-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Θα σου πει ο γιατρός σου λογικά θα ακολουθήσεις κάποιο σχήμα θεραπείας πρώτα με αντιβίωση κ μετά με προβιοτικά.
Είναι διαφορετική εξέταση και θα πρέπει να το συζητήσεις με τον γιατρό σου γιατί σου παίρνει διαφορετικά το δείγμα. Το τεστ παπ είναι από τον τράχηλο το μικροβιωμα είναι από το εσωτερικό της μήτρας.
Κορίτσι μου και με 40 χοριακη έχουμε δει να προχωράνε εγκυμοσύνες όποτε περιμένεις την Δευτέρα και θα μιλήσεις με τον γιατρό σου. Η μαία του είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Και καλό θα ήταν να ενημερώσεις και τον γιατρό σου για τις λανθασμένες οδηγίες που έλαβες και ότι σου είπε κατηγορηματικά να μην επαναλάβεις την εξέταση, γιατί η συγκεκριμένη μαία πιθανώς θα έχει κάνει αντίστοιχα λάθη και με άλλες κοπέλες
Σου εύχομαι μια ωραία θετική χοριακή και να εξελιχθεί σε μια τέλεια και ήρεμη εγκυμοσύνη 🤞🤞🙏🙏🙏
Σε ευχαριστώ πολύ!! Και εγώ προσεύχομαι… Είναι όντως απαράδεκτη τουλάχιστον, ακόμα και μια πιθανότητα να υπάρχει για εγκυμοσύνη δεν λες στον ασθενή κατηγορηματικά ότι δεν είναι και δίνεις οδηγίες για το πώς θα συνεχίσει. Έπρεπε κατευθείαν να με παραπέμψει στον γιατρό. Μας φέρνουν σε άβολη θέση … θα σας πω τη Δευτέρα! Εύχομαι να τη διαψεύσω!
Και έλεγα μη τα γράψω έτσι αλλά μπράβο σου που τα είπες γιατί όλα αυτά σκεφτόμουν!!! Σκέφτηκα επίσης άλλες κοπέλες που μπορεί να σταματούσαν τα φάρμακα και να μη πρόσεχαν και πάνω που πάει να ξεκινήσει κάτι να μη πάει καλά λόγω αυτού του λάθους.
Κορίτσια με εκφράζετε απόλυτα! Μην απολογείστε για το ύφος, και λίγα λέτε, είστε η φωνή μου τώρα που έχω μουδιάζει από τη στεναχώρια.. Είναι τόσο εξοργιστικό όλο το θέμα!!
-
Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012
-
Θέματα
-
- 11.308 απαντήσεις
- 1.151.916 εμφανίσεις
-
- 11.180 απαντήσεις
- 2.217.535 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 5
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 72 απαντήσεις
- 141.119 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 499.296 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 143.950 εμφανίσεις
-
-
-
- 11.308 απαντήσεις
- 1.151.930 εμφανίσεις
-
Μανουλες 2025 💕❤️ 1 2 3 4 26
Από Maria98, in Θα γίνουμε γονείς το 2024!
- 387 απαντήσεις
- 97.065 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 73
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.085 απαντήσεις
- 77.183 εμφανίσεις
-
- 2.186 απαντήσεις
- 111.585 εμφανίσεις
-
- 11.180 απαντήσεις
- 2.217.541 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 258 εμφανίσεις
-
ΒLW
Από Zaxaroulamak, in Ιατρικά & Υγεία
- 6 απαντήσεις
- 141 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 127 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 128 εμφανίσεις
-
- 1.162 απαντήσεις
- 130.228 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα