αισθάνομαι λίγο χάλια αυτές τις μέρες! Σήμερα και χθες.

Ειδικά μέχρι τις 6 το απόγευμα. Κοιμάμαι μέχρι 11.30-12.00 (είπαμε ευκαιρία τώρα που μπορώ) και μετά που ξυπνάω σέρνομαι και τη βγάζω στον κανάπε.

Είναι έτσι και η κατάσταση που δεν μπορούμε ούτε για ένα μπάνιο να πάμε και νιώθω ότι οι μέρες περνάνε έτσι άσκοπα. Αφού έχω αρχίσει να ανυπομονώ να περάσει ο καιρός, να αισθανθώ λίγο καλυτέρα και να ξεκινήσει η καθημερινότητα του χειμώνα. Σκέφτομαι αν με αφήσει ο γιατρός να συνεχίσω τα μαθήματα γιόγκα που κάνω τα τελευταία δύο χρόνια.

Τώρα όσον αφορά το θηλασμό θα συμφωνήσω με τη november rain που προτείνει ενημέρωση και πάλι ενημέρωση και από εκεί και πέρα αποφασίζουμε μόνες μας. Γιατί για παράδειγμα απ' όσο ξέρω δεν χρειάζεται να είσαι τόσο περιορισμένη στη διατροφή π.χ. μπορείς να πιεις και μια μπυρίτσα. Ή αυτά τα χάπια ή το δέσιμο του στήθους που εδώ που είμαι το εφαρμόζουν κατά κόρον προκαλεί μαστίτιδα. Επομένως αν έχουμε σωστή πληροφόρηση τότε και η επιλογή μας θα είναι και πιο συνειδητή.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ κοριτσακια μου καλα που εχω και εσας και με καταλαβαινετε.. πηρα το αμαξι να οδηγησω λιγο μπας κ νιωσω καλυτερα κ πηγαμε μια βολτιτσα με το μωρο μου (το ψηλο).. ολο σταματουσα κ εφτυνα σαλια...μιλαμε για την τρελλη αηδια. παλι καλα δεν εκανα εμετο και γυρισα μια χαρα.. κ εγω ανυπομονω να ερθει ο χειμωνας δεν ξερω νιωθω οτι η ζεστη αυτη με κανει χειροτερα..το μονο που με ανησυχει ειναι η γκαρνταρομπα μου που δεν θα μου κανει τιποτα απο τα χειμερινα...

εγω σημερα τρωω συνεχεια κουλουρακια..εφαγα κ 3 φρυγανιες με μαρμελαδα το πρωι..στο τελος θα τρεφομαι μονο με κρακερακια σαν τα γατια..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλημερα Σοφακι! δεν νομιζω να εχεις λογο να ανησυχεις απλα εχεις καιρο να ακουσεις το μωρακι και γι αυτο εισαι ετσι. να πας να κανεις εναν υπερηχο οταν γυρισεις..

και εγω 2 κιλα εχω παρει αλλα και καθολου α μην εχεις παρει ειναι εντελως φυσιολογικο. ειναι νωρις ακομα κ τα κιλα ειναι κυριως απο κατακρατηση που εχουμε (το ενα σιγουρα)κ διαφορα υγρα. και απο παραπανω φαι φυσικα..το μωρο δεν εχει κανενα ιδιαιτερο βαρος. οποτε εσυ αν δεν τρως πολυ δεν θα εχεις παρει και βαρος. απο συμπτωματα ειχες τιποτα που σου κοπηκε??? αν και απο οτι ξερω σου κοβονται μετα την 13 εβδομαδα συνηθως.. εγω αυτο περιμενωωωω!!!!

Σιγουρα αυτο θα κανω...Τι ψυχη εχει ενας υπερηχος αν ειναι να σιγουρευτω κ να ηρεμησω?Οχι οτι το σκεφτομαι συνεχεια αλλα θελω την επιβεβαιωση..!Οσο για συμπτωματα δεν ειχα κατι για να κοπει αρα δεν νιωθω διαφορα.Παντως το στηθος μου ειναι αλλαγμενο με την εγκυμοσυνη αρα μαλλον ολα καλα.Σας λεινω τωρα γιατι κλεβω ιντερνετ απο ενα ξενοδοχειο στην παραλια ...Θα τα πουμε με την επιστροφη μου στην Αθηνα!Να περνατε ολες καλα..!

Μαργκο μου υπομονη κ ολα θα περασουν!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

αχ κοριτσακια μου καλα που εχω και εσας και με καταλαβαινετε.. πηρα το αμαξι να οδηγησω λιγο μπας κ νιωσω καλυτερα κ πηγαμε μια βολτιτσα με το μωρο μου (το ψηλο).. ολο σταματουσα κ εφτυνα σαλια...μιλαμε για την τρελλη αηδια. παλι καλα δεν εκανα εμετο και γυρισα μια χαρα.. κ εγω ανυπομονω να ερθει ο χειμωνας δεν ξερω νιωθω οτι η ζεστη αυτη με κανει χειροτερα..το μονο που με ανησυχει ειναι η γκαρνταρομπα μου που δεν θα μου κανει τιποτα απο τα χειμερινα...

εγω σημερα τρωω συνεχεια κουλουρακια..εφαγα κ 3 φρυγανιες με μαρμελαδα το πρωι..στο τελος θα τρεφομαι μονο με κρακερακια σαν τα γατια..

Κι εμένα χθες το βράδυ που είχε πιάσει τρελή αναγούλα πήγαμε μια βολτίτσα με το αμάξι αλλά οδηγούσε ο άντρας μου και μένα με χτυπούσε το δροσερό αεράκι :) και συνήλθα. Μετά περπατήσαμε κιόλας και ήμουν πολύ καλά. Αλλά κλασσικά κουράζομαι εύκολα.

Για τα χειμερινά που το ξέρεις ότι δεν θα σου κάνουν; Ειδικά τα φορεματάκι είναι ό,τι πρέπει και πολύ βολικά! Την προηγούμενη φορά που είχα την παλίνδρομη απτην αρχή δεν μπορούσα να βάζω τζιν με σφίγγανε. Την έβγαζα όπως είπα με φορεματακια και κολαν. Φοβερή άνεση.

Jfnqp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμένα χθες το βράδυ που είχε πιάσει τρελή αναγούλα πήγαμε μια βολτίτσα με το αμάξι αλλά οδηγούσε ο άντρας μου και μένα με χτυπούσε το δροσερό αεράκι :) και συνήλθα. Μετά περπατήσαμε κιόλας και ήμουν πολύ καλά. Αλλά κλασσικά κουράζομαι εύκολα.

Για τα χειμερινά που το ξέρεις ότι δεν θα σου κάνουν; Ειδικά τα φορεματάκι είναι ό,τι πρέπει και πολύ βολικά! Την προηγούμενη φορά που είχα την παλίνδρομη απτην αρχή δεν μπορούσα να βάζω τζιν με σφίγγανε. Την έβγαζα όπως είπα με φορεματακια και κολαν. Φοβερή άνεση.

και εγω κουραζομαι πολυ ευκολα. κ εγω θελω να ερθει το φθινοπωρο να δροσισει..και να συνελθω!!!

Σερνομαι ολη την ημερα απο καναπε σε κρεβατι κ λεκανη. ενα μαγειρεμα κανω κ αυτο με δυσκολια. παλι καλα που δεν δουλευω αυτη την εβδομαδα...ελπιζω μετα να υποχωρησουν λιγο τα δυσκολα..αφου σκεφτομαι αν ειχα παιδια τι θα εκανα στα χαλια μου? πως τα βγαζουν οι μανουλες περα αν ειναι ετσι? Μπραβο σε ολες τις μανουλες απο την καρδια μου!!!

τα χειμερινα τα παντελονια δεν θα μου κανουν σιγουρα ηδη εμπαιναν ισα ισα επειδη ειχα παρει 2 κιλα. φορεματακια πρεπει να παρω και κολαν. δεν εχω πολλα την εβγαζα με τζιν περισσοτερο..

κοριτσια το ξερετε οτι υπαρχει HNM MAMA? θα παω να το επισκευτω μεσα στη εβδομαδα στο συνταγμα..αν αντεχω βεβαια!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Kαλημερα κοριτσακια!!!Τι κανετε σημερα? Κυριακη κ εμεις κανουμε το τελευταιο μας μπανακι στην Κρητη..το βραδυ αναχωρουμε για Αθηνα!

Αυτο με τα ρουχα το σκεφτηκα κ εγω.Επειδη εχω γενεθλια μες την βδομαδα η αδελφη μου κ η ξαδελφη μου σκεφτηκαν να παμε στα μαγαζια να ψωνισουμε τιποτα πιο φαρδυ.Εγω ουτως η αλλως φορουσα φορεματακια κ κολαν αλλα απο παντελονια με βλεπω κ εμενα στο h&m mama.Εχει ωραια ρουχαλακια.Αν πας Μαργκο πες μας κ εμας τι παιζει ε?

Να σας ρωτησω κ κατι αλλο?Εχετε αγορασει καινουρια σουτιεν?Εγκυμοσυνης?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Kαλημερα κοριτσακια!!!Τι κανετε σημερα? Κυριακη κ εμεις κανουμε το τελευταιο μας μπανακι στην Κρητη..το βραδυ αναχωρουμε για Αθηνα!

Αυτο με τα ρουχα το σκεφτηκα κ εγω.Επειδη εχω γενεθλια μες την βδομαδα η αδελφη μου κ η ξαδελφη μου σκεφτηκαν να παμε στα μαγαζια να ψωνισουμε τιποτα πιο φαρδυ.Εγω ουτως η αλλως φορουσα φορεματακια κ κολαν αλλα απο παντελονια με βλεπω κ εμενα στο h&m mama.Εχει ωραια ρουχαλακια.Αν πας Μαργκο πες μας κ εμας τι παιζει ε?

αντε αντε να επισττρεφουμε σιγα σιγα στη βαση μας και στα pc μας!!! που μενεις δεν θυμαμαι? δεν εχω παει ποτε στο h&m mama ελπιζω να βρω ωραια πραγματακια. εννοειται θα πω εντυπωσεις!!

σουτιεν δεν εχω αλλαξει ακομα δεν εχει χρειαστει. ειναι βεβαια φουσκωμενο αλλα ακομα την βγαζω με κατι σουτιεν που ειχα για τις μερες πριν την περιοδο που πρηζοταν!!! εσυ εισαι κ ενα μηνα πιο μπροστα στη εγκυμοσυνη!! εχει μεγαλωσει πολυ το δικο σου?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αντε αντε να επισττρεφουμε σιγα σιγα στη βαση μας και στα pc μας!!! που μενεις δεν θυμαμαι? δεν εχω παει ποτε στο h&m mama ελπιζω να βρω ωραια πραγματακια. εννοειται θα πω εντυπωσεις!!

σουτιεν δεν εχω αλλαξει ακομα δεν εχει χρειαστει. ειναι βεβαια φουσκωμενο αλλα ακομα την βγαζω με κατι σουτιεν που ειχα για τις μερες πριν την περιοδο που πρηζοταν!!! εσυ εισαι κ ενα μηνα πιο μπροστα στη εγκυμοσυνη!! εχει μεγαλωσει πολυ το δικο σου?

Nαι ναι και εγω νιωθω περιεργα μακρια απο το σπιτι μου...αντε να επιστρεψουμε.Αντε να δροσισει λιγο ο καιρος κ να χειμωνιασει.Νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα για εμας!!

Εγω μενω Ιλιον αρα μαλλον θα παω στο athens heart h&m .Ειναι καλυτερα οταν ειναι πολυκαταστημα κ δεν εισαι εξω στο δρομο να τριγυρνας.

Τα σουτιεν μου μου κανουν ακομα αλλα με ενοχλουν οι μπανελες κ με σφιγγουν γι'αυτο πηγα κ πηρα ενα χωρις μπανελα.Βολικο φαινεται.

Το στηθος μου δεν μεγαλωσε πολυ.Οσο μεγαλωσε στην αρχη τον πρωτο μηνα κ μετα ιδιο μου φαινεται.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Εγω ειχα παρει 3 σουτιεν και δεν χρειαστηκα παραπανω να σου πω την αληθεια.Επλενα το ενα ,εβαζα το αλλο.Παρα πολυ βολικα αυτα τα σουτιεν,πολυ μαλακα,αφου τα φοραγα και 6 μηνες μετα τη γεννα,τα ειχα συνηθισει και ειχα ξεσυνηθισει τη μπανελα που μου χωνοτανε στα κοκκαλα!

Αποτι θυμαμαι καπου στον 5 μηνα τα προμηθευτηκα που νομιζω αρχιζει και η παραγωγη γαλακτος και δεν πρεπει να φοραμε σουτιεν με μπανελα γιατι δημιουργει κακη κυκλοφορια.Και μαλιστα κρατανε το στηθος σταθερο μιας και εχει βαρυνει και ενδυκνειται και για τον υπνο.Εγω κοιμομουνα μ'αυτα,αφου πηρα αποφαση να μην τα ξαναβαλω οταν ειχε γινει το μωρο 6 μηνων και μου ειχε πει ο αντρας μου:καλα αυτα για ποσο θα τα φορας??????Τα ειχε συνδυασει με την εγκυμοσυνη! Δεν μπορω να πω βεβαια οτι ειναι και το πιο σεξουαλικο εσωρουχο,την δουλεια του ομως την κανει καλα!!!!!! Πολυ μαλακα,εσυ sophie μπορεις να τα παρεις.Και συ φουσκιτσα! Μα που εισαι εσυ κοριτσι?????????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω περυσι δεν αγορασα τιποτα απο ρουχα εγκυμοσυνης.Οχι οτι δεν ειχα παρει κιλα!!!!!!! 25 ειπαμε, μην ξεχνιομαστε!!!!!!

Μονο 2 φορεματακια καλοκαιρινα,ειχα και αλλα 2 ρηχτα και εκανα τη δουλεια μου τους καλοκαιρινους μηνες.Τον χειμωνα τον εφαγα στο κρεββατι με πυζαμες οποτε δεν πηγαινα πουθενα και δεν χρειαστηκε να ψωνισω.Φετος που θα φαμε τον χειμωνα με την κοιλια τουρλα εχω 2 κολαν,2 φορεματακια μεχρι το γονατο μαυρα ρηχτα και αυτα και δεν θα ψωνισω τιποτα παλι.Εξαλλου δεν με βλεπω για dolce vita παλι για αλλον ενα χρονο! Ουτε περυσι ουτε φετος θελω να αγορασω ρουχα εγκυμοσυνης.Αυτο που θελω ειναι να γεννησω και να φοραω τα τζην μου και τις εφαρμοστες μου φουστες!Δεν θελω να ειμαι χοντρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σου Μορφια! συγχαρητηρια για τα διδυμα! μια τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι κ ολα να πανε καλα! εγω εχω PHT 5/3 αλλα μαλλον θα κανω καισαρικη γυρω στις 25/2 λογω ινομυωματος.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εγω περυσι δεν αγορασα τιποτα απο ρουχα εγκυμοσυνης.Οχι οτι δεν ειχα παρει κιλα!!!!!!! 25 ειπαμε, μην ξεχνιομαστε!!!!!!

Μονο 2 φορεματακια καλοκαιρινα,ειχα και αλλα 2 ρηχτα και εκανα τη δουλεια μου τους καλοκαιρινους μηνες.Τον χειμωνα τον εφαγα στο κρεββατι με πυζαμες οποτε δεν πηγαινα πουθενα και δεν χρειαστηκε να ψωνισω.Φετος που θα φαμε τον χειμωνα με την κοιλια τουρλα εχω 2 κολαν,2 φορεματακια μεχρι το γονατο μαυρα ρηχτα και αυτα και δεν θα ψωνισω τιποτα παλι.Εξαλλου δεν με βλεπω για dolce vita παλι για αλλον ενα χρονο! Ουτε περυσι ουτε φετος θελω να αγορασω ρουχα εγκυμοσυνης.Αυτο που θελω ειναι να γεννησω και να φοραω τα τζην μου και τις εφαρμοστες μου φουστες!Δεν θελω να ειμαι χοντρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!

και πως τα καταφερες και δεν πηρες ρουχα εγκυμοσυνης? τα κολαν απο που τα πηρες? δεν πρεπει να παρουμε ειδικα που να μην σφιγγουν στην κοιλια? γαμωτο με τα κρυα να δουμε τι θα φοραμε...εγω εχω θεμα γιατι τα περισσοτερα ρουχα μου ειναι εφαρμοστα...ε ρε ξηλωμα που εχει να πεσει οικονομικα...δεν μου φτανει που θα παει η γεννα 3.500...αχ...

και εγω θελω πολυ να ξαναγυρισω στο νουμερο μου... κ ρε γαμωτο το κακο ειναι οτι πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει 4 κιλακια ηδη.

καλα μην γκρινιαζω παλι!!!! το θεμα ειναι να πανε ολα καλα κοριτσια κ ολα τα αλλα θα τα βγαλουμε περα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...