Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χαχαχαχα!! λες και ακούω την πεθερά μου!!! τα ίδια μου λέει:shock::shock:

Εσένα κοριτσάκι τραβάει η όρεξή της?Ήθελα να ήξερα τι τους κάνουμε τους υπέρηχους αφού έχουμε τους ειδικούς στο σπίτι μας:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω εχω αρκετο χωρο οποτε βολευομαι.. κοιτα αν δεν έχει χώρο θα βολευτείς όπως μπορεις..σιγουρα θα το έχουμε μαζι μας στην αρχή.. Ρώτα όμως και για καλαθα..ισως να έρχονται πιο φτηνα παρα το πορτ μπεμπε.... εμενα η καλαθα ήταν 130 μαζι με την βάση.. μου την εκανε δωρο η μαμα μου.. το πορτ μπεμπε ήταν πιο ακριβο όμως....δεν θυμαμαι ποσο..

το εχω παραγγειλει ηδη το πορτ μπεμπε ειναι σετ με το καροτσι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σωστα..εμας μας έδωσαν και 1 δωρο μια θεια μου και το πηραμε στη μαμα μου..

εμενα ο γιος μου τις παραπανω ώρες τισ περνουσε στο ριλαξ.. εξαρτατε και απο το παιδι φυσικα. ο γιος μιας φιλης δεν καθετε λεπτο στο ριλαξ.. φυσικα αυτη τον έμαθε στα χέρια οποτε οπου και να τον βάλει κλαίει...

θελουμε κ ριλαξ?? πολλα μαζευονται !!! παλι καλα θα μας κανουν κ δωρα! την καλαθουνα θα μας την παρει η αδερφη μου ειπε . το καθισμα του αυτοκινητου ο κουνιαδος μου, δουλευει στη shell κ μαζευει κατι ποντους κ θα μας το παραγγειλει απο μια εταιρεια που φτιαχνει λεει καθισματα για τη formula 1! εχει ενθουσιαστει ο αντρας μου, τι φανταζεται?οτι θα το κανουμε πιλοτο το μικρο:shock:??

BJVqp3.png

Εσένα κοριτσάκι τραβάει η όρεξή της?Ήθελα να ήξερα τι τους κάνουμε τους υπέρηχους αφού έχουμε τους ειδικούς στο σπίτι μας:tongue:

ελα ντε.. εμενα παντως με ενοχλαει πολυ ετσι που μου κάνει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα ο γιος μου τις παραπανω ώρες τισ περνουσε στο ριλαξ.. εξαρτατε και απο το παιδι φυσικα. ο γιος μιας φιλης δεν καθετε λεπτο στο ριλαξ.. φυσικα αυτη τον έμαθε στα χέρια οποτε οπου και να τον βάλει κλαίει...

σωστα. τελικα οπως μαθει το μωρο ειναι! και μενα η ανηψια μου μια χαρα καθοταν στο ριλαξ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

θελουμε κ ριλαξ?? πολλα μαζευονται !!! παλι καλα θα μας κανουν κ δωρα! την καλαθουνα θα μας την παρει η αδερφη μου ειπε . το καθισμα του αυτοκινητου ο κουνιαδος μου, δουλευει στη shell κ μαζευει κατι ποντους κ θα μας το παραγγειλει απο μια εταιρεια που φτιαχνει λεει καθισματα για τη formula 1! εχει ενθουσιαστει ο αντρας μου, τι φανταζεται?οτι θα το κανουμε πιλοτο το μικρο:shock:??

αμα θα έχεις την καλαθούνα τότε είναι περιττό το πορτ μπεμπε...

ναι το καλο αυτό είναι με τα δώρα. η μαμα μου πήρε την καλαθα, η αδελφη μου ριλαξ αποστειρωτη, ο αδελφος μου μπανακι, η γιαγια μου παρκοκρέβατο..γλειτώνουμε αρκετά.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

αμα θα έχεις την καλαθούνα τότε είναι περιττό το πορτ μπεμπε...

ναι το καλο αυτό είναι με τα δώρα. η μαμα μου πήρε την καλαθα, η αδελφη μου ριλαξ αποστειρωτη, ο αδελφος μου μπανακι, η γιαγια μου παρκοκρέβατο..γλειτώνουμε αρκετά.

εχω κ τη γιαγια , την ειχα ξεχασει:D!! κατι θα μας παρει κ αυτη!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

medium_4a12ecb9096c99451746fccd78b7dd02.jpg.jpgmedium_e21be8158e703b7bb52eb84bee07c9e3.jpg.jpg

αυτό το καρότσι πήρα 100,00 είναι για 3+ μηνών και το καθισματάκι 125€ και μια χαρά με βόλεψαν!Το καθισματάκι εννοείται το έχω αλλάξει από το Πάσχα στο πιο μεγάλο.Στο καρότσι είχα κάνει ένα κόμπο στις ζώνες γιατι ήταν φαρδιές και όλα καλά.Αν σκεφτείς ότι για εφόσον γεννάμε Φεβρουάριο καλό Απρίλη για να βγούμε μια χαρά είναι και τον έχω σε αυτό ακόμα σκυλί.Όσο για μέσα στο σπίτι τον είχα σε ένα καρότσι που μου είχε δώσει η αδερφή μου το οποίο ήταν τεράστιο και άβολο για βόλτες αλλά για μέσα στο σπίτι ήταν θεικό!

zxG9p3.png

owokp3.png

medium_4a12ecb9096c99451746fccd78b7dd02.jpg.jpgmedium_e21be8158e703b7bb52eb84bee07c9e3.jpg.jpg

αυτό το καρότσι πήρα 100,00 είναι για 3+ μηνών και το καθισματάκι 125€ και μια χαρά με βόλεψαν!Το καθισματάκι εννοείται το έχω αλλάξει από το Πάσχα στο πιο μεγάλο.Στο καρότσι είχα κάνει ένα κόμπο στις ζώνες γιατι ήταν φαρδιές και όλα καλά.Αν σκεφτείς ότι για εφόσον γεννάμε Φεβρουάριο καλό Απρίλη για να βγούμε μια χαρά είναι και τον έχω σε αυτό ακόμα σκυλί.Όσο για μέσα στο σπίτι τον είχα σε ένα καρότσι που μου είχε δώσει η αδερφή μου το οποίο ήταν τεράστιο και άβολο για βόλτες αλλά για μέσα στο σπίτι ήταν θεικό!

αυτο το καρότσι θεωρειται καλοκαιρινό! οντως μετα τον απριλη μπορεις να το βαλεις εκει. βεβαια εσυ εχεις και την εμπειρια και ξερεις καλυτερα;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

το λεγόμενο μπαστουνακι ειναι αυτό;

αχ ρε γμτ θελω καθισματακι κ δεν ξερω τι να κανω.. να παρω το σετ του καροτσιου μου που έχει και βαση 130 ευρω ή να παρω απο το τζαμπο 40 ευρω χωρις βαση... είμαι σε δίλημμα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ελα ντε.. εμενα παντως με ενοχλαει πολυ ετσι που μου κάνει...

Τι θέλει καλέ αγοράκι ή κοριτσάκι?Μη δίνεις σημασία εμένα περιμένει να βγάλω το όνομά της αλλά εγω δεν είμαι σίγουρη ακόμα και ο άντρας μου που με ρωτάει του λέω δεν έχω αποφασίσει.Τη μανούλα μου που τη λατρεύω τη λένε Ταξιαρχούλα και μας έχει ορκίσει να μη βγάλουμε το όνομά της του μπαμπά μου μη ρωτάτε καν οπότε μένει το Μαρία της πεθεράς μου το οποίο μου αρέσει αλλά δεν ήθελα να της κάνω το χατήρι:twisted:και το Μυρσίνη που έλεγαν τη μαμά της μαμάς μου που μου αρέσει πολύ αλλά δε ξέρω:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...