Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Makelen είπε:

Όχι καμία σχέση..! Ο μαιευτήρας μου είναι εδώ που μένω, στο δημόσιο νοσοκομείο. Προς το παρόν, τουλάχιστον για αυτό τον υπέρηχο, αλλά και όποτε χρειαστεί ή θελήσουμε να δούμε κάτι παραπάνω, έχουμε έναν ιδιώτη, τον οποίο τυχαίνει να τον ξέρει και ο εξωσωματιστης. 

παλι καλα μην τρεχεις κ ολη την ωρα αθηνα. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσακια μου!!!! Δωρακι τελεια η εκδρομη που θα πας! ποτε φευγετε?

Με τα δικα μου δεδομένα έπρεπε να έχουμε φύγει,αλλά στη σφινα θα έρθουν κ τα πεθερικα μου και περιμένουμε τηλ.τους! Μου την έδωσε τώρα,δεν είναι να παμε κάπου σε ικεα κ τέτοια να έρθουν! Ουφ!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημρα κοριτσια. και εγω απο τις 7 ξυπνια αφού ο μικρος δεν πάει παραπανω. ο άντρας μου πήγε στη δουλειά και αρχισα να κανω τις δουλειες μου σιγα σιγα...ο μικρος στον καναπε θα αποκοιμηθεί όπου ναναι.. ε αμα ξυπνάει απο τις 7 επιβαλλετε υπνοσ κατα τις 10!

Θα τρέξω να τελειώσω πριν ξυπνησει γιατι θέλω να κανω και το ερμαρι του σήμερα...

Καλημέρα κοριτσια! Είμαι πολύ πρωινή ε? Δεν μπορώ να κοιμηθώ πολύ τώρα τελευταία... Εδώ από χτες βρέχει! Πάντως στα Γιάννενα θα παμε... Σας φιλω,καλημέρα και πάλι!!!

Δωρα καλα λεγαμε εχτες οτι οι καιροι μας είναι αντίθετοι... εμας εδω εχει έναν ήλιο...σαν ανοιξη μου θυμιζει παρα φθηννοπωρο..:rolleyes:

Καλα να περασετε στην εκδρομούλα σας!

καλημερα δωρα μου!!! και εγω πρωινη απο τες 6 ειμαι ξυπνια!!!εμας ο καιρος ηλιολουστος προσ το παρον αν και ειπαν οτι θα χαλασει!!τωρα να δουμε!!

καλα να περασετε στα γιαννενα!!!

Θα χαλασει λες Έφη μου;; αμφιβάλλω.. μπορει να χαλασει λιγο το απογευμα οπως συνηθως αλλα οχι τιποτε σπουδαίο.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Με τα δικα μου δεδομένα έπρεπε να έχουμε φύγει,αλλά στη σφινα θα έρθουν κ τα πεθερικα μου και περιμένουμε τηλ.τους! Μου την έδωσε τώρα,δεν είναι να παμε κάπου σε ικεα κ τέτοια να έρθουν! Ουφ!!

ωχ!!! καταλαβα! υπομονη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημρα κοριτσια. και εγω απο τις 7 ξυπνια αφού ο μικρος δεν πάει παραπανω. ο άντρας μου πήγε στη δουλειά και αρχισα να κανω τις δουλειες μου σιγα σιγα...ο μικρος στον καναπε θα αποκοιμηθεί όπου ναναι.. ε αμα ξυπνάει απο τις 7 επιβαλλετε υπνοσ κατα τις 10!

Θα τρέξω να τελειώσω πριν ξυπνησει γιατι θέλω να κανω και το ερμαρι του σήμερα...

Δωρα καλα λεγαμε εχτες οτι οι καιροι μας είναι αντίθετοι... εμας εδω εχει έναν ήλιο...σαν ανοιξη μου θυμιζει παρα φθηννοπωρο..:rolleyes:

Καλα να περασετε στην εκδρομούλα σας!

Θα χαλασει λες Έφη μου;; αμφιβάλλω.. μπορει να χαλασει λιγο το απογευμα οπως συνηθως αλλα οχι τιποτε σπουδαίο.

Καλημερα Αντωνια! τι ωρα κοιμασαι το βραδι κ ξυπνας 7? εισαι σχετικα ξεκουραστη?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημερα Αντωνια! τι ωρα κοιμασαι το βραδι κ ξυπνας 7? εισαι σχετικα ξεκουραστη?

Κοιμάμαι πολύ γρήγορα το βράδυ..10-1030... αλλα δεν ξυπνω εγω 7 αλλα ο μικρος.. αμα ξυπνησει αυτός αναγκαστηκα σηκωνομαι και εγω... αν με αφήσεις φυσικα είμαι άξια να σηκωθω το απογευμα απο το κρεβάτη... δεν νιώθω ξεκούραστη.. αντιθέτως.. αλλα τι να κάνω; υπομονη να περάσουμε:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Ουφ ξεθεώθηκα.... και ακόμη τα ερμαρια δεν΄τα έκανα..... έβαλα και 3 πλυντηρια και εχω ακόμα 3:shock: δεν αντέχω άλλο...κανω ενα μπρεικ για φραπε και σε λιγο αρχιζω παλι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εγώ πριν λίγο σηκώθηκα παρόλο που δεν κοιμόμουν γιατί ΠΑΛΙ οι απο πάνω κάνουν φασαρία. Θα μου πεις δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας, αλλά εμένα μου αρέσει η ησυχία. Εκνευρίζομαι με τη φασαρία. Ουφ! Πρέπει να παω και στη λαϊκή και βαριέμαι..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

καλημερα κ απο μενα! πολυ κρυο σημερα κ βροχη.μολις εκανα φακες κ σκεφτομαι να παω για καφε. χθες βγηκαμε για ενα ποτακι αλλα πολυ τσιγαριλα ρε γμτ! το μωρο κλασσικα πλεον, δεν το νιωθω!

BJVqp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!! κρυο σημερα στην ομορφη θεσσαλονικη!!!!:P

Ναι κρύο! Έβαλα μπουφανάκι για να πάω στη λαϊκή! Δεν κουμπωνε όμως...;)

Τι ωραία πράγματα που έχει τώρα! Πράσα, παντζάρια, κουνουπίδια, μπρόκολα!! Να βγουν και τα πορτοκάλια περιμένω! Άντε λίγο να αρχίσω να τρώω υγειινά γιατί τους πρώτους μήνες έτρωγα ότι να 'ναι..

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...