Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   9 ώρες πρίν, anemonii είπε:

@xristinakarr@Lila86@Neverstop ευχαριστώ, κορίτσια! θα περιμένω τότε στωικά, όπως σε κάθε κύκλο, να μου έρθει!! 🙃

Expand  

Μην ανησυχείς δεν είναι στάνταρ σε πόσες μέρες θα σου έρθει περίοδος. Εμένα στην 1η μου ήρθε μετά από 10 μέρες και στην 2η μετά από 5. Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε σε όλη τη διάρκεια από την διέγερση μέχρι το θετικό τεστ και μετά υπομονή μέχρι το τέλος!!! Με τόση υπομονή μας βλέπω στο Θιβέτ να αιωρούμαστε! 🤣

• Χαχα 7

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

fouskitsa82 είπε:
Άναψαμε!!! Δεν παλευεται αλλιώς! Α,μόλις τώρα άκουσα τα πρώτα μπουμπουνητα!!! Τελεια... Έχουμε πολύ κρύο.

αχ τι ωραια! να εβρεχε τουλαχιστον κ εδω λιγακι... ειμαι που ειμαι μεσα αν εχει βροχη ειναι πιο ομορφα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

margo4-4 είπε:
Βουλα μου εχεις δικιο απο το αγχος εχω λαλησει...καθε μερα ξυπναω κ αναρωτιεμαι ποσο θα πονεσω σημερα.. κ οσο σκεφτομαι οτι μπορει να με παει ετσι γενικα..ασε μου ερχεται τρελλα! δεν μπορω κ να καθομαι ολη την ωρα!!! ας ελπισουμε να μου υποχωρησει ο πονος, αν κ ο γιατρος ειπε οτι θα κρατησει μερες σιγουρα ακομα. απλα μωρε θελω να νιωσω πιο ξεκαθαρα το μωρακι για να παρηγοριεμαι!!!!!

Ανθούλα με λένε εμένα;) και είναι κοντά η μέρα που θα το νιώθεις κάθε μέρα στα σίγουρα! Είναι όντως παρηγοριά και ανακουφιση γιατί ξέρεις ότι είναι καλά. Όχι σαν τους πρώτους μήνες που λες να παω για υπέρυχο να δω ότι χτυπάει η καρδούλα του! Υπομονή είσαι πολύ κοντά! Σίγουρα πάντως αυτή η αίσθηση δεν είναι το έντερο. Κι εγώ το ίδιο έλεγα, αλλά τελικά είναι το μπουμπουκάκι σου!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

toulala είπε:
Ανθούλα με λένε εμένα;) και κοντά που θα το νιώθεις κάθε μέρα στα σίγουρα! Είναι όντως παρηγοριά και ανακουφιση γιατί ξέρεις ότι είναι καλά. Όχι σαν τους πρώτους μήνες που λες να παω για υπέρυχο να δω ότι χτυπάει η καρδούλα του! Υπομονή είσαι πολύ κοντά! Σίγουρα πάντως αυτή η αίσθηση δεν είναι το έντερο. Κι εγώ το ίδιο έλεγα, αλλά τελικά είναι το μπουμπουκάκι σου!

σορυ τα εχω μπερδεψει τελειως με τα ονοματα πια! εσυ ποτε το ενιωσες πιο ξεκαθαρα? εχω κ κανονικοτακη κοιλια! ολοι που με βλεπουν νομιζουν οτι με κλωτσαει ολη μερα!!!! αχ! παλι με γαργαλησε απο μεσα! τι αστειο συναισθημα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

margo4-4 είπε:
σορυ τα εχω μπερδεψει τελειως με τα ονοματα πια! εσυ ποτε το ενιωσες πιο ξεκαθαρα?

Δε βοηθάει και το nickname μου. Κι εγώ τα μπερδεύω τα ονόματα.

Πιο κάτω έγραψα ότι το ένιωσα ξεκάθαρα όταν ήμουν περίπου σαν κι εσένα. Ήταν μια καλή κλωτσίτσα! Μετά μπορεί να πήρε κάποιες μέρες για να χτυπήσει τοσο αισθητά ξανά.

LXEWp2.png

Για πείτε καμιά ιδέα για δωράκι σε ζευγάρι που μπήκε πρόσφατα στο καινούριο τους σπίτι! Είναι και ξάδερφος του άντρα μου και η γυναίκα του είναι στον 5ο! Γύρω στα 30 με 40 ευρώ το πολύ!

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

margo4-4 είπε:
σορυ τα εχω μπερδεψει τελειως με τα ονοματα πια! εσυ ποτε το ενιωσες πιο ξεκαθαρα? εχω κ κανονικοτακη κοιλια! ολοι που με βλεπουν νομιζουν οτι με κλωτσαει ολη μερα!!!! αχ! παλι με γαργαλησε απο μεσα! τι αστειο συναισθημα!

Γαργαλα την μαμα μπεμπα!!! Χα χα!!

Κοριτσια έβαλα άλλο ένα πλυντήριο,το 3ο για σήμερα κ να φανταστείτε εχω 8κιλό πλυντήριο!! Να δω που θα το απλωσω... Ήδη εχω 2 απλωστρες μέσα στο σπίτι!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

;);)

toulala είπε:
Για πείτε καμιά ιδέα για δωράκι σε ζευγάρι που μπήκε πρόσφατα στο καινούριο τους σπίτι! Είναι και ξάδερφος του άντρα μου και η γυναίκα του είναι στον 5ο! Γύρω στα 30 με 40 ευρώ το πολύ!

Μια ψηφιακή κορνίζα! Θα βάλουν κ το μωρό εκεί μετά! Μπορείς να βρεις κ στα 40? στο λέω σίγουρα γιατί σε ηλεκτρικα δουλεύω!;)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
;);)

Μια ψηφιακή κορνίζα! Θα βάλουν κ το μωρό εκεί μετά! Μπορείς να βρεις κ στα 40? στο λέω σίγουρα γιατί σε ηλεκτρικα δουλεύω!;)

Αχ πολύ καλή ιδέα!! Είναι και της τεχνολογίας τα παιδιά! Μπραβο βρε Δώρα μου! Εγώ για την απλή την κορνίζα έλεγα αλλά μου φαινόταν πολύ φτωχό! Θα ρωτήσω και τον Χρηστάκο μου!

LXEWp2.png

toulala είπε:
Αχ πολύ καλή ιδέα!! Είναι και της τεχνολογίας τα παιδιά! Μπραβο βρε Δώρα μου! Εγώ για την απλή την κορνίζα έλεγα αλλά μου φαινόταν πολύ φτωχό! Θα ρωτήσω και τον Χρηστάκο μου!

Είναι ωραίο δώρο και αν πας στον Κωτσοβολο βαλε κ κάρτα αλλαγής για να μπορεί αν θέλει να πάρει κατι άλλο. Θα την χαρούν όμως πιστεύω!Ότι θέλετε από ηλεκτρικα εδώ είμαι εγώ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

sophie jolie είπε:
Εδω ειμαι Δωρα μου!!Πως παει ?τελειωσατε τις δουλιτσες σας??

Τελειώσαμε!! Πολύ κούραση ρε συ... Και δεν έκανα και τίποτα εγώ όλα η μαμά μου,αλλά όσο να ναι και όρθια που ήμουν κουράστηκα! Ευτυχώς στρωθηκε το σπίτι και ξεμπερδέψαμε...

Εσύ τι κάνεις?? Εγω χαζεύω στο ιντερνετ κλασικα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμεις θα κανουμε αυριο την γενικη της εβδομαδας αλλα κ παλι εγω δεν κανω πολλα ..Τα περισσοτερα τα κανει ο συζυγος!!Χαζευω κ εγω κλασσικα στο ιντερνετ κ περιμενουμε να παμε για καφεδακι...

Τι ωραια που εχετε κρυο...Πωπω θελω κ εγω!!Και εδω χαλασε ο καιρος αλλα οχι ετσι ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

sophie jolie είπε:
Εμεις θα κανουμε αυριο την γενικη της εβδομαδας αλλα κ παλι εγω δεν κανω πολλα ..Τα περισσοτερα τα κανει ο συζυγος!!Χαζευω κ εγω κλασσικα στο ιντερνετ κ περιμενουμε να παμε για καφεδακι...

Τι ωραια που εχετε κρυο...Πωπω θελω κ εγω!!Και εδω χαλασε ο καιρος αλλα οχι ετσι ...

Εγω περιμενω να έρθει ο αντρας μου απο το γραφειο να συζητήσουμε τι θα κάνουμε για αυριο,αν θα πάμε ή οχι Ικεα.. Αφού δεν είναι να πάρουμε ακόμα ας δούμε τουλάχιστον μόνο...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

fouskitsa82 είπε:
Εγω περιμενω να έρθει ο αντρας μου απο το γραφειο να συζητήσουμε τι θα κάνουμε για αυριο,αν θα πάμε ή οχι Ικεα.. Αφού δεν είναι να πάρουμε ακόμα ας δούμε τουλάχιστον μόνο...

Αν εχετε ορεξη για βολτουλα ...τα Γιαννενα ειναι ο ιδανικος προορισμος!!ειναι το χωριο του μπαμπα μου εκει, αχ ποσο πολυ μου εχουν λειψει!Εχουμε να παμε πανω απο ενα χρονο...

Ας μην αγορασετε ακομη ειναι ευκαιρια αρκει να ειναι καλος κ ο καιρος..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...