Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έλα ντε?Δικιο έχεις αλλά που να το βρείς!!!:D

Εμένα με βάφτισε η αδερφή του μπαμπά μου γιατι τελευταια στιγμή τότε ο κουμπάρος εξαφανιστηκε... Εγω εχω συνηθισει και την λεω νονά!

Αυτο γινεται και ειναι πολυ συνιθισμενο.Η μανα μου εχει βαφτισει την κορη του αδερφου της.Εγω βαπτισα περυσι την κορη της αδερφης μου, ok!Αλλα το αυριανο!! Οι πρωτοτυπιες μας φαγανε!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κορίτσια ο γιατρός μοτ ξέχασα να σας πω μου είπε να πάρω μια κρεμα για τις θηλές να αρχίσω να βάζω... της frezyderm. Εσας σας είπε κατι?

Καποια κρεμα μου ειχε πει αλλα δεν τη θυμαμαι, δεν εδωσα και πολυ σημασια.Απο την εμπειρια που ειχα με το θηλασμο , δε ξερω τι θα κανω ειμαι σε διλημμα.:rolleyes:

Προχθες με βοηθησε η μητερα μου και εβγαλα ολα τα μπεμπε ρουχα που εχω.Αυριο θα βαλω το πρωτο πληντυριο να αρχισω να τα φρεσκαρω.Πηρα και απορρυπαντικο για τα μωρουδιακα σημερα.Υγρο της προδερμ και το μαλακτικο του.

Προχθες με βοηθησε η μητερα μου και εβγαλα ολα τα μπεμπε ρουχα που εχω.Αυριο θα βαλω το πρωτο πληντυριο να αρχισω να τα φρεσκαρω.Πηρα και απορρυπαντικο για τα μωρουδιακα σημερα.Υγρο της προδερμ και το μαλακτικο του.

Εγω δεν ξερω πότε θα αρχίσω να παίρνω...

Κορίτσι θα σε αφήσω γιατί μου βγαίνει η κούραση τώρα... Να δω κ τι θα μαγειρεψω για αυριο...κατι ευκολο... Καληνύχτα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν ξερω πότε θα αρχίσω να παίρνω...

Κορίτσι θα σε αφήσω γιατί μου βγαίνει η κούραση τώρα... Να δω κ τι θα μαγειρεψω για αυριο...κατι ευκολο... Καληνύχτα!!!

KΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!

Καλησπέρα. Καλύτερα είναι ο μικρός, βήχα έχει πιο έντονο. Για να δούμε.

Άννα μου μπράβο, όλα καλά. Ήθελα να μπω να διαβάσω τα νέα σου.

Δώρα πολύ όμορφη η τελευταία κούνια! Ψάξε καλά το θέμα, έχεις καιρό. Όσο για την καμπύλη σακχάρου δεν έχει σχέση με την εξέταση σακχάρου η οποία δείχνει το σάκχαρο σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Η καμπύλη δείχνει την προδιάθεση του οργανισμού και είναι ολοκληρωμένη εξέταση για το σάκχαρο. Στις εξετάσεις έχω και εγώ χαμηλό σάκχαρο, 79-80 κυμαίνεται. Στην καμπύλη είχα πρώτη λήψη 72 και δεύτερη 87. Ο γιατρός μου έλεγε την Πέμπτη που πήγα πως αυτό σημαίνει πως δεν θα κινδυνεύσω από σάκχαρο ποτέ στην ζωή μου. Οι μετρήσεις είναι πολύ χαμηλές και να πεις πως δεν τρώω και γλυκά.

Κατέβασα και εγώ μωρουδιακά 0-9 μηνών να τσεκάρω τις ελλείψεις μου και να οργανώσω καλύτερα τις αγορές μου. Δεν θα πλύνω κάτι ακόμη, τον άλλο μήνα λέω. Κατεβάσαμε και χειμερινά τα οποία δεν τα άγγιξα. Για να βάλω μπρος πρέπει ο μικρός να είναι απών, οπότε από Δευτέρα που θα πάει παιδικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα κοριτσακια μου! λοιπον χτες δεν πονεσα πολυ κ το ποσο χαρηκα δεν λεγεται!

Δωρακι η κουνιες σου μου αρεσουν παρα πολυ! μολις κανω την αυχενικη θα κανουμε ερευνα αγορας με τον Μαριο. θα τα παρουμε ολα τσαρκα.

αυτη η κουνια nek baby πολυ ομορφη! αλλα η τιμη ποια ηταν? ναι πιστευω γυρω στα 200 ειναι μια χαρα αν ειναι κ τοσο πιο ομορφη! η τιμη ειναι μαζι κ με το στρωμα? Παντως και εγω σε ασπρο σιγουρα θα την παρω.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλησπέρα. Καλύτερα είναι ο μικρός, βήχα έχει πιο έντονο. Για να δούμε.

Άννα μου μπράβο, όλα καλά. Ήθελα να μπω να διαβάσω τα νέα σου.

Δώρα πολύ όμορφη η τελευταία κούνια! Ψάξε καλά το θέμα, έχεις καιρό. Όσο για την καμπύλη σακχάρου δεν έχει σχέση με την εξέταση σακχάρου η οποία δείχνει το σάκχαρο σε μια δεδομένη χρονική στιγμή. Η καμπύλη δείχνει την προδιάθεση του οργανισμού και είναι ολοκληρωμένη εξέταση για το σάκχαρο. Στις εξετάσεις έχω και εγώ χαμηλό σάκχαρο, 79-80 κυμαίνεται. Στην καμπύλη είχα πρώτη λήψη 72 και δεύτερη 87. Ο γιατρός μου έλεγε την Πέμπτη που πήγα πως αυτό σημαίνει πως δεν θα κινδυνεύσω από σάκχαρο ποτέ στην ζωή μου. Οι μετρήσεις είναι πολύ χαμηλές και να πεις πως δεν τρώω και γλυκά.

Κατέβασα και εγώ μωρουδιακά 0-9 μηνών να τσεκάρω τις ελλείψεις μου και να οργανώσω καλύτερα τις αγορές μου. Δεν θα πλύνω κάτι ακόμη, τον άλλο μήνα λέω. Κατεβάσαμε και χειμερινά τα οποία δεν τα άγγιξα. Για να βάλω μπρος πρέπει ο μικρός να είναι απών, οπότε από Δευτέρα που θα πάει παιδικό.

καλημερα Ελευθερια μου. πως ειναι ο μικρουλης σου σημερα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμάς! Μαργαρίτα μάλλον σε έξαρση ήταν το ινομύωμα και υποχωρεί. Υπομονή κοπέλα μου, οι μήνες περνάνε σαν νεράκι. Αλήθεια θα κάνεις καισαρική νομίζω γι'αυτό τον λόγο? Θα το αφαιρέσεις συνάμα?

Εγώ έχω δίλλημα με την κούνια. Είναι λευκή με παραστάσεις πάνω γαλάζιες, λαχανί, πορτοκαλί και έχω πάρει ασορτί την προίκα της (σεντόνια, κουνουπιέρα, παπλωματάκι). Είναι πολύ όμορφο και καινούργιο επίσης. Θα ήθελα να βάλω μια νότα ροζ, ίσως να έπαιρνα καινούργια προίκα αλλά δεν νομίζω να ταιριάζει.

Για δείτε την κούνια και πείτε μου

http://www.offertematerassi.it/prodotti/details/530/96/prodotti-per-infanzia/lettini-bimbi/lettino-gigi-e-lele-obl%C3%B2.html

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ακόμη κοιμάται Μαργαρίτα μου, πράγμα σπανιότατο γι'αυτόν που ξυπνάει από τις 7. Αναπληρώνει ύπνο γιατί έχει 2 μέρες να κοιμηθεί νορμάλ. Καλά είναι, βήχα έχει μόνο αλλά κοιμήθηκε καλά.

Είδες οι κλωτσίτσες τι όμορφες είναι? Από δω και στο εξής συνεχώς θα δυναμώνουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εδώ είναι και η συρταριέρα η οποία είναι αρκετά μεγάλη, εδώ την δείχνει μικρή.

http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=4365

η προίκα

http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=9080

και η κουνουπιέρα

http://www.zikul.com/oliviero_it/pali/velo-giroletto-gigi-e-lele/70361.html

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εδώ είναι και η συρταριέρα η οποία είναι αρκετά μεγάλη, εδώ την δείχνει μικρή.

http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=4365

η προίκα

http://www.culladelbimbo.it/dettaglio.asp?art=9080

και η κουνουπιέρα

http://www.zikul.com/oliviero_it/pali/velo-giroletto-gigi-e-lele/70361.html

πολυ ωραια κ η κουνια κ τα υπολοιπα! το ροζ δεν νομιζω να πολυ πηγαινει με λαχανι πορτοκαλι κ τετοια. εγω θελω να παρω κατι απλο για να αλλαζω προικες!

ναι τελεια η κλωτσιτσα! μακαρι να μου ξαναριξει μερικες σημερα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα και από εμάς! Μαργαρίτα μάλλον σε έξαρση ήταν το ινομύωμα και υποχωρεί. Υπομονή κοπέλα μου, οι μήνες περνάνε σαν νεράκι. Αλήθεια θα κάνεις καισαρική νομίζω γι'αυτό τον λόγο? Θα το αφαιρέσεις συνάμα?

Εγώ έχω δίλλημα με την κούνια. Είναι λευκή με παραστάσεις πάνω γαλάζιες, λαχανί, πορτοκαλί και έχω πάρει ασορτί την προίκα της (σεντόνια, κουνουπιέρα, παπλωματάκι). Είναι πολύ όμορφο και καινούργιο επίσης. Θα ήθελα να βάλω μια νότα ροζ, ίσως να έπαιρνα καινούργια προίκα αλλά δεν νομίζω να ταιριάζει.

Για δείτε την κούνια και πείτε μου

http://www.offertematerassi.it/prodotti/details/530/96/prodotti-per-infanzia/lettini-bimbi/lettino-gigi-e-lele-obl%C3%B2.html

ελευθερια μου ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ είναι τέλεια ειλικρινα,,, πολύ ομορφη,,, αν βάλεις κατι ροζ ίσως το χαλάσει, την εχω δει από κοντα και ειλικρινα ξετρελάθηκα,,,, κοριτσάκι είναι αν δεν εχει ροζ δεν χαθηκαι και ο κοσμός.... πολύ ομορφη τέλεια......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...