Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εφακη εαν το αμαξι σας περνει βαση isofix παρε αυτη θεωρειται πιο ασφαλη βεβαια ειναι λιγο ακριβη, δειτο κι εδω για καροτσια εχει καλες τιμες σε σχεση με τα εδω μαγαζια

http://www.ebaby.gr/

Σαν πολυ φτηνα δεν είναι;;;;:shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαν πολυ φτηνα δεν είναι;;;;:shock:

ερχονται απο ιταλια οδικος εγω απο εκει το πηρα το καροτσι κι αλλα πολλα δεν υπηρχε κανενα προβλημα το συναρμολογησα κι ηταν σουπερ εχει πολυ καλες τιμες εγω το εχω ψαξει πολυ πλεον τα περισσοτερα τα παραγελνω απο το ιντερνετ δεν συμφερει εδω, για ενδοεπικοινωνια δεν ξερω δεν πηρα δεν μου χρειαστηκε ποτε

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

θα το κοιταξω και αυτο γιατι αυτοι που ειχα παρει στο γιο μου δεν ηταν καλη και εκαναν πολυ θοριβο!!

Αρχικα πηρα και εγω κατι απο τζαμπο και εκαναν πολυ θορυβο.. μετα που τα πηρα αυτα έκαναν στην αρχη λιγο μετα καθόλου...:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ερχονται απο ιταλια οδικος εγω απο εκει το πηρα το καροτσι κι αλλα πολλα δεν υπηρχε κανενα προβλημα το συναρμολογησα κι ηταν σουπερ εχει πολυ καλες τιμες εγω το εχω ψαξει πολυ πλεον τα περισσοτερα τα παραγελνω απο το ιντερνετ δεν συμφερει εδω, για ενδοεπικοινωνια δεν ξερω δεν πηρα δεν μου χρειαστηκε ποτε

ναι αλλα στην κυπρο ερχονται??εγω χρειαζομαι ενδοεπικοινωνια το σπιτι μου ειναι μεγαλο και πανω κατω!!:rolleyes:

Αρχικα πηρα και εγω κατι απο τζαμπο και εκαναν πολυ θορυβο.. μετα που τα πηρα αυτα έκαναν στην αρχη λιγο μετα καθόλου...:rolleyes:

αυτο επαθα και εγω!!!:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μα εχει κατι καθισματακια 16 ευρω 14 ευρω... σωστα ειδα;;;:shock: είναι δυνατόν;;;:shock:

ενδοεποικινωνια και εγω μονο για κανενα μηνα μετα καθόλου..καθε 3 και λιγο πηγαινα και τον έβλεπα οποτε δεν την πολυχρησιμοποιησα.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα στην κυπρο ερχονται??εγω χρειαζομαι ενδοεπικοινωνια το σπιτι μου ειναι μεγαλο και πανω κατω!!:rolleyes:

αμα είναι πανω κατω τοτε χρειαζετε.. και εμένα είναι αρκετα μεγαλο το σπιτι αλλα ενας οροφος είναι οποτε το ακούω πιο ευκολα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ναι στην κυπρο ερχονται,

που τα ειδες αυτα τα καθισματακια?

κι εμενα το σπιτι πανω κατω ειναι αλλα δεν το χρειαστηκα οταν ημουν κατω τον ειχα στην καλαθουνα ή στο παρκο και οταν ημουν πανω και κοιμοταν στο δωματιο του παντα ειχα το νου ασε που ειναι διπλα το ενα στο αλλο

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Ηello!!!!! τι μου κανετε? τωρα ξυπνησα απο μεσημεριανο υπνο με ταχυπαλμια! μιλαμε μες την ευεξια ειμαι τρομαρα μου!!!! και εγω παντως νομιζω οτι ξεχωριστα τα κομματια ισως ειναι καλυτερο να τα παρεις. εκτος αν εισαι σιγουρη οτι θα σου κανουν.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

πωπω περασε η ωρα, φευγουμε εχουμε σημερα γιατρο, κι ειμαι χαρουμενη θα δω το μπεμπε τα λεμε μετα κοριτσια καλο απογευμα

αντε καλη επιτυχια!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

θα σας πω κι εγω τη γνωμη μου πηρα κι εγω το inglesina zippy free εκανε περσυ 700? το σετ, τελικα πιστευω οτι ηταν ενα μεγαλο λαθος το πορτ μπεμπε δεν το χρησιμοποιησα σχεδον καθολου το εχω μεσα σε μια ντουλαπα και καθετε, το δε καθισματακι το χρησιμοποιησα αλλα τωρα πηρα αλλο γιατι σε αυτο τα σετ το καθισματακι ειναι μεχρι 13 κιλα περιπου 1 χρονου οποτε αλλα λεφτα, για μενα το καλυτερο ειναι να παρετε το καροτσι σκετο και το καθισματακι σκετο μεχρι 18 κιλα ή και παραπανω γνωμη μου παντα απλα την πατησα γιαυτο το λεω

Εγώ Μελινα αυτό ακριβώς έκανα! Πήρα το inglesina zippy free σκέτο και χώρια το καθισματακι όλο ίδια μάρκα 0-18kg. Παρόλο που πολλές κοπέλες εδώ λέγανε για όλο το σετ με το πορτ μπεμπε.. Εγώ εκρινα ότι δεν χρειάζεται κ έτσι πήρα σκέτα. Ευτυχώς που λες κι εσυ ότι έκανα καλά γιατί στεναχωρεθηκα,λέω μήπως έκανα βλακεία....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγώ Μελινα αυτό ακριβώς έκανα! Πήρα το inglesina zippy free σκέτο και χώρια το καθισματακι όλο ίδια μάρκα 0-18kg. Παρόλο που πολλές κοπέλες εδώ λέγανε για όλο το σετ με το πορτ μπεμπε.. Εγώ εκρινα ότι δεν χρειάζεται κ έτσι πήρα σκέτα. Ευτυχώς που λες κι εσυ ότι έκανα καλά γιατί στεναχωρεθηκα,λέω μήπως έκανα βλακεία....

κλειστο πόσο χωρο πιάνει? τι χρώμα το πήρες και ποσο βγηκε με μεταφορικά?

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

κλειστο πόσο χωρο πιάνει? τι χρώμα το πήρες και ποσο βγηκε με μεταφορικά?

Κλειστό είναι 1μετρό στο πλάτος. Δεν πιάνει χώρο κ είναι πολύ εύκολο στο άνοιγμα-κλείσιμο. Με ένα χέρι κυριολεκτικά..! Εγώ το πήρα σε κόκκινο. Πήρα μαζί κ καθισματακι 0-18 κ τα μεταφορικά ήταν 30-35?. Δεν θυμάμαι,το βλέπω αν θες. Κι εγώ επειδή τα έψαξα πολύ,τα είδα κ από κοντά όλα κατέληξα σε αυτό.. Ξέρεις ποιο είναι ε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...