Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γερή κοριτσια ήταν αυτο το λεω με σιγουριά!!!Την κούνησα περα δωθε πόσες φορές!!!Με κοιτούσαν όλοι!!Αλλά επαθα πλακα με το ποσο μικρή ηταν!

Και για τη Μαργαριτα που ειναι πιο ψιλη απο εμας, θα της φανει πολυ αστεια!!

Μαργαριτα δες την απο κοντα , αλλωστε κοντα σου ειναι το ικεα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και για τη Μαργαριτα που ειναι πιο ψιλη απο εμας, θα της φανει πολυ αστεια!!

Μαργαριτα δες την απο κοντα , αλλωστε κοντα σου ειναι το ικεα.

χαχαχα μολις συνελθω λιγακι θα παω να ριξω τη ματιτσα μου! κ δηλαδη αν θελω κατι οικονομικο δεν υπαρχει κατι αλλο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

χαχαχα μολις συνελθω λιγακι θα παω να ριξω τη ματιτσα μου! κ δηλαδη αν θελω κατι οικονομικο δεν υπαρχει κατι αλλο?

Υπάρχουν πάντως κούνιες και με 200?. Δεν ξέρω πως σου φαίνεται σαν τιμή αλλα καποιες που ειχα δει εγω ηταν πολυ ωραιες στα 200?..

Σημερα μας ειπε η πεθερα μου οτι θα μας πάρει την κούνια...Ηθελα πολύ όμως να μαε βολεψει αυτη του ικεα για να μην ξοδευουν τωρα και αυτοι τοσα λεφτα!Τι να κάνουμε όμως...

Ρε σεις γιατι δεν μπορω να ανεβασω εγω φωτογραφια?Ολες μπορειτε εκτος απο μενα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια θα μου πείτε πως κανουν την καμπυλή ζαχάρου;

απ'οσο ξερω πινεις γλυκοζη και μετα σου κανουν μετρησεις. σε παιρνουν αιμα. εμενα η γιατρος π.χ. ζητησε καμπυλη των 75ml με 5 μετρησεις ανα μισαωρο.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Υπάρχουν πάντως κούνιες και με 200?. Δεν ξέρω πως σου φαίνεται σαν τιμή αλλα καποιες που ειχα δει εγω ηταν πολυ ωραιες στα 200?..

Σημερα μας ειπε η πεθερα μου οτι θα μας πάρει την κούνια...Ηθελα πολύ όμως να μαε βολεψει αυτη του ικεα για να μην ξοδευουν τωρα και αυτοι τοσα λεφτα!Τι να κάνουμε όμως...

Ρε σεις γιατι δεν μπορω να ανεβασω εγω φωτογραφια?Ολες μπορειτε εκτος απο μενα...

πρεπει να ανοιξεις τη φωτογραφια να κανεις αντιγραφη κ μετα εδω επικοληση

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δευτερα λέω πρωτα ο θεός αν ειμαι καλά να πάω! θα κάνω αυτην με τα 75ml κ 5 μετρησεις ζητησε η γιατρος μου παρακαλώ!!!:?:oops:

Eγω κοιταξα τα χαρτια μου, και μου την εχει βαλει 20-25 νοεμβριου.

75ml γλυκοζη με τρεις μετρησεις.

Διαφημίσεις

απ'οσο ξερω πινεις γλυκοζη και μετα σου κανουν μετρησεις. σε παιρνουν αιμα. εμενα η γιατρος π.χ. ζητησε καμπυλη των 75ml με 5 μετρησεις ανα μισαωρο.

Πας εκει νηστικη εννοειται, σου παιρνει αιμα, υστερα πινεις αυτο το πραγμα (για μενα αισχος), περιμενεις 1 ωρα, σουξαναπερνουν αιμα, μετα αλλη 1 ωρα, ξανα αιμα.Αυτες ειναι οι τρεις μετρησεις που θα κανω εγω.Αν καποια απο εσας εχει 4 σημαινει πως θα περιμενει αλλη 1 ωρα για αλλη μια τσιμπια.Στις αλλες εγκυμοσ. μου (ο ιδιος γιατρος) μου ειχε 100ml με 4 τσιμπιες.Τωρα με εκπληξη μου ειδα οτι ειναι η πιο μικρη αυτη που θα κανω.

Παντως και ο ενδοκρ. μου εχθες μου ελεγε οτι στο συνεδριο που ειχε παει τελευταια, εχουν βαλει τωρα στην εγκυμοσ. τις 3 τσιμπιες.

Αναστασακι δεν εχω ξαναακουσει για 5 εισαι σιγουρη??Και καθε μιση ωρα?? Σου το ειπε ο γιατρος αυτο??

Πας εκει νηστικη εννοειται, σου παιρνει αιμα, υστερα πινεις αυτο το πραγμα (για μενα αισχος), περιμενεις 1 ωρα, σουξαναπερνουν αιμα, μετα αλλη 1 ωρα, ξανα αιμα.Αυτες ειναι οι τρεις μετρησεις που θα κανω εγω.Αν καποια απο εσας εχει 4 σημαινει πως θα περιμενει αλλη 1 ωρα για αλλη μια τσιμπια.Στις αλλες εγκυμοσ. μου (ο ιδιος γιατρος) μου ειχε 100ml με 4 τσιμπιες.Τωρα με εκπληξη μου ειδα οτι ειναι η πιο μικρη αυτη που θα κανω.

Παντως και ο ενδοκρ. μου εχθες μου ελεγε οτι στο συνεδριο που ειχε παει τελευταια, εχουν βαλει τωρα στην εγκυμοσ. τις 3 τσιμπιες.

Αναστασακι δεν εχω ξαναακουσει για 5 εισαι σιγουρη??Και καθε μιση ωρα?? Σου το ειπε ο γιατρος αυτο??

ναι η γιατρος μου το ειπε. κ στο μικροβιολογικο που ειχα παρει τηλ. δεν μου ειπαν κατι, λεει οπως το θελει η γιατρος. αλλα οχι 100 ml, 75!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι η γιατρος μου το ειπε. κ στο μικροβιολογικο που ειχα παρει τηλ. δεν μου ειπαν κατι, λεει οπως το θελει η γιατρος. αλλα οχι 100 ml, 75!

Σωστα, κανουν οτι λεει το χαρτι του γιατρου. Παντως κοριτσια πρεπει να εχουμε κατι μαζι μας για να φαμε μετα, μη πεσουμε και κατω.!!:tongue::tongue:

Σωστα, κανουν οτι λεει το χαρτι του γιατρου. Παντως κοριτσια πρεπει να εχουμε κατι μαζι μας για να φαμε μετα, μη πεσουμε και κατω.!!:tongue::tongue:

ασε ασε! εγω θα παρω σαντουιτσακι απο το σπιτι!! κ χυμο εννοειτε! θα το φαω κ μετα θα φυγω!!! εσυ θα την κανεις εξω η στο ικα??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...