Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 39 λεπτά , dimi.tra είπε:

Θα σου πει ο γιατρός σου λογικά θα ακολουθήσεις κάποιο σχήμα θεραπείας πρώτα με αντιβίωση κ μετά με προβιοτικά. 

Είναι διαφορετική εξέταση και θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου γιατί σου παίρνει διαφορετικά το δείγμα. Το τεστ παπ είναι από τον τράχηλο το μικροβιωμα είναι από το εσωτερικό της μήτρας. 

Κορίτσι μου και με 40 χοριακη έχουμε δει να προχωράνε εγκυμοσύνες όποτε περιμένεις την Δευτέρα και θα μιλήσεις με τον γιατρό σου. Η μαία του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Και καλό θα ήταν να ενημερώσεις και τον γιατρό σου για τις λανθασμένες οδηγίες που έλαβες και ότι σου είπε κατηγορηματικά να μην επαναλάβεις την εξέταση, γιατί η συγκεκριμένη μαία πιθανώς θα έχει κάνει αντίστοιχα λάθη και με άλλες κοπέλες

Σου εύχομαι μια ωραία θετική χοριακή και να εξελιχθεί σε μια τέλεια και ήρεμη εγκυμοσύνη 🤞🤞🙏🙏🙏

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εγώ προσεύχομαι… Είναι όντως απαράδεκτη τουλάχιστον, ακόμα και μια πιθανότητα να υπάρχει για εγκυμοσύνη δεν λες στον ασθενή κατηγορηματικά ότι δεν είναι και δίνεις οδηγίες για το πώς θα συνεχίσει. Έπρεπε κατευθείαν να με παραπέμψει στον γιατρό. Μας φέρνουν σε άβολη θέση … θα σας πω τη Δευτέρα! Εύχομαι να τη διαψεύσω!

πρίν από 35 λεπτά , Lila86 είπε:

Και έλεγα μη τα γράψω έτσι αλλά μπράβο σου που τα είπες γιατί όλα αυτά σκεφτόμουν!!! Σκέφτηκα επίσης άλλες κοπέλες που μπορεί να σταματούσαν τα φάρμακα και να μη πρόσεχαν και πάνω που πάει να ξεκινήσει κάτι να μη πάει καλά λόγω αυτού του λάθους.

Expand  

Κορίτσια με εκφράζετε απόλυτα! Μην απολογείστε για το ύφος, και λίγα λέτε, είστε η φωνή μου τώρα που έχω μουδιάζει από τη στεναχώρια.. Είναι τόσο εξοργιστικό όλο το θέμα!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

margo4-4 είπε:
στις 26! ανυπομονω!!!!

τελεια καλα κανεις και ανυπομονεις είναι το πιο τελειο υπεριχογραφιμα.... εγω έφυγα από εκει εκεινη την μερα με χαμογελο μεχρι τα αυτιά.... να χαρεις τη μπεμπουλα σου ........

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

nikou είπε:
τελεια καλα κανεις και ανυπομονεις είναι το πιο τελειο υπεριχογραφιμα.... εγω έφυγα από εκει εκεινη την μερα με χαμογελο μεχρι τα αυτιά.... να χαρεις τη μπεμπουλα σου ........

ναι θελω να ερθει η μερα αυτη γρηγορα για να μπορεσω μετα να ξεκινησω κ καποια ψωνια. ειμαι λιγο προληπτικη κ ακομα δεν εχω παρει απολυτως τιποτα! χαχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

margo4-4 είπε:
ναι θελω να ερθει η μερα αυτη γρηγορα για να μπορεσω μετα να ξεκινησω κ καποια ψωνια. ειμαι λιγο προληπτικη κ ακομα δεν εχω παρει απολυτως τιποτα! χαχαχα

Εγώ για πρωινό ας πούμε σήμερα έφαγα ένα κομμάτι κεικ και ήπια εναν γαλλικο... Φαε καλέ οτι τραβάει η ψυχή σου!!!

Κορίτσι σου βρήκα απίστευτη προσφορά σε ένα μαγαζι στην Αθήνα να πας και να τα κλείσεις αυριο που λέει ο λόγος!!! Κούνια,στρώμα,προίκα μωρού,όλα μαζί 290?

http://kiknosbebe.blogspot.com/2011/06/super-3-tem-290_02.html

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Εγώ για πρωινό ας πούμε σήμερα έφαγα ένα κομμάτι κεικ και ήπια εναν γαλλικο... Φαε καλέ οτι τραβάει η ψυχή σου!!!

Κορίτσι σου βρήκα απίστευτη προσφορά σε ένα μαγαζι στην Αθήνα να πας και να τα κλείσεις αυριο που λέει ο λόγος!!! Κούνια,στρώμα,προίκα μωρού,όλα μαζί 290?

μα καλα που τα ξετρυπωνετε? εγω τελειως αχρηστη ειμαι? :tongue::tongue:

ωραιο ειναι αλλα μου αρεσε πολυ αυτο που ειχες βαλει πριν

http://www.nekbaby.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1/

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

margo4-4 είπε:
η κουνια αυτη ποσο κανει που θα παρεις? το ξερω μωρε οτι ειναι ακριβα, ε δεν θα παρουμε κ πολλα στην αρχη. ας πομε κουνουπιερα ειναι αναγκαστικο να παρω χειμωνιατικο δεν μπορω να την παρω αργοτερα η ειναι μεσα σε σετακι? θα παρω κ μεμονωμενα πραγματα παντως. θα εχει κ εκπτωσεις τον Δεκεμβριο!

Μαργαρίτα μου την έχω ήδη αυτή την κούνια με την κουνουπιέρα και την προίκα από τον γιο μου. Δεν θα πάρω άλλη κούνια, για προίκα σκεφτόμουν αλλά μάλλον θα την αφήσω έτσι.

Η κουνουπίερα είναι πιο πρακτική το καλοκαίρι που κυκλοφορούν κουνούπια, αυτός είναι ο βασικός ρόλος της. Από εκεί και πέρα οι περισσότεροι την παίρνουν για ομορφιά. Όχι δεν είναι στο σετ, πάει έξτρα. Το σετ έχει συνήθως σεντόνια, πάντα και πάπλωμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

fouskitsa82 είπε:

αμα δεν κανω την β επιπεδου δεν κλεινω τιποτα κοπελια!!! σε 10 μερες ξεκιναμε εξορμησεις!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

margo4-4 είπε:
μα καλα που τα ξετρυπωνετε? εγω τελειως αχρηστη ειμαι? :tongue::tongue:

ωραιο ειναι αλλα μου αρεσε πολυ αυτο που ειχες βαλει πριν

http://www.nekbaby.gr/%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1/

Ναι αυτό είναι πολύ ωραίο!!! Αλλά είναι στα 329? το είδα στο ιντερνετ νομίζω στο λητω..που εδω που τα λεμε ειναι λιγο ακριβο μαγαζάκι!!! ε?? Εγω πάντως αυτή σκεφτομαι να πάρω σε άσπρο χρώμα... Α!!Θα σου στείλω πμ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Ελευθερία μου,δες λίγο εδώ!! Πιστεύω οτι θα σου ταίριαζαν...

http://www.babycorner.gr/index.php?act=viewProd&productId=181

http://babynap.com.gr/offers

Αυτές ταιριάζουν ναι αλλά νομίζω αυτή που έχω ήδη ταιριάζει καλύτερα και είναι και πιο όμορφη. Μάλλον σε αυτήν θα μείνω. Καλημέρα Δωράκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

female είπε:
Μαργαρίτα μου την έχω ήδη αυτή την κούνια με την κουνουπιέρα και την προίκα από τον γιο μου. Δεν θα πάρω άλλη κούνια, για προίκα σκεφτόμουν αλλά μάλλον θα την αφήσω έτσι.

Η κουνουπίερα είναι πιο πρακτική το καλοκαίρι που κυκλοφορούν κουνούπια, αυτός είναι ο βασικός ρόλος της. Από εκεί και πέρα οι περισσότεροι την παίρνουν για ομορφιά. Όχι δεν είναι στο σετ, πάει έξτρα. Το σετ έχει συνήθως σεντόνια, πάντα και πάπλωμα.

ε οποτε αφου την εχεις ηδη τελεια!!!! το ροζ δεν πολυταιριαζει οπως ειπες..

ο γιος σου τωρα κοιμαται σε κρεβατακι ε? θα ειναι μαζι στο δωματιο η θα την εχεις στο δικο σου στην αρχη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

female είπε:
Αυτές ταιριάζουν ναι αλλά νομίζω αυτή που έχω ήδη ταιριάζει καλύτερα και είναι και πιο όμορφη. Μάλλον σε αυτήν θα μείνω. Καλημέρα Δωράκι!

Πά;ντως ρε συ υπάρχουν και συνδοιασμοι με ροζ και λαχανί είδες?? Βεβαια η δικιά σου δεν παίζεται δεν το συζητω!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

fouskitsa82 είπε:
Ναι αυτό είναι πολύ ωραίο!!! Αλλά είναι στα 329? το είδα στο ιντερνετ νομίζω στο λητω..που εδω που τα λεμε ειναι λιγο ακριβο μαγαζάκι!!! ε?? Εγω πάντως αυτή σκεφτομαι να πάρω σε άσπρο χρώμα... Α!!Θα σου στείλω πμ!

γαμ... την ακριβεια μου!!!!! κ μου αρεσε αυτη η κουνια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

anastasaki_melisaki είπε:
καλημέρα μανούλες και μπεμπάκια!!!!!!!!!!!!!!! πω πω τι ωραια συζητηση ειναι αυτη???? πολυ μου αρεσει που μιλατε για ψωνια για τα μπεμπουδινια!!!!:P

Καλημέρα Αναστασία μου!!!! Είδες τι ωραία συζήτηση έχουμε??? Θα ήταν ακόμα πιο ωραία βέβαια αν ειχαμε 5000? στην άκρη για ξόδεμα!!!:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Καλημέρα Αναστασία μου!!!! Είδες τι ωραία συζήτηση έχουμε??? Θα ήταν ακόμα πιο ωραία βέβαια αν ειχαμε 5000? στην άκρη για ξόδεμα!!!:tongue:

αχχαχαχαχαχα.... ναι κ εγω θελω!!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...