Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τελικά το ζευγάρι που λεγαμε να πάμε μας πήραν τηλ και είπαν οτι θα έρθουν εκείνοι για επίσκεψη.:D Απίστευτο?? Κρατάω τη σκέψη για την ψηφιακή κορνίζα όμως! Τα λέμε αργότερα!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικά το ζευγάρι που λεγαμε να πάμε μας πήραν τηλ και είπαν οτι θα έρθουν εκείνοι για επίσκεψη.:D Απίστευτο?? Κρατάω τη σκέψη για την ψηφιακή κορνίζα όμως! Τα λέμε αργότερα!

Οκ,καλά να περάσετε!! Φαντάζεσαι να σου φέρουν αυτοί ψηφ.κορνίζα??? χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αν εχετε ορεξη για βολτουλα ...τα Γιαννενα ειναι ο ιδανικος προορισμος!!ειναι το χωριο του μπαμπα μου εκει, αχ ποσο πολυ μου εχουν λειψει!Εχουμε να παμε πανω απο ενα χρονο...

Ας μην αγορασετε ακομη ειναι ευκαιρια αρκει να ειναι καλος κ ο καιρος..!

Μπα ο καιρός είπε χάλια θα είναι..Θα του πω να πάμε όμως...Ας τα δούμε απο κοντά να τα σημειώσουμε και ξαναπηγαίνουμε τον Νοέμβριο και τα κλείνουμε αν είναι...

Πω,πω π'εινασα τώρα..Εφαγα βιαστικά σήμερα με το τρέξιμο και τον πανικό που γινόταν εδώ μέσα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

σορυ τα εχω μπερδεψει τελειως με τα ονοματα πια! εσυ ποτε το ενιωσες πιο ξεκαθαρα? εχω κ κανονικοτακη κοιλια! ολοι που με βλεπουν νομιζουν οτι με κλωτσαει ολη μερα!!!! αχ! παλι με γαργαλησε απο μεσα! τι αστειο συναισθημα!

το μωρακι σου ηταν!!! και μενα ηταν σαν να με γαργαλούσε!!! και γελούσα μόνη μου!!!χιχιιχιχιχι

Εγω περιμενω να έρθει ο αντρας μου απο το γραφειο να συζητήσουμε τι θα κάνουμε για αυριο,αν θα πάμε ή οχι Ικεα.. Αφού δεν είναι να πάρουμε ακόμα ας δούμε τουλάχιστον μόνο...

αν πατε να ρωτησε καλυτερα αν υπαρχει και διαθεσιμο γιατι δεν ειναι ολα τα προιοντα τους. ενω υπαρχουν μεσα μπορει να ειναι σε ελειψη! μια φίλη ακομη περιμενει ενα υποπόδιο και τη συρταριερα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Γυρίσαμε από τον γιατρό, ιωσούλα ευτυχώς. Αντιπυρετικό μας είπε και οτριβίν, αυτά μόνο. Σε 3 άντε 4 μέρες θα είναι περδίκι.

Εντομεταξύ ενώ όλη μέρα πήγαινε καλά, κοιμάται κατά τις 3 και 3μιση ξυπνάει με μουρμούρα και μου λέει 'μαμά βάλιε μου θεμόμετο'. Του βάζω 38,5! Αμάν λέω. Του ξαναβάζω μετά από λίγο 38,6. Του δίνω ντεπόν, σε 10 λεπτά ξανά θερμόμετρο 39,2!!! Κοκκαλώνω, τον παίρνω αγκαλιά και βουρ στο μπάνιο. Τον έκανα μπάνιο με δροσερό νερό, γκρίνιαζε ο καημένος αλλά μετά το μπάνιο έπεσε ο πυρετός στο 37,2. Έτσι συνέχισε για λίγο με ψιλοδέκατα ώσπου έπεσε τελείως. Σε μισή ώρα είχε γκρεμίσει το σπίτι, αχ το παιδάκι μου λέω - επιτέλους ανάρρωσε.

Στον γιατρό χαμός! Ίσαμε 30 παιδιά και ο πιο ζωηρός ο Μάνος!! Μια κυρία μου έδωσε συγχαρητήρια που αποφάσισα για το δεύτερο με τόσο ζωηρό παιδί!!!

Όλα καλά πάντως, πυρετό δεν ξαναέκανε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα. Γυρίσαμε από τον γιατρό, ιωσούλα ευτυχώς. Αντιπυρετικό μας είπε και οτριβίν, αυτά μόνο. Σε 3 άντε 4 μέρες θα είναι περδίκι.

Εντομεταξύ ενώ όλη μέρα πήγαινε καλά, κοιμάται κατά τις 3 και 3μιση ξυπνάει με μουρμούρα και μου λέει 'μαμά βάλιε μου θεμόμετο'. Του βάζω 38,5! Αμάν λέω. Του ξαναβάζω μετά από λίγο 38,6. Του δίνω ντεπόν, σε 10 λεπτά ξανά θερμόμετρο 39,2!!! Κοκκαλώνω, τον παίρνω αγκαλιά και βουρ στο μπάνιο. Τον έκανα μπάνιο με δροσερό νερό, γκρίνιαζε ο καημένος αλλά μετά το μπάνιο έπεσε ο πυρετός στο 37,2. Έτσι συνέχισε για λίγο με ψιλοδέκατα ώσπου έπεσε τελείως. Σε μισή ώρα είχε γκρεμίσει το σπίτι, αχ το παιδάκι μου λέω - επιτέλους ανάρρωσε.

Στον γιατρό χαμός! Ίσαμε 30 παιδιά και ο πιο ζωηρός ο Μάνος!! Μια κυρία μου έδωσε συγχαρητήρια που αποφάσισα για το δεύτερο με τόσο ζωηρό παιδί!!!

Όλα καλά πάντως, πυρετό δεν ξαναέκανε!

Ο καημενουλης είχε πολύ πυρετό ε? Καλύτερα να φέρνει άνω κάτω το σπίτι παρά να τον έχεις με 39 πυρετό...

Καλά είσαι κατά τ'άλλα?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα Δώρα! 39,2 μέχρι 39,5 έφτασε. Απλά τρέμω με τον πυρετό γιατί είχαμε μια κακή εμπειρία με τα νοσοκομεία όσο ήταν 10μηνών. Θα το δεις και εσύ, όταν αρρωσταίνουν χαλάει όλη η διάθεσή σου. Σήμερα τον κράτησα σπίτι φυσικά, κάναμε πολλές αγκαλίτσες και χαδάκια, τον φρόντισε η μανούλα.

Γενικότερα καλά είμαι και η μπουμπού καλά. Βάζω το χέρι μου και νιώθω τόσο ξεκάθαρα να κινείται από κάτω που νομίζω πως θα πιάσω κανένα χεράκι-ποδαράκι!

Εσύ καλά? Στρώσατε ε? Άντε καλό χειμώνα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα Δώρα! 39,2 μέχρι 39,5 έφτασε. Απλά τρέμω με τον πυρετό γιατί είχαμε μια κακή εμπειρία με τα νοσοκομεία όσο ήταν 10μηνών. Θα το δεις και εσύ, όταν αρρωσταίνουν χαλάει όλη η διάθεσή σου. Σήμερα τον κράτησα σπίτι φυσικά, κάναμε πολλές αγκαλίτσες και χαδάκια, τον φρόντισε η μανούλα.

Γενικότερα καλά είμαι και η μπουμπού καλά. Βάζω το χέρι μου και νιώθω τόσο ξεκάθαρα να κινείται από κάτω που νομίζω πως θα πιάσω κανένα χεράκι-ποδαράκι!

Εσύ καλά? Στρώσατε ε? Άντε καλό χειμώνα!

Καλό χειμώνα να έχουμε και με το καλό σε όλες τα μωρακια μας! Θα σε καληνυχτησω Ελευθερία μου γιατί μου βγαίνει κούραση και ασε που είναι πιασμενο το σβέρκο μου!!! Τα λέμε αύριο!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ πάω. Χθες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Καληνύχτα!

Περαστικά του!!!Έχουν βγει τα αντιγριπικα εμβόλια!Εμεις θα του κανουμε τελη Οκτωβρη!Ρωτηστε τον παιδιατρο σας να του κανετε κ σεις..

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Και εγώ πάω. Χθες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Καληνύχτα!

Καλο βραδι Ελευθερια μου! παλι καλα που επεσε ο πυρετος στο μαναρακι σου! ελπιζω αυριο να ειναι εντελως καλα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα κοριτσια! Είμαι πολύ πρωινή ε? Δεν μπορώ να κοιμηθώ πολύ τώρα τελευταία... Εδώ από χτες βρέχει! Πάντως στα Γιάννενα θα παμε... Σας φιλω,καλημέρα και πάλι!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κοριτσια! Είμαι πολύ πρωινή ε? Δεν μπορώ να κοιμηθώ πολύ τώρα τελευταία... Εδώ από χτες βρέχει! Πάντως στα Γιάννενα θα παμε... Σας φιλω,καλημέρα και πάλι!!!

καλημερα δωρα μου!!! και εγω πρωινη απο τες 6 ειμαι ξυπνια!!!εμας ο καιρος ηλιολουστος προσ το παρον αν και ειπαν οτι θα χαλασει!!τωρα να δουμε!!

καλα να περασετε στα γιαννενα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...