Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Οχι ρε δεν ασχολούμε πια..ενταξει με ενοχλει μεσα μεσα αμα μου το λέει με σιγουρια.... η κουβέντα τοφερε τωρα...ο άντρας μου της είπε ότι μολις γεννησω θα βγει εξω με το μωρο και το πρωτο πραμα που θα κανει είναι να δειξει στην μανα του το πουλι του γιου του του τζουνιορ!!

καλα τα λεει!!ετσι για να σωπασει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

μονο τοτε θα σωπασει.. το πηρα αποφαση...

Εμάς γαι μια κυρία δεν είναι πρέπον να το δείξουμε:tongue:Για το Κορίνα δεν το ήξερα θα το βάλω στις επιλογές μου αλλά θέλω να ακούγεται το όνομα αυτού που το παίρνει.Το Μυρσίνη σας φαίνεται πολύ περίεργο? Καλησπέρα Έφη!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Εμάς γαι μια κυρία δεν είναι πρέπον να το δείξουμε:tongue:Για το Κορίνα δεν το ήξερα θα το βάλω στις επιλογές μου αλλά θέλω να ακούγεται το όνομα αυτού που το παίρνει.Το Μυρσίνη σας φαίνεται πολύ περίεργο? Καλησπέρα Έφη!!

Όχι περίεργο λίγο παραξενο....δεν το ακούς συχνά...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εμείς θα είμαστε καλές με τις νύφες μας αρκεί να αγαπάνε τα παιδιά μας αλλιώς μαύρο φίδι που τις έφαγε;)

έτσι λεω και εγώ!! για να δούμε.. λιγο μακρυα παμε βεβαια αλλα οκ!:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Θα γίνουμε και εμεις κυπριες πεθερες καποτε:shock::shock::D:D

μα φυσικα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλησπερα γεωργια!!το μυρσινη ειναι λιγο περιεργο :rolleyes::rolleyes:για κοριτσακι μου αρεση το νεφελη,ηλεκτρα,ιριδα και το εμιλη!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...