Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια γειά σας!!Μόλις επιστρέψαμε σπιτάκι μας απο τα Γιάννενα...Καλά περάσαμε κάναμε βολτούλα πήραμε κάτι πραγματάκια αλλά άσχετα με το παιδικό...!!χα χα!!! Την κούνια την είδα απο κοντά και τελικά δεν θα την προτιμήσω...Είναι καταρχάς πολύ μικρή και κοντή!!Και το λέω εγώ που είμαι 1,60 ε? Σαν υλικό καλοδεμένη είναι αλλά μόνο για τα λεφτά του αξίζει...Οπότε πάει το όνειρο μιας οικονομικής κούνιας!!Θα χρειαστεί να τα σκάσουμε!! χα χα!!Χαλάλι!!!

Εσείς τι κάνετε κορίτσια?

Καλλιόπη καλως ήρθες κι εσύ στην παρέα μας!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια γειά σας!!Μόλις επιστρέψαμε σπιτάκι μας απο τα Γιάννενα...Καλά περάσαμε κάναμε βολτούλα πήραμε κάτι πραγματάκια αλλά άσχετα με το παιδικό...!!χα χα!!! Την κούνια την είδα απο κοντά και τελικά δεν θα την προτιμήσω...Είναι καταρχάς πολύ μικρή και κοντή!!Και το λέω εγώ που είμαι 1,60 ε? Σαν υλικό καλοδεμένη είναι αλλά μόνο για τα λεφτά του αξίζει...Οπότε πάει το όνειρο μιας οικονομικής κούνιας!!Θα χρειαστεί να τα σκάσουμε!! χα χα!!Χαλάλι!!!

Εσείς τι κάνετε κορίτσια?

Καλλιόπη καλως ήρθες κι εσύ στην παρέα μας!!

ποια κουνια θα παρεις τελικα δώρα μου; εκεινη απο το ικεα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ποια κουνια θα παρεις τελικα δώρα μου; εκεινη απο το ικεα;

Καλέ όχι,δεν διάβασες που είπα οτι δεν μου άρεσε? Ειναι πολύ μικρή και κοντή...Σαν μινιατούρα ένα πράγμα!!Τωρα θα δω...Κοιτάω κάποιες στο ιντερνετ αυτη τη στιγμη...

Εσυ κατέληξες?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπερα αγαπες!! Τι κανετε???

Εγω πηγα εχθες Αθηνα και γυρισα εχθες το βραδυ στις 12.30.Οταν γυρναγαμε ειχε κακο καιρο και μαλιστα οταν μπηκαμε και στο σπιτι δεν ειχαμε ρευμα, ειχε αστραποβροντα, χαμος.

Τελος παντων.Τα ευχαριστα τωρα. Η μπεμπα μας μεγαλωνει , ειναι μια χαρα οι μετρησεις της και ειναι 450γρ.Ολα καλα μας ειπε, παει και αυτο το αγχος.Α! ξεχασα.Μου ειπε και να το ξερετε και εσεις οτι οταν πηγαινω τουαλετα, να βαζω το χερι μου, πανω απο την ηβη, εκει που νιωθουμε την ουροδοχο κυστη και να πιεζω για να αδειασει η κυστη τελειως.Ετσι δε θα χρειαζεται να τρεχω καθε τρεις και λιγο στην τουαλετα για σταγονες,ουτε θα μενουν ουρα μεσα που ευνοουν την ουρολοιμωξη.

Σημερα το πρωι πηγα Αργοστολι, χτενιστηκα, εφτιαξα νυχια, εβγαλα φρυδια, ψωνισα και ενα μαυρο παντελονι εγκυμοσυνης.Περιττο να σας πω οτι εχθες φτασαμε στην Αθηνα στις11.30 και φυγαμε στις 5.00, οποτε δεν πηγα για ψωνια.Ειχα και τον ενδοκρινολογο να δω, ολα καλα και απο εκει.

Εδω τωρα ο καιρος ειναι βροχερος, κανει κρυο και εχει αστραποβροντα.

Μαργαριτα μου πως εισαι??Εισαι λιγο καλυτερα??Κανε υπομονη και ολα θα περασουν και δε θα θυμασαι τιποτα.

Ελευθερια πως ειναι ο μικρος?? Περαστικα ευχομαι , θα κανει τον κυκλο της και θα περασει η ιωση.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αυτό θέλω να ρωτήσω και κατά πόσο είναι ακίνδυνο. Μπορεί να μην το βρίσκει απαραίτητο. Θα σας πω μέσα στη βδομάδα.

Γιατι να κανεις εμβολιο?? Κανεις καθε χειμωνα??

Παντως στην εγκυμοσυνη ξερω πως απαγορευονται, ρωτησε τον.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!

Δωρα μου μαλλον πρεπει να τα σκασεις, δεν πειραζει θα τη βρεις μπροστα σου και σε αλλο μωρο.Παντως καλυτερα το κρεβατακι να ειναι κατι καλο και γερο, με το καταλληλο στρωμα, γιατι ειναι σημαντικο για τον υπνο του μωρου.Ας ειναι φθηνα η προικα και οι κουρτινες, παρα το κρεβατι.Αλλωστε μπορεις να βρεις ωραια κουνια και σταθερη χωρις να ειναι και πανακριβη.Σιγουρα καποια μαγαζια θα υπαρχουν εκει να τις δεις απο κοντα.

Καλησπερα κοριτσια!!

Δωρα μου μαλλον πρεπει να τα σκασεις, δεν πειραζει θα τη βρεις μπροστα σου και σε αλλο μωρο.Παντως καλυτερα το κρεβατακι να ειναι κατι καλο και γερο, με το καταλληλο στρωμα, γιατι ειναι σημαντικο για τον υπνο του μωρου.Ας ειναι φθηνα η προικα και οι κουρτινες, παρα το κρεβατι.Αλλωστε μπορεις να βρεις ωραια κουνια και σταθερη χωρις να ειναι και πανακριβη.Σιγουρα καποια μαγαζια θα υπαρχουν εκει να τις δεις απο κοντα.

Γειά σου Αννα μου!!Μέρες έχουμε να μιλήσουμε!! Τέλεια τα νέα σου με την μπουμπού ε?? Μπράβο!! Εμείς όπως είδες πήγαμε Ικεα σημερα στα Γιάννενα,σε όλο το δρόμο έβρεχε...Πήραμε άσχετα πράγματακια-σκατουλάκια...Α!Μόνο το κλασικό φωτιστικο διακοσμητικό λουλούδι το ροζ πήρα για το παιδικό!!Τωρα ψάχνω στο ιντερνετ πάλι τα κρεβατάκια...

Καλά κορίτσια το πόσο έφαγα σήμερα εκει στο ικεα δεν λέγεται και πιτσα και μερίδα και γλυκό!!Τουμπάνιασα και τώρα δεν νιώθω στα χάι μου!!Ουφ!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλέ όχι,δεν διάβασες που είπα οτι δεν μου άρεσε? Ειναι πολύ μικρή και κοντή...Σαν μινιατούρα ένα πράγμα!!Τωρα θα δω...Κοιτάω κάποιες στο ιντερνετ αυτη τη στιγμη...

Εσυ κατέληξες?

όχι δώρα μου δεν προλαβα να διαβασψ τίποτα....

εγω λεώ να πάρω μια σε απσρη χρώμα, ισως εκεινη που ειχα δει το nev baby city αλλά θα ξαναπαω και αυτή την εβδομαδα να δούμε.... είναι καιρός να τα παραγγειλουμε οι μερες κυλανε σαν νερό....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρααα!!!! τι κανετε?? ουφφ εμενα με ποναει η μεση!!!

Καλησπέρα!!!

Ωχ,με το που χειμωνιάζει κι εγώ το έχω αλλά ακομα καλά είμαι!! Κουράγιο φιλενάδα και θα περάσει και αυτό!!:)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα τοσο χαλια ηταν κ κουνια της ικεα? ποσο εκανε? τι εννοεις ηταν μικρη?

Αννα μου τι ωραια νεα ειναι αυτα! πολυ χαιρομαι! αντε και εγω σε 10 μερες εχω β επιπεδου κ αυριο θα παω στο γιατρο να δουμε με τον υπερηχο το φημισμενο ινομυωμα που με τσακιζει κ φυσικα το μωρακι μου!!!!! ελπιζω ολα να πανε καλα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλησπέρα!!!

Ωχ,με το που χειμωνιάζει κι εγώ το έχω αλλά ακομα καλά είμαι!! Κουράγιο φιλενάδα και θα περάσει και αυτό!!:)

ασε! εχω και ευαισθησια με τη μεση.....:| κ τωρα με την κοιλια δυσκολευουν τα πραγματα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...