Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Κι εγώ αυτό ήξερα για τον προεμφυτευτικο. Εν τω μεταξύ είναι φοβερό, να βρεις υγιή έμβρυα στον προεμφυτευτικο και να μην είναι σίγουρη η εγκυμοσύνη.... εκεί να το χάσεις τελείως. 

Εγω που λες έχω χάσει πολλές στιγμές από το γιο μου όχι μόνο στις ωοληψίες και στις εμβρυομεταφορες αλλά όλη μέρα να με βλέπει να ψάχνω στο διαδίκτυο, να πέφτω ψυχολογικά και να μην έχω όρεξη να παίξω μαζί του, να πέφτω σε κατάθλιψη μετά από κάθε αποτυχία. Κάποια στιγμή ήρθε και μου είπε :μαμά, δε θέλω αδερφάκι, είμαι καλά μόνος μου. Όλα τα καταλαβαίνει... είναι 7,5 ετων πλέον. Έκανα μια κουβέντα αυτή τη φορά μαζί του και ειλικρινά νομίζω ότι πλέον δε θέλει. Πλέον είναι το δικό μου άγχος μη μείνει μόνος στη ζωή, να έχει παρέα. Όμως με μεγάλη διαφορά ηλικίας τι παρέα να κάνουν? Ή ποιος σου λέει ότι θα ταιριάζουν? Υπάρχουν αδέρφια που δε μιλιούνται.... Εμείς προσπαθούμε να τα προστατευσουμε από τα πάντα όμως όπως βλέπεις στη ζωή δεν είναι όλα στο χέρι μας. Τελικά κατάλαβα ότι μέσα μου το θέλω και για μένα.... όμως το απογοητευτικό είναι ότι είμαι πολύ επιβαρυμενη πλέον ψυχολογικά και σωματικά και νιώθω ότι δεν έχω κουράγιο και μετά από αυτό να μεγαλώσω παιδί... 

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

οχι σπυρακια δεν εχω.. ειχες παντα προδιαθεση η τωρα σου ξυπνησε αυτο?

αν ειχα κ σπυρακια θα κατεβαινα ομονοια με ταμπελακι "βασανισμενη της εγκυμοσυνης βοηθηστε χριστιανοι"

χα χα χα χα!!!!!

Ναι προδιάθεση είχα γιατί έχω πολυκυστικές και με έιχαν χτυπήσει εκει!Στα σπυράκια.Αλλά τώρα φούνρωσα πάλι και περισσότερο μπορώ να πώ...

Ευτυχώς έχω τον αντρούλη μου που λέει ότι με βλέπει παντα όμορφη και να μην με νοιάζει πως με βλεπουν οι άλλοι...

Και ξέρεις ε,όλοι με ρωτάνε αχ τι έπαθες?καμιά αλλεργία??Όχι τους απαντώ με ύφος απο την εγκυμοσύνη είναι!!! Έλεος,γιατι δεν ασχολούνται με την μούρη τους????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτο εκανα αλλα μετα επρεπε να βαζω και το θηλαστρο για να αδειαζω το υπολοιπο οπως μου ειχε πει ο γιατρος μου.Και να τονισω εδω οτι μπορει να θηλαζα και επι 1 ωρα!

Δηλαδη θηλασμος, ξενο γαλα, θηλαστρο, μετα απο 1-1.30 ωρα παλι τα ιδια!Αν δεν εβαζα θηλαστρο αυτο πετρωνε!Δεν ξερω ισως χρειαζεται υπομονη στην αρχη και εγω δεν την ειχα!

Ισως!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλά είμαι αγάπη εσύ??? Βλέπω ανοίξατε θέματα περί θηλασμού και αλλαγής πάνας... Δεν προλαβαίνω τι να διαβάσω....

Εμένα πάλι ο φόβος μου είναι πως θα κρατάω το μωρό γιατί φοβάμαι... Όλα τα άλλα δεν τα σκέφτηκα ακόμα...

Φουσκιτσα μου εσυ δεν εχεις πολυ χρονο μπροστα σου γιατι περναει σα νερακι,ξεκινα λοιπον παρε μια κουκλα και κανε εντατικα μαθηματα.

Γιατι εχεις κιαλλα θεματα να κοιταξεις(πανες,θηλασμος)

Αληθεια πως παει η κοιλιτσα σου? φουσκωνει ΦΟΥΣΚΙΤΣΑ???????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια παίζει ρόλο και το μέγεθος του στήθους??? Δηλ αν έχεις μικρό δεν έχεις ευκολα γάλα?? Πώς πρέπει δηλ να προετοιμαστούμε απο τώρα για να έχουμε γάλα?

Οχι αυτο δεν ισχυει,ολες οι γυναικες που γεννανε εχουν γαλα ειτε μεγαλοβυζουδες ειτε μικροβυζουδες!!!!!

Προετοιμασια για ποιο πραγμα? Η φυση κανει τη δουλεια της καλα απο μονη της.Εσυ απλα εμπιστευσου την.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αυτο ειναι το πιο ευκολο απ,ολα, συνηθιζεις απο την πρωτη μερα!Αλλωστε στο μαιευτηριο θα σου δειξουν!:P

Καλα μην το λες αυτο!δεν δειχνουν σε ολα τα μαιευτηρια.Εξαρταται σε τι προσωπικο θα πεσεις,εχει και αδιαφορες μαιες..............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ετσι ημουνα εγω στη πρωτη εγκυμοσυνη.Σιχαινομουνα το πως ειχα καταντησει!

Ενα να θυμασαι:οσο εχεις αυτα τα απαισια συμπτωματα να ξερεις οτι το μωρακι σου ειναι καλα,σου δινει σημαδια ζωης οτι ειναι εδω και στο υπενθυμιζει.Για σκεψου και κατι αλλο! αν παψουν απο αυριο ολα αυτα τα συμπτωματα που σε βασανιζουν,δεν θα ανησυχησεις? τι θα πεις μετα? μηπως καλυτερα να τα εχεις και να ξερεις οτι προχωραει η εγκυμοσυνη παρα να ζεις με την αγωνια τι γινετε τωρα και δεν εχω συμπτωματα? Εγω αυτο σκεφτομουνα οποτε εφτανα στα ορια μου,ακομα και τωρα και ευχαριστω το Θεο που μου δινει σημαδια οτι το μωρακι μου ειναι καλα και προχωραει η εγκυμοσυνη μου.Και ας υποφερω!

Ολα τελειωνουν καποια στιγμη και θα μοιαζουν σαν μια αναμνηση γλυκια!!!!

Λοιπον το να θηλασεις δεν ειναι καθολου επωδυνο,το να μη θηλασεις ειναι επωδυνο και ψυχικα και σωματικα.Το γαλα πετρωνει μεσα σου και τα χαπια που παιρνεις για να το κοψεις σου φερνουν παρενεργειες και πολλους πονους,στις περισσοτερες γυναικες παντα!

Συμβουλες θηλασμου: αν εχεις την δυνατοτητα ενημερωνεσαι απο συμβουλο θηλασμου(επαγγελματια),εγω ψαχτηκα μεσω ιντερνετ,εχω διαβασει απειρα site για τον θηλασμο,εμπειριες γυναικων και μια πολυ καλη συμβουλος εν ονοματι Αγλαια σου δινει τα φωτα της για οτι απορια εχεις.Μπαινεις μεσα στο forum,πληκτρολογεις οτι προταση εχει μεσα την λεξη ''θηλασμο'' και διαβαζεις συμβουλες,εμπειριες,βιωματα.Επισης αν ρωτησεις την Αγλαια θα σου πει που κανουν σεμιναρια θηλασμου δωρεαν και οτι αλλο θες!

Εγω ξεστραβωθηκα στην κυριολεξια!Εμαθα οτι οι καπνιστριες μανες που θελουν να θηλασουν και φοβουνται,ειναι καλυτερα να θηλαζουν και να καπνιζουν παρα να μη θηλαζουν καθολου.Επισης οτι το μωρο δεν εισπνεει τον καπνο απο το γαλα σου,αλλα απο την μυρωδια που εχει μεινει πανω στα ρουχα σου,στα μαλλια σου.Και αλλα παρα πολλα χρησιμα και συμβουλες που σε απενοχοποιουν απο τα δεν και τα μην.........

ναι και εγω αυτο σκεφτομαι οτι τωρα αν σταματησουν τα συμπτωματα θα ανησυχησω γιατι ξερω οτι τα εχω οποτε θα ειναι περιεργο!!! αλλα οχι οτι δεν θα ανακουφιστω αν σταματησω να υποφερω! δηλαδη για να ειμαι καλα πρεπει να ειμαι χαλια???? το μονο που με παρηγορει ειναι οτι το μωρο ειναι καλα..

ελπιζω παντως να φυγουν οπως ηρθαν αλλα το μωρακι μου να ειναι μια χαρα κ χωρις να βασανιζει τη μανουλα!!!

το θηλασμο θα τον ψαξω πολυ διεξοδικα! το θεωρω πολυ ιερη στιγμη δεσιματος κ ας μην το εχω νιωσει ακομα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ειδες στην αρχη για ενα 2ωρο εμενε χορτατο.Εμενα ΔΕΝ χορταινε με το γαλα μου, και εκει που θηλαζα για ωρα αυτο πειναγε ,ολα αυτα απο τις πρωτες μερες!

Ακριβως αυτο.Ητανε οι πρωτες μερες και δεν ειχε εδραιωθει ακομα ο θηλασμος,δηλαδη δεν ειχε μαθει το παιδι εσενα και εσυ τις αναγκες του παιδιου σου,οποτε ο οργανισμος σου δεν παρηγαγε οσο χρειαζοτανε το μωρο.Για να εδραιωθει ο θηλασμος θελει χρονο,εμενα νομιζω εκανε γυρω στο μηνα!Μεχρι τοτε καναμε πειραματα και εμεις.Απλα δεν πρεπει να τα παρατησεις,το ξερω ειναι αρκετα κουραστικο μετα απο την ταλαιπωρια της γεννας αλλα ο καθενας αποφασιζει αναλογα με τις αντοχες του.

Margo εσυ μην εισαι φοβισμενη απτην αρχη,ο φοβος ειναι κακος συμβουλος.Που ξερεις,εσυ μπορει τελικα να τα καταφερεις καλυτερα απολες μας!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ακριβως αυτο.Ητανε οι πρωτες μερες και δεν ειχε εδραιωθει ακομα ο θηλασμος,δηλαδη δεν ειχε μαθει το παιδι εσενα και εσυ τις αναγκες του παιδιου σου,οποτε ο οργανισμος σου δεν παρηγαγε οσο χρειαζοτανε το μωρο.Για να εδραιωθει ο θηλασμος θελει χρονο,εμενα νομιζω εκανε γυρω στο μηνα!Μεχρι τοτε καναμε πειραματα και εμεις.Απλα δεν πρεπει να τα παρατησεις,το ξερω ειναι αρκετα κουραστικο μετα απο την ταλαιπωρια της γεννας αλλα ο καθενας αποφασιζει αναλογα με τις αντοχες του.

Margo εσυ μην εισαι φοβισμενη απτην αρχη,ο φοβος ειναι κακος συμβουλος.Που ξερεις,εσυ μπορει τελικα να τα καταφερεις καλυτερα απολες μας!

να σε ρωτησω κατι? τον πρωτο μηνα δηλαδη αν δεν θηλαζεις σωστα κ το μωρο πειναει τι κανεις? δινεις συμπληρωμα ξενο? μετα αν μαθει το μπιμπερο το στηθος το θελει η επειδη εχει αλλη ροη δεν το θελει?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

στη μικρη κρατησα παραπανω. γυρω στους δυο μηνες. αυτη τη φορα ειχα περισσοτερο γαλα. το εβλεπα και μονη μου. το πατουσες και ετρεχε. αλλα δεν ειχα τοση υπομονη αυτη τη φορα. ειχα και το αλλο το μωρο. οποτε και αυτο που ειχα κοπηκε σιγα σιγα. και τις δυο φορες, ουτε που χρειαστηκε να παρω χαπι για να κοπει. τοσο λιγο ηταν. αυτη τη φορα πιστευω να τα παω καλυτερα! θα δειξει! παντως, απο αρρωστιες δεν ειχαμε θεμα μεχρι τωρα. και ξερω παιδακια που θηλαζαν αποκλειστικα μεχρι τους 8 μηνες που αρρωστησαν πιο πολυ απο τα δικα μου, χωρις να πηγαινουν παιδικο. δεν ξερω λοιπον κατα ποσο ειναι απολυτο αυτο που λενε σχετικα με το θηλασμο και τις αρρωστιες. και μενα η μαμα μου δε με θηλασε καθολου γιατι ειχε προβληματα. και η γιαγια μου, τη μαμα μου καθολου. και μεχρι να σαραντησει της εδινε μια ξαδερφη της γιαγιας μου που ειχε γεννησει τον ιδιο καιρο...

Αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι θηλαζεις το παιδι σου επειδη εσυ το θες και μπορεις και οχι για να μην αρρωστησει ή για να γινει πιο γερο απο τ'αλλα.

Χαζομαρες!!!!

Ολα μια χαρα παιδακια ειναι!!!!!!!!!

Απλα η μανα που θελει να δωσει το γαλα της για οσο θελει να το δωσει δεν μπορεις να της το απαγορευσεις.......................

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Έχει στικάκι ο πεθερός μου ειπαμε βρε!!!

Εγώ μπορεί ρε κορίτσια να μην έχω κανένα πρόβλημα αλλά το προσωπό μου άβαφτο δεν βλεπεται λέμε!!! Είμαι φουλ στα κόκκινα σημάδια ρε!!Απο σπυράκια εννοείται...Εχει καμια άλλη κατι παρόμοιο???

Τι ειδους σπυρακια ειναι αυτα φουσκιτσα?απο τα πονηρα σπυρακια??????????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

να σε ρωτησω κατι? τον πρωτο μηνα δηλαδη αν δεν θηλαζεις σωστα κ το μωρο πειναει τι κανεις? δινεις συμπληρωμα ξενο? μετα αν μαθει το μπιμπερο το στηθος το θελει η επειδη εχει αλλη ροη δεν το θελει?

Υποτιθεται οτι κανεις υπομονη,καθεσαι λιγη παραπανω ωρα να ασχοληθεις με τον θηλασμο και ναι εγω εδωσα και συμπληρωμα οταν ειδα οτι δεν χορταινε.

Απο προσωπικη εμπειρια οχι,δεν υπηρχε προβλημα,επινε και απο τα δυο.Αρκει να υπηρχε γαλα απο οπου και να του το εδινα.Οταν πειναει ενα μωρο, πινει οτι του δωσεις οπως και να του το δωσεις.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...