Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ελευθερια μου ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ είναι τέλεια ειλικρινα,,, πολύ ομορφη,,, αν βάλεις κατι ροζ ίσως το χαλάσει, την εχω δει από κοντα και ειλικρινα ξετρελάθηκα,,,, κοριτσάκι είναι αν δεν εχει ροζ δεν χαθηκαι και ο κοσμός.... πολύ ομορφη τέλεια......

ναι κ εγω ετσι λεω! τι κανεις Νικη? Καλημερα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πολυ ωραια κ η κουνια κ τα υπολοιπα! το ροζ δεν νομιζω να πολυ πηγαινει με λαχανι πορτοκαλι κ τετοια. εγω θελω να παρω κατι απλο για να αλλαζω προικες!

ναι τελεια η κλωτσιτσα! μακαρι να μου ξαναριξει μερικες σημερα!

μαργαριτα μου σιγουρα θα σου ξαναρίξει και ημερα και αυρίο ..............

εμενα ο μικρός κανει το εξης με κλωτσαει στην ουροδοχο κύστη και όταν πήγαμε στη γιατρό αυτό εκανε και με ρώτησε αν το καταλαμβαίνω, πως να μην το καταλαμβαίνω καθε λίγο θέλω να τρέχω στη τουαλέτα..... αλλά νιωθω τα ποδαρακια του που με κλωσάνε εκει..... τι να κανουμε είναι και αυτά χεχεχεχε...... πολύ χαιρομαι που νιωθεις τη μπέμπα σου.... ΤΕΛΕΙΑ !!!!!:P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

πολυ ωραια κ η κουνια κ τα υπολοιπα! το ροζ δεν νομιζω να πολυ πηγαινει με λαχανι πορτοκαλι κ τετοια. εγω θελω να παρω κατι απλο για να αλλαζω προικες!

ναι τελεια η κλωτσιτσα! μακαρι να μου ξαναριξει μερικες σημερα!

Μαργαρίτα οι προίκες στοιχίζουν! Η συγκεκριμένη είναι πανάκριβη, εδώ την βρήκα πάνω από 250 ευρώ. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις συχνά δυστυχώς. Έχω άλλη μια αλλά δεν έχει κουνπιέρα, είναι σεντόνια, πάντα, φλις κουβέρτα και πάπλωμα που είχα βρει ευκαιρία με 50 Ευρώ από μόδερκεαρ όλα αυτά!

Για τα σεντονάκια εσύ δεν ρωτούσες? Η προίκα περιλαμβάνει ένα σετ, από εκεί και πέρα παίρνεις διάφορα άλλα που σου αρέσουν και τα συχναλλάζεις. Δεν γίνεται να έχεις πάντα τα σεντονάκια του σετ αλλά αν βάλεις ροζ πάντα μπορείς να πάρεις λευκά ή ροζ ή φούξια που ταιριάζουν.

Αυτό συμβαίνει όταν το πρώτο είναι κορίτσι. Φορτώνεις αναγκαστικά στο ροζ και αν το επόμενο είναι αγόρι έχεις θεματάκι:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη καλημέρα! Ναι είναι πολύ όμορφη αν και πανάκριβη. Από εδώ σίγουρα δεν θα την αγόραζα. Δεν τρελάθηκα να δώσω 1500 Ευρώ για μια κούνια και μια συρταριέρα χωρίς στρώμα και χωρίς προίκα. Α Μαργαρίτα οι τιμές στις κούνιες είναι συνήθως χωρίς το στρώμα. Αυτό πάει έξτρα αναλόγως το υλικό που θέλεις να βάλεις,έχει διάφορες τιμές.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Μαργαρίτα οι προίκες στοιχίζουν! Η συγκεκριμένη είναι πανάκριβη, εδώ την βρήκα πάνω από 250 ευρώ. Δεν είναι εύκολο να αλλάζεις συχνά δυστυχώς. Έχω άλλη μια αλλά δεν έχει κουνπιέρα, είναι σεντόνια, πάντα, φλις κουβέρτα και πάπλωμα που είχα βρει ευκαιρία με 50 Ευρώ από μόδερκεαρ όλα αυτά!

Για τα σεντονάκια εσύ δεν ρωτούσες? Η προίκα περιλαμβάνει ένα σετ, από εκεί και πέρα παίρνεις διάφορα άλλα που σου αρέσουν και τα συχναλλάζεις. Δεν γίνεται να έχεις πάντα τα σεντονάκια του σετ αλλά αν βάλεις ροζ πάντα μπορείς να πάρεις λευκά ή ροζ ή φούξια που ταιριάζουν.

Αυτό συμβαίνει όταν το πρώτο είναι κορίτσι. Φορτώνεις αναγκαστικά στο ροζ και αν το επόμενο είναι αγόρι έχεις θεματάκι:)

εγω λεω τώρα να παιξω με τα χρωματα του πρασινου και του πορτοκαλί,,,, είναι ουδετερα χρωματα,, και αν τύχει και κανω καποτε κοριτσακι και δεν εχω την οικονομικη ανεση να πάρω αλλή προικα θα μείνω με την ιδια....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εγω λεω τώρα να παιξω με τα χρωματα του πρασινου και του πορτοκαλί,,,, είναι ουδετερα χρωματα,, και αν τύχει και κανω καποτε κοριτσακι και δεν εχω την οικονομικη ανεση να πάρω αλλή προικα θα μείνω με την ιδια....

Έτσι το σκέφτηκα και εγώ τότε. Δεν ήθελα να δεσμευτώ με το γαλάζιο και διάλεξα κάτι ουδέτερο. Τώρα το θέλω το ροζουλί η αλήθεια είναι αλλά θα το κάνω σε τοίχους και ντεκόρ!

Το καμάρι μου ξύπνησε. Σας αφήνω προς το παρόν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έτσι το σκέφτηκα και εγώ τότε. Δεν ήθελα να δεσμευτώ με το γαλάζιο και διάλεξα κάτι ουδέτερο. Τώρα το θέλω το ροζουλί η αλήθεια είναι αλλά θα το κάνω σε τοίχους και ντεκόρ!

να σου πω και κατι ελευθερια μου νομιζω δεν παει σε αυτήτη συγκεκριμενη κουνια να βάλεις ροζ κουνουπιερα παντα κτλ..... σε περιορίζει....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

να σου πω και κατι ελευθερια μου νομιζω δεν παει σε αυτήτη συγκεκριμενη κουνια να βάλεις ροζ κουνουπιερα παντα κτλ..... σε περιορίζει....

Τώρα πια δεν με νοιάζει αν με περιορίζει, γιατί ξέρω πως περιμένω κοριτσάκι.Απλά δεν ταιριάζει! Αλλά θα ταίριαζε μια λευκή ας πούμε. Θα δω αν κάτι και μου αρέσει θα το πάρω αν και προτιμώ να δώσω αυτά τα λεφτά αλλού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!! Σήμερα εδώ έχει πολύ κρύο!! Έκανα τώρα καφέ γαλλικό,ελάτε να πιούμε παρέα!!!

Μαργαρίτα μου σε κλώτσησε τελικά??Οχι,που θα γλίτωνες ε???Τώρα μπορεί να αργήσει να σε ξανακλωτσήσει μην ανησυχήσεις!!Απο μέρα σε μέρα θα γίνεται πιο έντονο!! Μπράβο!!!!

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια που είναι μέαα. Ελευθερία και Νίκη!!!

Κι εγώ πιστεύω να μην αλλάξεις την προίκα..Εκτός και αν βρεις κάποια ροζ με λαχανί μαζί...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

η κουνια αυτη ποσο κανει που θα παρεις? το ξερω μωρε οτι ειναι ακριβα, ε δεν θα παρουμε κ πολλα στην αρχη. ας πομε κουνουπιερα ειναι αναγκαστικο να παρω χειμωνιατικο δεν μπορω να την παρω αργοτερα η ειναι μεσα σε σετακι? θα παρω κ μεμονωμενα πραγματα παντως. θα εχει κ εκπτωσεις τον Δεκεμβριο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω παντως σκεφτομαι απαλα παλ χρωματακια κ δεν εχω κ κανενα φοβερο κολημα με ροζ-γαλαζιο. ειναι κ το λιλα το μπεζ το κιτρινακι το απαλο το βερικοκι εμενα ο τοιχος ειναι λιλα απαλο οποτε με λευκο κ μπεζ πιστευω ταιριαζει απιθανα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Σήμερα εδώ έχει πολύ κρύο!! Έκανα τώρα καφέ γαλλικό,ελάτε να πιούμε παρέα!!!

Μαργαρίτα μου σε κλώτσησε τελικά??Οχι,που θα γλίτωνες ε???Τώρα μπορεί να αργήσει να σε ξανακλωτσήσει μην ανησυχήσεις!!Απο μέρα σε μέρα θα γίνεται πιο έντονο!! Μπράβο!!!!

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια που είναι μέαα. Ελευθερία και Νίκη!!!

Κι εγώ πιστεύω να μην αλλάξεις την προίκα..Εκτός και αν βρεις κάποια ροζ με λαχανί μαζί...

καλημερα Δωρα μου! ναι με κλωτσησε επιτελους σημερα το πρωι ενω χουζουρευα στο κρεβατι... κ εδω εχει κρυο φανταζομαι εκει ποσο θα εχει!!! μπρρρ..... αλλα μου αρεσει η συννεφια!!!! τρελλαινομαι!!!! ρε οριτσια εσεις τι τρωτε για πρωινο? το τοστακι δεν μου φτανει!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...