Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

• Χαχα 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σωστα, κανουν οτι λεει το χαρτι του γιατρου. Παντως κοριτσια πρεπει να εχουμε κατι μαζι μας για να φαμε μετα, μη πεσουμε και κατω.!!:tongue::tongue:

Ρε σεις εμένα δεν μου ειπε να κανω...Μου ειχε πει να δω ποσο ειναι πρωτα το σακχαρο και μετα αν χρειαστει να την κανω... Οταν του πηγα τα αποτελεσματα δεν μου ειπε κανε την...

Μηπως να ανησυχησω???:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε σεις εμένα δεν μου ειπε να κανω...Μου ειχε πει να δω ποσο ειναι πρωτα το σακχαρο και μετα αν χρειαστει να την κανω... Οταν του πηγα τα αποτελεσματα δεν μου ειπε κανε την...

ρωτα τον... πες καμπυλη εγω δεν χρειαζεται να κανω??? ποτε εχεις ραντεβου?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ασε ασε! εγω θα παρω σαντουιτσακι απο το σπιτι!! κ χυμο εννοειτε! θα το φαω κ μετα θα φυγω!!! εσυ θα την κανεις εξω η στο ικα??

Σε μικροβιολογικο παω εξω, και υστερα τα προσκομιζω στο τσμεδε που ειναι ο αντρας μου και οτι παρουμε πισω.Ετσι κανω με ολες τις εξετασεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

kalispera koritsia eimai kainourgia se ayto to forum!!vriskomai stin 20 bdomada kai vadisw gia 21...nikou oso gia ta kila min anusixeis katholou egw pira se ena mina 5 kila.....kai apo dw kai pera thelei para polu prosoxi...k perpatima!!:tongue:

Καλωσήρθες Πόπη μου! Μας βρήκες τελικά; Εγώ χτες με την τηγανιά και τα παρελκόμενα πήρα κι άλλο. +7.5 είμαι!

Γιατι να κανεις εμβολιο?? Κανεις καθε χειμωνα??

Παντως στην εγκυμοσυνη ξερω πως απαγορευονται, ρωτησε τον.

Ωραία τα νέα σου Άννα μου με τη β' επιπέδου! Δεν έκανα ποτέ εμβόλιο γρίπης, αλλά περυσι πέθανε μια θεία μου από τη νέα γρίπη και φοβάμαι. Νομίζω ότι επιτρέπεται. Λεπτομέρειες μέσα στην εβδομάδα που θα δω τη γιατρό μου.

Κορίτσια εγώ έκανα απλά μια εξέταση αίματος και αφού είδαμε οτι δεν έχω ανεβασμένο ζάχαρο δεν με έβαλε να κάνω την καμπύλη που πίνεις δηλ.την γλυκόζη! Ίσως γιατί είχα και κάτω απο το όριο?Τι να πώ!

Και η αδερφή μου στις μηνιαίες εξετάσεις μια χαρά ήταν το ζάχαρό της, αλλά στην καμπύλη έδειξε πρόβλημα. Δεν εκανε ινσουλίνη, αλλά πρόσεχε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Σύνολο 8-9 κιλά πήρε.

κανενα γιατροσιφι για τις καουρες ρε κοριτσια??? τις εχω σε καθημερινη βαση!!! δεν μπορω να ξαπλωσω!!!:(:(

Λένε ότι βοηθάει το ξινόμηλο. Δες και στο parents έχει κι άλλες ομοιοπαθούσες!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Ρωτησε τον Δωρα μου, καθε γιατρος λειτουργει διαφορετικα.

Συνηθως την 28η νομίζω την κάνεις οπότε έχουμε καιρό!

LXEWp2.png

ρωτα τον... πες καμπυλη εγω δεν χρειαζεται να κανω??? ποτε εχεις ραντεβου?

31 του μηνος έχω πάλι... Τον ειχα ρωτησει και μου ειπε αναλογως τι θα δειξει το σακχαρο με την αιματος θα δουμε αν θα την κανεις την καμπυλη...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ωραία τα νέα σου Άννα μου με τη β' επιπέδου! Δεν έκανα ποτέ εμβόλιο γρίπης, αλλά περυσι πέθανε μια θεία μου από τη νέα γρίπη και φοβάμαι. Νομίζω ότι επιτρέπεται. Λεπτομέρειες μέσα στην εβδομάδα που θα δω τη γιατρό μου.

Επειδη εγινε αυτο τι σημαινει δλδ, οτι θα παθεις και εσυ?? Καταρχην εμεις τωρα εχουμε περισσοτερα αντισωματα, γιατι η φυση προνοει για το μωρο που κουβαλαμε.Δευτερον αν θυμασαι η Καραβατου στις αρχες της εγκυμοσ. ειχε αυτη την ιωση, νοσηλευτηκε λιγες μερες και ολα καλα, τωρα γεννησε.Και ηταν και στις αρχες της εγκυμ. η περιπετεια της, τοτε που δεν μπορεις να παρεις τιποτα.Εμεις εχουμε προχωρημενες εγκυμοσ. τωρα και σου δινουν πιο ευκολα φαρμακα αν χρειαστει.Παντως τα εμβολια γενικα ειναι επικυνδυνα για το εμβρυο.Εγω καποια στιγμη ειχα κανει ανεμοβλογιας, εδω και 5 χρονια, γιατι φοβομουν μη μου τη φερουν τα παιδια που ειναι παιδικη αρρωστια, και ενας μεγαλος την περναει πιο δυσκολα.Ο γυναικολογος μου λοιπον μου ειχε πει τοτε , μετα τον εμβολιασμο να μη μεινω εγκυος για 3 μηνες.Αν ο γιατρος σου σου πει ναι στην κατασταση που εισαι ΓΝΩΜΗ μου παντα ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, να ρωτησεις και αλλον.

Γενικα καλο ειναι τωρα να αποφευγουμε τους κλειστους χωρους με τον πολυ κοσμο, δε μπορουμε να πλακονομαστε στα εμβολια, αν δεν υπαρχει λογος.

Διαφημίσεις

Ανθη (Ανθη δεν ειπαμε?) ηταν μεγαλη η θεια σου, ηταν σε ευαισθητη ομαδα, δλδ ειχε προβλημα υγειας χρονιο??

Ανθη (Ανθη δεν ειπαμε?) ηταν μεγαλη η θεια σου, ηταν σε ευαισθητη ομαδα, δλδ ειχε προβλημα υγειας χρονιο??

Σωστό το όνομα. Η θεία μου ήταν περίπου 56 χρονών κι απλά ήταν υπέρβαρη. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Είχε πάει πολλές φορές στο νοσοκομείο αλλά την έδιωχναν με ντεπόν. Μετά όταν νοσηλευόταν στην εντατική είχε μια έγκυο δίπλα της η οποία είχε πεσει και αυτή σε κώμα και τέτοια και της είχαν πάρει και το μωρό. Στον 7ο ήταν νομίζω. Πρέπει να τα κατάφεραν και οι δύο τελικά, αλλά πολλούς μήνες ταλαιπωρία φάγανε.

Μη νομίζεις. Δεν πρόκειται να το διακινδυνεύσω με το εμβόλιο. Θα ρωτήσω και θείο γιατρό του άντρα μου και τη γυναικολόγο. Απλά γεννάμε και καταχείμωνο και λέω καπως να τη γλιτώσω. Άντε εγώ προσέχω.. Πώς δεν ξέρω ότι δεν θα κολλήσει ο άντρας μου στη δουλειά κα δεν το φέρει και σπίτι.:|

LXEWp2.png

Σωστό το όνομα. Η θεία μου ήταν περίπου 56 χρονών κι απλά ήταν υπέρβαρη. Δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα. Είχε πάει πολλές φορές στο νοσοκομείο αλλά την έδιωχναν με ντεπόν. Μετά όταν νοσηλευόταν στην εντατική είχε μια έγκυο δίπλα της η οποία είχε πεσει και αυτή σε κώμα και τέτοια και της είχαν πάρει και το μωρό. Στον 7ο ήταν νομίζω. Πρέπει να τα κατάφεραν και οι δύο τελικά, αλλά πολλούς μήνες ταλαιπωρία φάγανε.

Μη νομίζεις. Δεν πρόκειται να το διακινδυνεύσω με το εμβόλιο. Θα ρωτήσω και θείο γιατρό του άντρα μου και τη γυναικολόγο. Απλά γεννάμε και καταχείμωνο και λέω καπως να τη γλιτώσω. Άντε εγώ προσέχω.. Πώς δεν ξέρω ότι δεν θα κολλήσει ο άντρας μου στη δουλειά κα δεν το φέρει και σπίτι.:|

Αυτη την αγωνια θα την εχεις παντα απο εδω και περα, αλλα τι πρεπει να κανουμε?? Κανουμε το σταυρο μας και προχωραμε, τωρα ειναι αυτη η γριπη, αυριο θα βγαλουν κατι αλλο.Πιο παλια ειχαμε τη γριπη των πτηνων, τις τρελλες αγελαδες κλπ.Βρισκουν διαφορα ονοματα για να τρελλαινουν τον κοσμο, και περισσοτερο οι δημοσιογραφοι τα τραγικοποιουν.Αν εχεις εμπιστοσυνη στον παιδιατρο σου μετα και αν το παιδι σου το μεγαλωνεις με σωστη διατροφη τοτε γιατι να φοβασαι?Αν το παιδι χρειαστει να εμβολιαστει καποιο χειμωνα θα σου το πει ο γιατρος , αυτος θα το κρινει.

[/b]

Αυτη την αγωνια θα την εχεις παντα απο εδω και περα, αλλα τι πρεπει να κανουμε?? Κανουμε το σταυρο μας και προχωραμε, τωρα ειναι αυτη η γριπη, αυριο θα βγαλουν κατι αλλο.Πια παλια ειχαμε τη γριπη των πτηνων, τις τρελλες αγελαδες κλπ.Βρισκουν διαφορα ονοματα για να τρελλαινουν τον κοσμο, και περισσοτερο οι δημοσιογραφοι τα τραγικοποιουν.Αν εχεις εμπιστοσυνη στον παιδιατρο σου μετα και αν το παιδι σου το μεγαλωνεις με σωστη διατροφη τοτε γιατι να φοβασαι?Αν το παιδι χρειαστει να εμβολιαστει καποιο χειμωνα θα σου το πει ο γιατρος , αυτος θα το κρινει.

Έτσι είναι. Οι αγωνίες δεν τελειώνουν ποτέ. Και όπως είπες κάνουμε το σταυρό μας και προχωράμε!

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...