Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , *Vasoula είπε:

Φανταστική αύξηση!!!για δύο τα κόβω Έλενακι!!!όλα καλά να σου πανε!!! 🥰 θεωρω πως μια χαρά εικονα θα έχετε και στον υπέρηχο απο βδομαδα!!!

καλο μηνα κορίτσια!!!!!!!

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κλειστό είναι 1μετρό στο πλάτος. Δεν πιάνει χώρο κ είναι πολύ εύκολο στο άνοιγμα-κλείσιμο. Με ένα χέρι κυριολεκτικά..! Εγώ το πήρα σε κόκκινο. Πήρα μαζί κ καθισματακι 0-18 κ τα μεταφορικά ήταν 30-35?. Δεν θυμάμαι,το βλέπω αν θες. Κι εγώ επειδή τα έψαξα πολύ,τα είδα κ από κοντά όλα κατέληξα σε αυτό.. Ξέρεις ποιο είναι ε?

Ναι Δώρα μου ξέρω ποιο είναι! Είναι πολύ ωραίο! Το κοιτούσαμε με το γαμπρό μου στο ιντερνετ γιατί είναι πολύ καλή μάρκα και το δικό τους το uno της perego δεν μας βόλευε στο αυτοκίνητο. Θέλω κι εγώ να πάω να το δω από κοντά!

Πανικός με πιάνει με όλα αυτά που χρειάζεται να πάρουμε! :shock::shock::shock::shock: Πόσα έξοδα βρε κορίτσια!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι Δώρα μου ξέρω ποιο είναι! Είναι πολύ ωραίο! Το κοιτούσαμε με το γαμπρό μου στο ιντερνετ γιατί είναι πολύ καλή μάρκα και το δικό τους το uno της perego δεν μας βόλευε στο αυτοκίνητο. Θέλω κι εγώ να πάω να το δω από κοντά!

Πανικός με πιάνει με όλα αυτά που χρειάζεται να πάρουμε! :shock::shock::shock::shock: Πόσα έξοδα βρε κορίτσια!

Ασε πολλά έξοδα!! Κ οι γονείς μου δεν είναι στα οικονομικά τους καλά αυτην την περίοδο κ δεν θέλω να ζητήσω κατι... Εμείς λέγαμε αύριο να παμε ικεα να δούμε έπιπλα αλλά τώρα δεν εχω χρήματα στην άκρη ακόμα,θα τα δω κ θα τα κλείσω μάλλον αρχές Νοέμβρη. Τι να κάνουμε,όλα θα γίνουν με την σειρά τους! Πάντως να δώσω 800? για κουνια+στρώμα δεν παίζει!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αστα με τα λεφτα δραμα η κατασταση...καλα να ειμαστε στην υγεια μας... κοριτσια να ρωτησω κατι? στην εβδομαδα μου τι αισθανοσασταν? εγω νιωθω γαργαλητακια στην κοιλια συνεχεια κ σαν μπουρμουληθρες. ποτε θα νιωσω κατι ξεκαθαρο? ολο νομιζω οτι φανταζομαι πραγματα! χαχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ασε πολλά έξοδα!! Κ οι γονείς μου δεν είναι στα οικονομικά τους καλά αυτην την περίοδο κ δεν θέλω να ζητήσω κατι... Εμείς λέγαμε αύριο να παμε ικεα να δούμε έπιπλα αλλά τώρα δεν εχω χρήματα στην άκρη ακόμα,θα τα δω κ θα τα κλείσω μάλλον αρχές Νοέμβρη. Τι να κάνουμε,όλα θα γίνουν με την σειρά τους! Πάντως να δώσω 800? για κουνια+στρώμα δεν παίζει!!

καλε σιγα μην δωσουμε τοσα!!! η ικεα εχει πολυ καλες τιμες Δωρακι! κ εγω αν τελικα δεν μου δωσει την κουνια η γνωστη μου θα παρω απο εκει μαλλον

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αστα με τα λεφτα δραμα η κατασταση...καλα να ειμαστε στην υγεια μας... κοριτσια να ρωτησω κατι? στην εβδομαδα μου τι αισθανοσασταν? εγω νιωθω γαργαλητακια στην κοιλια συνεχεια κ σαν μπουρμουληθρες. ποτε θα νιωσω κατι ξεκαθαρο? ολο νομιζω οτι φανταζομαι πραγματα! χαχαχα

Αυτές οι μπουρμπουληθρες είναι το μωρό!! Εγώ πιστεύω σε 1μιση βδομάδα θα νιώσεις πιο ξεκάθαρα κίνηση κ κλωτσιτσα!! Εσυ τώρα κοίτα να μην πονας κ θα έρθει κ το κλωτσιδι,σιγά να μην γλιτώσεις!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλά το τι κούραση νιώθω δεν λέγεται.... Κ τα έκανε όλα η μαμα μου να φανταστείτε!! Αλλά το σπίτι στρώθηκε κ έδειξε τέλειο με τα χαλακια!! Άντε καλό χειμώνα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά το τι κούραση νιώθω δεν λέγεται.... Κ τα έκανε όλα η μαμα μου να φανταστείτε!! Αλλά το σπίτι στρώθηκε κ έδειξε τέλειο με τα χαλακια!! Άντε καλό χειμώνα!!!

τι ωραια! εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα που ποναω συνεχεια κ δεν μπορω να κανω τις δουλειες μου με ανεση... συνεχεια κατι κανω βεβαια αλλα δεν πρεπει να κουραζομαι γιατι μετα ποναω περισσοτερο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλε σιγα μην δωσουμε τοσα!!! η ικεα εχει πολυ καλες τιμες Δωρακι! κ εγω αν τελικα δεν μου δωσει την κουνια η γνωστη μου θα παρω απο εκει μαλλον

Ναι γι αυτό θέλω να παω από κοντά να δω την κουνια την άσπρη που έχει το ικεα... Πάντως ότι πήρα από ικεα είναι σούπερ! Εσυ έχεις δει την άσπρη κουνια της από κοντά?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αυτές οι μπουρμπουληθρες είναι το μωρό!! Εγώ πιστεύω σε 1μιση βδομάδα θα νιώσεις πιο ξεκάθαρα κίνηση κ κλωτσιτσα!! Εσυ τώρα κοίτα να μην πονας κ θα έρθει κ το κλωτσιδι,σιγά να μην γλιτώσεις!!!

εσυ πως το αισθανεσαι τωρα? αισθανοσουν κ εσυ γαργαλητακια στην κοιλια? αφου ολο νομιζω οτι ειναι το εντερο!!:rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Το μωράκι σου είναι σίγουρα να ξέρεις! Περίπου στην εβδομάδα σου ήμουν όταν μου έδωσε μια καλή και την κατάλαβε και ο άντρας μου! Τις μέρες που είχαμε μετακόμιση και κουράστηκα λίγο. Ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι ανάσκελα και έβλεπα τιβι. Μετά πάλι μπουρμπουλήθρες και απαλά χτυπηματάκια. Τώρα κουνιέται όλη η κοιλιά μου!

Μην αγχώνεσαι καθόλου πάντως. Μια συνάδελφος είπε ότι και στα δύο της τα παιδιά πήγε 6ο ή 7ο για να το καταλάβει. Έχει να κάνει και με το παιδι! Με την προσωπικότητά του, το μέγεθος του.. Είσαι τώρα και μεσα στο άγχος με το τι φταίει και πονάς..

LXEWp2.png

Διαφημίσεις

εσυ πως το αισθανεσαι τωρα? αισθανοσουν κ εσυ γαργαλητακια στην κοιλια? αφου ολο νομιζω οτι ειναι το εντερο!!:rolleyes:

Κι εγώ έτσι γαργαλητα ένιωθα στην αρχή. Τώρα εδώ κ 3-4 βδομάδες νιώθω κλωτσιές κανονικά! Στην αρχή λίγο μια φορά την μέρα...τώρα συνέχεια! Όλα θα γίνουν βρε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Άντε μια χαρούλα! Ανάψατε θέρμανση ή ακόμα την παλεύετε? Άντε καλό χειμώνα!

LXEWp2.png

τι ωραια! εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα που ποναω συνεχεια κ δεν μπορω να κανω τις δουλειες μου με ανεση... συνεχεια κατι κανω βεβαια αλλα δεν πρεπει να κουραζομαι γιατι μετα ποναω περισσοτερο...

Βασικά μην κάνεις ΤΙΠΟΤΑ! Ξεκουράσου να περάσει. Μην επιβαρύνεις τον εαυτό σου. Άσε να τα κάνουν οι άλλοι, ακόμα και τα πιο απλά. Και στο κάτω κάτω οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ!

LXEWp2.png

Άντε μια χαρούλα! Ανάψατε θέρμανση ή ακόμα την παλεύετε? Άντε καλό χειμώνα!

Άναψαμε!!! Δεν παλευεται αλλιώς! Α,μόλις τώρα άκουσα τα πρώτα μπουμπουνητα!!! Τελεια... Έχουμε πολύ κρύο.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το μωράκι σου είναι σίγουρα να ξέρεις! Περίπου στην εβδομάδα σου ήμουν όταν μου έδωσε μια καλή και την κατάλαβε και ο άντρας μου! Τις μέρες που είχαμε μετακόμιση και κουράστηκα λίγο. Ήμουν ξάπλα στο κρεβάτι ανάσκελα και έβλεπα τιβι. Μετά πάλι μπουρμπουλήθρες και απαλά χτυπηματάκια. Τώρα κουνιέται όλη η κοιλιά μου!

Μην αγχώνεσαι καθόλου πάντως. Μια συνάδελφος είπε ότι και στα δύο της τα παιδιά πήγε 6ο ή 7ο για να το καταλάβει. Έχει να κάνει και με το παιδι! Με την προσωπικότητά του, το μέγεθος του.. Είσαι τώρα και μεσα στο άγχος με το τι φταίει και πονάς..

Βουλα μου εχεις δικιο απο το αγχος εχω λαλησει...καθε μερα ξυπναω κ αναρωτιεμαι ποσο θα πονεσω σημερα.. κ οσο σκεφτομαι οτι μπορει να με παει ετσι γενικα..ασε μου ερχεται τρελλα! δεν μπορω κ να καθομαι ολη την ωρα!!! ας ελπισουμε να μου υποχωρησει ο πονος, αν κ ο γιατρος ειπε οτι θα κρατησει μερες σιγουρα ακομα. απλα μωρε θελω να νιωσω πιο ξεκαθαρα το μωρακι για να παρηγοριεμαι!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...