Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

το λεγόμενο μπαστουνακι ειναι αυτό;

αχ ρε γμτ θελω καθισματακι κ δεν ξερω τι να κανω.. να παρω το σετ του καροτσιου μου που έχει και βαση 130 ευρω ή να παρω απο το τζαμπο 40 ευρω χωρις βαση... είμαι σε δίλημμα...

η βαση iso fix (που κουμπωνει και δεν ειναι εφικτη σε ολα τα αυτοκινητα, αυτα που ειναι μοντελα του 2009 και πανω νομιζω το εχουν ολα) εχουν γυρω στα 120. οι απλες βασεις εχουν γυρω στα 50ευρω.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι θέλει καλέ αγοράκι ή κοριτσάκι?Μη δίνεις σημασία εμένα περιμένει να βγάλω το όνομά της αλλά εγω δεν είμαι σίγουρη ακόμα και ο άντρας μου που με ρωτάει του λέω δεν έχω αποφασίσει.Τη μανούλα μου που τη λατρεύω τη λένε Ταξιαρχούλα και μας έχει ορκίσει να μη βγάλουμε το όνομά της του μπαμπά μου μη ρωτάτε καν οπότε μένει το Μαρία της πεθεράς μου το οποίο μου αρέσει αλλά δεν ήθελα να της κάνω το χατήρι:twisted:και το Μυρσίνη που έλεγαν τη μαμά της μαμάς μου που μου αρέσει πολύ αλλά δε ξέρω:confused:

το πρωτο ποιανου ονομα πηρε?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αυτο το καρότσι θεωρειται καλοκαιρινό! οντως μετα τον απριλη μπορεις να το βαλεις εκει. βεβαια εσυ εχεις και την εμπειρια και ξερεις καλυτερα;)

όχι καλέ έχει ποδόσακο και κουκούλα και αδιάβροχο και χειμώνας που πέρασε εκεί τον είχα.Σίγουρα τα μεγάλα είναι καλύτερα αλλά με όσα διαθέτεις προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά σου;)Το μόνο που σας συμβουλεύω είναι να δείτε πόσο χώρο πιάνουν σε πορτ μπαγκάζ αν χωράει σε ανσανσέρ και αν μπορείς να το ανοίξεις και να το κλείσεις εύκολα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Τι θέλει καλέ αγοράκι ή κοριτσάκι?Μη δίνεις σημασία εμένα περιμένει να βγάλω το όνομά της αλλά εγω δεν είμαι σίγουρη ακόμα και ο άντρας μου που με ρωτάει του λέω δεν έχω αποφασίσει.Τη μανούλα μου που τη λατρεύω τη λένε Ταξιαρχούλα και μας έχει ορκίσει να μη βγάλουμε το όνομά της του μπαμπά μου μη ρωτάτε καν οπότε μένει το Μαρία της πεθεράς μου το οποίο μου αρέσει αλλά δεν ήθελα να της κάνω το χατήρι:twisted:και το Μυρσίνη που έλεγαν τη μαμά της μαμάς μου που μου αρέσει πολύ αλλά δε ξέρω:confused:

κοριτσακι θελει... και οι μαντεψιες της όλες δειχνουν κοριτσακι και ταχα αυτη ποτε δεν έχει πεσει έξω στις προβλέψεις τις...φυσικα το ήξερε ότι και κοριτσακι να ήταν δεν θα εδινα το όνομα της γιατι ο γιος μου πηρε το ονομα του άντρα της οποτε σειρα μου τωρα. Θα βγάλω τον πατερα μου.. δεν ξέρω όμως γιατι κανει έτσι αυτή.. τι την έχει πιασει και λεει και στον άντρα μου "εγω αμα δεν το δω πιστεύω"...με νευριαζει αφανταστα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

η βαση iso fix (που κουμπωνει και δεν ειναι εφικτη σε ολα τα αυτοκινητα, αυτα που ειναι μοντελα του 2009 και πανω νομιζω το εχουν ολα) εχουν γυρω στα 120. οι απλες βασεις εχουν γυρω στα 50ευρω.

δηλαδη αυτη η βαση κανει για όλα τα καθισματακια??:roll:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

το πρωτο ποιανου ονομα πηρε?

Του πεθερού μου και δε το συζήτησα ούτε εγώ Γιώργος ωραίο όνομα όχι επειδή με λένε κι εμένα Γιωργία;).Η δική μου οικογένεια πάσχει από ονόματα τον πατέρα μου τον λένε Κυριάκο και ένας από τους λόγους που ήθελα κορίτσι ήταν για να μην αναγκαστώ να βγάλω το όνομά του τον αγαπάω πολύ αλλα΄αυτό το όνομα εδώ μου κάθεται.Δε με πιέζει κανένας για το όνομα μη παρεξηγηθώ ίσα ίσα που τα πεθερικά μου ξέρουν ότι το αποφασίζω εγώ για το δεύτερο αλλά είμαι σε δίλλημμα:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Επειδη ειδα οτι ρωτησατε τιμες εμεις πηραμε ολο το σετ με 489 ευρω.Νομιζω οτι η τιμη που βρηκαμε δεν υπαρχει γιατι ολα μαζι αν τα παρεις ενα-ενα κοστιζουν πολυ παραπανω.Βεβαια δεν ειμαι εμπειρη για να πω αν θα χρειαστουν ολα αυτα αλλα στην αρχη θα εχουμε το μωρο να κοιμαται διπλα μας μεσα στην καλαθουνα απο το σετ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

δηλαδη αυτη η βαση κανει για όλα τα καθισματακια??:roll:

για της peg perego ρωτησα..:rolleyes: να μην σου πω ψεματα, μπορει να κανει και για ολα... όταν θα πας με το καλό , αντοχες να εχεις και θα σου τα εξηγησουν όλα!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσια!!ολο το πρωινο εκανα την ντουλαπα του μικρου!!ηριε και η μαμα μου αλλα παλι κουραστηκα!!δεν εχω κουραγιο να διαβασω τι γραψατε ποια θα μου πει αν ειχαμε κανενα νεοτερο:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσακι θελει... και οι μαντεψιες της όλες δειχνουν κοριτσακι και ταχα αυτη ποτε δεν έχει πεσει έξω στις προβλέψεις τις...φυσικα το ήξερε ότι και κοριτσακι να ήταν δεν θα εδινα το όνομα της γιατι ο γιος μου πηρε το ονομα του άντρα της οποτε σειρα μου τωρα. Θα βγάλω τον πατερα μου.. δεν ξέρω όμως γιατι κανει έτσι αυτή.. τι την έχει πιασει και λεει και στον άντρα μου "εγω αμα δεν το δω πιστεύω"...με νευριαζει αφανταστα....

Καλά από μαντεψιές άλλο τίποτα μου έχουν κάνει αυτό με το σταυρό αγοράκι βγάζει η κοιλιά μου είναι έτσι αγοράκι σίγουρα οι θηλές μου:oops:είναι πολύ σκούρες αγοράκι ασυζητητί έχει γλυκάνει το πρόσωπό μου δεν το ξαναλέμε αγοράκι.Αφού μόλις βγεί εκεί θα το κοιτάξω το παιδί!:shock:Μη της δίνεις σημασία βρε παιδί μου και κορίτσι να ήταν αγόρι θα θέλανε τις πιάνεις πουθενά?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Του πεθερού μου και δε το συζήτησα ούτε εγώ Γιώργος ωραίο όνομα όχι επειδή με λένε κι εμένα Γιωργία;).Η δική μου οικογένεια πάσχει από ονόματα τον πατέρα μου τον λένε Κυριάκο και ένας από τους λόγους που ήθελα κορίτσι ήταν για να μην αναγκαστώ να βγάλω το όνομά του τον αγαπάω πολύ αλλα΄αυτό το όνομα εδώ μου κάθεται.Δε με πιέζει κανένας για το όνομα μη παρεξηγηθώ ίσα ίσα που τα πεθερικά μου ξέρουν ότι το αποφασίζω εγώ για το δεύτερο αλλά είμαι σε δίλλημμα:confused:

Γεωργια απο το Κυριακος βγαίνει το Κορινα.. ωραιο όνομα.. η γιαγια μου είναι Κυριακη και ο παππούς μου (Θεος συγχωρεσει τον) Κυριακος και όταν η θεια μου εκανε την 2η κορη της και θα της εδωσε το όνομα κυριακη και την φωναζουν Κορινα ή Κικη...

για της peg perego ρωτησα..:rolleyes: να μην σου πω ψεματα, μπορει να κανει και για ολα... όταν θα πας με το καλό , αντοχες να εχεις και θα σου τα εξηγησουν όλα!!!!

Με τον γιο μου αντοχες?? λιγο δύσκολο:D... κοιτα θα δω τι θα κανω.. επειδη μονο αυτό θέλω, και μετα που θα γεννησω να το παρω δεν με πειραζει..για την μεταφορα του απο μαιευτηριο στο σπίτι ισως πω της αδελφης μου να μου δανεισει το δικο της. τον πρωτο καιρο δεν θα βγαίνουμε έξω με το μωρο θα είναι και χειμώνας οπότε σιγα σιγα θα του το πάρω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλά από μαντεψιές άλλο τίποτα μου έχουν κάνει αυτό με το σταυρό αγοράκι βγάζει η κοιλιά μου είναι έτσι αγοράκι σίγουρα οι θηλές μου:oops:είναι πολύ σκούρες αγοράκι ασυζητητί έχει γλυκάνει το πρόσωπό μου δεν το ξαναλέμε αγοράκι.Αφού μόλις βγεί εκεί θα το κοιτάξω το παιδί!:shock:Μη της δίνεις σημασία βρε παιδί μου και κορίτσι να ήταν αγόρι θα θέλανε τις πιάνεις πουθενά?

ακριβως τα ιδια! σταυρος στο χερι διχνει δυο παιδια το πρωτο αγορι το 2ο κοριτσι, σταυρος στην κοιλια διχνει κοριτσι (στον γιο μου έπιασε) τα κινέζικα ΟΛΑ κοριτσι, εκανα και ποπο:oops: ε παλι κοριτσι....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ακριβως τα ιδια! σταυρος στο χερι διχνει δυο παιδια το πρωτο αγορι το 2ο κοριτσι, σταυρος στην κοιλια διχνει κοριτσι (στον γιο μου έπιασε) τα κινέζικα ΟΛΑ κοριτσι, εκανα και ποπο:oops: ε παλι κοριτσι....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣ

ακομα σε παιδευει αυτη η πεθερα??μην ασχολησε καλε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ακομα σε παιδευει αυτη η πεθερα??μην ασχολησε καλε!!

Οχι ρε δεν ασχολούμε πια..ενταξει με ενοχλει μεσα μεσα αμα μου το λέει με σιγουρια.... η κουβέντα τοφερε τωρα...ο άντρας μου της είπε ότι μολις γεννησω θα βγει εξω με το μωρο και το πρωτο πραμα που θα κανει είναι να δειξει στην μανα του το πουλι του γιου του του τζουνιορ!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...