Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Είναι όλα στην Τσιμισκή πάνω πάντως αν χτυπήσεις για το σπερματζεν είναι δίπλα και το μικροβιολογικο 

@Makelen περιμενουμε εκθεση με τα do και τα dont κατα την εμβρυομεταφορα 🤣🤣🤣 εγώ τώρα πάω για κρασιά είναι μέσα στα do έτσι χαχαχαχχαχαχ 

Είναι μεγάλες οι λίστες παιδί μου.. Κάτσε να ψάξω στο Κ. (Κρασιά)  

1 ώρα πρίν, little miracle είπε:

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Εννοείται.. ούτε καν! Δεν την παλεύω καθόλου με τα ταξίδια!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Α! Δεν σας ειπα.Ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε για τη ζαλαδα που επαθα προχθες, οτι ευθυνεται το οτι ειχα δωσει αιμα και εφαγα μονο ενα κουλουρι θεσσαλονικης, το οποιο στην ουσια ειναι ψωμι και εχει αμυλο.Μου ειπε λοιπον οτι στο δευτερο τριμηνο πεφτει πολλες φορες αποτομα η πιεση και μπορουν να παρουσιαστουν ζαλαδες.Το αμυλο ευνοει την κατασταση αυτη.Πρεπει μετα απο την εξεταση αιματος, να πινουμε φρεσκο χυμο πορτοκαλι και να τρωμε ενα σαντουιτς.Ειδικα μετα την καμπυλη ζαχαρου, πρεπει να εχω μαζι μου κατι να φαω, και να μη φυγω αμεσως απο το μικροβιολογικο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειχατε μια συζητηση για ενδοεπικοινωνια εχθες.Εγω ειχα της chicco και ημουν πολυ ευχαριστημενη.Ουτε παρασιτα ουτε τιποτα.

Α! Δεν σας ειπα.Ο ενδοκρινολογος μου μου ειπε για τη ζαλαδα που επαθα προχθες, οτι ευθυνεται το οτι ειχα δωσει αιμα και εφαγα μονο ενα κουλουρι θεσσαλονικης, το οποιο στην ουσια ειναι ψωμι και εχει αμυλο.Μου ειπε λοιπον οτι στο δευτερο τριμηνο πεφτει πολλες φορες αποτομα η πιεση και μπορουν να παρουσιαστουν ζαλαδες.Το αμυλο ευνοει την κατασταση αυτη.Πρεπει μετα απο την εξεταση αιματος, να πινουμε φρεσκο χυμο πορτοκαλι και να τρωμε ενα σαντουιτς.Ειδικα μετα την καμπυλη ζαχαρου, πρεπει να εχω μαζι μου κατι να φαω, και να μη φυγω αμεσως απο το μικροβιολογικο.

λέω πρωτα ο θεος να παω τη δευτερα για την καμπύλη! εσυ ποτε με το καλό??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

λέω πρωτα ο θεος να παω τη δευτερα για την καμπύλη! εσυ ποτε με το καλό??

Εγω μεσα στο νοεμβριο εχω, αλλα δε θυμαμαι ημερομηνια ακριβως.Εχω τα χαρτια μου θα τα δω σε λιγο, ποτε ακριβως εχω.

Μαργαρίτα,η κούνια απο τα Ικεα ηταν πολύ κοντή και το μήκος της 1,20!Πολύ μικρή γενικώς!! Ειχε 79?,οκ για τα λεφτα της μια χαρα την λες αλλά πίστεψε με δεν είναι κούνια για να πάρουμε στο πρώτο μωρό!! Ειναι για να την έχεις σε εξοχικό και στις μαμάδες!!

Κορίτσια εγώ έκανα απλά μια εξέταση αίματος και αφού είδαμε οτι δεν έχω ανεβασμένο ζάχαρο δεν με έβαλε να κάνω την καμπύλη που πίνεις δηλ.την γλυκόζη! Ίσως γιατί είχα και κάτω απο το όριο?Τι να πώ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

εμενα παντως κοριτσια τα επιπλα της ικεα μου αρεσουν πολυ, τα βρισκω πολυ ανθεκτικα κ σε ποιοτητα πολυ καλα. θα παμε να δουμε κ απο κοντα βεβαια αλλα ετσι κ αλλιως θελω μια κουνια απλη ασπρη που να της βαλω εγω διαφορα αξεσουαρ. εχω διαβασει πολυ καλες γνωμες απο γονεις που την πηρανε. παντως μου αρεσει αρκετα

http://www.ikea.gr/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37222

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαρίτα,η κούνια απο τα Ικεα ηταν πολύ κοντή και το μήκος της 1,20!Πολύ μικρή γενικώς!! Ειχε 79?,οκ για τα λεφτα της μια χαρα την λες αλλά πίστεψε με δεν είναι κούνια για να πάρουμε στο πρώτο μωρό!! Ειναι για να την έχεις σε εξοχικό και στις μαμάδες!!

Κορίτσια εγώ έκανα απλά μια εξέταση αίματος και αφού είδαμε οτι δεν έχω ανεβασμένο ζάχαρο δεν με έβαλε να κάνω την καμπύλη που πίνεις δηλ.την γλυκόζη! Ίσως γιατί είχα και κάτω απο το όριο?Τι να πώ!

κ εγω κατω απο το οριο ειχα ζαχαρο αλλα δεν εχει σημασια. απλα ειναι νωρις ακόμα για να την κανεις.... εγω ξερω πως την κανουν ολες

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Εγω την τεταρτη που εδωσα αιμα ειχα 86 ζαχαρο, και εχθες με μετρησε ο ενδοκρ. με το μηχανακι και ειχα 87.Πολυ καλο αν σκεφτεις οτι δεν ειμαι και στερημενη απο γλυκα, καθε μερα χτυπαω, ειτε κεικ, ειτε μπισκοτα, η κουλουρια...

Παντως την καμπυλη μου την εχει ο γυναικολογος μου παντα στον 7ο μηνα απαραιτητως και μαλιστα τη μεγαλη, αυτη ειναι η τακτικη του, τι να κανω και εγω ακολουθω!

κ εγω κατω απο το οριο ειχα ζαχαρο αλλα δεν εχει σημασια. απλα ειναι νωρις ακόμα για να την κανεις.... εγω ξερω πως την κανουν ολες

Ναι, και εγω ετσι ξερω πως την κανουν ολες, δεν τη γλιτωνουμε.

Διαφημίσεις

κανενα γιατροσιφι για τις καουρες ρε κοριτσια??? τις εχω σε καθημερινη βαση!!! δεν μπορω να ξαπλωσω!!!:(:(

ωχ! τι ειναι αυτο ρε παιδακι μου? πιο μετα δεν σε πιανει κανονικα? εννοω αργοτερα στην εγκυμοσυνη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εμενα παντως κοριτσια τα επιπλα της ικεα μου αρεσουν πολυ, τα βρισκω πολυ ανθεκτικα κ σε ποιοτητα πολυ καλα. θα παμε να δουμε κ απο κοντα βεβαια αλλα ετσι κ αλλιως θελω μια κουνια απλη ασπρη που να της βαλω εγω διαφορα αξεσουαρ. εχω διαβασει πολυ καλες γνωμες απο γονεις που την πηρανε. παντως μου αρεσει αρκετα

το θεμα ειναι να ειναι κ γερη.. θα μου πεις για τα λευτα της οσο κ να κρατησει καλη ειναι;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Κι εγώ ακριβώς σαν εσενα σκεφτόμουν μεχρι χτες!!!Ήμουν προετοιμασμένη να την πάρω απο Ικεα την κούνια!!Απλή ειναι ωραιο σχέδιο έχει αλλά σου λέω δες την απο κοντά!Ειναι πολύ μινιον ρε συ!!!! Κ οντως κι εγω οτι πηρα απο ικεα φοβερα ειναι αλλα πιστεψε με η κουνια αν την δεις απο κοντα δεν κανει!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εσυ την έκανες?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

το θεμα ειναι να ειναι κ γερη.. θα μου πεις για τα λευτα της οσο κ να κρατησει καλη ειναι;)

Γερή κοριτσια ήταν αυτο το λεω με σιγουριά!!!Την κούνησα περα δωθε πόσες φορές!!!Με κοιτούσαν όλοι!!Αλλά επαθα πλακα με το ποσο μικρή ηταν!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...