Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρα πολυ ωραια!! Μ'αρεσει!! Ειδες αμα ψαξεις βρισκεις, και πιστευω τωρα με την κριση, ολοι θα κανουν κατι καλυτερο στην τιμη για να ψωνισεις απο αυτους.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Παρα πολυ ωραια!! Μ'αρεσει!! Ειδες αμα ψαξεις βρισκεις, και πιστευω τωρα με την κριση, ολοι θα κανουν κατι καλυτερο στην τιμη για να ψωνισεις απο αυτους.

Αν σου πω οτι το βρηκα στο ιντερνετ σε μια σελιδα απο ενα μαγαζι 100? κατω απο την τιμη που εχει στο λητω??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αν σου πω οτι το βρηκα στο ιντερνετ σε μια σελιδα απο ενα μαγαζι 100? κατω απο την τιμη που εχει στο λητω??

Ειδες??Παντως μ'αρεσει!Σημειωνε οτι βρισκεις για να τα βαλετε μετα κατω να αποφασισετε.

Ριχνει κατι καρεκλες τωρα!!!Βροντες, χαμος, μ'αρεσει!!

Διαφημίσεις

Ειδες??Παντως μ'αρεσει!Σημειωνε οτι βρισκεις για να τα βαλετε μετα κατω να αποφασισετε.

Ριχνει κατι καρεκλες τωρα!!!Βροντες, χαμος, μ'αρεσει!!

Ρε αφού λέει ο άντρας μου "το βλέπω εγώ δεν θα αφήσουμε φράγκο στην Κοζάνη,όλα απο αλλού θα τα πάρουμε"...Εννοώντας το ιντερνετ,αφού και το καροτσι απο ιντερνετ το παρειγγειλα! Θα πάω την Δευτέρα να ρωτησω εδω σε ένα μαγαζι ποσο τα έχει και μετα θα μιλήσω τηλ. με αυτο το καταστημα στο ιντερνετ!Να δουμε...:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε αφού λέει ο άντρας μου "το βλέπω εγώ δεν θα αφήσουμε φράγκο στην Κοζάνη,όλα απο αλλού θα τα πάρουμε"...Εννοώντας το ιντερνετ,αφού και το καροτσι απο ιντερνετ το παρειγγειλα! Θα πάω την Δευτέρα να ρωτησω εδω σε ένα μαγαζι ποσο τα έχει και μετα θα μιλήσω τηλ. με αυτο το καταστημα στο ιντερνετ!Να δουμε...:rolleyes:

Ναι, ρε γμτ, με την επαρχια, ολα ακριβα τα εχουν! Και αν δεν ψωνισεις, στραβωνουν κιολας!

Ναι, ρε γμτ, με την επαρχια, ολα ακριβα τα εχουν! Και αν δεν ψωνισεις, στραβωνουν κιολας!

Και αναγκάζομαι να παω και απο 3 φορες στο καθενα και γινομαι ανεπιθυμητη!! χα χα χα

Σκεφτομαι να την παρω σε ασπρο χρωμα και να βαλω την προικα που εδειξα προχτες την ειχες δει?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια, να σας πω ενα κουφο??

Αυριο θα παμε σε μια βαπτιση ενος αγοριου το οποιο θα το βαφτισει η αδερφη του 11 χρ. μεγαλυτερη.Το εχετε ξανακουσει αυτο??Γινεται??Εχουν ρωτησει λεει και γινεται.Δεν ξερω πρωτη φορα το ακουω, και δε μου αρεσει καθολου!

Και αναγκάζομαι να παω και απο 3 φορες στο καθενα και γινομαι ανεπιθυμητη!! χα χα χα

Σκεφτομαι να την παρω σε ασπρο χρωμα και να βαλω την προικα που εδειξα προχτες την ειχες δει?

Φυσικα και την ειδα, ολα τα διαβασα πριν ξεκινησω να γραφω!:P

Ωραια ειναι!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια, να σας πω ενα κουφο??

Αυριο θα παμε σε μια βαπτιση ενος αγοριου το οποιο θα το βαφτισει η αδερφη του 11 χρ. μεγαλυτερη.Το εχετε ξανακουσει αυτο??Γινεται??Εχουν ρωτησει λεει και γινεται.Δεν ξερω πρωτη φορα το ακουω, και δε μου αρεσει καθολου!

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά κι εμένα δεν μου αρέσει σαν ιδέα...:?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά κι εμένα δεν μου αρέσει σαν ιδέα...:?

Εγω ξερω οταν βαφτιζεις, το παιδι μετα πρεπει να σε αποκαλει νονο η νονα.Και θειος του να εισαι παλι νονο πρεπει να σε λεει.Τωρα αυτο το παιδι τι θα λεει??Απο 'δω η νονα μου?? Το <<αδερφη>> που ειναι πιο σημαντικο,ειναι ο πιο στενος δεσμος, παει περιπατο??

Εγω ξερω οταν βαφτιζεις, το παιδι μετα πρεπει να σε αποκαλει νονο η νονα.Και θειος του να εισαι παλι νονο πρεπει να σε λεει.Τωρα αυτο το παιδι τι θα λεει??Απο 'δω η νονα μου?? Το <<αδερφη>> που ειναι πιο σημαντικο,ειναι ο πιο στενος δεσμος, παει περιπατο??

Έλα ντε?Δικιο έχεις αλλά που να το βρείς!!!:D

Εμένα με βάφτισε η αδερφή του μπαμπά μου γιατι τελευταια στιγμή τότε ο κουμπάρος εξαφανιστηκε... Εγω εχω συνηθισει και την λεω νονά!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλυτερα ασπρη η κουνια, ειναι φωτεινη και βαζεις οτι προικα θελεις.

Και εγω ασπρη εχω:P:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...