Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Είμαι παιδαγωγός και ήμουν σε μεταβρεφικο τμήμα... δεν είχα πει κάτι και για την εμβρυομεταφορα και πήγαινα κανονικά στη δουλειά! Εκεί τα αλλάζουμε πανα και τα πλένουμε τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα... άρα τα σηκώνω κανονικά να τα βάλω στην αλλαξιερα να τα πλύνω στους νιπτηρες που έχουμε...

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θηλασμος....πωπω τι θυμηθηκα τώρα! Εχω θηλάσει κ ταυτοχρονα...εκει να δειτε γέλιο!Στα διδυμα ειναι δυσκολ, γιατι γεννιουνται μικρά κ κουραζονται να πιπιλισουν, επισης τα ειχα φτυσει...εδινα κ συμπληρωμα καθε φορα οποτε φανταστειτε τι γινοταν! Γυρω στο μηνα την παλεψαμε!

Το πιο καλό ειναι να θηλάσεις...κ ειδικα τα μωρά να παρουν το πρωτογαλα.Οι μπυρες, χωρις αλκοολ που αυτη πινω ουτως ή αλλως επιτρεπονται, μας τις φερνανε κ στο μαιευτηριο! Εγω θα προσπαθησω να θηλάσω όσο αντέξω. Ειναι φοβερη εμπειρια κ δεσιμο με το παιδι. Παντως θεωρω οτι καπου υπάρχει κ ενα οριο, δεν μπορω να με φανταστω να θηλάζω για 2 χρόνια....!Αυτο που λεει η Γωγω την καταλαβαινω κ εγω ενιωθα να πιεζομαι με την διατροφη μου, που δεν προλαβαινα να την κανω κ καμια αξιολογη αφου με δυο νεογεννητα ουτε να ξυθω δεν ειχα χρονο. Με ενα μωρο το βλεπω πιο ευκολο! Οσες μπορειτε, χωρις να καταπιεστειτε καντε το! Οι υπολοιπες μην εχετε τυψεις, δεν σημαινει οτι αγαπατε λιγοτερο τα μωρα σας!Φιλια!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Θηλασμος....πωπω τι θυμηθηκα τώρα! Εχω θηλάσει κ ταυτοχρονα...εκει να δειτε γέλιο!Στα διδυμα ειναι δυσκολ, γιατι γεννιουνται μικρά κ κουραζονται να πιπιλισουν, επισης τα ειχα φτυσει...εδινα κ συμπληρωμα καθε φορα οποτε φανταστειτε τι γινοταν! Γυρω στο μηνα την παλεψαμε!

Το πιο καλό ειναι να θηλάσεις...κ ειδικα τα μωρά να παρουν το πρωτογαλα.Οι μπυρες, χωρις αλκοολ που αυτη πινω ουτως ή αλλως επιτρεπονται, μας τις φερνανε κ στο μαιευτηριο! Εγω θα προσπαθησω να θηλάσω όσο αντέξω. Ειναι φοβερη εμπειρια κ δεσιμο με το παιδι. Παντως θεωρω οτι καπου υπάρχει κ ενα οριο, δεν μπορω να με φανταστω να θηλάζω για 2 χρόνια....!Αυτο που λεει η Γωγω την καταλαβαινω κ εγω ενιωθα να πιεζομαι με την διατροφη μου, που δεν προλαβαινα να την κανω κ καμια αξιολογη αφου με δυο νεογεννητα ουτε να ξυθω δεν ειχα χρονο. Με ενα μωρο το βλεπω πιο ευκολο! Οσες μπορειτε, χωρις να καταπιεστειτε καντε το! Οι υπολοιπες μην εχετε τυψεις, δεν σημαινει οτι αγαπατε λιγοτερο τα μωρα σας!Φιλια!

Aυτο εχει περασει απτο μυαλο μου.πως ειναι ο θηλασμος σε διδυμα.Πωπω ζορικο πραγμα!Εδω και με το ενα ωρες ωρες δεν εχεις αντοχες!

Καλα τα 2 χρονια θηλασμου δεν μου κανουν τοσο πολυ αισθηση μπροστα σε κατι αλλα νουμερα που εχω ακουσει!! 4 χρονια!!!! Ρε παιδια δεν ξερω τι να πω! Σαυτη τη περιπτωση νομιζω οτι περισσοτερο ειναι αναγκη της μητερας να καλυπτει τα συναισθηματικα της κενα παρα διατροφικη αναγκη του παιδιου.Μου κανει λιγο αποκρουστικο σαν θεαμα..................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Aυτο εχει περασει απτο μυαλο μου.πως ειναι ο θηλασμος σε διδυμα.Πωπω ζορικο πραγμα!Εδω και με το ενα ωρες ωρες δεν εχεις αντοχες!

Καλα τα 2 χρονια θηλασμου δεν μου κανουν τοσο πολυ αισθηση μπροστα σε κατι αλλα νουμερα που εχω ακουσει!! 4 χρονια!!!! Ρε παιδια δεν ξερω τι να πω! Σαυτη τη περιπτωση νομιζω οτι περισσοτερο ειναι αναγκη της μητερας να καλυπτει τα συναισθηματικα της κενα παρα διατροφικη αναγκη του παιδιου.Μου κανει λιγο αποκρουστικο σαν θεαμα..................

ακου 4 χρονια.. και εμενα δεν μου φαινεται πολυ νορμαλ αυτο....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ακου 4 χρονια.. και εμενα δεν μου φαινεται πολυ νορμαλ αυτο....

Τι ωραιο θεαμα!Για φανταστειτε να εισαι καπου σε μια επισκεψη η σε ενα παρτυ και το παιδι σου 4 χρονων να σου ερχεται κοντα και να ψαχνει το βυζι σου!!χι,χι,χι!!

Μα και εσυ γινεσαι νουμερο που το εχεις τοσο αναγκη και το ιδιο το παιδι.Ασε που μετα δεν ξεκολανε και ευκολα!

Το ιδανικο ειναι το μωρο να θηλαζει τους πρωτους 6-7 μηνες,μετα που θα εχει δοντια δε νομιζω πως ειναι για θηλασμο!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Πωπω τι θεμα και αυτο?Θηλασμος? Οταν εισαι νεα μανουλα σιγουρα σε ταλαιπωρει.Εμενα η αδελφη μου θηλασε για λιγο (ουτε μηνα) μιας κ δεν ειχε πολυ γαλα κ τις κοπηκε απο μονο του.Η συνυφαδα μου παλι ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ την πρωτη φορα κ στο δευτερο ζητησε να παρει χαπια κατευθειαν για να το κοψει.Τωρα τι να σας πω? Καλο? Κακο? Δεν ξερω...

Εγω θα ηθελα να θηλασω αν μπορω αλλα οχι κ για 4 χρονια!!!Τραγικο!

Να σας ρωτησω κατι : Αναρωτιεμαι τις τελυταιες μερες γιατι η κοιλια μου δεν εχει μεγαλωσει παρα πολυ.Δεν λεω εχει παρει σχημα αλλα ουτε κιλα δεν εχω παρει ιδιαιτερα.Ισως εχω παρει 1 κιλο ,το πολυ 2 γιατι δεν ξερω ακριβως δεν ειμαι σπιτι μου να ζυγιστω στην δικη μου ζυγαρια.

Ωστοσο ουτε ορεξη τρελη εχω οποτε δεν τρωω συνεχεια..αρα πως να παρω κιλα?

Αφηστε γιατι πριν 3-4 μερες με επιασε πονος στο εντερο μου κ τελικα αδειασα..εντελως!!Ετσι χωρις λογο!!Φυσικα αυτο για μενα ειναι καλο αφου ειμαι δυσκοιλια.

Ειναι λοιπον δυνατον να εχει συμβει κατι κακο στο μωρακι κ να μην το εχω καταλαβει??Ε?

Τωρα που θα γυρισουμε Αθηνα απο βδομαδα λεω να παω για εναν υπερηχο εξω μιας κ η γιστρος μου λειπει.Γιατι να περιμενω μεχρι 1η Σεπτεμβρη??

Εσεις τι θα κανατε?Δεν θα ειχατε αγχος να το ακουσετε μετα απο τοσο καιρο?(τελευταια φορα πηγαμε στην γιατρο 31 Ιουλιου)

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Πωπω τι θεμα και αυτο?Θηλασμος? Οταν εισαι νεα μανουλα σιγουρα σε ταλαιπωρει.Εμενα η αδελφη μου θηλασε για λιγο (ουτε μηνα) μιας κ δεν ειχε πολυ γαλα κ τις κοπηκε απο μονο του.Η συνυφαδα μου παλι ταλαιπωρηθηκε παρα πολυ την πρωτη φορα κ στο δευτερο ζητησε να παρει χαπια κατευθειαν για να το κοψει.Τωρα τι να σας πω? Καλο? Κακο? Δεν ξερω...

Να σας ρωτησω κατι : Αναρωτιεμαι τις τελυταιες μερες γιατι η κοιλια μου δεν εχει μεγαλωσει παρα πολυ.Δεν λεω εχει παρει σχημα αλλα ουτε κιλα δεν εχω παρει ιδιαιτερα.Ισως εχω παρει 1 κιλο ,το πολυ 2 γιατι δεν ξερω ακριβως δεν ειμαι σπιτι μου να ζυγιστω στην δικη μου ζυγαρια.

Αφηστε γιατι πριν 3-4 μερες με επιασε πονος στο εντερο μου κ τελικα αδειασα..εντελως!!Ετσι χωρις λογο!!Φυσικα αυτο για μενα ειναι καλο αφου ειμαι δυσκοιλια.

Ειναι λοιπον δυνατον να εχει συμβει κατι κακο στο μωρακι κ να μην το εχω καταλαβει??Ε?

Τωρα που θα γυρισουμε Αθηνα απο βδομαδα λεω να παω για εναν υπερηχο εξω μιας κ η γιστρος μου λειπει.Γιατι να περιμενω μεχρι 1η Σεπτεμβρη??

Εσεις τι θα κανατε?Δεν θα ειχατε αγχος να το ακουσετε μετα απο τοσο καιρο?(τελευταια φορα πηγαμε στην γιατρο 31 Ιουλιου)

Καλημερα sophie!Φυσικα και να κανεις εναν υπερυχο πανω απ'ολα για τη δικη σου ηρεμια.Αυτο το θεμα με τους υπερυχους το ειχαμε αναλυσει με τις κοπελες πριν 2-3 μερες.Μετα οταν θα αρχισεις να το ακους δεν θα χρειαζεται.Αν και τωρα τζαμπα ανησυχεις γιατι το μωρακι μια χαρα θα ειναι!!Οσο για τα κιλα σου, λογικο ακουγεται αυτο που λες αφου ειχες παει τουαλετα υστερα απο ημερες.Τι κιλα περιμενεις μαζεμενα απο τωρα?

Στους μεγαλους μηνες ερχονται χωρις να τα καταλαβεις!!

Τωρα οσον αφορα το θηλασμο και εγω παιδευτηκα παρα πολυ και στα 2 και δεν τα καταφερα.Το εκοψα, και οσο γι'αυτα που λενε περι χαπιων οτι δεν κανουν καλο και ειναι καρκινογονα, ειναι να μη σου τυχει το κακο.

Εγω ξερω 2 γυναικες που ειχαν θηλασει τα παιδια τους και οι 2 επαθαν καρκινο στο στηθος.Και αλλες που δεν θηλασαν δεν επαθαν τιποτα, μιλαω για μεγαλες γυναικες.

Το να θηλασεις μπορει να ειναι πολυ καλο, αλλα αν παιδευεσαι και το παιδι δε χορταινει και εσενα σου εχει γινει εφιαλτης, η πρεπει ολο σου το 24ωρο να εισαι με ενα βυζι εξω, τοτε ευχαριστω πολυ δεν θα παρω και παλι θα το κοψω.Το παν ειναι να χαιρεσαι το παιδι σου και να εχεις μπει σε ενα προγραμμα με το ταισμα του για να εισαι και εσυ ψυχολογικα και σωματικα ηρεμη!

καλημερα Σοφακι! δεν νομιζω να εχεις λογο να ανησυχεις απλα εχεις καιρο να ακουσεις το μωρακι και γι αυτο εισαι ετσι. να πας να κανεις εναν υπερηχο οταν γυρισεις..

και εγω 2 κιλα εχω παρει αλλα και καθολου α μην εχεις παρει ειναι εντελως φυσιολογικο. ειναι νωρις ακομα κ τα κιλα ειναι κυριως απο κατακρατηση που εχουμε (το ενα σιγουρα)κ διαφορα υγρα. και απο παραπανω φαι φυσικα..το μωρο δεν εχει κανενα ιδιαιτερο βαρος. οποτε εσυ αν δεν τρως πολυ δεν θα εχεις παρει και βαρος. απο συμπτωματα ειχες τιποτα που σου κοπηκε??? αν και απο οτι ξερω σου κοβονται μετα την 13 εβδομαδα συνηθως.. εγω αυτο περιμενωωωω!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπούλες μου σας αφήνω γιατί πρέπει να κατέβω να βοηθήσω λίγο και τον άντρα μου... Φιλάκια πολλά!!!! Θα μπώ και το βραδάκι!!!!!!!!!!

Να υποθεσω οτι εχετε καποιο μαγαζι?

Γι'αυτο χανεσαι τα βραδια??:rolleyes:

Καλα μην το λες αυτο!δεν δειχνουν σε ολα τα μαιευτηρια.Εξαρταται σε τι προσωπικο θα πεσεις,εχει και αδιαφορες μαιες..............

Καλα και στο χειροτερο μαιευτηριο να πας, αν δε σου δειξουν πριν φυγεις πως να το κανεις μπανιο, αν μη τι αλλο το πως να το κρατας το βλεπεις και μονη σου απο τις μαιες!!Αυτο δε θελει και φιλοσοφια!

Καλημερα margo!Γιατι αργησατε ολες σημερα!Εγω μπαινω απο το πρωι και κοιταω αλλα καμμια!!:-P

Καλημερα!! πραγματι κοιμηθηκα σαν το βοδι!!! Στις 12 ξυπνησα! χαχαχα...

χτες βεβαια περασα πολυ χαλια με την %#$%#$@ναυτια. με εβλεπε ο αντρας μου κ με λυποταν...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα!! πραγματι κοιμηθηκα σαν το βοδι!!! Στις 12 ξυπνησα! χαχαχα...

χτες βεβαια περασα πολυ χαλια με την %#$%#$@ναυτια. με εβλεπε ο αντρας μου κ με λυποταν...

Να σκεφτεσαι οτι πρωτη φορα στη ζωη σου η ναυτια που εχεις ειναι για καλο σκοπο!!:tongue:

Ηρθα και εγω! και ας αργησα!

Sophie μου οπως ειπανε και τα κοριτσια να πας για υπερηχο πιο νωρις,για την δικη σου ηρεμια,καλο θα ητανε.Εγω αν δεν ειχα τα συμπτωματα της εγκυμοσυνης(ναυτιες,εμετους) που μου διχνουν οτι προχωραει η εγκυμοσυνη θα πηγαινα στο ενδιαμεσο γιατι και μενα μετα απο 1 μηνα με εχει βαλει ραντεβου.

Margo μου ποσο σε καταλαβαινω!εσυ πρεπει να εισαι βεβαια σε χειροτερη κατασταση!Δεν υπαρχει πιο εξαντλητικο πραγμα απαυτο που νιωθεις.Κουραγιο κοριτσακι!!!!!!!!

Λοιπον αντε να περασει ο δεκαπενταυγουστος να μαζευομαστε σιγα σιγα στα λαπτοπ μας!!!!!! Αν και θα με πιασει μια μικρη μελαγχολια που θα φυγει το καλοκαιρακι και θα ρθει παλι ο χειμωνας.Και τι χειμωνας θαναι αυτος? Βαρυς και ασηκωτος(απο θεμα κιλων).Α! και μιας και ειπα για κιλα να σας πω και γω οτι το μεσημερι εφαγα μια καρμποναρα και για απογευματινο ξεκινησα με 1 φρουτακι,συνεχισα με 5 φρυγανιες με γαλοπουλα και κατεληξα σε μια φετα ψωμι με τυρι και σαλαμι.Επεται και συνεχεια.......................................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...